GAY ΤΑΥΡΟΣ – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου 2018

Η Πανσέληνος θα είναι υπεύθυνη, φίλοι μου Ταύροι, για το κλίμα εντάσεων που θα επικρατεί στον επαγγελματικό σας χώρο. Προσπαθήσετε να αποφύγετε έντονες λογομαχίες που θα μπορούν να επιδεινώσουν την ατμόσφαιρα και να δημιουργήσουν σοβαρά θέματα, πέρα από τις επιφανειακές έριδες. Η περίοδος όμως αυτή θα σας δώσει και κάποιες ευκαιρίες για επαγγελματικά ταξίδια και νέες επικερδείς συμφωνίες. Από τις 13.7 και μετά το κλίμα γίνεται ανατρεπτικό και απρόβλεπτο με τις επανωτές εκλείψεις και τον ανάδρομο Ερμή και θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο.

 

Εάν καταφέρετε να εκμεταλλευτείτε το ευνοϊκό πρώτο δεκαήμερο του μήνα και κλείσετε σημαντικές επαγγελματικές συμφωνίες, τα οικονομικά σας θα κινηθούν τουλάχιστον ικανοποιητικά για τα δεδομένα της εποχής που ζούμε. Μια ακόμη θετική περίοδος για την άνθιση των οικονομικών σας παρουσιάζεται κατά το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα. Φροντίστε να την αξιοποιήσετε, μια και τέτοια δώρα είναι σπάνια.

 

Οι δεσμευμένοι του ζωδίου σας θα παρουσιάσουν σημάδια ξεροκεφαλιάς και εριστικής διάθεσης την περίοδο αυτή. Η στάση σας αυτή θα αποτελεί όμως εκδήλωση αντίδρασης και της άμυνα σας, μια έχετε κουραστεί σε σημαντικό βαθμό, φροντίζοντας αδιάκοπα για τις ανάγκες του φίλου σας, βάζοντας στην άκρη την προσωπική σας ηρεμία, γαλήνη αλλά και ξεκούραση. Τα χρόνια προβλήματα της σχέσης θα ανακύψουν και πάλι και επιτέλους θα πρέπει να βρείτε χρόνο και διάθεση να τα λύσετε οριστικά.

 

Οι αδέσμευτοι θα έχουν έναν καυτό ερωτικά Ιούλιο, με τα μάτια του κόσμου στραμμένα επάνω τους! Απολαύστε τους καλοκαιρινούς σας έρωτες, μην φαντασιώνεστε όμως σχέσεις, γιατί έχουμε εκλείψεις αλλά και ανάδρομο Ερμή… Αποφύγετε επίσης να εμπλακείτε σε διαμάχες φίλων σας, γιατί θα γίνετε οι κακοί της υπόθεσης και θα χαλάσετε άδικα την διάθεση σας.

Περισσότερα άρθρα
Load More In GAY προβλέψεις - Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Gay αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2022

Επαγγελματικά: Αποφύγετε συζητήσεις για κρίσιμα ζητήματα, καθώς είσαστε αρκετά οξύθυμοι κα…