ΠΑΡΘΕΝΟΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Αυγούστου 2019

ΠΕΜΠΤΗ 1.8.2019 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ)

(ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΔΡΟΜΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΕΡΜΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 7.7 ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ)

Τα άστρα σήμερα θα κάνουν τη μέρα αρκετά εκρηκτική. Μπορεί να ξεσπάσουν καταστάσεις οργής και παρεξηγήσεων τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Γίνετε ποιο διαλλακτικοί με τους συναδέλφους σας και περιορίστε τα έξοδα σας. Προσοχή στις μετακινήσεις και τα αλκοολούχα ποτά.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Το πλανητικό σκηνικό  φέρνει στην επιφάνεια προβλήματα στην εργασία σας και θέματα υγείας. Ελέγξτε το βάρος σας και μην αφήνετε τον εαυτό σας να υποκύπτει σε πειρασμούς . Φροντίστε τη διατροφή και τη συναισθηματική ισορροπία σας. Μην συγκρούεστε συναισθηματικά.

ΣΑΒΒΑΤΟ 3.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αποφύγετε να δώσετε συνέχεια στις προκλήσεις και εντάσεις του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Σήμερα θα σας ταλαιπωρήσουν πολλά προβλήματα γραφειοκρατίας και εντάσεων στον επαγγελματικό σας χώρο. Προσοχή στη διατροφή σας. Αποφύγετε τα λιπαρά που θα βλάψουν στο κυκλοφορικό σας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 4.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ )

Η συντροφικότητα, οι φιλικές παρέες και οι κοινωνικές συναναστροφές θα σας γεμίσουν με χαρούμενη διάθεση και ενθουσιασμό. Θέστε νέες βάσεις για να πετύχετε τους στόχους σας. Το ερωτικό πάθος αυξάνεται κατακόρυφα. Ίσως να σας θίξουν άτομα με τη απότομη συμπεριφορά τους.

ΔΕΥΤΕΡΑ 5.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μπορεί κάποιος, με τον οποίο είχατε αντιπαραθέσεις να έχει διάθεση συμφιλίωσης. Η αναποδιές σιγά-σιγά φεύγουν και τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν σύντομα. Προσοχή ωστόσο στις εντάσεις και παρεξηγήσεις με άτομα που βρίσκονται ψηλότερα από σας στη δουλειά σας. Δείξτε υπομονή και μεγάλη προσοχή τόσο στα  οικογενειακά όσο και στα επαγγελματικά θέματα.

ΤΡΙΤΗ 6.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Εκτός από εσωτερική αναταραχή και εκνευρισμό, αρνητικά θα είναι και τα επαγγελματικά σας θέματα. Προσπαθήστε να βάλετε σε μια τάξη ζητήματα που έχουν να κάνουν με το οικογενειακό σας περιβάλλον. Φροντίστε οι αποφάσεις σας να είναι προσεκτικές και μεθοδικές, ώστε να αποφύγετε τυχόν αντιπαραθέσεις.

ΤΕΤΑΡΤΗ 7.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα πρέπει να αξιολογήσετε συγκεκριμένα θέματα που θα προκύψουν στον τομέα των επαγγελματικών σας. Κάποιες αλλαγές που θέλετε να κάνετε, ίσως θα πρέπει να τις αναβάλετε και να ασχοληθείτε πρώτα με την αρτιότερη οργάνωση για να έχετε περισσότερες πιθανότητες να επιτύχετε μελλοντικά.

ΠΕΜΠΤΗ 8.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Το πλανητικό σύστημα σήμερα σας ευνοεί. Βλέπετε ωστόσο τα πράγματα μέσα από ροζ γυαλιά, και γι αυτό χρειάζεται προσοχή στις κινήσεις σας. Όσοι βρίσκεστε σε παράλληλη σχέση, θα πρέπει να προσέχετε υπερβολικά γιατί θα εκτεθείτε… Επικοινωνήστε με φίλους, χαρείτε και διασκεδάσετε μέχρι πρωίας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Εάν υπάρχουν εμπόδια στο δρόμο σας, σημαίνει ότι θα πρέπει να αφήσετε αυτό που προγραμματίσατε στην άκρη. Ίσως επίσης να χρειαστεί ένα φιλικό σας πρόσωπο την βοήθεια σας σε ζητήματα εργασίας. Και η πιθανή εμπλοκή σας μπορεί να οδηγήσει σε μια νέα γνωριμία ερωτικού ενδιαφέροντος…

ΣΑΒΒΑΤΟ 10.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Είναι σημαντικό να μην επαναπαύεστε στις επιτυχίες ή τα επιτεύγματα του παρελθόντος, αλλά να θέτετε στόχους για το μέλλον και να κινήστε σταθερά προς την επίτευξη τους. Προσέξτε κατά τη διάρκεια της μέρας τα άτομα που σας πλησιάζουν και εκμυστηρεύονται τον έρωτα τους. Τα κίνητρα τους μπορεί να μην είναι όσο αγνά φαίνονται…

