Ρευστό το κλίμα που θα επικρατεί στα επαγγελματικά σου μέχρι τα μέσα του της εβδομάδας ,κάτι που σε  κάνει νευρική  και ευερέθιστη. Προς τον τέλος της εβδομάδας με την θέση του Άρη  θα υπάρξει συσσωρευμένη ένταση που μοιάζει με καζάνι που βράζει. Προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου γιατί αμέσως μετά το κλίμα βελτιώνεται αισθητά. Μέσα σε όλες τις αναποδιές, καθυστερήσεις και εκνευρισμοί  δεν λείπουν ωστόσο και οι ευχάριστες ειδήσεις. Στον οικονομικό τομέα χρειάζεται κινήσεις αριστοτεχνικές για να τα φέρεις βόλτα και να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου.

Στον αισθηματικό τομέα η μέρες με την αντίθεση του Ουρανού θα είναι καθοριστικής σημασίας για την σχέση σου. Υπάρχει συναισθηματική φόρτιση, καθώς το πλανητικό σκηνικό στήνει εντάσεις! Θα πρέπει να είσαι  προσεκτική στα λεγόμενα σου για να μην πληγώσεις τον άνθρωπο σου και προκαλέσεις ζημιά που δεν επανορθώνεται εύκολα.. Οι singles του ζωδίου  θα πρέπει να φιλτράρουν την σκέψη και τα λόγια τους το επταήμερο αυτό, γιατί μπορεί να γίνουν εξαιρετικά ωμοί και να πληγώσουν άτομα που δεν τους φταίνε. Εξέτασε  διεξοδικά την κάθε σου  κίνηση πριν πάρεις αποφάσεις που θα έχουν επιπτώσεις στην μελλοντική σου συναισθηματική πορεία.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της προσωπικότητας, του εγώ, του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών της εργασίας, της υγείας.

Από την Αλίντα Κανάκη  και το www.tlife.gr !

Περισσότερα άρθρα
Load More In Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Εβδομαδιαίες προβλέψεις και τα τυχερά νούμερα από 28 έως 6 Μαρτίου 2022 ΙΙ Από την Αλίντα Κανάκη !

Η πιο απρόβλεπτη όψη του Ήλιου για της εβδομάδας, αν και σε γενικές γραμμές θετική, είναι …