Λέων – Ημερήσιες προβλέψεις Αυγούστου 2020

Σάββατο 01.08.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε αλλά και ποιόν θέλετε στο πλάι σας για να μοιραστείτε μια κοινή πορεία. Μια παλιά ερωτική σχέση ίσως να κάνει την εμφάνιση της πάλι και να σας αναστατώσει, μη ξέροντας πώς να το χειριστείτε. Απλά να έχετε στο μυαλό σας, ότι εάν η πρώτη φορά δεν πέτυχε, η δεύτερη έχει σαφώς λιγότερες πιθανότητες επιτυχίας… Γιατί η σχέση δεν είναι μόνο ερωτική πράξη, αλλά πολλά περισσότερα.

 

Κυριακή 02.08.2002 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα στην ερωτική σας σχέση προδιαγράφει η σημερινή σας μέρα. Τα πράγματα μπορούν σχετικά εύκολα να βγουν εκτός ελέγχου, γι αυτό καλό θα ήταν να χειριστείτε τις καταστάσεις με προσοχή και ψυχραιμία. Όσο για τους αδέσμευτους, φαίνεται ότι εκδηλώνετε την ανάγκη σας να βρείτε ένα ερωτικό σύντροφο που να σας προσφέρει όλα όσα έχετε ανάγκη. Ίσως να σας βγει όμως περισσότερο φιλική η σχέση που πάτε να ξεκινήσετε…

Δευτέρα 03.08.2020 (Πανσέληνος στον Υδροχόο)

Θα πρέπει να επικεντρώσετε την προσοχή σας και τις προσπάθειες σας στον τομέα εκείνο που πραγματικά έχει ανάγκη ιδιαίτερης φροντίδας και να μην σκορπάτε την ενέργεια και τις δυνάμεις σας σε πολλά πεδία. Επικοινωνιακά είστε στα επάνω σας και μπορείτε να αξιοποιήσετε την μέρα για ένα επαγγελματικό ταξίδι που θα είχε θετικά αποτελέσματα. Βήμα-βήμα θα καταφέρετε να φέρετε την ζωή σας εκεί που θέλετε.

Τρίτη 04.08.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

Συναισθηματικά θέματα ίσως σας βαραίνουν ή σας φορτίζουν λίγο περισσότερο από ότι θα θέλατε. Ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια.Επικεντρωθείτε σε όσα καλά σας συμβαίνουν και ξεχάστε τις δυσκολίες που αντιμετωπίσατε στο πρόσφατο παρελθόν. Είστε άλλωστε αγωνιστές και με το αγωνιστικό σας πνεύμα θα καταφέρετε να επιβιώσετε είς πείσμα των καιρών…

 

Τετάρτη 05.08.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Θέματα εργασίας σας προσγειώνουν στην πραγματικότητα. Νοιώθετε αδικημένοι και θέλετε να αντιδράσετε δυναμικά. Διατηρήστε όμως την ψυχραιμία σας. Και σαν να μην έφτανε αυτό, οι άνθρωποί σας χρειάζονται την στήριξη σας και την ενεργό συμμετοχή σας. Ίσως να χρειαστεί να αναπροσαρμόσετε το πρόγραμμα σας για να μπορέσετε να ασχοληθείτε με θέματα οικογένειας.

 

Πέμπτη 06.08.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Η ανυπομονησία δίνει κάποια νευρικότητα και στις κινήσεις σας. Με δίψα για μάθηση, αποφεύγετε τα προβλήματα και μπορείτε να ασχοληθείτε με επιτυχία με ότι απαιτεί διανοητική εργασία. Και στην προσωπική σας ζωή χρειάζεστε μια ώθηση  που θα σας βγάλει από τον φαύλο κύκλο των μέτριων ή κακών εμπειριών και θα σας φέρει και πάλι το χαμόγελο στα χείλη.

 

Παρασκευή 07.08.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Τα οικονομικά σας, σας προκαλούν μεγάλο άγχος και σας ρίχνουν ψυχολογικά. Σταματήστε να επικεντρώνεστε στο τι δεν έχετε στην ζωή και απολαύστε  όσα καλά αυτή σας χάρισε. Όλα θα γίνουν την ώρα τους, αρκεί να μην τα πιέζετε… Αναφορικά με την υγεία σας, η συχνή αδιαθεσία σας θα πρέπει να σας βάλει σε σκέψεις και να αναζητήσετε την βοήθεια ειδικού για να μπορέσετε να απολαύσετε την απαιτούμενη ευεξία στην σωματική σας υγεία.

