ΤΟΞΟΤΗΣ – ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

 Με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία μετά τις 16.11 και το πλούσιο πλανητικό σκηνικό στο ζώδιο σας, δεν ευνοούνται ιδιαίτερα επαγγελματικά ανοίγματα και ριψοκίνδυνες αποφάσεις. Αποφύγετε να δανείσετε χρήματα. Ασχοληθείτε περισσότερο με πράγματα που σας αρέσουν, για να μπορέσετε να είσαστε πιο δημιουργικοί και πιο παραγωγικοί, αφού βρίσκεστε σε μια φάση που θέλετε σταθερότητα και ασφάλεια σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Φροντίστε να ξεκουράζεστε, γιατί αν εξαντληθείτε τώρα δεν θα καταφέρετε τίποτα από όλα αυτά που θέλετε. Στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις και μεθοδεύστε τα επόμενα βήματα για το μέλλον σας. Είναι αλήθεια ότι για πολλούς μήνες έχετε ταλαιπωρηθεί τόσο στον τομέα των σχέσεων, όσο και στον τομέα των συνεργασιών. Όσον αφορά τον οικονομικό σας τομέα, θα υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για συζητήσεις και επαφές για το πώς θα αυξήσετε το εισόδημα σας. Θα υπάρξει αύξηση των εσόδων σας, αλλά θα πρέπει να χειριστείτε με σύνεση τα χρήματα που θα σας έρθουν και να αποφύγετε τις περιττές σπατάλες. Τα πράγματα θα είναι πιο ευνοϊκά έως και τις 16 του μήνα με πλανητικό σκηνικό στο πλευρό σας. Τα οικονομικά σας θα παρουσιάσουν σκαμπανεβάσματα. Οι αστρολογικές προβλέψεις του μήνα δείχνουν ότι θα πρέπει να αποφύγετε να εμπλέξετε σε συνεργασίες με συγγενικά σας πρόσωπα, γιατί θα υπάρξουν διαφωνίες και συγκρούσεις μεταξύ σας. Ακούστε την γνώμη τους αλλά κρατήστε τους σε απόσταση και πάρτε μόνοι σας τις αποφάσεις που πρέπει, αν δεν θέλετε να σας εκνευρίζουν με το να επεμβαίνουν στο έργο σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

 Η Πανσέληνος στις 23.11 του μήνα θα φέρει περίεργες διαφωνίες με το ταίρι σας. Οι πλανήτες και κυρίως ο ανάδρομος Ερμής φέρνουν εντάσεις στις σχέσεις σας! Στα αισθηματικά σας, εσείς που έχετε μια σοβαρή και σταθερή σχέση, ο σύντροφος σας θα εκφράσει τα παράπονα του, γιατί το τελευταίο καιρό τον παραμελείτε. Προσπαθήστε να κερδίσετε το χαμένο έδαφος και να καλύψετε το χάσμα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ σας. Μοιραστείτε τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας με τον σύντροφο σας και θα έχετε θετική ανταπόκριση.

Εσείς που είσαστε μόνοι, προσέξτε μην παρασυρθείτε από ανθρώπους που δεν σας ταιριάζουν και πληγωθείτε αργότερα. Αφήστε να περάσει λίγο χρονικό διάστημα, να γνωριστείτε καλύτερα και μετά αποφασίζετε τι θα κάνετε. Οι ελεύθεροι θα οδηγηθούν σε φλερτ, παράλληλες σχέσεις, αλλά και σε παλιές αγάπες που θα έρθουν πάλι στο προσκήνιο με τον ανάδρομο Ερμή, αναζητώντας οριστική λύση. Θα γνωρίσετε ωστόσο καινούργιους ανθρώπους που θα σας ανανεώσουν και θα σας αναζωογονήσουν, με αποτέλεσμα να κλείσουν οι πληγές του παρελθόντος και να προχωρήσετε πιο ουσιαστικά και πιο σταθερά στην ζωή σας.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Τις τρεις πρώτες βδομάδες του Μαΐου θα βρίσκεται ο Ήλιος στον Τ…