ΚΥΡΙΑΚΗ 11.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

(ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΔΟΡΜΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΔΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 10.4)

Μην παίρνετε τίποτα προσωπικά σήμερα και μην κλείνεστε στον εαυτό σας. Επίσης η εκλογίκευση των καταστάσεων σας απογοητεύει. Ανοίξτε την ψυχή σας σε κάποιον δικό σας. Διαχωρίστε τα χρήσιμα από τα άχρηστα στην ζωή σας, σκεπτόμενοι μόνο τον εαυτό σας και μην επηρεάζεστε από τις επιθυμίες τρίτων, οι οποίοι δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να σας κατευθύνουν.

ΔΕΥΤΕΡΑ 12.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

(ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΩΣ 1.1.20)

Δείξτε στον σύντροφο σας σήμερα το καλύτερο σας εαυτό και δεν θα το μετανιώσετε. Οι καλλιτέχνες ευνοούνται να εκφράσουν ελεύθερα για το πιο ιδιαίτερο δημιούργημα τους σήμερα. Θα αντιμετωπιστείτε από τους άλλους με ευγενικά και καλοπροαίρετα συναισθήματα.

ΤΡΙΤΗ 13.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Δεν κερδίζονται οι αγώνες ούτε με αναποφασιστικότητα ούτε και με άσκοπες εκρήξεις θυμού. Δείξτε διαλλακτικότητα και εκμεταλλευτείτε το ευμετάβλητο του χαρακτήρα σας. Πηγαίνετε από την πλάγια οδό. Στα συναισθηματικά σας, μη γίνεστε πιεστικοί, διότι δεν είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να επιβάλλετε την ατζέντα σας..

ΤΕΤΑΡΤΗ 14.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Στον αισθηματικό τομέα σας περιμένουν εκπλήξεις. Καινούργιες γνωριμίες από το φιλικό σας περίγυρο. Προοπτικές οικονομικής ανόδου στον επαγγελματικό τομέα. Μην βγάζετε τον κακό σας εαυτό και εκνευρίζεστε με τους φίλους και συνεργάτες.

ΠΕΜΠΤΗ 15.8.2019 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ)

Αντανακλάτε θετικά και ζεστά συναισθήματα στους άλλους κι έτσι μπορείτε να έλκετε κοντά σας το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Κάποιο άτομο ωστόσο της οικογενείας έχει ανάγκη την προσοχή σας, παρόλο που εσείς έχετε άλλα σχέδια για την σημερινή ημέρα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μην κάνετε αρνητικές σκέψεις γιατί μπλοκάρεστε συναισθηματικά. Δώστε βάρος στη σωματική και στην ψυχική σας υγεία. Αποφύγετε να εκφράσετε την άποψη σας ή να ενεργήσετε βιαστικά! Ενδεχομένως να προκύψουν οριστικές ρίξεις και να το μετανιώσετε αργότερα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 17.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα άστρα θα σας γεμίσουν με αναστολές και συναισθηματικές ανασφάλειες. Αποφύγετε οποιαδήποτε επένδυση ή σημαντική οικονομική–επαγγελματική συμφωνία, εάν δεν είστε απόλυτα σίγουροι για την ορθότητα των κινήσεων σας. κάντε μικρά και σταθερά βήματα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 18.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάντε την επανάσταση σας, αλλά αποφεύγοντας λογομαχίες. Τα άστρα δεν ευνοούν την απερίσκεπτη υπογραφή συμβολαίων, συμφωνιών και καινούργιων σχέσεων. Μελετήστε καλά τις κινήσεις σας! Περιορίστε επίσης την γκρίνια σας, γιατί εκνευρίζετε τους γύρω σας…

ΔΕΥΤΕΡΑ 19.8.2019(ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ενδεχομένως οι περιστάσεις θα απαιτήσουν να δείξετε ετοιμότητα για να προλάβετε κάτι εν τη γενέσει του. Ωστόσο, δεν πρέπει να αγνοήσετε τα συναισθήματα των αγαπημένων σας. Αν η επίτευξη των στόχων σας μπορεί να βλάψει κάποιο από τα πρόσωπα αυτά, το σχέδιο σας πρέπει να εγκαταλειφθεί.

ΤΡΙΤΗ 20.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα παρουσιάζεται κάποια ευκαιρία για μια έκτακτη τονωτική ένεση στα οικονομικά σας. Ένα ταξίδι μπορεί να είναι καταλυτικής σημασίας για τους αδέσμευτους του ζωδίου σας, καθώς μια τυχαία γνωριμία μπορεί να γεννήσει έναν νέο έρωτα.

