ΚΡΙΟΣ – ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Με την επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή φορά από τα μέσα Νοεμβρίου, θα πρέπει να γίνει σταδιακά αισθητή μια σχετική ηρεμία στον τομέα της καριέρας σας! Τα πράγματα θα μπορούν να κυλήσουν πολύ πιο ομαλά αυτό το μήνα σε επαγγελματικό επίπεδο. Προσοχή χρειάζεται ωστόσο το πρώτο μέρος του μήνα, καθώς ο Ερμής συνεχίζει να είναι ανάδρομος και να προκαλεί μικρούς ή μεγαλύτερους πονοκεφάλους… Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των οικονομικών, των υλικών αγαθών, της τύχης, της εργασίας, της υγείας, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της προσωπικότητας σας, λόγω της ανασφάλειας που νοιώθετε. Οι σχέσεις σας με συνεργάτες και συναδέλφους θα αποκατασταθούν σταδιακά και είναι μια πολύ καλή περίοδος να συνασπιστείτε ή να συνεταιριστείτε για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα στο άμεσο μέλλον που θα υπάρξουν αρκετές δυσκολίες.

Ο Δεκέμβριος είναι ένας καλό μήνας για να τακτοποιήσετε παλιές εκκρεμότητες και να κλείσετε θέματα που σας απασχολούν και σας αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό. Εκμεταλλευτείτε την ευνοϊκή αυτή περίοδο! Ως προς την καθημερινή σας διαχείριση, δεν υπάρχουν περιθώρια χαλάρωσης, γι αυτό θα πρέπει να είστε φειδωλοί…

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Με την Αφροδίτη πλέον σε ορθή φορά, τα προβλήματα θα εξαλειφθούν και η αισθηματική και ερωτική σας ζωή θα σημειώσει μια σαφή στροφή προς το καλύτερο. Φιλικά πρόσωπα ίσως να διαδραματίσουν ένα σημαντικό και εποικοδομητικό ρόλο στην προσπάθεια σας να ξεπεράσετε τα όποια προβλήματα σας με το ταίρι σας. Με την Πανσέληνο στις 22.12 ίσως να αντιμετωπίσετε προβλήματα με το σπίτι ή τους απογόνους σας που θα πρέπει να χειριστείτε με προσοχή και υπομονή. Και καθώς είναι κοντά στις αργίες των Χριστουγέννων, καλό θα είναι να είστε διπλά προσεκτικοί να μην χαλάσετε το θετικό κλίμα των ημερών. Για τους αδέσμευτους, ο Δεκέμβριος είναι ένας βατός μήνας, καθώς πολλά επαγγελματικά ζητήματα παύουν να τους απασχολούν και έχουν χρόνο και διάθεση να επενδύσουν στην κοινωνική τους ζωή.

Καλό και δημιουργικό 2019!

Περισσότερα άρθρα
Load More In Κριός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Μαρτίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά   Μέσα στον Μάρτιο περνούν κάποιοι σημαντικοί πλανήτες στο…