Τοξότης – Μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις Μαΐου

Η διέλευση του Άρη από τον 8ο οίκο και η  Πανσέληνος στις 19 του μήνα στον Σκορπιό  θα φέρει περίεργες διαφωνίες με το ταίρι σας. Οι πλανήτες προκαλούν εντάσεις στις σχέσεις σας! Στα αισθηματικά σας, εσείς που έχετε μια σοβαρή και σταθερή σχέση, ο σύντροφος σας θα σας εκφράσει τα παράπονα του, γιατί το τελευταίο καιρό τον παραμελείτε. Προσπαθήστε να κερδίσετε το χαμένο έδαφος και να καλύψετε το χάσμα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ σας. Μοιραστείτε τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας με τον σύντροφο σας και θα έχετε θετική ανταπόκριση. Εσείς που είσαστε μόνοι προσέξτε μην παρασυρθείτε από ανθρώπους που δεν σας ταιριάζουν και πληγωθείτε αργότερα. Αφήστε να περάσει λίγο χρονικό διάστημα, να γνωριστείτε καλύτερα και μετά αποφασίζετε τι θα κάνετε. Οι singles  θα οδηγηθούν σε φλερτ, παράλληλες σχέσεις αλλά και παλιές αγάπες που θα έρθουν πάλι στο προσκήνιο για να σας αναστατώσουν και θα μπερδευτείτε, μη ξέροντας τι να κάνετε με την ανάδρομη πορεία Δία –  Κρόνου – Πλούτωνα. Το παρελθόν σας είναι δίκοπο μαχαίρι, γι αυτό θα πρέπει να σκεφτείτε καλά την εκδοχή, ότι μπορεί να πληγωθείτε ξανά, γι αυτό μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις και να βιώσετε πάλι κακές στιγμές… Η συναισθηματική σας ζωή αρχίζει να γίνεται πιο ενδιαφέρουσα από τις 21 Μαΐου με την διέλευση του Ηλίου από τον 9ο οίκο και μετά, με το πλανητικό σκηνικό στο πλευρό σας. Θα γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους που θα σας ανανεώσουν και θα σας αναζωογονήσουν, με αποτέλεσμα να κλείσουν οι πληγές του παρελθόντος και να προχωρήσετε πιο ουσιαστικά και πιο σταθερά στην ζωή σας.

 Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, του γάμου και των συνεργασιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ. Η πανσέληνος της 19-05-2019 επηρεάζει τον τομέα θρησκείας, αποκρυφισμού.

Αστρολογικές όψεις για τα ερωτικά :

Η Αφροδίτη σε σύνοδο ενισχύει, τονίζει  τον αισθηματικό σας τομέα χαρίζοντας αρμονία και καλύτερο τρόπο.

Ο Άρης σε εξάγωνο δίνει ευκαιρίες στα αισθηματικά σας  διοχετεύοντας δημιουργικά την ενέργεια.

Ο Δίας σε τρίγωνο συνεργάζεται αρμονικά χαρίζοντας τύχη και δύναμη και ευνοώντας τον τομέα των σχέσεων ,Ο Κρόνος σε τετράγωνο παρεμβάλει εμπόδια (προσοχή στον υπερβολικό έλεγχο και συγκράτηση).

Ο Πλούτωνας σε τετράγωνο παρεμβάλει εμπόδια στον αισθηματικό σας τομέα  (υπερβολική μοιρολατρία).

Ο Ερμής αλλάζει ζώδιο και περνάει στο ζώδιο του Ταύρου την 07-05-2019  στον 7ο οίκο σας η εργασία, η υγεία, η διατροφή και η άσκηση, είναι σε πρώτη θέση ,οι συνεργασίες, οι σχέσεις με τους άλλους, έχουν τον πρώτο λόγο.

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

Περισσότερα άρθρα
Load More In Αστρολογικές προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Τοξότης – Ημερήσιες προβλέψεις Απριλίου 2024

Δευτέρα 01.04.2024 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση) Μπορεί να αισθάνεστε κουρασμένοι και ε…