Υδροχόος – Ημερήσιες προβλέψεις Οκτωβρίου 2018

ΔΕΥΤΕΡΑ 1.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Έχετε πολύ ενέργεια και μπορείτε να την επενδύσετε στην επίτευξη των στόχων σας στον επαγγελματικό τομέα. Είναι από τις μέρες εκείνες που οι επιθυμίες πραγματοποιούνται σχετικά εύκολα.

ΤΡΙΤΗ 2.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Περιορίστε τις σπατάλες και κάντε καλό κουμάντο στο πορτοφόλι σας. Φροντίστε επίσης την υγεία σας, μια και η διατροφή σας μπορεί τον τελευταίο καιρό να μην ήταν ακριβώς υγιεινή.

ΤΕΤΑΡΤΗ 3.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η επαγγελματική σας φήμη και το καλό σας όνομα θα φέρει νέες ευκαιρίες επαγγελματικής ανέλιξης στα πόδια σας. Κάντε καλή χρήση, γιατί τέτοια δώρα είναι σπάνια.

ΠΕΜΠΤΗ 4.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάποια απογοήτευση θα πάρετε, μια και τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν όπως θα περιμένατε. Μην τα βάζετε όμως κάτω. Χαλαρώστε με φιλικά πρόσωπα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΕΩΣ 16/11/18

Διατηρήστε την φυσική σας κατάσταση, εντάσσοντας λίγη άσκηση στο πρόγραμμα σας. Η οικογένεια σας μπορεί να είναι πηγή προβλημάτων και διαπληκτισμών. Φερθείτε διαλλακτικά.

ΣΑΒΒΑΤΟ 6.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Έχετε μια απίστευτη ηρεμία και μια σπάνια για σας αυτοσυγκράτηση. Δεν αισθάνεστε όμως πολύ καλύτερα; Προσπαθήστε να διατηρήσετε αυτή την ψυχική ισορροπία στην ζωή σας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 7.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αποφύγετε τα κουτσομπολιά, ιδίως στο χώρο δουλειάς, γιατί όσο ακίνδυνα και διασκεδαστικά και αν φαίνονται, θα αντιμετωπίσετε τις συνέπειες αμέσως μετά. Αφιερώστε χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΔΕΥΤΕΡΑ 8.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι φιλικές σας σχέσεις θα αποτελέσουν ένα χρήσιμο και αναπάντεχο στήριγμα κατά την διάρκεια της μέρας. Θα πρέπει να δείξετε ευελιξία στα προβλήματα που θα προκύψουν για να ελαχιστοποιήσετε τις όποιες αρνητικές συνέπειες.

ΤΡΙΤΗ  9.10.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ)

Φανείτε διαλλακτικοί με τον/την σύντροφό σας. Η μονοδιάστατη άποψη σας για την σχέση δεν μπορεί να λειτουργήσει επί μακρόν. Ακούστε τι έχει να σας πει.

ΤΕΤΑΡΤΗ 10.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έχετε ανάγκη από στοργή και συμπαράσταση. Ελάτε σε επαφή με άτομα που μπορούν να σας χαλαρώσουν και να σας κάνουν να αισθανθείτε όμορφα.

ΠΕΜΠΤΗ 11.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έχετε μια αναβλητικότητα σήμερα ή κινήστε με αργούς ρυθμούς, προσπαθώντας να αποφύγετε κάτι που κατά βάθος ξέρετε ότι θα πρέπει αργά ή γρήγορα να το αντιμετωπίσετε.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Φροντίστε την υγεία σας βελτιώνοντας τις διατροφικές σας συνήθειες. Το πλανητικό σκηνικό προκαλεί παρεξηγήσεις με τα αδέλφια σας, θα ήταν όμως συνετό να μην εμπλακείτε σε λογομαχίες.

ΣΑΒΒΑΤΟ 13.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ –ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα ακούσετε κάποιες μνησίκακες απόψεις για το άτομο σας και θα δυσαρεστηθείτε. Μην δίνετε όμως σημασία. Χαράξτε νέα πορεία ζωής που μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα στο άμεσο μέλλον.

ΚΥΡΙΑΚΗ 14.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην αναβάλετε πράγματα για αύριο, όταν μπορείτε κάλλιστα να τα διεκπεραιώσετε σήμερα. Προσοχή όμως στην υγεία σας, μια και χρειάζεστε ξεκούραση…

ΔΕΥΤΕΡΑ 15.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έχετε καλά επίπεδα ενέργειας, έχετε όμως και την ροπή προς την τεμπελιά και την απραξία. Εάν θέλετε την επιτυχία, που την θέλετε σίγουρα, θα πρέπει να την κυνηγήσετε με όλες σας τις δυνάμεις.

