Παρθένος – Ημερήσιες προβλέψεις Οκτωβρίου 2018

ΔΕΥΤΕΡΑ 1.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Έχετε μεγαλεπήβολα σχέδια και όνειρα για το μέλλον, τα οποία ενδέχεται να  είναι λίγο εξωπραγματικά!            Όπως και να έχει όμως, μην τα κοινοποιείτε.

ΤΡΙΤΗ 2.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θα πρέπει να γίνετε πιο εφευρετικοί στη δουλειά σας, για να παραμείνετε στην κορυφή! Στην διάθεση σας βρίσκονται όλες εκείνες οι πληροφορίες που χρειάζεστε, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να δράσετε!

ΤΕΤΑΡΤΗ 3.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ο καταναλωτισμός ξυπνάει σήμερα μέσα σας, είστε όμως αρκετά προσγειωμένα άτομα ώστε να ξέρετε μέχρι που μπορείτε να επιβαρύνετε τον προϋπολογισμό σας, για να μην δημιουργήσετε πρόβλημα.

ΠΕΜΠΤΗ 4.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Προσπαθείτε να απαλλαγείτε από το βάρος που κουβαλάτε και θα τα καταφέρετε! Η προσωπική ή η οικογενειακή σας ζωή είναι το ασφαλές σας λιμάνι!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΕΩΣ 16/11/18

Πιθανόν να κάνετε έκτακτες δαπάνες που να υπαγορεύονται από μια  φιλική προτροπή ή ακόμη και από την ανάγκη σας να ανήκετε κάπου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 6.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Το δεύτερο μισό της μέρας θα είναι πολύ πιο απαιτητικό για σας, έχετε όμως εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας. Ίσως παραλάβετε ένα δημόσιο έγγραφο που θα σας απασχολήσει και θα σας προβληματίσει.

ΚΥΡΙΑΚΗ 7.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα σημαδεύεται από επιτυχία σε επαγγελματικά ταξίδια ή διαβουλεύσεις! Η διορατικότητα σας σε συνδυασμό με την διαίσθηση σας βοηθάει να επιτύχετε τους στόχους σας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 8.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μια συναισθηματική έκρηξη ή ένα ολίσθημα σε οικονομικό επίπεδο θα είναι τα πιθανά σενάρια του πρωινού! Όπως και να έχει, να είστε ψύχραιμοι για να σώσετε ότι είναι δυνατό να περισωθεί…

ΤΡΙΤΗ  9.10.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ)

Είναι μια πολύ ευνοϊκή μέρα για θέματα κατοικία και οικογένειας. Κάποια θέματα που σας απασχολούσαν φαίνεται να επιλύονται και να ηρεμείτε.

ΤΕΤΑΡΤΗ 10.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θέματα νοικοκυριού, οικογένειας ή ρυθμίσεις και προετοιμασίες που πρέπει να κάνετε για κάποιο ταξίδι θα σας κρατούν απασχολημένους μέχρι το βράδυ.

ΠΕΜΠΤΗ 11.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Απρόσμενα γεγονότα βοηθούν στο να επιτύχετε επιτέλους τους στόχους σας! Η ώρα για δικαίωση των κόπων και προσπαθειών σας έφτασε!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μια βαθιά ικανοποίηση υπάρχει για το επίπεδο που καταφέρατε να φέρετε την συναισθηματική σας σχέση! Το να εκφράζετε ελεύθερα τα συναισθήματα σας είναι σημαντικό για σας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 13.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ –ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Πολυάσχολη η μέρα σας και αρκετοί συνεργάτες θα βασίζονται στη βοήθεια ή στις γνώσεις σας για να προχωρήσουν τη δική τους δουλειά. Θα είναι λίγο αγχωτική αυτή η μέρα…

ΚΥΡΙΑΚΗ 14.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Είναι η ιδανική μέρα για να οργανώσετε κάτι στο παρασκήνιο. Είτε πρόκειται για μια έκπληξη προς ένα αγαπημένο πρόσωπο, είτε για μελλοντικά σχέδια, θα έχει μεγάλη επιτυχία.

ΔΕΥΤΕΡΑ 15.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Δεν πρέπει να επιτρέψετε τις ευαισθησίες σας να δυναμιτίσουν το έργο σας, μια και θα εκληφθούν σαν αδυναμίες. Φτάσατε πολύ μακριά για να χάσετε το τρένο των εξελίξεων.

ΤΡΙΤΗ 16.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σήμερα θα διαπιστώσετε εάν έχετε κάνει τη σωστή επιλογή συνεργάτη. Πέρα πάντως από τα εμφανή στοιχεία, υπάρχουν πολλά περισσότερα που σας ενώνουν, παρά αυτά που σας χωρίζουν.

