ΖΥΓΟΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2019

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1.2.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Πολλοί Ζυγοί θα βιώσουν σήμερα την ανεμελιά!  Κάποιοι ενδεχομένως να είναι ευτυχισμένοι με ένα νέο βιβλίο ή κάποιοι να βιώσουν την ευτυχία, του να επιστρέφει στην ζωή τους μια μακροχρόνια χαμένη αγάπη. Άλλοι ίσως να είναι σε θέση να δημιουργήσουν μια λεπτή πνευματική επαφή με κάποιον από την οικογένειά τους. Όσον αφορά την οικονομική πλευρά, ευχάριστα γεγονότα είναι πιθανά! Ωστόσο, δεν πρέπει να χάσετε τον έλεγχο στο μέτωπο των δαπανών…

ΣΑΒΒΑΤΟ 2.2.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Το πλανητικό σκηνικό της μέρας θα φέρει μεγάλη ικανοποίηση σε πολλούς μεταξύ σας! Υπάρχει μια πιθανότητα να πραγματοποιήσετε μια αγορά υπό πολύ ευνοϊκούς όρους, που θα σας ωφελήσει σε βάθος χρόνου. Όσο για τη συναισθηματική σας ζωή, και αυτή υπόσχεται ηρεμία και απλότητα. Ωστόσο, μην ξεχνάτε ότι δεν έχει ο καθένας το δικαίωμα να φέρει τον πολύ σημαντικό τίτλο του “φίλου”. Αποφύγετε να επικοινωνείτε με εκείνους που εμφανώς σας  ζηλεύουν ή προσπαθούν να σας χρησιμοποιήσουν προς όφελός τους.

ΚΥΡΙΑΚΗ 3.2.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)      

Ορισμένοι μεταξύ σας ίσως να χρειαστεί να περάσετε τη μέρα σας κάτω από  άβολες συνθήκες. Μπορεί να χρειαστεί να επικοινωνήσετε με ένα μέλος της οικογένειας σας που αντιμετωπίζει δυσκολίες, να κάνετε ένα απρογραμμάτιστο ταξίδι μεγάλων αποστάσεων ή να περάσετε τον ελεύθερο χρόνο σας με δυσάρεστα πράγματα. Η αποζημίωση για όλα τα παραπάνω μπορεί να είναι μια μοναδική έκπληξη, που θα έχετε από έναν αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΔΕΥΤΕΡΑ 4.2.2019 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ)

Για τους περισσότερους του ζωδίου σας, η Δευτέρα θα είναι συνέχεια του Σαββατοκύριακου. Πιθανώς, ακόμη και κατά τη διάρκεια της δουλειά σας, δεν θα σας εγκαταλείψει ένα αίσθημα ευτυχίας και αρμονίας. Εκτιμήστε αυτή τη στιγμή και προσπαθήστε να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας, ώστε η αρμονία να διατηρηθεί σε όλες τις σφαίρες της ζωής σας. Προς το τέλος της ημέρας ωστόσο, κάποια δυσάρεστη ανάμνηση ή ένα άτομο από το παρελθόν σας, μπορεί να σας υπενθυμίσει κάποιες πτυχές που θα θέλατε να διαγράψετε από τη μνήμη σας. Είναι σημαντικό να προστατευθείτε άμεσα από τέτοιες εισβολές.

ΤΡΙΤΗ 5.2.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Πολλοί μεταξύ σας θα έχουν μια χαλαρή και πετυχημένη μέρα, επιτυγχάνοντας βήμα προς βήμα κάθε έναν από τους στόχους σας. Είναι σημαντικό να διατηρήσετε την αισιοδοξίας σας και να μην αφήσετε κανέναν να σας μαυρίσει ψυχικά. Αυτό πιθανόν να το καταφέρετε, εάν αποφύγετε την στενή αλληλεπίδραση με τους γύρω σας. Όσον αφορά την προσωπική σας ζωή, το πλανητικό σκηνικό της μέρας θα φέρει ηρεμία και γαλήνη!