ΤΡΙΤΗ 16.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Εξαιρετικά τυχερή η σημερινή μέρα, που μπορεί ως δια μαγείας να σας απαλλάξει από προβλήματα οικονομικά και σχέσεων. Αδράξτε την ευκαιρία και θα δείτε την ζωή σας να αλλάζει δραστικά.

ΤΕΤΑΡΤΗ 17.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα πρέπει πρώτα να κλείσετε παλιές υποθέσεις πριν ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Εάν είστε φιλύποπτοι με κάποιες κινήσεις γύρω σας, φροντίστε να μάθετε με πλάγιους τρόπους τι συμβαίνει …

ΠΕΜΠΤΗ 18.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σημαντικές εμπειρίες θα αποκομίσετε σήμερα σε επαγγελματικό επίπεδο. Δώστε τον καλύτερο σας εαυτό σε μια πιθανή συνέντευξη για δουλειά και η τύχη είναι με το μέρος σας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κυνηγήστε τα όνειρά σας! Έχετε πάρα πολλές πιθανότητες να επιτύχετε τις επιδιώξεις σας. Η ενέργεια σας χτυπάει κόκκινο και η πλανητικές συγκυρίες βρίσκονται στο πλευρό σας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Καθαρίστε τον χώρο σας κυριολεκτικά, ενεργειακά αλλά και μεταφορικά. Φρεσκάρετε την ενέργεια του σπιτιού σας, διώξτε τις παλιές σχέσεις που έχουν ατονήσει, για να ανοίξετε χώρο για το νέο.

ΚΥΡΙΑΚΗ 21.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα οικονομικά σας μπορούν να πάνε καλύτερα, αρκεί να επιμείνετε στην καλή και σφιχτή διαχείριση. Από συναισθηματικής άποψης, σας κεντρίζει το άγνωστο, βρίσκεστε όμως σε σχέση και δεν θα πρέπει να προχωρήσετε…

ΔΕΥΤΕΡΑ 22.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μια βόλτα στην φύση θα σας βοηθούσε να χαλαρώσετε και να πάρετε αποστάσεις από όσα σας απασχολούν. Με καθαρό μυαλό μπορείτε να βρείτε πιο εύκολα λύσεις.

ΤΡΙΤΗ 23.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάποια νέα προβλήματα κάνουν την εμφάνιση τους σήμερα, δεν είναι όμως ιδιαίτερα σημαντικά! Φροντίστε να τα επιλύσετε εν τη γενέσει τους, γιατί αλλιώς μπορεί να πάρουν διαστάσεις με τον καιρό…

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.10.2018 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ)

Θα διαπιστώσετε ότι κάποιο άτομο στον χώρο της δουλειάς είναι μνησίκακο απέναντι σας, κάτι που δεν το περιμένατε. Ακόμη και να προσπαθήσετε δεν θα καταλάβετε τον λόγο…

ΠΕΜΠΤΗ 25.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάποιες ιδιορρυθμίες ή μια εριστική διάθεση του/της συντρόφου σας μπορεί σήμερα να σας φτάσει στα όρια σας! Πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να προσπαθήσετε να τον/την καλμάρετε.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για λογομαχίες και ξεκαθαρίσματα λογαριασμών με τους συναδέλφους ή συνεργάτες, γιατί θα βρεθείτε χαμένοι. Συγκρατήστε τα νεύρα σας!

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Προσπαθείτε να προκαλέσετε και να σοκάρετε τους γύρω σας σήμερα, αλλά αυτό μπορεί να σας στοιχίσει. Φροντίστε να αφιερώσετε λίγο χρόνο στα δικά σας άτομα που σας χρειάζονται.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ήσασταν κλεισμένοι για πολύ καιρό στις σκέψεις και στον εαυτό σας και ήρθε ή ώρα να αναλάβετε δράση! Χρειάζεται θάρρος, αποφασιστικότητα αλλά και επίγνωση των ορίων και δυνατοτήτων σας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Όταν βρίσκεστε υπό πίεση, πρέπει να παραμένετε επικεντρωμένοι στο στόχο σας και να μην παλινδρομείτε. Άλλωστε οι προκλήσεις και οι δυσκολίες είναι μέρος του παιχνιδιού!

ΤΡΙΤΗ 30.10.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οργανώστε το χάος που σας περιβάλει, τόσο στον προσωπικό σας χώρο, όσο και στον προσωπικό! Μόνο έτσι θα μπορέσετε να βγάλετε άκρη και να βάλετε τάξη στην ζωή σας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 31.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μην αναβάλετε όσα μπορείτε να διεκπεραιώσετε σήμερα! Φανείτε συνεπείς στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Κάποια θέματα στο σπίτι απαιτούν την ενεργή εμπλοκή σας για να βρουν λύση.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Αιγόκερως – Ημερήσιες προβλέψεις Απριλίου 2024

Δευτέρα 01.04.2024 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση) Είναι μια μέρα δημιουργικότητας και έμ…