 

Σάββατο 08.08.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Ερωτικής φύσεως σκέψεις θα σας απασχολήσουν σήμερα. Βασανίζεστε με την σκέψη ότι πάντοτε φαίνεται να τραβάτε τα λάθος άτομα. Δεν σας φταίνε όμως οι άλλοι, αλλά οι δικές σας επιλογές και πρότυπα. «Ότι σπείρεις θα θερίσεις» λέει η λαϊκή σοφία και αυτό θα πρέπει να θυμόσαστε όταν σας πιάνει κατάθλιψη με τις τελευταίες σχέσεις σας που απέτυχαν.

Κυριακή 09.08.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Συναισθηματικές ανασφάλειες θα πρέπει να αντιμετωπίσετε κατά την σημερινή μέρα. Εάν έχετε μια λειτουργική ή αρμονική σχέση, επενδύστε σ΄ αυτήν αντί να την τερματίσετε, βασιζόμενοι στις φοβίες και τις ανασφάλειες σας… Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον σύντροφό σας και προσπαθήστε να αναθερμάνετε την σχέση.

 

Δευτέρα 10.08.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση) 

Η επικοινωνία είναι αυτή που χαρακτηρίζει την μέρα σας. Νέα πρόσωπα μπορούν να μπουν στην ζωή σας με ευεργετικά αποτελέσματα για το μέλλον σας, αρκεί να τους το επιτρέψετε. Επαφές και ταξίδια βρίσκονται στο πρόγραμμα σας, ίσως με το εξωτερικό, που μπορούν να έχουν θετικά αποτελέσματα, εάν τα έχετε προετοιμάσει καλά…

 

Τρίτη 11.08.2020 (Σελήνης τον Ταύρο – σε χάση)

Δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μια ήρεμη μέρα! Πολλές οι εναλλαγές και πιθανές διαφωνίες έως διαπληκτισμοί με συνεργάτες ή συναδέλφους.  Άτομα μεγάλης ηλικίας μπορεί να χρειαστούν την στήριξη σας σήμερα. Από την άλλη όμως, κάποια χρήματα που περιμένατε υπάρχουν πολλές πιθανότητες να τα εισπράξετε.

 

Τετάρτη 12.08.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

Έντονα ερωτική διάθεση αλλά και πολύ δράση στον εργασιακό χώρο κρύβει η σημερινή μέρα. Είστε όμως αγωνιστές και πείσμωνες και θα τα βγάλετε πέρα, παρ όλο τον εργασιακό φόρτο.  Βρίσκετε καταφύγιο και κάποιες ευεργετικές στιγμές χαλάρωσης στο σπίτι ή μεταξύ των αγαπημένων σας προσώπων.

Πέμπτη 13.08.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

Μην παρασύρεστε από το αίσθημα ευδαιμονίας και προκαλέσετε τριβές με τον σύντροφό ή τους συνεργάτες σας. Υπάρχει και πιο ήπιος τρόπος να εκφράσετε τις απόψεις και ιδέες σας.  Μια απρογραμμάτιστη μετακίνηση υπόσχεται δράση, αλλά και άνοιγμα νέων οριζόντων αναφορικά με τα ενδιαφέροντα σας.

 

 Παρασκευή 14.08.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

Η γοητεία σας τονώνεται, κάποιες αιφνίδιες αλλαγές όμως σκηνικού στον εργασιακό τομέα σας δημιουργούν άγχος… Μην παρασύρεστε από το άγχος και χάνετε τον έλεγχο. Θέματα οικογένειας φαίνεται να σας απασχολούν  κατά τις βραδινές ώρες και να ζητούν λύσεις. Η λογική και όχι το συναίσθημα είναι αυτή που θα σας οδηγήσεις στην σωστή κατεύθυνση.

 

Σάββατο 15.08.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

(Ουρανός ανάδρομος στον Ταύρο – Ανάδρομος μέχρι τις 14.01.2021)

Η μέρα έχει πολύ τρέξιμο, πολλές υποχρεώσεις και αρκετά τα προβλήματα, με συνέπεια κάποια στιγμή να φτάνετε στα όρια σας. Μην τα βάζετε κάτω όμως, γιατί το κάθε πρόβλημα έχει την λύση του. Ένα ρομαντικό βράδυ θα σας αποζημιώσει, και το ενδιαφέρον που θα εισπράξετε από το άτομο που σας ενδιαφέρει να σας ανεβάζει ψυχολογικά…

 

Κυριακή 16.08.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση) 

