Σκορπιός – Ημερήσιες προβλέψεις Νοεμβρίου 2020

Κυριακή 01.11.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

 Γόνιμη η μέρα για νέες ιδέες που με την πάροδο του χρόνου θα αποτελέσουν την βάση, πάνω στην  οποία θα οικοδομήσετε το μέλλον της επαγγελματικής σας ανάκαμψης. Αργά το βράδυ προσπαθήστε να μη δυσαρεστήσετε κάποιον από τους συγγενείς σας. Αποφύγετε τις παρανοήσεις και εκφράσετε με ήπιο τρόπο τα συναισθήματα σας στο σύντροφο σας.

 Δευτέρα 02.11.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

 Συνειδητοποιείτε ότι η σχέση σας δεν έχει την ίδια φρεσκάδα πια και η επαφή με το ταίρι σας έχει αρχίσει να φθίνει. Εάν σημαίνει κάτι για σας, αγωνιστείτε για να την αναζωογονήσετε… Ένα συναίσθημα αποξένωσης και μοναξιάς ίσως να σας βαραίνει, σαν να σας απαρνήθηκαν ξαφνικά όλοι… Μην κλείνεστε στον εαυτό σας, αλλά βρείτε κάποιον φίλο ή γνωστό να μιλήσετε ή να βγείτε έξω.

 Τρίτη 03.11.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

(Ερμής ορθόδρομος στον Ζυγό – Ανάδρομος από 14 Οκτωβρίου)

 Έχει μυρίσει Χειμώνας και η θετική σας διάθεση έχει πάρει διαστάσεις υπερβολής… Είναι μια ήρεμη μέρα, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, ιδανική για να απολαύσετε όμορφες στιγμές, μόνοι σας ή με παρέα.  Χαίρεστε με το παραμικρό και η αισιοδοξία και η καλή σας διάθεση συμπαρασύρει και τους γύρω σας.

 Τετάρτη 04.11.2020 (Σελήνη στους Διδύμους σε χάση)

Δεν χρειάζεται να σας πιάνει κατήφεια. Κάποια πράγματα τελειώνουν, κάποια άλλα όμως ξεκινούν. Αυτός είναι ο φυσικός κύκλος της ζωής και η μετεξέλιξη μας είναι μέρος της φυσικής μας πορείας… Προσοχή ωστόσο σε ποιους θα εμπιστευτείτε τα εσώψυχα σας! Υπάρχουν άτομα που δεν αξίζουν της εμπιστοσύνης σας και θα πρέπει να τα απομακρύνετε από κοντά σας, γιατί θα σας κάνουν ζημιά.

 Πέμπτη 05.11.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

 Είστε λίγο μπερδεμένοι μέσα σας. Δεν ξέρετε πια πορεία να ακολουθήσετε στο εξής και φοβόσαστε μια πιθανά λανθασμένη επιλογή σας. Έχει έρθει όμως η στιγμή των αποφάσεων και θα πρέπει να κάνετε τις κινήσεις σας… Μην επιμένετε όμως να επιβάλλετε την άποψη σας, τόσο σε εργασιακό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο, γιατί στον μεν εργασιακό χώρο θα δημιουργήσετε εχθρούς, ενώ στα προσωπικά σας θα προκαλέσετε ένταση με το ταίρι σας.

 Παρασκευή 06.11.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

 Ωραία είναι να ζει κανείς αυθόρμητα και απρογραμμάτιστα, το πλανητικό σκηνικό όμως θα σας φέρει αντιμέτωπους με τις ευθύνες σας και θα απαιτήσει από σας λεπτομερή προγραμματισμός και ιεράρχηση προτεραιοτήτων. Κάτι ή κάποιος από το παρελθόν σας, αναμοχλεύει μνήμες προ πολλού ξεχασμένες και σας ταξιδεύει σε πιο αθώες εποχές. Χαρείτε αυτό το αναπάντεχο flash-back…

 Σάββατο 07.11.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

 Απομακρυνθείτε όσο μπορείτε από τις σκοτούρες και τα προβλήματα που σας περιτριγυρίζουν και δώστα μια ευκαιρία στον εαυτό σας να χαλαρώσει και να αναγεννηθεί σωματικά και πνευματικά. Νοιώθετε λίγο απογοητευμένοι και η ψυχολογική σας κατάσταση δεν είναι καλή. Εμπιστευτείτε τα προβλήματα ή τις ανησυχίες σας σε άτομο που εμπιστεύεστε και θα ξελαφρώσετε.

