Σκορπιός – Ημερήσιες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2019

Κυριακή 1.12.2019 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Καλλιτεχνικές δραστηριότητες θα σας απορροφήσουν και νέες γνωριμίες μπορούν να απογειώσουν την κοινωνική αι αισθηματική σας ζώη. Ερωτικά, κάτι νέο εμφανίζεται. Ζήστε το, με ρεαλισμό και προφύλαξη, αν είναι απαραίτητο…

Δευτέρα 2.12.2019 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Ο συντηρητισμός θα σας βοηθήσει ώστε να συνεχίσετε να οργανώνετε τις αλλαγές που χρειάζονται να γίνουν στην ζωή σας, ώστε να νιώθετε μεγαλύτερη ικανοποίηση.

Τρίτη 3.12.2019 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Συναρπαστικές περιπέτειες έρχονται στην επιφάνεια και φωτίζονται οι υψηλότεροι στόχοι σας. Με ρεαλισμό και αισιοδοξία, οργανώστε το πρόγραμμα σας.

Τετάρτη 4.12.2019 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Κατάλληλη μέρα για αλλαγές, για να περάσετε τις ιδέες σας και να υιοθετήσουν τις απόψεις σας. Απομακρυνθείτε και σκεφτείτε ξεκάθαρα και στην συνέχεια επιβληθείτε με τρόπο απόλυτο, εμπνέοντες σιγουριά.

Πέμπτη 5.12.2019 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Η αισιοδοξία θα σας κάνει να παρατηρήσετε κάτι νέο που εμφανίζεται στην ζωή σας. Ταχτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες και θέματα περιουσιακά. Μη διαφωνήσετε με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, θα είναι εις βάρος σας.

Παρασκευή 6.12.2019 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Τίποτα δεν λύνεται απ την μία στιγμή στην άλλη. Επίσης υπάρχουν και καταστάσεις που δεν μπορούν να αλλάξουν, τουλάχιστον αυτή την χρονική στιγμή. Προσπαθήστε να αναπτυχθείτε στο υπάρχον περιβάλλον.

Σαββάτο 7.12.2019 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Το πλανητικό σύστημα προκαλεί εντάσεις στον εργασιακό χώρο. Οι καταστάσεις δεν βοηθούν την έκφραση σας και δεν αντικατοπτρίζουν τον εσωτερικό σας κόσμο. Αντιμετωπίστε τα θέματα με λογική.

Κυριακή 8.12.2019 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Ανέλπιστες εξελίξεις προς όφελος σας στον οικονομικό τομέα θα φέρει η σημερινή μέρα. Μια συμφωνία θα σημαδέψει στη μελλοντική σας επαγγελματική και κοινωνική άνοδο με επακόλουθη βελτίωση των οικονομικών σας .

Δευτέρα 9.12.2019 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Με τη σημερινό πλανητικό σκηνικό θα φανείτε καταπιεστικοί στον σύντροφο σας ή σε κάποιο μέλος της οικογένειας σας. Μην είστε τόσο απόλυτοι. Παρέα με φίλους μπορείτε να ξεχαστείτε από την υπερένταση της μέρας.

Τρίτη 10.12.2019 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Οι πλανητικές όψεις θα τονίσουν την μυστικοπάθεια σας, και οι γύρω σας θα πασχίζουν να καταλάβουν τα συναισθήματα σας. Είναι η κατάλληλη μέρα για διαπραγματεύσεις, καθώς θα καταφέρετε με σχετική άνεση να πετύχετε θετικά αποτελέσματα.

Τετάρτη 11.12.2019 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Ερωτικά ζείτε μια κατάσταση έντονου πάθους και αμοιβαίας επικοινωνίας, που είναι δύσκολο να την εξηγήσετε. Απ την άλλη όμως είστε δοσμένοι στον επαγγελματικό σας χώρο, μιας και έχετε σκοπό να καταπλήξετε με τις επιδόσεις σας.