Η ερωτική σας σχέση σας τονώνει και πετάτε στα σύννεφα, τα επαγγελματικά σας όμως χρειάζονται προσοχή, μια και δεν θα λείψουν τα εμπόδια και τα προβλήματα με τους συνεργάτες ή συναδέλφους. Μπορείτε να λύσετε με διπλωματικό τρόπο όποια θέματα προκύψουν. Από την άλλη, υπάρχουν ευκαιρίες για νέες συνεργασίες. Καλλιεργήστε τις επαφές σας

 

Δευτέρα 17.08.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Χρειάζεται μια μεγαλύτερη επαγρύπνηση σε οικονομικά θέματα η σημερινή μέρα. Κατά τα άλλα, σας περιμένουν ευχάριστες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα. Κοινωνικές επαφές, διασκέδαση και έρωτας συνθέτουν το σκηνικό που θα σας κάνει να χαλαρώσετε και ίσως να υπάρξουν ευκαιρίες για τους αδέσμευτους για ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον

 

Τρίτη 18.08.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Διαπραγματευτικά και επικοινωνιακά είστε στα επάνω σας σήμερα! Στην επαγγελματική σκακιέρα μπορείτε να κινηθείτε με αρκετή ασφάλεια και άνεση σήμερα και να πετύχετε μια σημαντική συμφωνία που θα αποδώσει σημαντικά οφέλη στο άμεσο μέλλον. Ίσως υπάρξει ένα μικρό ταξίδι εκτός προγράμματος. Εκμεταλλευτείτε της ευκαιρίας και αποκομίστε τα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη.

 

Τετάρτη 19.08.2020 (Νέα Σελήνη στην Παρθένο)

 Βελτιώνεται η πνευματική σας διαύγεια και είστε σε θέση να δείτε τα πράγματα με πιο καθαρό μάτι! Υπαρξιακά ερωτήματα εμφανίζονται και σας βασανίζουν. Η μέρα θα έχει μετακινήσεις και συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Δεν αποκλείεται δε να υπάρξει και μια αποκάλυψη που θα σας ταράξει λιγάκι…

 

Πέμπτη 20.08.2020 (Σελήνη στην Παρθένο – σε γέμιση)

 Θετική η μέρα, σας βοηθάει να οραματιστείτε το μέλλον σας και να προγραμματίσετε τα επόμενα βήματα σας. Αποφύγετε όμως συγκρούσεις με άτομο που έχει σημαντική επιρροή στον χώρο της εργασίας σας. Οι μάσκες θα πέσουν και πρόσωπα και καταστάσεις θα αποκαλυφτούν. Η μέρα σας ευνοεί και εάν κινηθείτε διπλωματικά θα βγείτε ενισχυμένοι.

  

Παρασκευή 21.08.2020 (Σελήνη στην Παρθένο – σε γέμιση)

 Βρίσκεστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος αυτές τις μέρες και ευνοείστε πλανητικά! Οι επιτυχίες σας δεν αφήνουν τους γύρω σας αδιάφορους και ίσως να αντιμετωπίσετε μια κατά μέτωπο επίθεση που θα υποκινείται από αισθήματα ζηλοφθονίας. Άτομα του περιβάλλοντος σας θα ζητήσουν την στήριξη ή την συμπαράσταση σας σε θέματα που αντιμετωπίζουν.

 

Σάββατο 22.08.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε γέμιση)

Αρκετή δράση καταγράφεται σε αρκετούς τομείς της ζωής σας. Υπάρχει έντονος ανταγωνισμός στον επαγγελματικό στίβο, αλλά θα καταφέρετε να τα φέρετε σε πέρας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στα οικονομικά θέματα καταγράφεται βελτίωση. Μην παρασυρθείτε και πάρετε βιαστικές αποφάσεις σε σημαντικά τουλάχιστον θέματα.

 

Κυριακή 23.08.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε γέμιση)

Αφεθείτε στον ρυθμό που θα δώσει η μέρα. Μην προσπαθείτε να επιβάλετε το πρόγραμμα σας, γιατί άδικα θα εκνευριστείτε και ίσως να έχετε τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θα επιθυμούσατε. Η επικοινωνία με το φιλικό σας περιβάλλον θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κάπως προβληματική σήμερα. Μην εστιάζετε όμως στα δυσάρεστα και φροντίστε να περάσετε καλά.

