Λέων – Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 Ο Ήλιος θα φιλοξενείται το μεγαλύτερο μέρος του Απριλίου στον Κριό και στον 9ο οίκο του ωροσκοπίου σας (εξερεύνηση, ανώτατη εκπαίδευση και ταξίδια) και σας ωθεί να κατανοήσετε καλύτερα τον κόσμο που σας περιβάλλει. Θα έχετε πολλές νέες ιδέες και ευκαιρίες να διευρύνετε με κάποιο τρόπο τους ορίζοντες σας και να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Μερικοί ίσως να ξεκινήσετε να μαθαίνετε μια ξένη γλώσσα, άλλοι ενδεχομένως να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι αναψυχής, ίσως και να γνωρίσετε ένα άτομο από μακριά που θα σας ενθουσιάσει. Στις προσωπικές σας επαφές θα είστε πιο ανοιχτοί στο ενδεχόμενο να κατανοήσετε τις απόψεις του συνομιλητή σας, απαλλαγμένοι από θέσφατα και δογματισμούς. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα περνάει ο Ήλιος στον Ταύρο και στον 10ο ηλιακό οίκο και για το υπόλοιπο του μήνα επικεντρώνετε την προσοχή σας σε ζητήματα καριέρας και δημόσιας εικόνας. Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να επιλυθούν χρόνια προβλήματα και να προωθηθούν μελλοντικά σχέδια. Ο μήνας είναι αρκετά έντονος και οι ευκαιρίες για προώθηση της δουλειάς σας πολλές. Νέες γνώσεις ή καινούργιες εμπειρίες ίσως να αποτελέσουν αφορμή να αλλάξετε κάποιες απόψεις σε σημαντικά ζητήματα. Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος μεταξύ 2 και 25 Απριλίου, κάτι που θα δυσκολέψει σημαντικά τις επιχειρηματικές σας αποφάσεις. Είναι πιθανά τα σφάλματα το διάστημα αυτό και προβλήματα στην προετοιμασία εγγράφων. Θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή επίσης για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις με συνεργάτες ή συνεταίρους. Είναι ωστόσο μια πολύ καλή περίοδος να ολοκληρώσετε ότι έχει μείνει ημιτελές ή να αναπροσαρμόσετε τις στρατηγικές σας για το μέλλον. Μετά τις 25 Απριλίου ευνοούνται οι επαγγελματικές ή επιχειρηματικές επαφές, οι οποίες αναμένεται να είναι εξαιρετικά ελπιδοφόρες. Οικονομικά δεν αναμένεται ο Απρίλιος να είναι ιδιαίτερα δύσκολος για το ζώδιο σας. Εάν σκέφτεστε να κινηθείτε προς μια διαφορετική κατεύθυνση σε σχέση με την καριέρα σας, προετοιμάστε τις δράσεις σας. Σε γενικές γραμμές ο μήνας θα χαρακτηρίζεται τουλάχιστον για τα οικονομικά σας από σταθερότητα και έλλειψη ουσιαστικών προβλημάτων.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη διέρχεται μέσα στον Απρίλιο (5-29/04) το ζώδιο του Κριού και τον 9ο ηλιακό οίκο και από τη θέση αυτή θα σας έλκει το εξωτικό και άγνωστο. Αυτό ισχύει τόσο για τα αντικείμενα διακόσμησης του χώρου σας, όσο και για τα άτομα που θα σας ελκύσουν ερωτικά. Το διάστημα αυτό δεν είναι απίθανο να ερωτευθείτε ένα άτομο που προηγουμένως δεν το θεωρούσατε ελκυστικό. Σχέσεις με άτομα από διαφορετική χώρα είναι πιθανές, καθώς και με άτομα με διαφορετικό πολιτιστικό υπόβαθρο. Τον έρωτα της ζωής σας μπορεί επίσης να συναντήσετε κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού, μια και η διέλευση αυτή γεννά την επιθυμία για αποδράσεις και ταξίδια. Τις τελευταίες μέρες του μήνα εισέρχεται η Αφροδίτη στον Ταύρο και ενεργοποιεί τον 10ο οίκο του ωροσκοπίου σας. Η προσοχή σας θα είναι πλέον στραμμένη στον τομέα της καριέρας και η συναισθηματική ζωή των αδέσμευτων μπορεί να αναζωογονηθεί μέσα από μια ερωτική σχέση που ενδέχεται να ξεκινήσει μέσα από το εργασιακό περιβάλλον. Κάποιο άτομο με επιρροή στον επαγγελματικό χώρο ίσως να δώσει ώθηση στην καριέρα σας.

 

Κατά την Νέα Σελήνη-Ολική Ηλιακή Έκλειψη στις 8 Απριλίου στον Κριό, θα έχετε την ανάγκη να βιώσετε συναρπαστικές εμπειρίες και περιπέτειες. Οι αλλαγές θα σας ενθουσιάσουν και θα βρείτε έμπνευση στους γύρω σας. Νέες γνωριμίες με έξυπνα και ταλαντούχα άτομα θα φέρουν έναν νέο αέρα στην καθημερινότητα σας. Εάν υπάρχουν εκκρεμή νομικά ζητήματα, το διάστημα αυτό μπορούν να επιλυθούν με επιτυχία.

 

Η Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 24 Απριλίου ίσως να φέρει στο προσκήνιο οικογενειακά ζητήματα. Θα επιλυθούν δυσεπίλυτα προβλήματα και κάποιες σχέσεις ίσως να ομαλοποιηθούν. Άτομα που προσπαθούν να σας ελέγξουν θα σας βρουν μπροστά τους.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Απρίλιο: 4, 8, 12, 17, 27

Δυσμενείς μέρες για τον Απρίλιο: 6, 10, 14, 25

Περισσότερα άρθρα
Load More In Λέων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Τις τρεις πρώτες βδομάδες του Απριλίου θα βρίσκεται ο Ήλιος στο…