Yantras

Yantras ή βεδικά  φυλακτά μυστικά σχέδια και διαγράμματα κοσμικών δυνάμεων.

Yantraγια εξάλειψη αρνητικών επιρροών πλανητών (χρυσός)

Με μεγάλη μας χαρά σας γνωρίζουμε, ότι σύντομα θα φιλοξενούμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

1. www.alindakanaki.com.gr

2. www.alindakanaki.gr

3. www.zodia-astrologia-taro.gr

και θα διατίθενται προς πώληση στο κοινό μας, Yantras  ή όπως αλλιώς ονομάζονται Βεδικά φυλαχτά  γνώση και πνευματική σοφίας.

 

Τα Yantras είναι πανίσχυρα φυλακτά, μικρού σχήματος (συνήθως 5 Χ5 εκατοστών) παρασκευασμένα επί το πλείστον από μέταλλο, παντελώς άγνωστα στο ευρύ ελληνικό κοινό, πολύ γνωστά και διαδεδομένα όμως στην  ανατολή και την δύση αλλά και σε μια μικρή ελίτ της ελληνικής κοινωνίας. Η συγκυρία πιστεύουμε πως είναι η κατάλληλη και η στιγμή ώριμη για να κάνουμε την πρώτη μας γνωριμία με τα φυλαχτά αυτά και να επωφεληθούμε από τις ισχυρές ευεργετικές τους δυνάμεις.

 

Τα Yantras είναι κάποια αρχετυπικά γεωμετρικά σχήματα, αποκρυσταλλωμένα ως προς την μορφή τους μέσα από παράδοση χιλιάδων ετών, που, κατασκευασμένα μέσα από συγκεκριμένη διαδικασία και ενεργοποιημένα σύμφωνα με ένα πανάρχαιο τυπικό, αποσκοπούν στο να εκπληρώσουν το ταχύτερο δυνατό τις επιθυμίες και φιλοδοξίες του φέροντα το φυλαχτό.

Yantraγια το κακό μάτι (ορείχαλκος)

Είναι φυλαχτά που προσελκύουν το καλό και απομακρύνουν τις αρνητικές επιρροές από κοσμικές δυνάμεις ή από το γήινο περίγυρο και μετατρέπουν μια κακόβουλη επιρροή σε επωφελή. Μέσα από την ύλη και την προσευχή χειραγωγούν τις κοσμικές και πλανητικές δυνάμεις επ΄ ωφελεία του ανθρώπου.

 

Για την παρασκευή κάθε διαφορετικού Yantra υπάρχει η κατάλληλα πλανητική συγκυρία (φάση Σελήνης, Θέση Ήλιου, θέσεις άλλων Πλανητών) και ένα αυστηρά καθορισμένο τυπικό, ώστε να ενσωματώνει την κοσμική εκείνη δόνηση που θα είναι αποτελεσματική για το συγκεκριμένο γήινο πρόβλημα ή την εκπλήρωση της ανθρώπινης επιθυμίας. Είναι μια κοπιαστική διαδικασία που ολοκληρώνεται με την απαγγελία 108 Μάντρας, των προσευχών ενεργοποίησης.

 

Λόγω των απαιτητικών τελετουργιών, τα αυθεντικά Yantras παρασκευάζονται από μοναχούς Tantrik, σε μοναστηριακά συγκροτήματα στην Ινδία και το Θιβέτ. Οι παρασκευαστές τους θα πρέπει να είναι απαλλαγμένοι από τις ανθρώπινες αδυναμίες και να ακολουθήσουν ένα τυπικό καθαρισμού και εξαγνισμού, ώστε η αύρα τους να είναι καθαρή. Με την απαγγελία των Mantras, των προσευχών ενεργοποίησης, το Yantra συσσωρεύει θετική ενέργεια και λειτουργεί στα χέρια του χρήστη σαν ισχυρός πομπός θετικών κυμάτων και δονήσεων. Η αποτελεσματικότητα του μάντρα της δόνησης και της επούλωσης αφορά επίσης την ώρα της ημέρας και του έτους, όταν η δραστηριότητα της ενεργοποίησης  έχει αρχίσει. Διαφορετικές φάσεις της Σελήνης, του Ηλίου  και των πλανητών που καθορίζουν τους καρπούς της δραστηριότητας του Yantra. 

Yantraγια πλούτο, ευημερία, και καλή τύχη (χρυσός)

Τα Yantras παρασκευάζονται από διάφορα υλικά, ανάλογο με τον σκοπό που καλούνται να επιτελέσουν, όπως από χρυσό, ασήμι, χαλκό, κρύσταλλο, πηλό, χαρτί, κλπ. Οι κύριες χρήσεις τους είναι για:

 

  • Προσέλκυση της αγάπης ή μιας αδελφής ψυχής,
  • Επίτευξη επαγγελματικής επιτυχίας και οικονομικής άνθησης,
  • Για επιτυχία σε εξετάσεις, διαγωνισμούς ή την καλή έκβαση δικαστικών υποθέσεων, και
  • Ειδικές περιπτώσεις, όπως για την υγεία, ή την προστασία από το κακό μάτι ή τους εχθρούς.

 

Τα Yantras αποστέλλονται στο τελικό χρήστη με ειδικές οδηγίες ορθής χρήσης, τις οποίες οφείλει να εφαρμόσει στο ακέραιο, γιατί όσο δύσκολα φορτίζονται, τόσο εύκολα μπορούν να χάσουν τις ευεργετικές τους δυνάμεις.

 

Σύντομα θα είμαστε σε θέση να σας παρουσιάσουμε μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μια επιλογή από Yantras που θεωρήσαμε ότι θα μπορούσαν να ενδιαφέρουν το κοινό μας, καθώς και ένα πλήρη κατάλογο όλης της γκάμας των φυλακτών αυτών και τα οφέλη που μπορεί να προσκομίσει ο κάθε χρήστης.

 

Για τους παραπάνω  λόγους και σύμφωνα με τις παραδοσιακές Βεδικές τελετές  δια μέσω της  φωτιάς, του διαλογισμού και της προσευχής  απαιτείτε ο καθαρισμό της αύρας . Το  Yantra φυλαχτό θα  ετοιμάζεται και θα   αποστέλλεται ταχυδρομικός με αντικαταβολή  μαζί με άλλα βότανα επούλωσης καθώς  και πούδρες για χρήση   σύμφωνα με τις οδηγίες των λειτουργών (αστρολόγοι, μεταφυσικοί tantriks  οι οποίοι θα προετοιμάσουν τα ειδικά  βοηθήματα και το φυλαχτό).

Τα αποτελέσματα των  Yantra είναι θεαματικά. (Οι παραγγελίες  είναι διαθέσιμες κατόπιν του προσωπικού σας αιτήματος). Εάν επιθυμείτε περαιτέρω πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας εδώ alindakanaki@gmail.com. H αλληλογραφία είναι απολύτως εμπιστευτική,για να σας ενημερώσουμε  πώς θα αποκτήσετε το  δικό σας  προσωπικό  και γνήσιο φυλαχτό που  γίνετε  μέσω των  συνεργατών μας στην Ινδία.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Mantala - Yantras

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ψαλμοί του Δαυίδ – Κλειδιά : Πώς μπορούμε να εφαρμόσουμε τους ψαλμούς στην καθημερινή μας ζωή.

Οι Ψαλμοί γράφτηκαν από το βασιλιά Δαβίδ, τον Ασάφ, τον Σολομώντα και άλλους για να εκφράσ…