GAY ΤΑΥΡΟΣ – Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2018

Με τον πλανήτη σας να έχει επιστρέφει σε ορθή πορεία μετά από αρκετές  βδομάδες ανάδρομης κίνησης, τα πράγματα θα δείτε να πηγαίνουν με πιο ταχύς ρυθμούς. Θα υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες για να προωθήσετε την καριέρα σας, καθώς και αρκετή εύνοια εάν σπουδάζετε, ανήκετε στον ακαδημαϊκό κόσμο, ταξιδεύετε ή συνεργάζεστε με άτομα που βρίσκονται σε απόσταση ή στο εξωτερικό. Προσοχή θα χρειαστεί την περίοδο της ανάδρομης κίνησης του Ερμή μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα, γιατί υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες για παρεξηγήσεις στον επαγγελματικό σας χώρο, προβλήματα με έγγραφα και με διαπραγματεύσεις. Η περίοδος αυτή όμως μπορεί να σας δώσει μεγάλη ώθηση σε τομείς που έχουν σχέση έρευνα, οικονομικά, συγγραφή και δημοσίευση έργων σας ή ταξίδια. Η διαπραγματευτική σας ισχύ και δεινότητα θα είναι καθοριστικής σημασίας για την εξέλιξη των υποθέσεων σας.

 

Στον οικονομικό τομέα η προσοχή σας θα πρέπει να είναι συνεχώς τεταμένη, καθώς η περίοδος αυτή δεν ευνοεί τη παραμικρή παρασπονδία. Ο προϋπολογισμός σας θα πρέπει να είναι εξαιρετικά σφιχτός και οι δαπάνες σας θα πρέπει να φροντίσετε να πιάνουν τόπο.

 

Με την ορθοδρόμιση της Αφροδίτης η σχέση σας με το ταίρι σας επιτέλους βρίσκεται σε ένα καλύτερο επίπεδο και η ηρεμία επανέρχεται στις ζωές σας. Σε περίπτωση που συνεργάζεστε με το ταίρι σας, θα φανεί μεγάλη διαφορά και στο εργασιακό περιβάλλον, μια και θα εκλείψουν οι κόντρες και θα μπορέσετε από κοινού να καταστρώσετε τις στρατηγικές σας.  Μην περιμένετε όμως να συμβούν θαύματα, καθώς η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτείται υπομονή, επιμονή, σοβαρότητα και διπλωματία.

 

Για τους αδέσμευτους που πρόκειται να ξεκινήσουν μια σχέση μέσα στο Δεκέμβριο ή για όσους μόλις έχουν ξεκινήσει κάτι από κεραυνοβόλο έρωτα, χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή στους χειρισμούς σας, καθώς η σχέση αυτή μπορεί πολύ εύκολα να επηρεάσει αρνητικά τις επιδόσεις σας στον επαγγελματικό τομέα ή ακόμη και στην φήμη ή την υπόληψη σας. Κάντε μικρά και προσεκτικά βήματα λοιπόν.

Περισσότερα άρθρα
Load More In GAY προβλέψεις - Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Gay αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2022

Επαγγελματικά: Αποφύγετε συζητήσεις για κρίσιμα ζητήματα, καθώς είσαστε αρκετά οξύθυμοι κα…