ΚΑΡΚΙΝΟΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2018

ΠΕΜΠΤΗ 1.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Με το κοφτερό σας μυαλό και την τετράγωνη λογική, αλλά και με την εύθυμη διάθεσή σας, σήμερα έχετε υπόσχεση επιτυχίας, σε υποθέσεις που έχουν σχέση με το κοινό και απαιτούν ευχέρεια επικοινωνίας ή συγγραφικό ταλέντο.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Παρουσιάζετε εξαιρετική δραστηριότητα σε θέματα ανώτερης εκπαίδευσης, θαλάσσιων ή μακρινών ταξιδιών και θρησκευτικά θέματα. Φιλόλογοι, δικαστές, πράκτορες, σήμερα είναι η μέρα σας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 3.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα δείχνετε λιγότερο καχύποπτοι και πιο ευαίσθητοι, αλλά κάποια ζηλοτυπία υπάρχει. Αν εκμεταλλευθείτε το προσωπικό σας μαγνητισμό έχετε πιάσει το κλειδί της επιτυχίας της μέρας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 4.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θέματα σχετικά με πανεπιστήμια, δικαστήρια και γενικότερα νομικά θέματα μπορούν να διευθετηθούν σήμερα, αλλά προσέξτε να συγκρατήσετε λίγο την ορμητική και μαχητική σας διάθεση.

ΔΕΥΤΕΡΑ 5.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η τύχη σας ευνοεί σήμερα. Φιλόδοξοι μεν, αλλά σας φοβίζουν οι αλλαγές και οι μεταρρυθμίσεις… Πιθανές νέες εμπειρίες από κάποιο ταξίδι.

ΤΡΙΤΗ 6.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η στεγνότητα στα αισθήματα και η υπερβολική αυστηρότητα χαρακτηρίζουν τις σημερινές σας πράξεις. Διαθέτετε αντοχή στη δουλειά, αλλά και αρκετή δόση φιλαργυρίας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 7.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Χρησιμοποιώντας τις γνωριμίες σας μπορείτε να διεκπεραιώσετε σήμερα με μεγάλη επιτυχία θέματα επικοινωνίας ή εμπορικές συναλλαγές.

ΠΕΜΠΤΗ 8.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αν κάποιες υποθέσεις σας θέλουν αντοχή, σκληρότητα και πειθαρχία, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα. Η προσοχή σας είναι στραμμένη στα επαγγελματικά σας και παραμελείτε τους δικούς σας ανθρώπους…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Με δίψα για μάθηση, αποφεύγετε τα προβλήματα και μπορείτε να ασχοληθείτε με επιτυχία με ότι απαιτεί διανοητική εργασία. Εκεί δείχνετε τις ξεχωριστές σας ικανότητες.

ΣΑΒΒΑΤΟ 10.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι εμπνεύσεις σας σήμερα είναι αξεπέραστες, αλλά η αχαλίνωτη φαντασία σας μπορεί να προκαλέσει προβλήματα. Προσγειωθείτε στην πραγματικότητα…

ΚΥΡΙΑΚΗ 11.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Το έξυπνο χιούμορ σας, τονίζουν σήμερα τη γοητεία σας. Η ομιλία είναι σήμερα το δυνατό σας σημείο. Δυσκολίες παρουσιάζονται ωστόσο στους τομείς των φίλων και αδερφών και των ταξιδιών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 12.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Δείχνετε ιδιαίτερη ορμητικότητα να πολεμήσετε για τις φιλοδοξίες σας, που πάντα αποβλέπουν στο κέρδος! Φυλάξτε όμως τα νώτα σας…

ΤΡΙΤΗ 13.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θετικά επηρεάζονται σήμερα οι τομείς των συναισθηματικών, των παιδιών ή της εκπαίδευσης, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της καριέρας και των επαγγελματικών. Ένα οικονομικό θέμα θα σας αγχώσει…

ΤΕΤΑΡΤΗ 14.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Προσοχή στα οικονομικά σας σήμερα! Δεν είναι καλή η μέρα για μεγάλα οικονομικά ανοίγματα και ριψοκίνδυνες επενδύσεις, ενώ θα ήταν φρόνιμο να αποφύγετε τα καταναλωτικά όργια…

ΠΕΜΠΤΗ 15.2.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ)

(ΜΕΡΙΚΗ ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΙΣ 08Ο ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ)

