Δίδυμοι – Ημερήσιες προβλέψεις Νοεμβρίου 2021

Δευτέρα 01.11.2021 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Σήμερα ενθαρρύνεται οποιαδήποτε δραστηριότητα που προωθεί μια διευρυμένη ματιά στη ζωή και το ευρύτερο κοινωνικό σας κύκλο. Η προσωπική πρωτοβουλία σημαίνει πολλά κατά τη διάρκεια αυτής της μέρας!

Τρίτη 02.11.2021 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Τα πράγματα μπορεί να πάνε εκπληκτικά σήμερα, αν δεν κάνετε εσείς την γκάφα σας και τα τινάξετε στον αέρα. Μην παρασύρεστε σε μυστικές δραστηριότητες και εμπιστευτικές συζητήσεις.

Τετάρτη 03.11.2021 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Όλη την ημέρα μπορεί να είναι θεωρητική, αφηρημένη και ιδεαλιστική σχετικά με τα θέματα που σας ενδιαφέρουν. Οι πιο απίθανες φαντασιώσεις μπορεί να αποδειχθούν λογικές…

Πέμπτη 04.11.2021 (Νέα Σελήνη στον Σκορπιό)

Η ζωή θα είναι ευνοϊκή για σας, αλλά σε αντάλλαγμα θα απαιτηθεί ευελιξία και  διαίσθηση! Για να συνειδητοποιήσετε τις πράξεις σας, θα πρέπει να αναλογιστείτε το αποτέλεσμα των κινήσεων σας στις ζωές των άλλων.

Παρασκευή 05.11.2021 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση)

Η μέρα υπόσχεται επιτυχία, εάν ξέρετε πότε για να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό και τις απόψεις σας για σας. Αλλιώς η επιτυχία σας θα αποδειχθεί επιφανειακή και κάποιος άλλος θα επωφεληθεί από τα αποτελέσματα της εργασίας σας.

Σάββατο 06.11.2021 (Σελήνη στον Τοξότη– σε γέμιση)

Είστε πλέον έτοιμοι να ρίξετε μια φρέσκια ματιά στο μέλλον σας. Τι μπορεί να σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε ένα άλλο επίπεδο;  Να κάνετε νέους φίλους ή να ανταποκριθείτε σε νέες προστάτες επαγγελματικής φύσης; Μην προσπαθείτε να τα αλλάξετε όλα μαζί…

Κυριακή 07.11.2021 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

Θα πρέπει να εστιάσετε σήμερα τις δράσεις σας και να σταματήσετε να πηδάτε από το ένα πράγμα στο άλλο. Λάβετε υπόψη σας ότι αυτό είναι το χαρακτηριστικό σας που ενοχλεί πάνω απ όλα τους γύρω σας.

Δευτέρα 08.11.2021 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Σήμερα θα έχετε ένα σημαντικό ερέθισμα για δράση. Θα είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε τη σωματική και πνευματική σας ενέργεια με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο, αλλά με την πάροδο της μέρας και πιο κοντά προς το βράδυ.

Τρίτη 09.11.2021 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Σήμερα θα πρέπει να ξοδέψετε λιγότερο χρόνο μιλώντας και περισσότερο πράττοντας! Μην δίνετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τηρήσετε. Η αυριανή μέρα θα σας προσφέρει πολύ καλύτερες δυνατότητες επικοινωνίας, αλλά και πληροφόρησης.

Τετάρτη 10.11.2021 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Αποφύγετε τη διάσπαση της προσοχής σας. Θα πρέπει επίσης να αποφύγετε την έντονη πνευματική δραστηριότητα και τις διαμάχες με τους ανθρώπους γύρω σας.

Πέμπτη 11.11.2021 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Εάν οι έντονοι προβληματισμοί και οι σκέψεις δεν σας άφησαν να κλείσετε μάτι, επιχειρήστε επειγόντως να κάνετε κάτι για να αλλάξετε την τρέχουσα κατάστασή. Ωστόσο, δεν είναι η καλύτερη ημέρα για δραστικές αλλαγές ακόμη και αν είναι οικογενειακής φύσης.

Παρασκευή 12.11.2021 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Θα σας κάνει πολύ καλό να περιορίσετε σήμερα τις επαφές σας, την έκθεση σας σε κινδύνους και την ανάληψη ευθυνών.  Τα επαγγελματικά ή οικογενειακά  καθήκον σας ή την τρέχουσα κατάσταση της υγείας σας μπορεί να αποτελέσει τον καταλύτη.

Σάββατο 13.11.2021 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Οι τρέχουσες ανάγκες σας μπορεί να υπερβαίνουν τις ικανότητές σας, ειδικά νωρίς το πρωί. Προσπαθήστε να διαχωρίσετε τις υπερβολικές απαιτήσεις σας από τις προφανείς και αναγκαίες, βάζοντας κάποια τάξη στα οικονομικά σας.

Κυριακή 14.11.2021 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Μπερδεμένοι νιώθετε σήμερα. Θα δεχθείτε απρόσμενες προτάσεις όμως και σωτήριες λύσεις δεν θα αργήσουν να βρεθούν. Ταχτοποιήστε εκκρεμότητες, μια και τώρα έχετε πολλές ευκαιρίες προς την κατεύθυνση αυτή.

Δευτέρα 15.11.2021 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Δείξτε εμπιστοσύνη στο ταίρι σας και βγείτε από τη ρουτίνα των επαγγελματικών σας. Ανταποδώσετε τα αισθήματα του/της συντρόφου σας και αφεθείτε για λίγο στο μαγικό κόσμο των συναισθημάτων.