Πέμπτη 12.12.2019 (Πανσέληνος στους Διδύμους)

Το πλανητικό σκηνικό υπόσχεται επιτυχίες στον αισθηματικό τομέα σήμερα. Χαρείτε όμορφες στιγμές με το σύντροφο σας. Στα επαγγελματικά σας οι εξελίξεις θα είναι πολλές. Θα μπορέσετε αυτές τις μέρες να κλείσετε συμφωνίες που κυνηγούσατε καιρό.
Παρασκευή 13.12.2019 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Βγείτε με φίλους, αν σας δοθεί η ευκαιρία ή καλέστε τους στο σπίτι και κάντε ένα μικρό πάρτι. Έχετε ανάγκη από μια εκτόνωση που θα σας χαλαρώσει και θα σας απομακρύνει από τις επαγγελματικές σκοτούρες.

Σαββάτο 14.12.2019 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Όσο και να πηγαίνετε κόντρα σε όσους σας δημιουργούν πρόβλημα δεν κερδίζετε κάτι. Κάποιες φορές καταφέρνουμε περισσότερα με ήπιους τρόπους και  διπλωματικά μέσα.

Κυριακή 15.12.2019 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Μην μπαίνετε σε πειρασμό να αντιπαρατεθείτε με άτομα τους περίγυρού σας. δώστε τόπο στην οργή, φροντίζοντας να είστε εντάξει με τον εαυτό σας και απέναντι στις ευθύνες που έχετε αναλάβει.

Δευτέρα 16.12.2019 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Δεν είναι μέρα για αποφάσεις, ούτε για να ανατρέξετε στο παρελθόν σας, γιατί οι εκτιμήσεις σας θα είναι μπερδεμένες. Υπάρχει τάση να νιώσετε ένα κεραυνοβόλο πάθος! Εάν είστε ήδη δεσμευμένοι, καλό θα είναι να το ξανασκεφτείτε πριν εμπλακείτε σε μια παράλληλη σχέση…

Τρίτη 17.12.2019 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Οι πιέσεις και οι απαιτήσεις της δουλειάς σας, σας κουράζουν. Βρείτε απάγκιο στις βόλτες, σε διαφορετικά περιβάλλοντα απ ότι συνηθίζατε μέχρι τώρα. Ίσως είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για μια απόδραση με αγαπημένα πρόσωπα.

Τετάρτη 18.12.2019 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Η μέρα χαρακτηρίζετε από τις ευνοϊκές. Δημιουργική και με ευχάριστες συναντήσεις. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να γεφυρώσετε τυχόν χάσμα με το πρόσωπο που αγαπάτε.

Πέμπτη 19.12.2019 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Να μιλάτε συχνά και να εξωτερικεύετε τα παράπονα σας και ότι σας απασχολεί σε κάποιο πρόσωπο που νιώθετε κοντά σας και σας καταλαβαίνει. Οι εκμυστηρεύσεις σας βοηθούν να ξεμπλοκάρετε συναισθηματικά και να δείτε πιο καθαρά τις καταστάσεις.

Παρασκευή 20.12.2019 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Βάλτε σε πράξη στόχους και οικονομικά σχέδια που μπορούν να σας αποδώσουν άμεσα, αν οι επαφές σας είναι οι κατάλληλες. Μην βιάζεστε στις επιλογές σας. Προσέχετε ποιους βάζετε στην ζωή σας, γιατί αύριο μπορεί να είναι αργά να το μετανιώσετε.

Σαββάτο 21.12.2019 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Εργασιομανία και σήμερα!!! Ακόμα και αν δεν εργάζεστε, θα πάρετε εργασία για το σπίτι. Σίγουρα είστε πολύ κουρασμένοι, αλλά η δημιουργική σας έμπνευση, δεν σας αφήνει να ηρεμήσετε.
Κυριακή 22.12.2019 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Ιδανική μέρα σήμερα να πλησιάστε τους ανθρώπους του σπιτιού σας ή το σύντροφο της ψυχής σας. Νιώθουν παραμελημένοι αλλά κι εσείς στέρηση από την απουσία τους. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα και χαρίστε τους την αγάπη σας.