ΤΕΤΑΡΤΗ 6.2.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα έχετε κάθε δυνατότητα σήμερα να καταγράψετε ένα θετικό παραγωγικό αποτέλεσμα! Είναι σημαντικό να πιστεύετε στην επιτυχία και να μην αμφιταλαντεύεστε ή δειλιάζετε μπροστά σε προσωρινές δυσκολίες. Το πρωί είναι πιθανές κάποιες διαφωνίες και διαπληκτισμοί με ανθρώπους που θεωρούνται σύμμαχοι σας. Πηγή ερεθισμού ενδεχομένως να είναι μια βλάβη, η κυκλοφοριακή συμφόρηση που θα οδηγήσει σε απρόβλεπτη καθυστέρηση ή μια σύγκρουση με έναν εκπρόσωπο κάποιας άλλης εταιρίας. Το δεύτερο μισό της ημέρας, αντίθετα, υπόσχεται να φέρει επιτυχία στις επιχειρήσεις. Υπάρχει η ευκαιρία για νέες γνωριμίες και περίεργα ταξίδια…

ΠΕΜΠΤΗ 7.2.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έχετε μια μεγάλη πιθανότητα να έχετε μια εξαιρετικά παραγωγική μέρα! Για να συμβεί όμως αυτό, το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι, να ακούσετε τις συμβουλές ατόμων που εμπιστεύεστε ή να ακολουθήσετε τη διαίσθηση σας. Μερικά γεγονότα αυτής της ημέρας μπορούν να προκαλέσουν μια μικρή συναισθηματική αναστάτωση. Αποφύγετε να αναζητήσετε την βαθύτερη κατανόηση του τι σας συμβαίνει, παρατηρήστε αποστασιοποιημένοι την κατάσταση που εξελίσσεται και επικεντρώστε την προσπάθεια σας στην διατήρηση της ηρεμίας. Έχετε επίσης πολλές πιθανότητες να κάνετε σήμερα νέους γνωστούς και φίλους!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8.2.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η θετική σας διάθεση θα ενισχυθεί σήμερα από μια σειρά θετικών γεγονότων στην ζωή σας. Είναι πιθανό μεταξύ αυτών να είναι μια συνάντηση με έναν φίλο από την παιδική σας ηλικία, μια ερωτική συνάντηση με ένα ελκυστικό άτομο του αντίθετου φύλου ή μια σημαντική καινούργια ιδέα για ένα project. Αυτή η μέρα είναι γενικά κατάλληλη για δημιουργικότητα, μια δημιουργικότητα όμως που θα φέρει μεγάλη υλική άνεση, εάν την εκμεταλλευτείτε. Μην απορρίπτετε αβασάνιστα τις φρέσκες ιδέες που σας προτείνουν οι φίλοι σας, αν και θα πρέπει να υπολογίσετε όλους τους πιθανούς κινδύνους.

ΣΑΒΒΑΤΟ  9.2.2019 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να περιβάλλεστε από εξαιρετικά αρνητικούς ανθρώπους, κάτι που θα σας εξαντλήσει στην κυριολεξία… Αν είστε σε θέση, αποφύγετε κουραστικούς ανθρώπους ή κουραστικά συμβάντα. Θα ήταν σκόπιμο επίσης να αποφύγετε δραστηριότητες που σας εξαντλούν, όπως η πολύωρη οδήγηση, οι εργασίες στο σπίτι ή οτιδήποτε σχετικό. Οργανώστε κάτι όμορφο για το ταίρι σας ή, εναλλακτικά, αφιερώστε χρόνο για να φροντίσετε την εμφάνισή σας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 10.2.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η Κυριακή σας υπόσχεται ηρεμία και απλότητα, αλλά μόνο κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες. Αποφύγετε να μετακινηθείτε, μόνο και μόνο για να κάνετε κάτι και να φύγετε από το σπίτι.  Δεν πρέπει επίσης να δώσετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε. Μην έχετε υπερβολικές απαιτήσεις από τον εαυτό σας ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα και αποτρέψετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προστριβές από ζήλια ή ανώριμες συμπεριφορές. Αφιερώστε χρόνο για την καλλιέργεια του πνεύματος σας ή στην αναζήτηση δημιουργικών ιδεών για την καριέρα σας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 11.2.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έχετε τη δυνατότητα να αυξήσετε τη παραγωγικότητα σας σήμερα, αρκεί να   παραμείνετε επικεντρωμένοι στα καθήκοντα σας. Εντούτοις, μπορεί να μπείτε  στον πειρασμό να συμμετέχετε σε συζητήσεις κουτσομπολίστικου περιεχομένου, που θα σας αποσυντονίσουν τελείως. Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα να σκεφτείτε σοβαρά πώς να βελτιστοποιήσετε τον προϋπολογισμό σας και να απαλλαγείτε από περιττά έξοδα. Τα ψώνια θα πρέπει να περιοριστούν μόνο στα απαραίτητα για την δουλειά και τη διαβίωση σας.

