ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Με τον Σεπτέμβριο ξεκινάει μια θετική περίοδο για τα επαγγελματικά σας! Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, μια και θα είναι πολύ καλές. Μην αφήνετε τίποτε ανεκμετάλλευτο, ακόμη και αν δεν έχετε σκοπό να κάνετε αλλαγές ή αναπροσαρμογές στην καριέρα σας. Οι εξελίξεις μπορεί να είναι ραγδαίες αυτή την περίοδο και από την μια στιγμή στην άλλη, από εκεί που θεωρούσατε ότι είστε απόλυτα ασφαλείς, να βρεθείτε τελείως στον αέρα. Εκεί θα σας χρειαστούν κάποιες γρήγορες λύσεις, ώστε να μεταπηδήσετε σε ένα νέο όχημα. Και για όσους αναζητούν δουλειά ή χρειάζονται μια δεύτερη απασχόληση για να συμπληρώσουν το εισόδημα τους, ο μήνας είναι καλός. Θα υπάρξουν οι ευκαιρίες που θα σας βγάλουν από την δύσκολη θέση.

Το καλοκαίρι επιβάρυνε σε σημαντικό βαθμό τα οικονομικά σας. Από το Σεπτέμβρη και μετά τα πράγματα αλλάζουν αισθητά και η ελπίδα και η αισιοδοξία επανέρχονται! Χρήματα που μπορεί να σας χρωστούσαν θα έρθουν στα χέρια σας, αρκεί βέβαια να «κυνηγήσετε» τους οφειλέτες σας. Μια δεύτερη δουλειά θα σας φέρει επιπλέον εισοδήματα, ενώ θα πρέπει να φροντίσετε να ρυθμίσετε παλιές οφειλές σας. Η περίοδος προσφέρεται για ευνοϊκές ρυθμίσεις!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Σε συναισθηματικό επίπεδο έχετε την βοήθεια των πλανητών, ώστε να μπορέσετε να αμβλύνετε τις όποιες διαφορές σας χωρίζουν με το ταίρι σας. Τον μήνα αυτό είστε πολύ πιο επικοινωνιακοί, χρειάζεται όμως και μεγαλύτερη διάθεση για την κατανόηση των απόψεων και των θέσεων του/της συντρόφου σας, αλλά και να αγνοήσετε ενδεχομένως κάποιες προκλητικές του/της ενέργειες, στερώντας του/της την δυνατότητα για ανοιχτές συγκρούσεις. Μέσα από την συζήτηση επί της ουσίας των προβλημάτων σας και την έμπρακτη διάθεση να γεφυρώσετε το χάσμα, μπορείτε να βρείτε και πάλι τις ισορροπίες σας και να επέλθει η ηρεμία.

Οι αδέσμευτοι είστε καθ όλη την διάρκεια του μήνα πολύ επικοινωνιακοί αλλά και κοινωνικοποιημένοι! Μπορείτε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες επικοινωνίας που αντιμετωπίζετε σε φιλικό επίπεδο, να κάνετε νέες γνωριμίες και ίσως να έρθετε σε στενή επαφή με κάποια άτομα που θα μπορούσαν να μιλήσουν στην ψυχή σας. Αποφύγετε όμως να εμπλέξετε εργασία και έρωτα, γιατί αφενός θα αποσπάσει σε μια κρίσιμη περίοδο την προσοχή σας από την δουλειά, και αφετέρου θα δημιουργηθούν πολλά άλλα παράπλευρα προβλήματα.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Τις τρεις πρώτες βδομάδες του Απριλίου θα βρίσκεται ο Ήλιος στο…