ΣΚΟΡΠΙΟΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2018

ΣΑΒΒΑΤΟ 1.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα προσφέρεται να ρυθμίσετε σημαντικά για σας θέματα με τον τρόπο που εσείς επιθυμείτε. Εκμεταλλευτείτε το και βρείτε νέες ισορροπίες στη ζωή σας.                           

ΚΥΡΙΑΚΗ 2.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Χρειάζονται αλλαγές και αναπροσαρμογές σε επαγγελματικό επίπεδο. Αυτό θα σας στοιχίσει βέβαια σε άγχος, αλλά αλλιώς δεν υπάρχει πρόοδος. ΔΕΥΤΕΡΑ 3.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Εάν έχετε πάρει κάποια ρίσκα στον επαγγελματικό τομέα και έχετε προχωρήσει σε αλλαγές, σήμερα θα έχετε τα πρώτα θετικά μηνύματα.

ΤΡΙΤΗ 4.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η έλλειψη πλάνων και μελλοντικών στόχων δεν μπορεί να σας οδηγήσει πουθενά. Χρειάζεστε επειγόντως ένα master plan!

ΤΕΤΑΡΤΗ 5.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θέλετε πολλά, κυνηγάτε ακόμη περισσότερα, αλλά υπό τις παρούσες συνθήκες δεν θα έπρεπε να περιμένετε πολλά…

ΠΕΜΠΤΗ 6.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

ΚΡΟΝΟΣ ΟΡΘΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 17/4/18

Είστε αποφασισμένοι να κάνετε αυτό που σας κόλλησε στο μυαλό, ακόμη και να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα! Μη σας φανεί όμως περίεργο εάν αυτό δεν βρίσκει σύμφωνους τους γύρω σας…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η εικόνα της μέρας, όπως θα εξελίσσεται, εξαρτάται αποκλειστικά από την ικανότητα σας να προσαρμοστείτε εσείς στα όσα θα συμβαίνουν γύρω σας. Γιατί για να τα επηρεάσετε δεν θα έχετε την δυνατότητα…

ΣΑΒΒΑΤΟ 8.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάτι κρυφό και κρυμμένο θα έρθει στην επιφάνεια σήμερα. Ίσως κάτι που κάνατε και θα προτιμούσατε να παραμείνει κρυφό, ίσως όμως και μια κρυφή ή παράνομη πηγή εσόδων…

ΚΥΡΙΑΚΗ  9.9.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ)

Δεν θα ήταν καθόλου φρόνιμο να επιδείξετε αλαζονεία, αδιαλλαξία ή επιθετικότητα σήμερα γιατί θα βλάψετε σοβαρά τα συμφέροντα σας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 10.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Πρόσωπα που βρίσκονται κοντά στη καρδιά σας βασανίζονται από σημαντικά προβλήματα. Συμπαρασταθείτε τους!

ΤΡΙΤΗ 11.9.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα μπορεί να σας φέρει ευχάριστες εκπλήξεις στον οικονομικό τομέα, καθώς μια επένδυση σας που είχε υψηλό ρίσκο φαίνεται να αποδίδει και να σας ανταμείβει!

ΤΕΤΑΡΤΗ 12.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η ενεργητικότητα και η κινητικότητα σας μπορούν να σας φέρουν σήμερα μια νέα και ελπιδοφόρα συνεργασία ή καινούργιες πηγές εσόδων που τόσο έχετε ανάγκη!

ΠΕΜΠΤΗ 13.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ –ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Επικοινωνιακά είναι μια πολύ δυνατή μέρα, ιδίως μετά το μεσημέρι! Θα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε για να κλείσετε από τη μια ανοιχτά μέτωπα και να ανοίξετε καινούργιες πόρτες από την άλλη.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα θα είναι συναρπαστική, καθώς θα έχει απρόβλεπτες αλλά θετικές εκπλήξεις. Οι κοινωνικές σας επαφές χαρακτηρίζονται από αρμονία και χαρά.

ΣΑΒΒΑΤΟ 15.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η πίεση για επιτυχία και κατακτήσεις που προέρχεται από την εσωτερική σας ανάγκη να ξεχωρίζετε και να σας θαυμάζουν, μπορεί να σας φορτίσει υπερβολικά, χωρίς να το καταλάβετε.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Δοκιμάστε για καλό και για κακό τις αντοχές σας σήμερα και την φυσική σας κατάσταση, γιατί σας περιμένει σημαντικός εργασιακός φόρτος και πολλές ευθύνες!