ΤΡΙΤΗ 12.2.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σήμερα θα ήταν απαραίτητο να ορθώσετε τις άμυνες σας, ώστε να είστε απυρόβλητοι! Αυτό θα σας βοηθήσει σε επιθέσεις από άγνωστους και θα σας προστατέψει από μικρά προβλήματα και απογοητεύσεις. Οι στενοί σας φίλοι ωστόσο θα βρίσκονται στο πλευρό σας, εάν τους το επιτρέψετε. Εκμυστηρευτείτε τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες σας και πιθανόν να λάβετε κάποιες καλές συμβουλές. Αποφύγετε τους κινδύνους που σχετίζονται με τα οικονομικά σας, καθώς και τα ρίσκα που κρύβουν οι «ευκαιρίες» που υπόσχονται ένα γρήγορο και μεγάλο κέρδος.

ΤΕΤΑΡΤΗ 13.2.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα μπορεί να είναι πραγματικά θριαμβευτική για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας! Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να καταγράψετε μια μεγάλη επιτυχία στις επαγγελματικές υποθέσεις σας. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι τελικά θα πραγματοποιήσετε ένα πολλά υποσχόμενο ραντεβού ή θα δείτε μια μελλοντική εξέλιξη για την επιχείρησή σας. Στα συναισθηματικά σας επίσης θα επικρατήσει γαλήνη και ηρεμία. Γιορτάστε με την οικογένειά σας σήμερα, και εάν είστε αδέσμευτοι, δεν θα πρέπει να αγνοήσετε τα συναισθήματα ενός ατόμου που θα κάνει αισθητή την παρουσία του.

ΠΕΜΠΤΗ 14.2.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα πρόκειται να εξελιχθεί εξαιρετικά θετικά, με χαρά και επιτυχίες. Θα έχετε γύρω σας αγαπημένα σας πρόσωπα, ακόμη και από μακριά. Ωστόσο, το γεγονός αυτό δεν πρέπει να αποσπά την προσοχή σας από την δουλειά σας. Σήμερα υπάρχει το ενδεχόμενο να σας ανατεθεί ένα νέο έργο ή μια υπευθυνότητα που θα οδηγήσει σε μελλοντικές ευκαιρίες.  Θα έρθουν όμως κάποια δεδομένα στην επιφάνεια, που δεν τα γνωρίζατε, που θα απαιτήσουν προσεκτικούς χειρισμούς.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15.2.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Με το ξεκίνημα της μέρας το μυαλό σας θα βρίσκεται σήμερα στο Σαββατοκύριακο και την ξεκούραση. Ίσως η ανάγκη για χαλάρωση να υπαγορεύεται από τον καταπονημένο σας οργανισμό. Επικοινωνήστε χαλαρά με τους αγαπημένους σας και κάντε περιπάτους στον καθαρό αέρα. Για εσάς που δεν μπορείτε ωστόσο να εγκαταλείψετε τη δουλειά σας, συνιστάται να εργαστείτε σε πιο χαλαρούς ρυθμού και να ζητήσετε τη βοήθεια των συναδέλφων, εάν παραστεί ανάγκη.

ΣΑΒΒΑΤΟ 16.2.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μια απότομη αλλαγή προγραμματισμού θα σας εκνευρίσει, αλλά δεν θα μπορέσετε να αντιδράσετε λόγω ανωτέρας βίας. Μόνο αργά το βράδυ θα αντιστραφεί η κατάσταση προς το καλύτερο. Ανάμεσα στα πιθανά σενάρια της μέρας είναι και το να φτάσουν στα χέρια σας πληροφορίες σχετικά με ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Όσοι ασχολείστε επαγγελματικά με κάτι δημιουργικό, θα βιώσετε μια έκρηξη ιδεών που θα θελήσετε να καταγράψετε ή να εξερευνήσετε σε βάθος.

ΚΥΡΙΑΚΗ 17.2.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Είναι μια μέρα αφιερωμένη στην οικογένεια, τα αγαπημένα πρόσωπα ή τους φίλους σας.  Αποφύγετε κουραστικές εξόδους ή εκδρομές, εάν αισθάνεστε ότι δεν ξεκουραστήκατε αρκετά. Εναλλακτικά, η οικογενειακή θαλπωρή θα σας κάνει καλό. Αφιερώσετε ποιοτικό χρόνο στους δικούς σας ανθρώπους και καλύψτε τα όποια συναισθηματικά κενά.

