Ιχθείς – Ημερήσιες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2019

Κυριακή 1.12.2019 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Το πλανητικό σύστημα σας προκαλεί απογοήτευση και πικρία από τον περίγυρο σας. Στις σχέσεις σας με τους γύρω γίνετε πιο συντηρητικοί και μη δίνετε αφορμή για σχόλια.

Δευτέρα 2.12.2019 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Η αισιοδοξία και η απαισιοδοξία θα διαδέχονται η μια την άλλη. Η ατμόσφαιρα έχει γίνει λίγο βαριά, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Κινηθείτε σήμερα για να επιτύχετε κάποιο δάνειο ή χρηματοδότηση.

Τρίτη 3.12.2019 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Απαλλαγείτε από εκκρεμότητες, ξεκουραστείτε και δώστε προσοχή στην υγεία σας. Αισθηματικά και οικονομικά προβλήματα σας φορτίζουν υπερβολικά και πρέπει να βρείτε επειγόντως τρόπους εκτόνωσης.

Τετάρτη 4.12.2019 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Η μέρα μοιάζει με τη χθεσινή. Ενώ όλα υπόσχονται ευχάριστες εξελίξεις, χρειάζεται  προσοχή στις εξαπατήσεις. Στα οικονομικά γίνετε πιο συντηρητικοί και σφίξτε το πορτοφόλι σας.

Πέμπτη 5.12.2019 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Θα ήταν επιζήμιο να θυμώσετε σήμερα. Αν η συμπεριφορά των γύρω σας δεν σας αρέσει, μη γίνεστε εκρηκτικοί και ευερέθιστοι. Οι πλανητικές συνθήκες σήμερα είναι τέτοιες, που μπορεί να ξαφνιαστείτε από το ενδιαφέρον κάποιου για σας.

Παρασκευή 6.12.2019 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Μια φιλική συζήτηση ή μια καινούρια γνωριμία θα κάνουν τη μέρα ενδιαφέρουσα. Ξεκαθαρίστε αρκετά τα πράγματα από το παρελθόν στον επαγγελματικό και στον αισθηματικό τομέα.

Σαββάτο 7.12.2019 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Αισθάνεστε ανικανοποίητοι στον αισθηματικό τομέα. Μη γίνεστε απόλυτοι και υπερβολικά αυστηροί με το ταίρι σας. Θα έχετε μια ευκαιρία να κάνετε ένα βήμα προόδου στην εργασία σας.

Κυριακή 8.12.2019 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Το πλανητικό σκηνικό σήμερα ευνοεί τις κοινωνικές  εμφανίσεις ή την ψυχαγωγία. Προσοχή όμως στις απογοητεύσεις και εξαπατήσεις. Η μέρα είναι γεμάτη όνειρα, ένταση και συναισθηματισμό.

Δευτέρα 9.12.2019 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Το πλανητικό σύστημα σήμερα σας προκαλεί απαισιοδοξία και εσωστρέφεια. Οι σχέσεις σας μπερδεύονται και η διάθεση σας είναι πεσμένη. Περισσότερη ευθύνη στην εργασία, δυσκολότερες συνθήκες και καθυστερήσεις.

Τρίτη 10.12.2019 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Προσοχή στην οδήγηση και τα αλκοολούχα ποτά. Επανεξετάστε θέματα εργασιακά από το παρελθόν. Ελέγξτε το βάρος σας και μην αφήνετε τον εαυτό σας να υποκύψει σε πειρασμούς. Φροντίστε τη διατροφή και την συναισθηματική ισορροπία σας.

Τετάρτη 11.12.2019 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Τα άστρα θα κάνουν τα πράγματα από αισθηματικής πλευράς πιο αισιόδοξα σήμερα. Τα επαγγελματικά καλυτερεύουν και οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα σας ανταμείψουν αργότερα.

Πέμπτη 12.12.2019 (Πανσέληνος στους Διδύμους)

Το πλανητικό σύστημα θα ξεκαθαρίσματα σε προβληματικές καταστάσεις, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Ίσως ήρθε η χρονική στιγμή να κλείσει κάποιος κύκλος σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο.
Παρασκευή 13.12.2019 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Προσπαθήστε να μην αφήσετε κάποιον να σας εξαπατήσει. Το πιθανότερο είναι να απογοητευθείτε και να πικραθείτε. Προσοχή στα αισθηματικά ζητήματα. Μπορεί να έρθετε σε σύγκρουση με το ταίρι σας.

Σαββάτο 14.12.2019 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Αρκετά δύσκολη μέρα η σημερινή… Άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον θα σας πικράνουν, κάτι που δεν το περιμένατε, αν και όλα τα σημάδια έδειχναν κάτι τέτοιο θα συνέβαινε…

Κυριακή 15.12.2019 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Μπορεί κάποιος, με τον οποίο είχατε αντιθέσεις τελευταία να κάνει προσπάθεια συμφιλίωσης. Η αναποδιές σιγά-σιγά φεύγουν και τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν σύντομα. Η ηρεμία επανέρχεται σιγά-σιγά στη ζωή σας.

Δευτέρα 16.12.2019 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Προσοχή στις εντάσεις και παρεξηγήσεις με άτομα που βρίσκονται ψηλότερα από σας. Δείξτε υπομονή και μεγάλη προσοχή, τόσο στα  οικογενειακά όσο και στα επαγγελματικά θέματα.