 Κυριακή 08.11.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

 Ένα έντονο αίσθημα ζήλιας σας κατακλύζει και δεν σας αφήνει να ησυχάσετε. Ίσως να είναι αποκύημα της φαντασίας σας αυτό που διαισθάνεστε ότι συμβαίνει και άδικα ταλαιπωρείστε. Πρέπει να ξεφύγετε από τις ατέρμονες σκέψεις που δεν σας αφήνουν να βρείτε ησυχία. Δοκιμάστε κάτι καινούργιο που θα μπορούσε να αποσπάσει την προσοχή σας και να σας βοηθήσει να βρείτε τις ισορροπίες σας.

 Δευτέρα 09.11.2020  (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

 Θα χρειαστείτε την υποστήριξη ή την συμπαράσταση ενός φιλικού σας προσώπου για να μπορέσετε να ολοκληρώσετε αυτό που έχετε αναλάβει. Κάποιος κακός χειρισμός του παρελθόντος σε επίπεδο προσωπικών σχέσεων, έρχεται στην επιφάνεια σήμερα και θα πρέπει να βάλετε τα πράγματα επί τάπητος με τον σύντροφό σας και να επιλύσετε τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν.

 Τρίτη 10.11.2020 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια χαρακτηρίζουν την μέρα σας, που σας επιτρέπει να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τις ευλογίες που έχετε. Μια θετική μέρα για εσάς, με πάρα πολύ ενέργεια και μια γενικότερη διάθεση να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας. Φροντίστε την φυσική σας κατάσταση, εντάσσοντας λίγη άσκηση στο πρόγραμμα σας. Μην ξεχνάτε όμως να παρέχετε την βοήθεια σας στους λιγότερο τυχερούς…

 Τετάρτη 11.11.2020 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

 Η διάθεση πολλών εκπροσώπων του ζωδίου σας θα είναι επιθετική. Αυτή ωστόσο θα είναι η ιδανική στάση για την κατάκτηση νέων στόχων σταδιοδρομίας ή για την κατατρόπωση ενός πιθανού αντίπαλου σας. Τα αθέμιτα μέσα καλό είναι να αποφεύγονται, καθώς και η χειραγώγηση των άλλων. Τις βραδινές ώρες δώστε προσοχή στα στενά μέλη της οικογένειας σας.

 Πέμπτη 12.11.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

 Πολλές οι εναλλαγές κατά τη διάρκεια της μέρας και θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι γι αυτές. Πολλές από τις προγραμματισμένες δραστηριότητες σάς σήμερα να αναβληθούν λόγω απρόβλεπτων παραγόντων. Μην κατηγορείτε τον εαυτό σας για μια ενδεχόμενη αποτυχία και δεν πρέπει να ανησυχείτε για οποιοδήποτε δεν εξαρτάται από το χέρι σας και δεν μπορείτε να αποφύγετε.

 Παρασκευή 13.11.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

 Σήμερα πρέπει να παραμερίσετε κάθε τι μικρό και ασήμαντο που σας απασχολεί, είτε διορθώνοντας το, είτε αφήνοντας το για μια πιο πρόσφορη χρονική στιγμή. Είναι ωστόσο η μέρα που ίσως να πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν την προσωπική σας ζωή!  Εάν είστε σε μια μακροχρόνια σχέση, που η εξελικτική της πορεία οδηγεί στο γάμο, μην καθυστερείτε πια την απαραίτητη συζήτηση και τον καθορισμό της ημερομηνίας.

 Σάββατο 14.11.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

(Άρης ορθόδορμος στον Κριό – Ανάδρομος από 10 Σεπτεμβρίου)

 Σήμερα καλό θα ήταν, πέρα από την δουλειά να φροντίζετε τον εαυτό σας και να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στο σώμα σας. Πέρα από την ξεκούραση, μια καλή διέξοδος θα ήταν η ανανέωση της γκαρνταρόμπας σας, που θα σας βοηθούσε να ανεβείτε ψυχολογικά. Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε κάποια σημαντικά προβλήματα, αναζητήστε την βοήθεια ειδικού.

 Κυριακή 15.11.2020 (Νέα Σελήνη στον Σκορπιό)

 Με ηρεμία και καθαρό μυαλό μπορείτε να καταφέρετε πολλά περισσότερα από ότι φαντάζεστε. Θα πρέπει όμως πριν ενεργήσετε να έχετε σαφείς στόχους και ξεκάθαρες προτεραιότητες. Η μέρα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί από μια ενδιαφέρουσα κοινωνική και αισθηματική ζωή! Μια νέα συνεργασία που θα ξεκινήσει σήμερα μπορεί να εξελιχθεί εξαιρετικά καλά στο μέλλον.