ΔΕΥΤΕΡΑ 18.2.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η φαντασία σας οργιάζει και σας απομακρύνει από την πραγματικότητα. Προσγειωθείτε και επικεντρωθείτε στις δράσεις σας, πριν χαθεί η μέρα, μαζί με κάποιες ευκαιρίες… Αισθάνεστε πνευματικά και ψυχικά αδύναμοι, έχετε έντονες αμφιβολίες για τον εαυτό σας και είστε έτοιμοι να τα παρατήσετε όλα και να αποτραβηχτείτε. Δείξτε αυτοπειθαρχία και μην εγκαταλείπετε… Ο υπέρμετρος εγωισμός που επιδεικνύετε κατά καιρούς δεν κάνει κακό μόνο στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, αλλά πρώτιστα και κυρίως στον εαυτό σας…

ΤΡΙΤΗ 19.2.2019 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ)

Για την όποια αλλαγή θα χρειαστούν προσπάθειες, πριν φθάσετε  στο τελικό αποτέλεσμα. Θα φέρετε καλύτερο αποτέλεσμα, αν αποδεχθείτε τις καταστάσεις όπως έχουν διαμορφωθεί! Χρήσιμες συζητήσεις, υποσχέσεις και καινούργια ενδιαφέροντα έχει στο μενού της η μέρα! Φιλικά συναισθήματα σας κάνουν να νοιώθετε ευχάριστα, ενώ οι εντάσεις υποχωρούν. Αποφύγετε επιθετικές ενέργειες σε επίπεδο οικονομικής διαχείρισης. Οι καιροί είναι χαλεποί, και δεν θα πρέπει να προσδοκάτε υπέρογκα κέρδη.

ΤΕΤΑΡΤΗ 20.2.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η φαντασία σας καλπάζει σήμερα και σας κάνει ονειροπόλους. Αποφύγετε να λέτε πολλά και να κρατήσετε μια ατμόσφαιρα μυστηρίου, αφήνοντας τους γύρω σας να μαντεύουν… Δεν είναι μέρα για αποφάσεις, ούτε για να ανατρέξετε στο παρελθόν σας, γιατί οι εκτιμήσεις σας θα είναι μπερδεμένες. Υπάρχει τάση να νιώσετε ένα κεραυνοβόλο πάθος! Οι αντιφατικές κινήσεις σας όμως ίσως έχουν σαν αποτέλεσμα να κλείσετε μια πόρτα, που με κόπο είχατε ανοίξει και να  το μετανιώσετε στο μέλλον.

ΠΕΜΠΤΗ 21.2.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Νέοι τομείς δράσης εμφανίζονται μπροστά σας! Για την όποια αλλαγή θα χρειαστούν σοβαρές και μακροχρόνιες προσπάθειες, πριν φθάσετε στο τελικό αποτέλεσμα. Εσωτερική ηρεμία και γαλήνη θα αισθανθείτε σήμερα! Τίποτε δεν θα μπορεί να σας βγάλει από την νιρβάνα σας, κάτι που δεν είναι κατ ανάγκη κακό! Δραστηριότητες σε συνεργασία με τρίτους πάνε καλά. Οι συζητήσεις κι οι ειδήσεις έχουν ένα βαθύτερα νόημα για σας, ενώ λύσεις βρίσκονται κρυμμένες μέσα σε ένα καλό διάλογο…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22.2.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Νέοι τομείς δράσης ίσως να εμφανιστούν ξαφνικά μπροστά σας, με το ξεκίνημα της μέρας. Μελετήστε τους προσεκτικά! Τα άστρα θα φέρουν στο προσκήνιο προτάσεις που θα σημαδέψουν θέματα εργασίας σας. Μελλοντικές προαγωγές ή συμφωνίες προς όφελος σας θα έρθουν πολύ σύντομα. Μια απρόσμενη κατάσταση μπορεί να σας αναστατώσει και να σας αποσυντονίσει. Μην χάνετε τον έλεγχό σας, για να μπορέσετε να πάρετε πάλι τον έλεγχο της κατάστασης.

ΣΑΒΒΑΤΟ 23.2.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θα σας ταλαιπωρήσουν πολλά προβλήματα γραφειοκρατίας και εντάσεων στον επαγγελματικό σας χώρο. Αντιρρήσεις και ασυνεννοησίες θα πάνε το πρόγραμμα σας πίσω. Καλύτερα να πάτε με την ροή σήμερα, διότι το πλανητικό σκηνικό ορθώνει εμπόδια. Ο υπέρμετρος εγωισμός σας τυφλώνει, με συνέπεια να θέτετε σε κίνδυνο τις σχέσεις σας. Ελέγξτε τις συναισθηματικές σας εξάρσεις και εκλογικεύστε τις καταστάσεις. Προσοχή στη διατροφή σας!

