Άρης στο Σκορπιό (30 Οκτωβρίου – 13 Δεκεμβρίου)

Στις 30 Οκτωβρίου 2021, στις 16:21 τοπική ώρα εισέρχεται ο Άρης στον Σκορπιό, ένα ζώδιο που κυβερνούσε πριν από την ανακάλυψη του Πλούτωνα, με τον οποίο είναι πλέον συγκυβερνήτης. Από την άποψη αυτή, ο Άρης στον Σκορπιό αισθάνεται σαν στο σπίτι του, σχηματίζοντας έναν τέλειο συνδυασμό πλανήτη και ζωδίου.

Η σκοπιμότητα και η επιμονή είναι τα χαρακτηριστικά εκείνα που θα είναι ιδιαίτερα τονισμένα το διάστημα διέλευσης του Άρη μέσα από τον Σκορπιό. Είναι μια περίοδος που θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε εμπόδια, θα μας ωθήσει να πραγματοποιήσουμε αλλαγές στην ζωή μας, θα μας καθοδηγήσει να επιτύχουμε τους στόχους μας. Καθώς όμως ο Άρης είναι ένας επιθετικός πλανήτης, είναι πολύ σημαντικό να ελέγχουμε τα συναισθήματα μας και να αποφεύγουμε ξεσπάσματα και διαπληκτισμούς. Ας δούμε όμως πως θα επηρεάσει η διέλευση αυτή τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου:

Κριός

Οι Κριοί θα έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τις πιο τρελές του φιλοδοξίες και να απελευθερώσουν τις δημιουργικές τους δυνάμεις, καθώς η παρούσα θέση του κυβερνήτη τους τους ευνοεί! Αυτό θα αφορά τόσο την προσωπική, όσο και την επαγγελματική τους ζωή, ανάλογα με τις προτεραιότητες του καθένα.

Ταύρος

Το αίσθημα της ανασφάλειας και οι συνεχείς αμφιβολίες για την αξία σας που σας ταλαιπωρούν τους τελευταίους μήνες θα υποχωρήσουν με την διέλευση αυτή του Άρη. Θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας και με δυναμικές  και ξεκάθαρες δράσεις θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε ακόμη και στα πιο δύσκολα εγχειρήματα.

Δίδυμοι

Εδώ και καιρό επιθυμείτε να εισάγετε αλλαγές στην ζωή σας και τώρα έφτασε η ώρα που θα μπορέσετε να τις πραγματοποιήσετε! Θα εξερευνήσετε την ζωή με νέα ορμή και θα είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με τα νέα σας επιτεύγματα.

Καρκίνος

Η διέλευση του Άρη μέσα από τον Σκορπιό αποτελεί για σας μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να γνωρίσετε πραγματικά τον εαυτό σας. Θα πρέπει να συμφιλιωθείτε με τις αποτυχίες σας, να σταματήσετε να θρηνείτε τα ανεκπλήρωτα σας όνειρα, ώστε να μπορέσετε να βάλετε σε τάξη το μυαλό σας. Μόνο τότε θα μπορέσουν να έρθουν θετικές αλλαγές στην ζωή σας.

Λέων

Για το δικό σας ζώδιο είναι μια εξαιρετική χρονική στιγμή για πνευματική ανάπτυξη! Πρέπει να απαλλαγείτε από τα αρνητικά χαρακτηριστικά σας, όπως η ανάγκη σας διάκριση, η επιθυμία σας για εξουσία και η ροπή σας προς την εκδίκηση, που σας κρατάνε δέσμιους στο παρελθόν και σε στασιμότητα.

Παρθένος

Οι Παρθένοι θα διαπιστώσουν ότι κατά την διάρκεια της διέλευσης του Άρη μέσα από τον Σκορπιό θα γίνουν πιο οξύθυμοι και επιθετικοί. Και είναι χαρακτηριστικά που θα πρέπει να κρατήσετε υπό έλεγχο, για να μην βλάψετε τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις.

Ζυγός

Η ενέργεια που θα πάρετε από τον Άρη στην παρούσα θέση του θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε παλιές δουλειές, να δημιουργήσετε χρήσιμους  επαγγελματικούς δεσμούς και να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με συγγενείς και φίλους. Είναι επίσης μια πολύ δημιουργική για το ζώδιο σας εποχή.

Σκορπιός

Η φιλοξενία του συγκυβερνήτη του ζωδίου σας στο παλιό του σπίτι θα σας επιτρέψει να βιώσετε την ενέργεια του πλανήτη στην πλήρη του ένταση. Θα κυριαρχείστε από την επιθυμία για δράση και κατακτήσεις και κανένα εμπόδιο δεν θα μπορούσε να σταθείς το δρόμο σας.

Τοξότης

Λίγο πριν υποδεχτείτε τον άρχοντα του πολέμου στο σπίτι σας θα αισθάνεστε αρκετή ένταση και πολλά από αυτά που θα συμβαίνουν γύρω σας θα σας φέρνουν θλίψη και απογοήτευση. Μάθετε να χαίρεστε και το παραμικρό δώρο του σύμπαντος και η ζωή σας θα γίνει αυτόματα πιο φωτεινή!

Αιγόκερως

Πολλά πράγματα στην ζωή σας θα σας φέρουν ανία αυτή την περίοδο, πολλές επιλογές του παρελθόντος θα φανούν ατυχείς. Πριν ξεκινήσετε όμως να ξηλώνετε οτιδήποτε δεν σας ευχαριστεί, σκεφτείτε προσεκτικά τι είναι αυτό που θέλετε να κάνετε, που θέλετε να φτάσετε και ποια διαδρομή θα πρέπει να ακολουθήσετε. Και κυρίως, κατανείμετε τις δυνάμεις σας σωστά.

Υδροχόος

Θα μπείτε στον πειρασμό να κάνετε σημαντικές αλλαγές στην προσωπική σας ζωή κατά την διάρκεια της διέλευσης του Άρη από τον Σκορπιό και τον 10ο ηλιακό σας οίκο. Κάποιες από αυτές ίσως να είναι αναγκαίες, κάποιες άλλες όμως μπορεί να αποδειχτούν επιβλαβείς. Ελέγξτε την παρορμητικότητα σας και κυρίως, αποφύγετε εθισμούς που θα μπορούσαν να έχουν επιπτώσεις στην υγεία σας.

Ιχθείς

Με τον Άρη στον Σκορπιό θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε όλη αυτή την ενέργεια του πλανήτη για να εξερευνήσετε τον εαυτό σας. Θα πρέπει να μάθετε να διαχειρίζεστε τις αυτοκαταστροφικές σας τάσεις και να μετασχηματίζετε την καταστροφική ενέργεια σε δημιουργική δύναμη.

Αλίντα Κανάκη- Δημήτρης Μήτρας

Περισσότερα άρθρα
Load More In Α Slider

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Μάρτιος 2024 – Διελεύσεις και όψεις

Ο Μάρτιος του 2024 είναι ένας μήνας που χαρακτηρίζεται για τις πολλές και έντονες συναισθη…