 Δευτέρα 16.11.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

 Γίνεστε ανυπόμονοι! Αισθάνεστε ότι για κάποιο χρονικό διάστημα σας χειραγωγούσαν οι άλλοι και θέλετε να απαλλαγείτε από τα δεσμά της καταπίεσης. Θα πρέπει να επανεξετάσετε την πορεία της ζωής σας και να βρείτε την βαθύτερη αιτία της απογοήτευσης που σας έχει κυριεύσει. Μόνο με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να πάρετε χρήσιμα μαθήματα για το μέλλον.

 Τρίτη 17.11.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

 Ίσως να χρειαστείτε την στήριξη των δικών σας ατόμων σήμερα. Ένα ζήτημα που σχετίζεται με προσωπικά προβλήματα ή με δυσκολίες προσωπικής φύσης να σας απασχολήσει σοβαρά. Το δεύτερο μισό της μέρας αναμένεται να είναι αρκετά πιο ήρεμο. Αφιερώστε χρόνο να απαλλαγείτε από οτιδήποτε περιττό από τον χώρο σας και να δημιουργήσετε χώρο για το καινούργιο. Ασχοληθείτε επίσης με την διατροφή σας.

 Τετάρτη 18.11.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Δείξτε εμπιστοσύνη στο ταίρι σας και βγείτε από τη ρουτίνα των επαγγελματικών σας. Ανταποδώσετε του τα αισθήματα… Ερωτευθείτε, διασκεδάστε, χαρείτε οι ελεύθεροι του ζωδίου σας! Οργανώστε τα επαγγελματικά σας και μη σπαταλάτε το χρόνο σας σε ανούσια πράγματα. Γίνετε πιο αισιόδοξοι και δεχτείτε τη συμπαράσταση των φίλων σας. Τολμήστε καινούργιες κοινωνικές συναναστροφές.

 Πέμπτη 19.11.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Ελευθερώστε τις δημιουργικές σας δυνάμεις και το πνεύμα σας για να βάλετε τα θεμέλια για μια νέα πορεία στην εξέλιξη σας. Δοκιμάστε νέα πράγματα και δεν θα απογοητευτείτε από τις εξελίξεις. Η ευστροφία και η γρήγορη αντίδραση σας θα είναι αυτή που θα σας σώσει σήμερα από δύσκολες καταστάσεις. Μην αναλαμβάνετε ρίσκα και ακολουθήστε την διπλωματική οδό…

 Παρασκευή 20.11.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Μην αφήνετε προοπτικές ανεκμετάλλευτες. Οργανωθείτε στον εργασιακό τομέα και μην ριψοκινδυνεύετε οικονομικά. Αν η συμπεριφορά των γύρω σας δεν σας αρέσει, μη γίνεστε εκρηκτικοί και ευερέθιστοι. Οι πλανητικές συνθήκες σήμερα είναι τέτοιες, που μπορεί να ξαφνιαστείτε από το ενδιαφέρον κάποιου για σας. Μια φιλική συζήτηση ή μια καινούρια γνωριμία θα κάνουν τη μέρα ενδιαφέρουσα.

 Σάββατο 21.11.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

 Η μέρα δεν ενδείκνυται για αγοραπωλησίες και υπογραφές. Η αισιοδοξία όμως δε θα σας λείπει. Μπορεί  κάποιος, με τον οποίο είχατε αντιθέσεις το τελευταίο διάστημα, να κάνει σήμερα μια προσπάθεια συμφιλίωσης. Η μέρα είναι γεμάτη εναλλαγές και οι δυσκολίες διαδέχονται η μια την άλλη.

 Κυριακή 22.11.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Αρκετά δύσκολη μέρα σήμερα. Άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον θα σας πικράνουν. Προσοχή στις εξαπατήσεις! Προς το βράδυ η μέρα γίνεται κάπως απατηλή και υπάρχει κίνδυνος να μαλώσετε με τρίτους εξαιτίας ανούσιων παρεξηγήσεων. Μην επιβάλετε τις απόψεις σας με τρόπο μαχητικό. Ένας καινούργιος φίλος μπορεί να σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμος.

 Δευτέρα 23.11.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Επαγγελματική αλλαγή πορείας μπορεί να φέρει η μέρα! Ευνοούνται οι αλλαγές! Η ξαφνική αλλαγή μιας κατάστασης ή μια βιαστική απόφαση δεν σας εξασφαλίζουν ωστόσο καμιά σιγουριά. Μη ξεχνάτε σε κάθε περίπτωση να είστε ευγενείς! Κάποια επαγγελματική σας ενασχόληση ή ένα project δεν ολοκληρώνεται γιατί ίσως να υπάρξει αλλαγή πορείας πλεύσης. Οι τίμιες προσπάθειες γίνονται θεμέλια για μελλοντικές εξελίξεις.

