ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Νοεμβρίου 2018

ΠΕΜΠΤΗ 1.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Φροντίστε να είστε επικεντρωμένη στην δουλειά σας, γιατί μπορεί να συμβούν πράγματα που δεν πρέπει να τα παραβλέψετε…                                  

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Το εργασιακό σας περιβάλλον κάθε άλλο παρά ειδυλλιακό είναι! Άτομα από τον εργασιακό περίγυρο σας επιβουλεύονται και σας διαβάλλουν. Κινηθείτε με προσοχή και καλύψτε τα νώτα σας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 3.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Απαιτούν προσεκτικό χειρισμό και εγρήγορση θέματα συναισθηματικής φύσης, για να μην τα επιτρέψετε να εκτραχυνθούν…

ΚΥΡΙΑΚΗ 4.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Εάν το κλίμα συνεχίσει και σήμερα να είναι τεταμένο στα αισθηματικά σας, αυτό σημαίνει ότι η σύγκρουση δεν μπορεί να αποφευχθεί, και ίσως να είναι καλύτερα, γιατί θα φέρει ένα ξεκαθάρισμα.

ΔΕΥΤΕΡΑ 5.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Έχετε την τάση να διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις σας γρήγορα. Πρέπει όμως οι κινήσεις σας να είναι προσεκτικές και μεθοδευμένες για να μπορέσετε να αποφύγετε τις παγίδες…

ΤΡΙΤΗ 6.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θα έχετε την τάση να κυριαρχείτε στις κοινωνικές σας συναναστροφές και να επισκιάζετε τους άλλους. Ακούστε όμως και τι σας λένε, μια και η επικοινωνία για να λειτουργεί πρέπει να είναι αμφίδρομη…

ΤΕΤΑΡΤΗ 7.11.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ)

Η αυτοπεποίθηση σας τονώνεται αισθητά! Προγραμματίστε μια έξοδο για να χαλαρώσετε και να ξεχαστείτε από τις υποχρεώσεις και τα προβλήματα που σας απασχολούν.

ΠΕΜΠΤΗ 8.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην έχετε στραμμένη την προσοχή σας στο παρελθόν, γιατί μόνο στάσιμους μπορεί να σας κρατήσει μια τέτοια στάση. Το μέλλον βρίσκεται μπροστά σας και εκεί βρίσκονται οι ευκαιρίες…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  9.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα είναι ευνοϊκή για αναζήτηση λύσεων σε οικονομικά θέματα. Πέρα όμως από τα υλικά αγαθά, υπάρχει και το πνεύμα, που το έχετε αφήσει σε δεύτερη μοίρα…

ΣΑΒΒΑΤΟ 10.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ– ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Δεν αποκλείεται η μέρα να φέρει μια αναστάτωση και μια ανησυχία. Δεν είναι κακό να δείχνετε που και που τα όρια σας και μέχρι ποιου σημείου επιτρέπετε στους άλλους να φτάσουν.

ΚΥΡΙΑΚΗ 11.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι πλανητικές συγκυρίες απαιτούν την προσοχή σας σε θέματα οικονομικά. Φροντίστε να κρατήσετε μια ισορροπία στις δαπάνες σας και αναζητήστε νέες πηγές χρηματοδότησης.

ΔΕΥΤΕΡΑ 12.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Με την κατάλληλη στρατηγική και με ιδιαίτερη προσοχή στις κινήσεις σας μπορείτε να φέρετε θετικά αποτελέσματα σε θέματα επαγγελματικής φύσης.

ΤΡΙΤΗ 13.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ –ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα κρύβει ένταση και παγίδες και δεν θα ήταν άσχημη η ιδέα να κινηθείτε με προσοχή και σύνεση, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον οικογενειακό χώρο.

ΤΕΤΑΡΤΗ 14.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Λίγη προσοχή θα πρέπει να δείξετε σήμερα στις κινήσεις σας, γιατί η μέρα είναι λίγο επικίνδυνη για τραυματισμούς. Καλό θα ήταν να αποφύγετε γενικά την σωματική άσκηση.

