Ήλιος στο Ζυγό (23/9 – 22/10) Πως θα μας αγγίξει αυτή η διέλευση;

Με την Φθινοπωρινή Ισημερία στις 22 Σεπτεμβρίου ο Ήλιος πέρασε ήδη στο ζώδιο του Ζυγού και είναι η περίοδος του χρόνου που αποκτούν ιδιάζουσα βαρύτητα στην καθημερινότητα μας τα ζητήματα της δικαιοσύνης, της ισονομίας και ισοπολιτείας, καθώς και της ισορροπίας στην ζωή. Συντονιστείτε με την πηγή της ζωής και του φωτός και αναζητήστε την πηγή της εσωτερικής αρμονίας και ισορροπίας.

Με τον Ήλιο στον Ζυγό είμαστε συνήθως πιο προσεκτικοί στις σχέσεις ή συναλλαγές με τους άλλους, προσπαθούμε να είμαστε πιο ανοιχτοί και επικοινωνιακοί, ώστε να θεμελιώσουμε κάποιο είδος σχέσης με τα άτομα που επικοινωνούμε είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο. Είμαστε πιο ανοιχτοί στο να ακούσουμε την άποψη των άλλων και να την αναλογιστούμε, όσο πεπεισμένοι και να είμαστε για την αυθεντία μας!

Τα ζητήματα ομορφιάς έρχονται στο προσκήνιο, καθώς ο Ζυγός είναι το δεύτερο ζώδιο του ζωδιακού με κυβερνήτη του την Αφροδίτη. Θέλουμε να μας περιβάλουν όμορφα πράγματα και πολλοί από μας θα κάνουν επεμβάσεις στους χώρους τους, θα αλλάξουν διακόσμηση σε δωμάτια ή γραφεία και γενικά θα προσπαθήσουν να δώσουν ένα φρέσκο αέρα σε κάποιους χώρους και με νέα αισθητική.

Ανάλογα με τον οίκο του ζωδίου σας που φιλοξενεί τον Ήλιο το διάστημα που θα διέρχεται από το ζώδιο του Ζυγού, η επιρροή του στην ζωή σας θα είναι η ακόλουθη:

Κριός – Ήλιος στον 7ο οίκο

 Η εξέλιξης των καταστάσεων αυτό το χρονικό διάστημα δεν θα εξαρτάται πάντοτε από τις ενέργειές σας, αλλά από τις επιθυμίες κάποιων άλλων. Θα εστιάσετε σε ζητήματα αγάπης και επιχειρηματικών συνεργασιών και θα έχετε πιό ξεκάθαρη άποψη για τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα κάθε σχέσης της ζωής σας. Κάποια άτομα ίσως αποκτήσουν το διάστημα αυτό βαρύνουσα σημασία στην καθημερινότητα σας.

Ταύρος – Ήλιος στον 6ο οίκο

 Έφτασε η χρονική στιγμή να βελτιώσετε τις συνθήκες εργασίας σας. Το διάστημα αυτό μπορείτε να αποκτήσετε ένα πιο βολικό πρόγραμμα, να λάβετε τον εξοπλισμό που σας χρειάζεται για να επιτελέσετε με μεγαλύτερη ευκολία την δουλειά σας ή να οικοδομήσετε αρμονικές σχέσεις με την ομάδα που συνεργάζεστε, είτε πρόκειται για συναδέλφους, είτε για υφισταμένους, ακόμη και με εξωτερικούς συνεργάτες ή προϊσταμένους.

Δίδυμοι – Ήλιος στον 5ο οίκο

Το διάστημα αυτό θα έχετε αρκετό ελεύθερο χρόνο, όσο και αν σας φαίνεται περίεργο, για να τον αφιερώσετε σε χόμπι και δραστηριότητες που σας αναζωογονούν. Οι καλλιτέχνες και οι ελεύθεροι επαγγελματίες όμως θα βιώσουν αντιθέτως μια περίοδο εξαιρετικά γόνιμη, με ενδιαφέρουσες ιδέες και ευφάνταστες παρεμβάσεις. Είναι δε και μια περίοδος που μπορείτε να βελτιώσετε την σχέση σας με τους απογόνους σας.