Η ψυχρότητα και η αντίθεσή σας σε κάθε πρωτοπορία, φέρνουν δυσκολίες στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Προσέξτε τις οικονομικές σας συναλλαγές, γιατί οι μέρες είναι πονηρές!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κερδοφόρα προοιωνίζεται σήμερα η ενασχόλησή σας σε δραστηριότητες που σχετίζονται με κάθε λογής χαρτιά, ή με τη μέση εκπαίδευση. Μέρα θετική για επίλυση τυχών προβλημάτων υγείας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 17.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θετικά ημέρα για την εργασία και την υγείας σας, θα χρειαστούν όμως προσεκτικοί χειρισμοί σε θέματα οικογενειακά και παιδιών! Θα πρέπει να είστε αρκετά διπλωμάτες!

ΚΥΡΙΑΚΗ 18.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η αντίληψη, η προνοητικότητα και το καλλιτεχνικό σας ταλέντο, υπόσχονται σήμερα επιτυχία σε επιχειρήσεις, κυρίως αν σχετίζονται με κάθε μορφής έγγραφα, παιδιά, διδασκαλία και μέση εκπαίδευση.

ΔΕΥΤΕΡΑ 19.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ –ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σήμερα μπορείτε να μαγέψετε τους γύρω σας. Η σχέση σας με τον σύντροφό σας ή η συνεργασίες σας μπορούν να έχουν μια θετική μεταστροφή!

ΤΡΙΤΗ 20.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αν ξεπεράσετε τη ζήλια και αφήσετε να εκδηλωθούν τα αισθήματά σας, έχετε αρκετά μεγάλες πιθανότητες να φθάσετε στο στόχο σας. Φανείτε πολύ προσεκτικοί και αποφύγετε την εριστική διάθεση.

ΤΕΤΑΡΤΗ 21.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα σας χρωματίζεται σήμερα από το έντονο συναίσθημα και τη συμπόνια προς τους ανθρώπους. Τα ταξίδια και οι ασχολίες που έχουν σχέση με τη θάλασσα ή τα ταξίδια μπορούν να αποβούν κερδοφόρα.

ΠΕΜΠΤΗ 22.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η τονισμένη σας προσωπικότητα σήμερα ξεχειλίζει από αισιοδοξία και γενναιοδωρία. Μόνο που φαίνεται ότι αυτά οδηγούνται από το πάθος σας για προβολή και επίδειξη, κάτι που δεν θα έπρεπε να συμβαίνει…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σήμερα φαίνεται να σας χαμογελά η τύχη, καθώς με την ευστροφία σας και τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα, αλλά και λιγότερο εγωκεντρισμό από άλλες μέρες, προσελκύουν τους θαυμαστές σας και ευνοούν τις υποθέσεις σας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 24.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αν αποφύγετε παράτολμες ενέργειες, με όπλο την αυτοπεποίθηση και την ορμητικότητα που διαθέτετε, θα πετύχετε πολλά. Προσοχή στην οικονομική σας διαχείριση!

ΚΥΡΙΑΚΗ 25.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έχετε πολύ καλές προοπτικές σε θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά της επιχείρησης σας, εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Εάν σκοπεύετε να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι, φροντίστε να ελέγξετε κάθε λεπτομέρεια.

ΔΕΥΤΕΡΑ 26.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η δυσκολία στο να εκφράσετε τα συναισθήματά σας αλλά και να ζητήσετε βοήθεια των άλλων γίνεται σήμερα εμφανής. Κατά τα άλλα και πρακτικότητα έχετε και οργανωτικότητα, που θα μπορούσαν να φέρουν καλύτερα αποτελέσματα.

ΤΡΙΤΗ 27.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σήμερα ξεχωρίζετε σε θέματα αισθητικής, ενώ προβλέπεται τύχη σε οικονομικά ζητήματα. Πιθανά κέρδη από επιχειρήσεις που έχουν σχέση με το φαγητό ή την ομορφιά.

ΤΕΤΑΡΤΗ 28.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Το όπλο σας σήμερα είναι η ξεχωριστή σας διαίσθηση. Λίγο απρόβλεπτοι είστε στην συμπεριφορά σας, αλλά με τον έντονο μαγνητισμό σας μπορείτε να πετύχετε σημαντικά πράγματα.

ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ  200160]
Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Μαρτίου 2024

Παρασκευή 01.03.2024 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση) Εξελίξεις στην συναισθηματική σας ζωή…