ΠΕΜΠΤΗ 15.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Είναι μια θετική μέρα για τα αισθηματικά σας, καθώς το πλανητικό σκηνικό ευνοεί τις ομαλοποίηση των σχέσεων και την εύρεση σημείων επαφής και ισορροπίας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΟΡΘΟΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 5/10

ΕΡΜΗΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΩΣ 6/12

Η μέρα έχει πολλές εναλλαγές, αλλά και εκπλήξεις! Ίσως να κλιθείτε να αναλάβετε νέες ευθύνες στον επαγγελματικό τομέα, κάτι που θα σημάνει την έναρξη ενός νέου κύκλου στην καριέρα σας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 17.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ  ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην παρασυρθείτε από λόγια μεγάλα και απατηλά! Ζητήστε εχέγγυα για ότι σας προτείνουν, για να ξέρετε και σεις που βαδίζετε. Κινηθείτε προσεκτικά και έξυπνα…

ΚΥΡΙΑΚΗ 18.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα έχετε την ευκαιρία κατά της διάρκεια της μέρας να ταχτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες με σχετικά ευνοϊκούς όρους. Κάποιο πρόσωπο μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε την λύση που πρέπει.

ΔΕΥΤΕΡΑ 19.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα σας δεν αποκλείεται να κρύβει έντονη κοινωνική ζωή, ακόμη και μια ερωτική συνεύρεση με μια νέα γνωριμία…

ΤΡΙΤΗ 20.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην αφήσετε τον αυθορμητισμός σας να σας παρασύρει. Πρέπει να ακολουθήσετε το πρόγραμμα σας κατά γράμμα σήμερα, σε κάθε τομέα και έκφραση της ζωής σας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 21.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Με έμφαση στις επικοινωνίες σας ευνοείστε σήμερα σε θέματα καριέρας, εάν διαπραγματεύεστε μια νέα θέση ή καλύτερες συνθήκες δουλειάς ή σε θέματα αισθηματικά, για την επίλυση τυχόν προβλημάτων.

ΠΕΜΠΤΗ 22.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Δεν αποκλείονται κάποιες δυσκολίες στα αισθηματικά, ενώ όσοι από εσάς έχετε επαφές με το εξωτερικό, δεν αποκλείεται να βιώσουν μια έκπληξη που δεν μπορούσαν να φανταστούν…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23.11.2018 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ)

Τα πράγματα μπορεί να είναι έκρυθμα σήμερα… Μην τα παίρνετε και τόσο κατάκαρδα και μην αγχώνεστε. Σε λίγες μέρες θα έχουν εξομαλυνθεί και πάλι οι καταστάσεις.

ΣΑΒΒΑΤΟ 24.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΟΡΘΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 14/6

Η μέρα είναι αρκετά σύνθετη, οι υποχρεώσεις σας πολλές και η κούραση μεγάλη! Έχετε όμως και φιλοδοξίες που πρέπει να τις δρομολογήσετε… Μην γκρινιάζετε λοιπόν, γιατί αποβλέπετε σε ένα καλύτερο αύριο.

ΚΥΡΙΑΚΗ 25.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Πάθος ερωτικό και ζητήματα καριέρας θα τονιστούν σήμερα! Και ως προς το πάθος σας, η ένταση των συναισθημάτων που θα εκπέμπετε θα είναι ικανή να πείσει και τον πιο άπιστο…

ΔΕΥΤΕΡΑ 26.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα μπορεί να φέρει εκπλήξεις στον έρωτα. Αφήσετε την σοβαροφάνεια κατά μέρους και ζήστε την έντονα ερωτική ατμόσφαιρα με πάθος. Η τρέλα που και που δεν είναι κακή…

ΤΡΙΤΗ 27.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ημέρα θετική για κοινωνικές επαφές και συναντήσεις η σημερινή! Μην γίνεστε όμως λεπτολόγοι ή καχύποπτοι με το παραμικρό. Ζήστε το σήμερα και το αύριο θα σας δείξει πως πρέπει να κινηθείτε…

ΤΕΤΑΡΤΗ 28.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα άστρα θα φέρουν αρκετά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Υπάρχουν εμπόδια στο χώρο εργασίας σας. Μην συνάπτετε ερωτικές σχέσεις με άτομα από τον επαγγελματικό σας χώρο.

ΠΕΜΠΤΗ 29.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μην βιαστείτε να εκφράσετε τις απόψεις σας και προσπαθήστε να αποφύγετε παρεξηγήσεις. Η στάση σας θα περάσει από κριτική. Μην είστε χωρίς λόγο αντιδραστικοί.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30.11.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα άστρα ευνοούν ταξίδια και επαγγελματικές συμφωνίες με ανθρώπους που βρίσκονται στο εξωτερικό. Θα αναπτύξετε ενδεχόμενα ερωτική σχέση με πρόσωπο που βρίσκεται μακριά.

 

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Αιγόκερως

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Μαρτίου 2024

Παρασκευή 01.03.2024 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση) Εξελίξεις στην συναισθηματική σας ζωή…