Τρίτη 17.12.2019 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Από αισθηματικής πλευράς η ατμόσφαιρα αρχίζει και γίνεται πιο ξεκάθαρη. Μην αφήσετε τις προοπτικές που θα σας παρουσιαστούν στον αισθηματικό και στον επαγγελματικό τομέα ανεκμετάλλευτες.

Τετάρτη 18.12.2019 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Προς το βράδυ η μέρα γίνεται κάπως απατηλή και υπάρχει κίνδυνος να μαλώσετε με τρίτους, εξαιτίας ξαφνικών παρεξηγήσεων που θα έχουν αφορμή την κακή συνεννόηση.

Πέμπτη 19.12.2019 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Το πλανητικό σύστημα ευνοεί τις κοινωνικές σας εμφανίσεις. Η ψυχαγωγία και οι σχέσεις είναι στα φόρτε τους σήμερα. Για τους ερωτευμένους η μέρα είναι ενδιαφέρουσα για συζητήσεις.

Παρασκευή 20.12.2019 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Πολλές συζητήσεις σήμερα για προβλήματα οικογενειακά. Κρατήστε ήπιους τόνους και μην εκνευρίζεστε. Για τους ερωτευμένους, η ατμόσφαιρα είναι αρκετά ειδυλλιακή, χρειάζεται όμως προσεκτικές κινήσεις σε μια καινούργια σχέση.
Σαββάτο 21.12.2019 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Μην επιβάλετε τις απόψεις σας με τρόπο μαχητικό. Ένας καινούργιος φίλος μπορεί να σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμος, καθώς θα σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα από διαφορετική σκοπιά. Προσοχή επίσης στην οδήγηση και τα αλκοολούχα ποτά.
Κυριακή 22.12.2019 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Το πλανητικό σύστημα σήμερα ευνοεί τις κοινωνικές σας εμφανίσεις. Προγραμματίσετε λοιπόν εξόδους ψυχαγωγίας και μικρές αποδράσεις που θα αναζωπυρώσουν τα αισθηματικά σας.

Δευτέρα 23.12.2019 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Μην αφήσετε την απαισιοδοξία σας να χαλάσει το κέφι των ανθρώπων που σας αγαπάνε. Ευνοούνται οι επαφές και οι συναντήσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα, που θα σας βοηθήσουν να αλλάξει η ψυχολογία σας.

Τρίτη 24.12.2019 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Η φαντασία και η διαίσθηση σας σήμερα προμηνύει ότι κάτι καλό θα συμβεί. Μπορεί να έχει σχέση με την αισθηματική σας ζωή ή και ξαφνικές ευκαιρίες που θα αυξήσουν τα οικονομικά σας.

Τετάρτη 25.12.2019 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Η μέρα είναι πολύ ευνοϊκή και το ταίρι σας θα σας χαρίσει ευχάριστες ρομαντικές στιγμές που θα αναθερμάνουν τη σχέση σας. Για τους αδέσμευτους υπάρχει περίπτωση μιας ενδιαφέρουσας γνωριμίας!
Πέμπτη 26.12.2019 (Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω – Δακτυλιοειδής έκλειψη Ηλίου)

Προσοχή στη διατροφή σας, καθώς το άγχος και η κόπωση επιβαρύνει τον οργανισμό σας!  Χαλαρώστε και κάντε πράγματα που θα καλυτερεύσουν την εξωτερική σας εμφάνιση. Ταχτοποιήστε εκκρεμότητες που σας αγχώνουν.

Παρασκευή 27.12.2019 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Η μέρα ευνοεί τις αλλαγές. Οι κοινωνικές επαφές και η ψυχαγωγία θα σας ανανεώσουν. Η ένταση των τελευταίων ημερών θα κοπάσει και τα πράγματα θα είναι πιο χαλαρά, επιτρέποντας σας να απολαύσετε την εορταστική ατμόσφαιρα.

Σαββάτο 28.12.2019 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Η μέρα είναι γεμάτη ένταση και εσείς νιώθετε κουρασμένοι και υπερευαίσθητοι. Κινηθείτε προσεκτικά και αποφύγετε να δώσετε διαστάσεις σε τυχόν διαφορές που θα προκύψουν.
Κυριακή 29.12.2019 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Σε ότι κάνετε φροντίστε να είστε ο εαυτός σας. Αισθάνεστε πολύ απαισιόδοξοι σήμερα. Οι σχέσεις σας με το σύντροφο σας μπερδεύονται πολύ. Οι συνθήκες εργασίας σας παρουσιάζουν καθυστερήσεις.
Δευτέρα 30.12.2019 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Προσοχή στα οικονομικά σας, διότι τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις θα σας χαλάσουν τη διάθεση. Νομικά και φορολογικά θέματα σας προβληματίζουν. Οι οικογενειακές υποχρεώσεις είναι πιθανόν να αυξηθούν σήμερα. Εξάλλου η υγεία κάποιου δικού σας προσώπου είναι πιθανόν να σας ταλαιπωρήσει αρκετά.

Τρίτη 31.12.2019 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Το πλανητικό σύστημα προκαλεί καθυστερήσεις και εμπόδια, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Προσοχή στις μετακινήσεις. Σύντομα όμως θα έχετε ευχάριστες εκπλήξεις προς όφελος σας σε όλους τους τομείς.

 

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός- Ημερήσιες προβλέψεις Μαΐου 2024

Τετάρτη 01.05.2024 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση) Σήμερα αναμένεται να έρθουν στο προσκήν…