Ταύρος – Μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις Μαΐου

Η διέλευση του Άρη από τον 3ο οίκο σας στις 16.5  προκαλεί εντάσεις με γείτονες, κοντινούς συνεργάτες και συγγενείς. Είναι επίσης ένας μήνας εξερεύνησης των δημιουργικών ικανοτήτων σας και ίσως ξεκινήσετε κάτι νέο με τον σύντροφό σας, μια και μπορεί να αποδειχθεί μελλοντικά μια πηγή εισοδήματος και για τους δύο σας. Η Πανσέληνος στις 19 Μαΐου στον Σκορπιό  θα φέρει μελαγχολία και κάποια μικρή ένταση στις σχέσεις σας. Στα ερωτικά, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις θα υποκύψετε σε κάποιους πειρασμούς. Πάρτε τις προφυλάξεις σας, γιατί δεν θα θέλατε να βάλετε την σχέση σας σε κίνδυνο…Θα παρουσιαστούν δελεαστικές ευκαιρίες για του singles του ζωδίου με το εξάγωνο του Άρη και την σύνοδο της Αφροδίτης με καλές προοπτικές για το μέλλον, γι αυτό φροντίστε να τις εκμεταλλευτείτε όσο μπορείτε καλύτερα. Είχατε τα προβλήματα σας με την αισθηματική σας ζωή, τώρα όμως ήρθε η ώρα να τα βάλετε στην άκρη και να κοιτάξετε χωρίς φοβίες και προκαταλήψεις το μέλλον κατάματα. Μην διστάσετε να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα πλησιάζοντας το για να γνωριστείτε καλύτερα, γιατί θα έχετε θετική ανταπόκριση από την μεριά του. Να είσαστε διακριτικοί όμως για μην δώσετε στόχο για κουτσομπολιά μέσα στο χώρο σας.  Απολαύστε τις ερωτικές στιγμές που θα προκύψουν, γιατί θα φορτίσουν τις μπαταρίες σας με θετική ενέργεια και αισιοδοξία. Ένα νέο ειδύλλιο μπορεί να σας κάνει να σκεφτείτε για πρώτη φορά σοβαρά τον γάμο, κάτι που δεν είχατε σκεφτεί ποτέ μέχρι τώρα. Αφιερώστε επίσης δημιουργικό χρόνο στον εαυτό σας και ανοιχτείτε σε δικούς σας ανθρώπους για όσα σας προβληματίζουν. Προς το τέλος του μήνα ενδέχεται να προκληθούν εντάσεις στις σχέσεις σας με το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα.

 Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της καριέρας, των επαγγελματικών, των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών. Η πανσέληνος της 19-05-2019 επηρεάζει τον τομέα του γάμου ή συνεργασιών σας.

Αστρολογικές όψεις για τα ερωτικά :

Η Αφροδίτη σε σύνοδο ενισχύει και  τονίζει τον αισθηματικό σας τομέα χαρίζοντας αρμονία με τον καλύτερο τρόπο.

Ο Άρης σε εξάγωνο δίνει ευκαιρίες στον ερωτικό σας τομέα. Ο Δίας σε τρίγωνο συνεργάζεται αρμονικά χαρίζοντας τύχη και εύνοια στα αισθηματικά σας. Ο Κρόνος σε τετράγωνο παρεμβάλει εμπόδια (προσοχή στον υπερβολικό έλεγχο και συγκράτηση).

Ο Πλούτωνας σε τετράγωνο παρεμβάλει εμπόδια (υπερβολική μοιρολατρία).

Ο Ερμής αλλάζει ζώδιο και περνάει στο ζώδιο του Ταύρου την 07-05-2019 στον 1ο οίκο σας , η υπομονή, το πείσμα, η προσωπικότητα  και η ευημερία  είναι στην πρώτη θέση . Στις 21-05-2019  περνάει στον 2ο οίκο σας η ιδιοκτησία, τα αγαθά, αλλά και τα συναισθήματα προέχουν.

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

Περισσότερα άρθρα
Load More In Αστρολογικές προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ταύρος – Ημερήσιες προβλέψεις Απριλίου 2024

Δευτέρα 01.04.2024 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση) Είστε έτοιμοι για νέες προκλήσεις και …