Άνοιγμα τύχης για τρία ζώδια στα τέλη Μαρτίου !

Στις 20 Μαρτίου, στις 17:33 τοπική ώρα περνά ο Ήλιος στο ζώδιο του Κριού, σηματοδοτώντας την εαρινή ισημερία και την αρχή μια νέας αστρολογικής χρονιάς! Η μετάβαση αυτή θα αποδειχτεί έως ένα βαθμό αρκετά ευνοϊκή για όλα σχεδόν τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου, κάποιοι όμως θα δεχτούν τη εύνοια της τύχης σε μεγαλύτερο βαθμό. Και αυτοί είναι οι Σκορπιοί, οι Ζυγοί και οι Καρκίνοι.

Σκορπιοί

Ο Ήλιος περνάει το τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου στον έκτο ηλιακό σας οίκο, αυτόν που αφορά την εργασία και την υγεία, οπότε η εύνοια θα αγγίξει του δύο αυτούς τομείς της ζωής σας. Στην επαγγελματική σας ζωή θα επιδείξετε ιδιαίτερη σχολαστικότητα, γεγονός που δεν θα περάσει απαρατήρητο από τους προϊσταμένους ή τα αφεντικά σας. Και καθώς ο Ήλιος σχηματίζει όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα στις 18.03 στον 3ο ηλιακό σας οίκο, το ενδεχόμενο να λάβετε θετικά νέα που σχετίζονται με την δουλειά σας είναι πολύ μεγάλο. Το διάστημα αυτό μπορείτε να πραγματοποιήσετε ένα επιτυχημένο ταξίδι, το οποίο οργανώνατε εδώ και πολύ καιρό. Οι διελεύσεις και οι όψεις της περιόδου θα αποδειχτούν εξαιρετικά ευεργετικές για επιχειρηματίες του ζωδίου σας, εργαζόμενους στην παιδεία, συγγραφείς και δημοσιογράφους, καθώς και όσους απασχολούνται σε τομείς που έχουν σχέση με την επικοινωνία.

Ζυγοί

Στον έβδομο οίκο του ωροσκοπίου σας αναμένεται να περάσει ο Ήλιος στις 20.03, που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις σας, τους επαγγελματικούς συνεταιρισμούς αλλά και τον γάμο σας, οπότε η τύχη αναμένεται να σας χαμογελάσει σε κάποιον από τους τομείς αυτούς της ζωής σας. Είναι μια εξαιρετική χρονική στιγμή να αναζητήσει κανείς νέες επαγγελματικές συνεργασίες ή νέους συνεργάτες, να συμβουλευτεί ή να συμβουλεύσει, να διαπραγματευτεί και να συνάψει συμφωνίες. Πετυχημένες αναμένεται να είναι επίσης οι όποιες προσπάθειες πώλησης ή μίσθωσης ενός ακινήτου σας. Η επικοινωνία φαίνεται να είναι από τα δυνατά σας χαρτιά το διάστημα αυτό, και ως εκ τούτου ευνοούνται οι δημόσιες ομιλίες και διαλέξεις, οι επαφές και διαπραγματεύσεις με δημόσιους φορείς, καθώς και οι εμφανίσει σας σε ραδιοφωνικές ή τηλεοπτικές εκπομπές. Σε επιχειρηματικό επίπεδο δεν αποκλείεται να υπάρξουν ευκαιρίες για έναν επιχειρηματικό γάμο  ή μια συγχώνευση που θα αποδειχτεί με τον καιρό ότι ήταν μια εξαιρετικά πετυχημένη επιχειρηματική κίνηση. Όσο δε για την συναισθηματική σας ζωή, κάποιοι από σας θα βρουν το διάστημα που ακολουθεί την αδελφή ψυχή τους, κάποιοι θα συγκατοικήσουν με την σχέση τους, ενώ κάποιοι άλλοι θα την επισημοποιήσουν.

Καρκίνος

Η μετακίνηση του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού στις 20.03 σημαίνει για το ζώδιο σας το πέρασμα του στον σημαντικότερο οίκο του ωροσκοπίου σας, στον δέκατο ή το μεσουράνημα, που αντιστοιχεί στην καριέρα και τον δημόσιο βίο σας. Είναι το διάστημα αυτό που ακολουθεί ένα από τα πιο θετικά της χρονιάς, καθώς μπορείτε να πραγματοποιήσετε οποιονδήποτε στόχο σας, εάν κάνετε την προσπάθεια που απαιτείται για να τον πετύχετε. Οι σχέσεις σας στην δουλειά με τους συνεργάτες ή τους ανωτέρους σας θα βελτιωθούν, μπορεί να γνωρίσετε ένα άτομο με επιρροή που θα βοηθήσει σε σημαντικό βαθμό στην επαγγελματική σας εξέλιξη, ενώ εάν υπάρξει κάποια αλλαγή στην διοίκηση της επιχείρησης που εργάζεστε, η αλλαγή ηγεσίας θα αποδειχτεί θετική για τα συμφέροντα και το μέλλον σας, κάτι που θα έχει επίδραση και στα οικονομικά σας. Το ενδεχόμενο να αναγνωριστεί το έργο σας είναι μεγάλο, καθώς και να σας προταθεί μια νέα, ανώτερη θέση. Οι επαγγελματικές διαπραγματεύσεις και η σύναψη συμβάσεων την περίοδο αυτή θα φέρουν αυξημένη κερδοφορία και μια επαγγελματική άνοδο που δεν περιμένατε. Η πλανητική συγκυρία, πέρα από την επιτυχία, ευνοεί την δημόσια αναγνώριση, την δημοφιλία, ακόμη και την δημοσιότητα, γι’ αυτό όσοι από σας επιδιώκετε μια καριέρα σε δημόσια αξιώματα ή σε επαγγελματικούς τομείς που συνεπάγονται δημοσιότητα. Τώρα είναι η ευκαιρία να την κυνηγήσετε!

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Αστρολογικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Άρης στον Ζυγό (27 Αυγούστου – 12 Οκτωβρίου 2023)

Ο Άρης, ο πλανήτης του πολέμου, της δράσης και της διεκδίκησης, μεταβαίνει στις 27 Αυγούστ…