ΤΕΤΑΡΤΗ 17.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ένα απρόσμενο γεγονός θα αλλάξει τη ροή της εργασιακής σας μέρας! Υπάρχει η περίπτωση, εάν κάνατε κάποιο λάθος ή κινηθήκατε λίγο περιθωριακά για να διεκπεραιώσετε κάτι, να έρθει στην επιφάνεια και να λογοδοτήσετε…

ΠΕΜΠΤΗ 18.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αν και δεν πιστεύετε σε μάγους και μαγικά, σήμερα θα ευχόσασταν να είχατε μαγικές ικανότητες για να μπορέσετε να ξεφύγετε από το βαρετό περιβάλλον που σας πνίγει…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Δυστυχώς για σας, αλλά σήμερα θα αναγκαστείτε να θάψετε οριστικά κάποια από τα μεγαλεπήβολα σχέδια σας. Οι συνθήκες έχουν αλλάξει ριζικά και θα πρέπει να προσαρμοστείτε σε νέα δεδομένα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έχετε το χάρισμα να μην χάνετε ποτέ το μέτρο, ακόμη και σε άγνωστες για σας καταστάσεις ή με άγνωστα άτομα. Αυτό είναι που θα σας κάνει να κερδίσετε την εκτίμηση των συνομιλητών σας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 21.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα σας ξεκινάει με περισσή αισιοδοξία και θεωρείτε ότι μπορείτε να καταφέρετε τα πάτα σήμερα. Ωστόσο καλό θα ήταν να μην κάνετε απερίσκεπτα καινούργια ξεκινήματα, αλλά και να φυλάτε τα νώτα σας από τα απρόβλεπτα της μέρας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 22.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην προσπαθείτε να συμβιβάσετε τα ασυμβίβαστα, μη προσπαθείτε μάταια να ικανοποιήσετε τους πάντες. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή στις αποφάσεις σας που θα επηρεάσουν σημαντικούς τομείς της ζωής σας.

ΤΡΙΤΗ 23.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θέλετε να αναλάβετε δράση, αλλά τα εμπόδια είναι πολλά. Εάν θέλετε να βρείτε την πηγή της κακοδαιμονίας, αυτή κρύβεται κάπου στο παρελθόν…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24.10.2014 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ 0Ο 25΄ – ΜΕΡΙΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ)

Ένας παλιός κύκλος φαίνεται να κλείνει, είτε στη προσωπική, είτε στη επαγγελματική σας ζωή, και κάτι καινούργιο ετοιμάζεται να ξεκινήσει!

ΠΕΜΠΤΗ 25.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Παλιά σχέδια οφείλουν να επικαιροποιηθούν και να προσαρμοστούν στην σύγχρονη πραγματικότητα. Σ αυτό θα σας βοηθήσουν παλιοί συνεργάτες ή άτομα που εμπιστεύεστε.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα σας ξεκινάει με τους καλύτερους δυνατούς οιωνούς, με χαλαρές συναναστροφές και ευχάριστη διάθεση. Τις βραδινές ώρες ωστόσο σας περιμένουν κάποιες δυσάρεστες εκπλήξεις…

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Δεν αποκλείεται να δεχτείτε τη σκληρή κριτική συγγενών ή γειτόνων, ίσως όμως και να ευθύνεστε εσείς, γιατί ξύσατε παλιές πληγές χωρίς να το πολυσκεφτείτε…

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα συναισθήματα και τα όνειρα αντιμάχονται την ορθολογική σας σκέψη και κερδίζουν έδαφος. Εάν ενδιαφέρεστε για κάποιο πρόσωπο, ίσως να κινηθείτε σήμερα με ανορθόδοξο για τα δικά σας δεδομένα τρόπο…

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα είστε λίγο εκτός ελέγχου, με πολύ άγχος που δεν σας αφήνει να διεκπεραιώσετε τις υποθέσεις σας με τον τρόπο που θα έπρεπε ή θα θέλατε. Το άγχος σας είναι καταστροφικό και θα πρέπει να το αποβάλετε…

ΤΡΙΤΗ 30.10.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ένα πρόβλημα στο σπίτι, μια μικρή αδιαθεσία ή ένα μικρό πρόβλημα στο χώρο της δουλειάς δεν σας αφήνει να συγκεντρωθείτε… Χαλαρώστε!

ΤΕΤΑΡΤΗ 31.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είστε ευερέθιστοι και τίποτε δεν σας πηγαίνει καλά… Αν και προσπαθείτε να παλέψετε τις ιδιοτροπίες σας, τουλάχιστον στο χώρο της δουλειάς, ίσως να μην το έχετε καταφέρει στο βαθμό που θα θέλατε…

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Τοξότης – Ημερήσιες προβλέψεις Απριλίου 2024

Δευτέρα 01.04.2024 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση) Μπορεί να αισθάνεστε κουρασμένοι και ε…