 Τρίτη 24.11.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Ενώ όλα υπόσχονται ευχάριστες εξελίξεις, χρειάζεται  προσοχή στις εξαπατήσεις. Στα οικονομικά γίνετε πιο προσεκτικοί και σφίξτε το πορτοφόλι σας. Ελέγξτε το βάρος σας και μην αφήνετε τον εαυτό σας να υποκύψει σε πειρασμούς. Φροντίστε τη διατροφή και την συναισθηματική ισορροπία σας. Προσοχή στις εντάσεις και παρεξηγήσεις με άτομα που βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά!

Τετάρτη 25.11.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Νέοι τομείς δράσης εμφανίζονται μπροστά σας! Για την όποια αλλαγή θα χρειαστούν σοβαρές και μακροχρόνιες προσπάθειες, πριν φθάσετε στο τελικό αποτέλεσμα. Εσωτερική ηρεμία και γαλήνη θα αισθανθείτε σήμερα! Τίποτε δεν θα μπορεί να σας βγάλει από την νιρβάνα σας, κάτι που δεν είναι κατ ανάγκη κακό! Δραστηριότητες σε συνεργασία με τρίτους πάνε καλά

 Πέμπτη 26.11.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Μην επιμένετε στις απόψεις σας δογματικά, όταν βλέπετε ότι υπάρχουν σοβαρές διαφωνίες με τους γύρω σας. Ίσως να έχουν κάτι σημαντικό να σας πουν που θα σας αλλάξει τις απόψεις. Ακούστε τι έχουν να σας, έστω κι αν νοιώθετε πλήξη ή εκνευρισμό. Ίσως τελικά να έχετε να μάθετε κάτι! Θα χρειαστεί να συμβιβαστείτε με ανθρώπους ή καταστάσεις, αν δεν θέλετε περιπέτειες, για αυτό δείξτε αυτοκυριαρχία.

 Παρασκευή 27.11.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Οι προκλήσεις αντιμετωπίζονται με καλά ζυγισμένες και μελετημένες δράσεις και όχι με την γκρίνια. Άλλωστε από μια πρόκληση μπορεί να βγει κάτι θετικό που θα σας δώσει ώθηση στο άμεσο μέλλον. Ξαφνικές αλλαγές σχεδίων θα αναστατώσουν την μέρα σας και θα σας εκνευρίσουν. Κρατήστε την ψυχραιμία σας, να μην χαλάσετε την διάθεση σας από το πρωί.

Σάββατο 28.11.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

 Αυξημένη προσοχή και ψυχρή αντιμετώπιση απαιτεί η όποια δουλειά σήμερα! Νέοι τομείς δράσης που αξίζει να εξερευνήσετε εμφανίζονται μπροστά σας. Σας δίδεται υπόσχεση για βοήθεια και στήριξη, που θα πραγματοποιηθεί λίγο αργότερα. Ο τρόπος των επικοινωνιών σας θα έχει ένα δραματοποιημένο ύφος. Ίσως κάποιος να προσπαθήσει να σας «παραμυθιάσει» ή να σας εξαπατήσει.

Κυριακή 29.11.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

(Ποσειδώνας ορθόδρομος στους Ιχθείς – Ανάδρομος από 23 Ιουνίου)

 Είναι μια μέρα αφιερωμένη στην οικογένεια, τα αγαπημένα πρόσωπα ή τους φίλους σας.  Αποφύγετε κουραστικές εξόδους ή εκδρομές, εάν αισθάνεστε ότι δεν ξεκουραστήκατε αρκετά. Εναλλακτικά, η οικογενειακή θαλπωρή θα σας κάνει καλό. Αφιερώσετε ποιοτικό χρόνο στους δικούς σας ανθρώπους και καλύψτε τα όποια συναισθηματικά κενά.

 Δευτέρα 30.11.2020 (Πανσέληνος τους Διδύμους – Μερική σεληνιακή έκλειψη)

Αρκετά δύσκολη μέρα σήμερα. Άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον θα σας πικράνουν. Προσοχή στις εξαπατήσεις! Προς το βράδυ η μέρα γίνεται κάπως απατηλή και υπάρχει κίνδυνος να μαλώσετε με τρίτους εξαιτίας ανούσιων παρεξηγήσεων. Μην επιβάλετε τις απόψεις σας με τρόπο μαχητικό. Ένας καινούργιος φίλος μπορεί να σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμος.

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός- Ημερήσιες προβλέψεις Μαΐου 2024

Τετάρτη 01.05.2024 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση) Σήμερα αναμένεται να έρθουν στο προσκήν…