Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουνίου 2019

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 Στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να προβάλετε αυτή την χρονική στιγμή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα προσόντα που διαθέτετε. Εάν αναζητάτε εργασία, μην αφήνετε καμία ευκαιρία για προώθηση των επαγγελματικών σας προσόντων να πάει χαμένη, γιατί η ευκαιρία που αναζητάτε μπορεί να έρθει από εκεί που δεν το περιμένετε. Κατά τα άλλα, πολλοί από εσάς θα έχουν να αντιμετωπίσουν ένα διπλό μέτωπο αυτό το μήνα, με μακροχρόνια project να τρέχουν από την μία και να απαιτούν την προσοχή σας και οικογενειακά ζητήματα να εμφανίζονται από το πουθενά και να χρειάζονται λύσεις. Θα πρέπει να διαχειριστείτε σοφά τον χρόνο σας, ώστε και οι δουλειά σας να μην μείνει πίσω, και να ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας προβλήματα, δίνοντας τους την προσοχή που πρέπει. Μια και δεν υπάρχουν ενδείξεις για σημαντικές αλλαγές στον τομέα της καριέρας σας, ίσως θα ήταν προτιμότερο να κλείσετε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τα μέτωπα στην προσωπική σας ζωή, αφιερώνοντας αρκετό χρόνο στα πρόσωπα που αγαπάτε. Όσο για τα οικονομικά σας, δεν αναμένονται σημαντικές μεταβολές ούτε στο εισόδημα σας. Ευνοούνται ωστόσο λίγο περισσότερο οι ελεύθεροι επαγγελματίες και όσοι δουλεύουν στο marketing και τις πωλήσεις!

Συναισθηματικά – Κοινωνικά

Με την Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 9 Ιουνίου και μετά, μπορείτε να αισθάνεστε αρκετά πιο ασφαλείς και να προσεγγίσετε πολύ πιο εύκολα τα άτομα που βρίσκονται δίπλα σας. Όσοι είστε δεσμευμένοι, είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να αφήσετε παλιές έριδες και διαπληκτισμούς στην άκρη και να προσπαθήσετε να βάλετε την σχέση σας σε μια καινούργια τροχιά! Είστε ευέλικτοι αλλά και προσαρμοστικοί αυτή την χρονική περίοδο, κάτι που βοηθάει σε πολύ μεγάλο βαθμό στην εξομάλυνση των σχέσεων σας. Ανοίξτε την καρδιά σας, μοιραστείτε σκέψεις, απόψεις και επιθυμίες και βρείτε κοινό βηματισμό! Υποβοηθητικός στο όλο θετικό κλίμα είναι και ο Άρης, ο κυβερνήτης σας, που τον Ιούνιο θα διέρχεται τον 4ο οίκο σας, αυτόν της οικογένειας, των καταβολών σας και της συναισθηματικής σας σφαίρας.

Όσο για τους αδέσμευτους του ζωδίου σας, η εύνοια που σας παρέχει η Αφροδίτη με το πέρασμα της από τους Διδύμους μπορεί να σας βοηθήσει να προσελκύσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Όσοι και όσες αναζητάτε μια νέα αγάπη και σταθερότητα στην συναισθηματική σας ζωή, το πέρασμα αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ένα γειτονικό πρόσωπο, ένας συνάδελφος ή συνεργάτης ή μια γνωριμία που θα κάνετε σε εκπαιδευτικό πλαίσιο (σεμινάριο, σπουδές, κλπ) μπορεί να κρύβει το νέο σας amore.

Σημαντικοί αριθμοί: 7, 9, 13

Σημαντικές ημερομηνίες: 9, 15, 21, 26, 28

Σημείωση-Συμβουλή: Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να αποτραβηχτείτε για λίγο από τα πλήθη που σας συνήθως περιβάλουν, αποφεύγοντας τις συναθροίσεις, τον θόρυβο και την ακατάσχετη και χωρίς ουσία φλυαρία, ώστε να υπάρξει χώρος για ανάλυση πεπραγμένων και εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων.

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513403!

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Κριός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Τις τρεις πρώτες βδομάδες του Απριλίου θα βρίσκεται ο Ήλιος στο…