ΚΥΡΙΑΚΗ 24.2.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μειωμένη είναι η διάθεση σας για συνεργασία σε κοινωνικά θέματα. Προσπαθήστε να συμπεριφέρεστε με ειλικρίνεια στους ανθρώπους που συνδέεστε επαγγελματικά ή συναισθηματικά μαζί τους. Στον αισθηματικό τομέα κάτι θα σας στενοχωρεί και θα σας πικράνει. Μη λέτε και υπόσχεστε πράγματα που δεν μπορείτε να εκπληρώσετε γιατί πληγώνετε τους γύρω σας χωρίς λόγο και ουσία… Ασχοληθείτε με πράγματα που σας ευχαριστούν για να βρείτε τις ισορροπίες σας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 25.2.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θα πρέπει να βάλετε τα πράγματα επί τάπητος και να βρείτε ένα τρόπο επίλυση των εκκρεμών υποθέσεων σας, αλλά και των διαφορών σας με τους γύρω. Έχετε πάρα πολλά ανοιχτά μέτωπα. Μη δίνετε σημασία στις απαιτήσεις των άλλων και αποφύγετε εκνευρισμούς και εντάσεις. Κοιτάτε την δουλειά σας, γιατί τα άστρα σας ανοίγουν καινούργιους ορίζοντες. Αποφύγετε να εκφράσετε την άποψη σας με έμφαση ή να ενεργήσετε βιαστικά! Ενδεχομένως να προκύψουν οριστικές ρίξεις και να το μετανιώσετε αργότερα.

ΤΡΙΤΗ 26.2.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ίσως να αισθανθείτε κάπως άβολα στον εργασιακό σας χώρο, κάτι που θα οφείλεται στον τρόπο που θα σας αντιμετωπίσουν οι συνάδελφοι ή οι συνεργάτες. Βρείτε τον τρόπο να συνυπάρξετε αρμονικά μαζί τους, γιατί δεν είναι κατάλληλη η εποχή για αλλαγές σε επαγγελματικό επίπεδο. Η μέρα θα σας φέρει αντιμέτωπους με κάποιες από τις φοβίες σας. Καταπολεμήστε τον πανικό και ενεργήστε με ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση. Αποβάλετε τις φοβίες σας που σας περιορίζουν και αφήστε το φως να μπει στην ζωή σας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 27.2.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θα διαπιστώσετε κατά την διάρκεια της μέρας ότι στην παρούσα επαγγελματική φάση η ομαδική δουλειά θα σας έδινε μια επιπλέον ώθηση. Αξιολογήστε τους συνεργάτες ή συναδέλφους και προωθήστε σε μια συνεργασία, αν αυτό είναι εφικτό. Σε συναισθηματικό επίπεδο, το συναίσθημα της μοναξιάς ή της ελαφριάς κατάθλιψης υποχωρεί σήμερα σημαντικά και ατενίζετε την μέρα σας με μια νέα ανεβασμένη ψυχολογία. Σήμερα μπορεί να γίνετε αποδέκτης πολύς αγάπης, εάν το επιτρέψετε…

ΠΕΜΠΤΗ 28.2.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Στον επαγγελματικό σας χώρο, αν και σας εκτιμούν, αισθάνεστε ότι έχετε περιπέσει σε τέλμα. Είναι καιρός να κάνετε κάτι καινούργιο. Και εάν δεν είναι δυνατόν να αλλάξετε πορεία, φροντίστε να ασχοληθείτε με κάτι καινούργιο για να σας τονώσει. Προσοχή στις κινήσεις και τις εκμυστηρεύσεις σας σήμερα, γιατί μπορεί να εμπιστευθείτε σημαντικά πράγματα σε άτομο που θα θελήσει να σας εκμεταλλευτεί. Φυλαχτείτε, γιατί σας περιμένουν εκπλήξεις… Διαφωνίες με το ταίρι σας θα σας χαλάσουν το κέφι. Φροντίστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και να μην τροφοδοτήσετε μια ατέρμονη  διαμάχη. Με λίγη καλή θέληση όλα λύνονται…

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ζυγός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός- Ημερήσιες προβλέψεις Μαΐου 2024

Τετάρτη 01.05.2024 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση) Σήμερα αναμένεται να έρθουν στο προσκήν…