Δευτέρα 23.12.2019 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Σας διακατέχει έντονη δημιουργικότητα και πάθος, μοιραίος έρωτας, υψηλή καλλιτεχνική διάθεση. Μην ξεφύγετε από το μέτρο, μετριάστε όσο μπορείτε την ορμητικότητα σας, για να υπάρχει διάρκεια σε ότι αγαπάτε

Τρίτη 24.12.2019 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Η σημερινή μέρα μπορεί να χαρακτηριστεί σαν βόμβα!!! Μέσα σας θα πνίγεστε και στους άλλους θα δείχνετε μια διάλυση σχέσεων ή το τέλος ενός δεσμού ή δυσαρέσκεια για μια συνεργασία.

Τετάρτη 25.12.2019 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Η φαντασία σας ανεπτυγμένη σήμερα, σας κάνει ονειροπόλους. Μπορείτε να μην λέτε πολλά και να κρατήσετε μια ατμόσφαιρα μυστηρίου, αφήνοντας τους άλλους να μαντεύουν και θα τους οδηγήσετε σε όμορφα αποτελέσματα.
Πέμπτη 26.12.2019 (Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω – Δακτυλιοειδής έκλειψη Ηλίου)

Συζητήστε τα νέα σας σχέδια με ανθρώπους που εμπιστεύεστε και κλείστε νέες συμφωνίες. Οι κοινωνικές επαφές θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε, ενώ η προοπτική μια απόδρασης ή ενός ταξιδιού θα σας τονώσει!

Παρασκευή 27.12.2019 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Το σημερινό πλανητικό σύστημα και τα άστρα προβλέπουν συγκρούσεις, ένταση και αρνητικό, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Θα υπάρξει τάση για φιλανθρωπικές πράξεις και προσφορά αγαθών υπηρεσιών.

Σαββάτο 28.12.2019 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Μέρα που κρύβει ψευδαισθήσεις και εξαπατήσεις, κυρίως ως προς την άποψη πού έχετε εσείς για τους άλλους και ειδικά για τον ερωτικό σας σύντροφο. Μέρα που θα προσπαθήσετε να δείξετε ένα άλλο πρόσωπο. Καλύτερα φερθείτε με ειλικρίνεια.
Κυριακή 29.12.2019 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Δυσκολία με τα οικονομικά σας, τα χρήματα που περιμένατε δεν θα έρθουν τελικά. Υπομονή και μην το βάζετε κάτω. Η αναποφασιστικότητα σας ίσως σας κάνει να κλείσετε μια πόρτα που με κόπο είχατε ανοίξει, και να  το μετανιώσετε στο μέλλον.

Δευτέρα 30.12.2019 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Κάντε πράγματα μόνο για σας, ακόμα κι αν χρειαστεί να αποκλείσετε εντελώς τους άλλους που τελευταία σας φορτίζουν υπερβολικά. Με εκκεντρικότητα και πείσμα αντιμετωπίζετε σήμερα τις προκλήσεις της ημέρας, αλλά στο τέλος αυτής της μέρας ίσως να μην είστε νικητές…

Τρίτη 31.12.2019 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Αν είστε σήμερα πιο συνεργάσιμοι με εκείνους που συχνά διαφωνείτε, θα έχετε αρκετές επιτυχίες μελλοντικά. Οι γρήγορες αποφάσεις μπορούν να σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση. Η μέρα δεν ενδείκνυται για αγοραπωλησίες και υπογραφές. Η αισιοδοξία όμως δε θα σας λείπει…

 

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Σκορπιός – Ημερήσιες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2022

Τρίτη 01.02.2022 (Νέα Σελή&nu…