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έχετε την ανάγκη να μιλήσετε και να βγάλετε τον εσωτερικό σας κόσμο στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Η πιο κατάλληλη στιγμή ωστόσο είναι οι βραδινές ώρες, μια και οι πλανητικές συνθήκες είναι πιο ευνοϊκές.

ΤΡΙΤΗ 18.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Με την τόλμη και τον ιδεαλισμό σας μπορείτε να κάνετε σημαντικά επαγγελματικά βήματα σήμερα προς την επιτυχία του σκοπού σας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 19.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Εάν δεν είστε σε διακοπές σήμερα, θα σκέφτεστε τις διακοπές, που σημαίνει ότι δεν θα είναι εύκολο να συγκεντρώσετε την προσοχή σας στις υποχρεώσεις σας και να κινδυνεύετε να κάνετε λάθη…

ΠΕΜΠΤΗ 20.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κοινωνικότητα, πολυμάθεια, γρήγορα αντανακλαστικά και εφευρετικότητα είναι τα στοιχεία που σας είναι απαραίτητα για να μπορέστε να πετύχετε υπό τις σημερινές συνθήκες.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αφήστε την δουλειά και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις κατά μέρος και απολαύστε λίγες στιγμές χαλάρωσης με την οικογένεια σας ή φιλικά πρόσωπα. Το έχετε ανάγκη!

ΣΑΒΒΑΤΟ 22.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να υψώσετε το ανάστημα σας και να επιμείνετε στις απόψεις σας, είτε πρόκειται για καθαρά προσωπικά θέματα ή πολύ περισσότερο για θέματα δουλειάς.

ΚΥΡΙΑΚΗ 23.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η επιθυμία σας να επιτύχετε τους στόχους σας είναι τόσο μεγάλη, που αδιαφορείτε για τις συνέπειες των πράξεων σας στους γύρω σας. Μην ξεχνάτε όμως ότι όλα έχουν ένα τίμημα και θα κλιθείτε σύντομα να το πληρώσετε…

ΔΕΥΤΕΡΑ 24.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ίσως να γίνουν γνωστά κατά τη διάρκεια της μέρας κάποια στοιχεία που σας είναι απόλυτα απαραίτητα για τη δουλειά σας. Κάτι κρυφό και κρυμμένο έρχεται στην επιφάνεια…

ΤΡΙΤΗ 25.9.2018 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ)

Διατηρήστε μια θετική στάση ζωής και ένα θετικό τρόπο σκέψης και τα πράγματα θα κυλίσουν νομοτελειακά καλύτερα. Μην αφήνετε να σας αποκαρδιώνουν οι αναποδιές και οι δυσκολίες.

ΤΕΤΑΡΤΗ 26.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η τέχνη του λόγου μπορεί να γίνει ένα δυνατό όπλο στα χέρια σας σήμερα, μπορεί όμως και να σκοτώσει τις ελπίδες σας. Αποφύγετε δεικτικά σχόλια και εριστικότατα, όταν βλέπετε ότι δεν μπορούν να ευοδώσου οι προσπάθειες σας.

ΠΕΜΠΤΗ 27.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα σας είναι γεμάτη με ευχάριστες εκπλήξεις! Κάποια απρόσμενη τροπή των γεγονότων θα είναι εξαιρετικά επωφελής για σας!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ξεκολλήστε από τα επαγγελματικά σας και τις σκέψεις σας για το μέλλον και απολαύστε το σήμερα! Ασχοληθείτε με ένα χόμπι ή απλά χαλαρώστε με φιλικά ή συγγενικά πρόσωπα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 29.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάτι θα χαλάσει την καλή σας διάθεση, καθώς η σιγουριά σας από τις πρόσφατες νίκες ή επιτυχίες εξατμίζεται. Η τύχη σας γυρνά προς στιγμή τη πλάτη…

ΚΥΡΙΑΚΗ 30.9.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΟΡΘΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 22/4/18

Τόσο η επιτυχία, όσο και η αποτυχία είναι δικά σας τέκνα! Σταματήστε να ρίχνετε το βάρος στους γύρω σας και αναλάβετε επιτέλους τις ευθύνες που σας αναλογούν.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Ημερήσιες προβλέψεις Απριλίου 2024

Δευτέρα 01.04.2024 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση) Κάποια προδοσία, μικρή ή μεγαλύτερη θα…