 

Δευτέρα 24.08.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση)

 Η μέρα θα σας φέρει σημαντικές και ευχάριστες ειδήσεις, θα πρέπει όμως να εστιάσετε στα ουσιώδη και να αφήσετε κατά μέρος τις επουσιώδεις λεπτομέρειες. Η δημιουργικότητα σας βρίσκεται στα ύψη! Ένας κύκλος ίσως ολοκληρωθεί και κάτι νέο θα ξεκινήσει. Ατενίστε με ελπίδα το μέλλον και οργανώστε το χρόνο σας.

 

Τρίτη 25.08.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση)

 Ερωτικό πάθος και έντονα συναισθήματα δείχνει η μέρα για σας, όσοι είστε δεσμευμένοι. Χαρείτε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας, έχετε και τον νου σας όμως, γιατί η μέρα κρύβει παγίδες… Όσο για τους αδέσμευτους, μια γνωριμία μπορεί να ανεβάσει τους χτύπους της καρδιάς σας. μια βιάζεστε όμως να βγάλετε συμπεράσματα. Βεβαιωθείτε ότι το αντικείμενο του πόθου σας είναι ελεύθερο!

 

Τετάρτη 26.08.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

 Το παρασκήνιο ή τα μυστικά στον επαγγελματικό σας χώρο διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο. Θα υπάρξει μια αναστάτωση, μια και από μια κακή συνεννόηση μπορεί να προκύψουν αποκαλύψεις που θα σας αφήσουν άναυδους. Κάποια πράγματα ήρθε η ώρα να δουν το φως της μέρας.Την προσοχή σας τεταμένη για να αποφύγετε τυχόν παραπατήματα…

 

 Πέμπτη 27.08.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

 Οικογενειακά θέματα θα σας απασχολήσουν και θα χρειαστεί να διατηρήσετε την ψυχραιμία και την αυτοκυριαρχία σας για να μην προκληθούν εντάσεις με απρόβλεπτες συνέπειες. Ίσως επίσης να έχετε να αντιμετωπίσετε κάποια οικονομικής φύσης θέματα. Κινηθείτε συντηρητικά και βάσει πλάνου για να μην βρεθείτε εκτός προϋπολογισμού.

 

Παρασκευή 28.08.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

 Αρκετές οι υποχρεώσεις που φέρνει η μέρα και από κάποιο σημείο και μετά θα ξεπεράσετε τα όρια των φυσικών και ψυχικών αντοχών σας. Νέοι δρόμοι όμως ανοίγονται στην ζωή σας! Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για ανασφάλειες και αμφιταλαντεύσεις. Αδράξτε την ευκαιρία και κάντε καλή χρήση των γνωριμιών σας, όσων τουλάχιστον μπορούν να σας στηρίξουν.

  

Σάββατο 29.08.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

 Η ένταση θα κάνει αισθητή την παρουσία της! Μην παρασύρεστε σε ανούσιες συζητήσεις ή δολοπλοκίες, γιατί θα χαλαστείτε χωρίς λόγο. Επικεντρωθείτε στο έργο σας. Με ψυχική δύναμη και την έμπνευση για να προχωρήσετε μπροστά θα σας ανταμείψει η μέρα. Βρείτε όμως και τον χρόνο να ξεκουραστείτε.

  

Κυριακή 30.08.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

 Οικονομικής φύσης θέματα μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας κατά την σημερινή μέρα. Κλείστε όσες παλιές υποθέσεις μπορείτε για να απαλλαγείτε από τα άγχη. Μην ξεχνάτε ότι η εξυπνάδα, η σταθερότητα, το καλλιτεχνικό ταλέντο, μπορούν να συνδυαστούν με σκοπό το κέρδος. Είναι καιρός να βγείτε από το κουκούλι σας και να αναζητήσετε εναλλακτικές πηγές εσόδων!

 

 Δευτέρα 31.08.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Το συναίσθημα θα είναι κυρίαρχο κατά την διάρκεια της μέρας και η ευαισθησία που επιδείξετε θα είναι αυτή που θα σας φέρει ακόμη πιο κοντά σε ένα αγαπημένο άτομο.  Κάποιοι όμως ίσως να βιώσετε μια εναλλαγή συναισθημάτων, αναφορικά με τον ερωτικό σας σύντροφο. Μην παίρνετε αποφάσεις εν θερμώ,  γιατί θα το μετανιώσετε αμέσως μετά, όταν θα δείτε τα πράγματα με καθαρό μυαλό.

 

 

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός- Ημερήσιες προβλέψεις Μαΐου 2024

Τετάρτη 01.05.2024 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση) Σήμερα αναμένεται να έρθουν στο προσκήν…