ΤΕΤΑΡΤΗ 21.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ημέρα που ευνοεί την δράση η σημερινή, από τα οράματα να περάσετε στην πράξη. Θα πρέπει όμως να είστε σταθεροί στους στόχους σας και να μην εγκαταλείψετε την προσπάθεια με τα πρώτα προβλήματα. Προσπαθήστε ωστόσο να μην απογοητεύσετε αγαπημένα σας πρόσωπα

ΠΕΜΠΤΗ 22.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Έχετε διάφορες υποχρεώσεις και ένα βαρύ πρόγραμμα, αλλά το μόνο που πραγματική θέλετε είναι να χαλαρώσετε και να μείνετε σπίτι. Και μια μέρα χαλάρωσης δεν βλάπτει… Επενδύστε στον αυθορμητισμό σας και θα ξανανιώσετε. Υπάρχει και χαρά στην ζωή που θα πρέπει να ανακαλύψετε και πάλι…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η επικοινωνία σας κυρίως με τον σύντροφό σας ευνοείται. Ανοίξτε την καρδιά σας και πείτε του πως αισθάνεστε για εκείνον. Η ειλικρίνεια πάντοτε κερδίζει…

Ίσως είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να ηρεμήσετε και να αδειάσετε το μυαλό σας από τα χίλια βάσανα που το ταλαιπωρούν.

ΣΑΒΒΑΤΟ 24.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μην αισθάνεστε άσχημα για λάθη που κάνατε, απλά μην τα επαναλαμβάνετε.  Κάποια προβλήματα επικοινωνίας που εμφανίζονται σήμερα στην σχέση σας, οφείλονται πιθανότατα στην επιθετικότητα ή στην υπερβολική σας ευθιξία. Εάν δεν κάνετε εσείς ένα βήμα πίσω, τα πράγματα θα επιδεινωθούν.

ΚΥΡΙΑΚΗ 25.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΣ  ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Επικεντρωθείτε στα οικονομικά σας σήμερα και κάντε έναν σοβαρό προγραμματισμό., γιατί πέρα από την ύλη υπάρχει και το πνεύμα, που προσπαθείτε να το θέσετε στο περιθώριο… Αλλάξτε διατροφικές συνήθειες, φροντίστε να ξεκουράζεστε περισσότερο και μην αφήνετε τα προβλήματα να σας στερούν τον ύπνο..

ΔΕΥΤΕΡΑ 26.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε! Κλείστε τις παλιές πληγές και επικεντρώστε την προσοχή σας στο μέλλον. Κάποιος θα προσπαθήσει επίσης να σας χειραγωγήσει, δεν θα τα καταφέρει όμως λόγω της διαύγειας που θα έχετε και της γρήγορης αντίδρασης σας.

ΤΡΙΤΗ 27.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάτι ευχάριστο προοιωνίζει η μέρα! Μπορεί να είναι η πετυχημένη ολοκλήρωση μια προσπάθειας στον επαγγελματικό τομέα, ίσως και μια ευχάριστη εξέλιξη σε προσωπικό επίπεδο, όπως μια πρόταση γάμο ή ένας αρραβώνας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 28.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μην αφήσετε την γλώσσα σας θα εκστομίσει τα όσα θα θέλατε να πείτε σήμερα, γιατί θα προκαλέσετε σημαντική ζημιά στις σχέσεις σας. Μια ασυνεννοησία με τους συνεργάτες σας ή μια απρόσεκτη ανάγνωση κάποιων εγγράφων μπορεί να σας προκαλέσει προβλήματα.

ΠΕΜΠΤΗ 29.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ  – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μη σας πιάνει κατάθλιψη. Υπάρχει συναισθηματική αναστάτωση και μπερδεμένα συναισθήματα. Νιώθετε ψυχική κόπωση… Προχωρήστε με θάρρος και δύναμη. Εκφράστε τα συναισθήματα σας και αφήστε το χρόνο να φέρει τον έρωτα στη ζωή σας…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30.8.2019 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ)

Είναι ιδανική μέρα για περισυλλογή και στοχασμό, καθώς και για την χάραξη νέων στρατηγικών σε επαγγελματικό επίπεδο. Εάν χρειάζεστε περισσότερα χρήματα για να καλύψετε τις καθημερινές σας υποχρεώσεις, ίσως η μέρα να σας φέρει ένα έκτακτο έσοδο που θα σας τονώσει.

ΣΑΒΒΑΤΟ 31.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Όλο και κάποια αφορμή για γιορτή και ξεφάντωμα θα υπάρχει σήμερα στην ζωή σας. Χαρείτε τις χαλαρές στιγμές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα και γεμίστε τις μπαταρίες σας. Αν και απολαμβάνετε μια καλή υγεία, ποτέ δεν είναι άκαιρο να κάνετε διορθωτικές κινήσεις.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Μαΐου 2023

Δευτέρα 01.05.2023 (Σελήνη στην Παρθένο– σε γέμιση) Πλούτωνας ανάδρομος στον Υδροχόο–Ανάδρ…