GAY ΤΟΞΟΤΗΣ – Μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2019

Από την αρχή του μήνα, και ιδίως στο πρώτο δεκαήμερο, εμφανίζονται νέες ευκαιρίες για επαγγελματική ανέλιξη. Με τον Ερμή στον Ταύρο και στον 5ο σας οίκο θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες στον τομέα της καριέρας σας! Θα χρειαστεί όμως πολύ δουλειά για να πετύχετε τα όποια θετικά αποτελέσματα. Ωστόσο προδιαγράφεται ένα ταραχώδες δεύτερο μισό του μήνα για τα επαγγελματικά σας. Απαιτείται διπλωματία στις σχέσεις σας με τους συνεργάτες, πειθαρχία, υπομονή, χαμηλό προφίλ και ακρίβεια στην εκτέλεση του έργου σας, για να ξεπεράσετε αλώβητοι το δύσκολο αυτό διάστημα.

Αποφύγετε τις κερδοσκοπικές κινήσεις αυτό τον μήνα στο οικονομικό τομέα καθώς και το να δανείσετε χρήματα. Τα οικονομικά σας δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση, και αντί να κυνηγάτε τα «λαβράκια», θα πρέπει να ξεκινήσετε άμεσα με ένα καλό νοικοκύρεμα του ταμείου σας και με περικοπές καταναλωτικών δαπανών. Τα πράγματα θα είναι πιο ευνοϊκά με την διέλευση της Αφροδίτης μετά τις 15/5 από τον 10ο οίκο σας, δεν αποκλείονται όμως τα σκαμπανεβάσματα.

Κάποια σύννεφα αναμένονται να εμφανιστούν στην σχέση σας, που θα διαρκέσουν όλο το δεύτερο μισό του μήνα. Η διέλευση του Άρη από τον 8ο οίκο και η  Πανσέληνος στις 19 του μήνα στον Σκορπιό  θα φέρει περίεργες διαφωνίες με το ταίρι σας. Προσπαθήστε να κερδίσετε το χαμένο έδαφος και να καλύψετε το χάσμα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ σας. Μοιραστείτε τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας με τον σύντροφο σας και θα έχετε θετική ανταπόκριση.

Για τους αδέσμευτους, η ανάδρομη πορεία των Δία, Πλούτωνα και Κρόνου σας αναγκάζει να στρέψετε το βλέμμα σας στο παρελθόν και να επανεξετάσετε τα πεπραγμένα σας, διερωτώμενοι μήπως κάνατε σημαντικά λάθη στους χειρισμούς σας. Η συναισθηματική σας ζωή αρχίζει να γίνεται πιο ενδιαφέρουσα από τις 21 Μαΐου και μετά, με την διέλευση του Ηλίου από τον 9ο οίκο και μετά, με το πλανητικό σκηνικό στο πλευρό σας. Θα γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους που θα σας ανανεώσουν και θα σας αναζωογονήσουν, με αποτέλεσμα να κλείσουν οι πληγές του παρελθόντος και να προχωρήσετε πιο ουσιαστικά και πιο σταθερά στην ζωή σας.

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

Περισσότερα άρθρα
Load More In GAY προβλέψεις - Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Gay αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2022

Επαγγελματικά: Αποφύγετε συζητήσεις για κρίσιμα ζητήματα, καθώς είσαστε αρκετά οξύθυμοι κα…