Τρίτη 16.11.2021 (Σελήνη στους Κριό – σε γέμιση)

Κάποια λόγια που προέρχονται από άτομα της οικογενείας σας μπορεί να σας πικράνουν. Αποφύγετε την ανάμιξη τρίτων στη σχέση σας γιατί η κατάσταση αντί να φτιάξει θα ξεφύγει από κάθε έλεγχο..

Τετάρτη 17.11.2021 (Σελήνη στον Ταύρο– σε γέμιση)

Τα οικονομικά σας δεν είναι στην καλύτερη φάση τους και σήμερα κινδυνεύετε να εκτεθείτε. Αποφύγετε περιττά έξοδα και αγορές πολυτελείας, πολυδάπανες εξόδους ή επιδεικτικά ακριβά δώρα σε αγαπημένα πρόσωπα. Μην σας παίρνει ωστόσο από κάτω, γιατί σε λίγο έρχονται τα καλύτερα…

Πέμπτη 18.11.2021 (Σελήνη στον Ταύρο– σε γέμιση)

Οι πολλοί στόχοι και τα διάφορα σενάρια του προηγούμενου μήνα σας έχουν βάλει σε σκέψεις. Το πλανητικό σκηνικό σας βρίσκει σκόρπιους σε διάφορες κατευθύνσεις. Σπαταλάτε όμως έτσι ενέργεια και χρόνο που δεν έχετε…

Παρασκευή 19.11.2021 (Πανσέληνος- Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο)

Στα επαγγελματικά η σκληρή δουλειά συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Μην αποθαρρύνεστε, έχετε υπομονή και επιμονή και η επιτυχία δεν θα αργήσει να έρθει. Σκεφτείτε προσεκτικά καινούργιες προτάσεις, αποφύγετε όμως τις δεσμευτικές υπογραφές.

Σάββατο 20.11.2021 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

Σε επαγγελματικό επίπεδο κερδίζετε την εκτίμηση και εισπράττετε θετικά σχόλια για τις ικανότητές και την διπλωματία σας. Κεφαλαιοποιήστε την θετική αυτή άποψη που έχουν οι άλλοι για σας, προωθώντας την επαγγελματική σας εξέλιξη.

Κυριακή 21.11.2021 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

Το σύμπαν προσπαθεί να σας καθοδηγήσει με τα εμπόδια που σας βάζει. Ότι έχει εξυπηρετήσει τον σκοπό του, καλό θα ήταν να απομακρυνθεί. Όταν κλείνει μια πόρτα, μια άλλη ανοίγει.

Δευτέρα 22.11.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Θεωρήστε ότι έχετε την καλή σας νεράιδα στο πλευρό σας, έτοιμη με το ραβδάκι της να ικανοποιήσει οποιαδήποτε επιθυμία σας! Την ευκαιρία αυτή δεν θα πρέπει να την αφήσετε ανεκμετάλλευτη!

Τρίτη 23.11.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Μια ανεξήγητη ένταση θα σας φέρει εκνευρισμό και θα οδηγήσει σε παρεξηγήσεις και αντιπαραθέσεις με τρίτους. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ηρεμία σας, για να μην έχετε να αντιμετωπίσετε επιπρόσθετα προβλήματα.

Τετάρτη 24.11.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Τα αισθηματικά σας θα παρουσιάσουν βελτίωση και η επαγγελματική σας άνοδος θα σας ικανοποιήσει πολύ σύντομα. Νέες προτάσσεις θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία, αρκεί να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες.

Πέμπτη 25.11.2021 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Φροντίστε σήμερα τον εαυτό σας περισσότερο από κάθε άλλη φορά, γιατί οι σωματικές σας αντοχές εξαντλούνται, χωρίς να το καταλαβαίνετε. Εντάξετε πιο υγιεινή διατροφή στην ζωή σας, καθώς και κάποιο είδος άσκησης. Δεν θα πρέπει να παραμελείτε επίσης την ξεκούραση σας.

Παρασκευή 26.11.2021 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Μην εμπιστεύεστε τρίτους, γιατί τα μυστικά σας θα διαρρεύσουν και θα εκπλαγείτε. Κάποιο πρόσωπο που προϋπήρχε στην ζωή σας θα επανέλθει και πάλι σύντομα στο προσκήνιο. Στο χέρι σας είναι εάν θα το δεχτείτε…

Σάββατο 27.11.2021 (Σελήνη στην Παρθένο– σε χάση)

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό προκαλεί απαισιοδοξία και εσωστρέφεια. Οι σχέσεις σας μπερδεύονται και η διάθεση σας είναι μάλλον κακή. Μην αφήνεστε να βυθιστείτε και επικεντρώστε την προσοχή σας στα θετικά της ζωής σας.

Κυριακή 28.11.2021 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Μπορεί κάποιοι με τους οποίους είχατε αντιθέσεις τελευταία να κάνουν μια προσπάθεια συμφιλίωσης. Να την δεχτείτε, μόνο αν είστε σίγουροι ότι δεν θα βλάψετε τα συμφέροντα σας.

Δευτέρα 29.11.2021 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Η ημέρα προσφέρεται να διορθώσετε κάποια λάθη του παρελθόντος στον οικονομικό τομέα, αλλά και να καλύψετε τα οικονομικά ανοίγματα που έχετε κάνει πρόσφατα.

Τρίτη 30.11.2021 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Μη σπάτε τα νεύρα των άλλων και δώστε τέλος σε υποθέσεις που σας έχουν κουράσει, γιατί σας φορτίζουν αρνητικά. Αποφύγετε την ακαταστασία, τις συγκρούσεις και τις εντάσεις, προσέχοντας επίσης τις μετακινήσεις σας!!!

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Δίδυμοι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός- Ημερήσιες προβλέψεις Μαΐου 2024

Τετάρτη 01.05.2024 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση) Σήμερα αναμένεται να έρθουν στο προσκήν…