Καρκίνος – Ήλιος στον 4ο οίκο

 Την προσοχή σας την στρέφετε στο σπίτι σας, το καταφύγιο και το ασφαλές σας λιμάνι! Θα προσπαθήσετε να ανανεώσετε την εικόνα και την ατμόσφαιρα, ώστε να αισθάνονται όλοι όμορφα και μέσα από αυτή την αλλαγή ενέργειας, να φέρετε τα μέλη της οικογένειας πιο κοντά. Οι αρμονική ατμόσφαιρα στο σπίτι θα φέρει και περισσότερες κοινωνικές συγκεντρώσεις και καλέσματα, ανανεώνοντας τις επαφές σας με τον κοινωνικό και φιλικό σας κύκλο.

Λέων – Ήλιος στον 3ο οίκο

 Οι σχέσεις σας με τα αδέλφια, τους φίλους και συνεργάτες βρίσκονται στο προσκήνιο του ενδιαφέροντος σας τον μήνα αυτό και θα τους περάσετε όλους από ψηλό κόσκινο. Οι σχέσεις σας με τα αδέλφια σας αναμένεται να βελτιωθούν αισθητά, εάν δεν υπάρχουν ιδιαίτερα επώδυνα κεφάλαια της ζωής σας που σας χωρίζουν. Όσο για τις υπόλοιπες σας σχέσεις, θα δείτε ξεκάθαρα ποιές αξίζουν να τις διατηρήσετε στην ζωή σας, ποιές πρέπει να φύγουν και ποιές αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία. Σκοπός είναι να αναπτύξετε αρμονικές, ουσιαστικές και γόνιμες σχέσεις, ωφέλιμες και στις δύο πλευρές.

Παρθένος – Ήλιος στον 2ο οίκο

 Για σας θα έρθουν σε πρώτη γραμμή οικονομικά και περιουσιακά ζητήματα, καθώς θα υπάρχει μια οικονομική πίεση την περίοδο αυτή. Τα έξοδα θα είναι πολλά και η ισορροπία μεταξύ εσόδων και δαπανών δύσκολη υπόθεση. Ωστόσο θα μπορέσετε να βρείτε μια νέα πηγή εισοδήματος, εσείς ή το ταίρι σας, και να καταφέρετε να ισοσκελίσετε τον προϋπολογισμό σας.

Ζυγός – Ήλιος στον 1ο οίκο

 Με τον Ήλιο να λάμπει από επάνω σας, λάμπετε και σεις. Είναι μια περίοδος ωστόσο αυτογνωσίας, αυτο-ανάπτυξης και αυτοπραγμάτωσης για σας. Τώρα μπορείτε πιο εύκολα να καταλάβετε ποιοί πραγματικά είστε και τι θέλετε από την ζωή σας! Είναι η ιδανική εποχή να αρχίσετε να αναζητάτε πεδίο εφαρμογής των γνώσεων σας και πώς να αναπτύξετε τις ικανότητες σας, ώστε να καταφέρετε να βρεθείτε εκεί που θέλετε στην ζωή, επαγγελματική ή προσωπική.

Σκορπιός – Ήλιος στον 12ο οίκο

 Ο Ήλιος στον σημείο αυτό του ωροσκοπίου σας θα φέρει διαύγεια σε διάφορες θολές καταστάσεις που υπάρχουν. Μυστικές διεργασίες θα έρθουν στο φως, κρυφά, μυστικά, ίντριγκες και μηχανορραφίες θα αποκαλυφθούν, από όποια πλευρά και αν προέρχονται, ακόμη και από σας. Γι αυτό, καλό θα ήταν να προσέχετε τουλάχιστον αυτή την περίοδο να μην μηχανορραφείτε. Εάν το κάνατε στο παρελθόν, απλά θα υποστείτε τώρα τις συνέπειες…

Τοξότης – Ήλιος στον 11ο οίκο

 Ο τομέας του ωροσκοπίου σας που ενεργοποιείται από τον Ήλιο θα σας φέρει νέες κοινωνικές επαφές με άτομα που μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα και απόψεις. Τα άτομα αυτά θα έρθουν για να μείνουν στην ζωή σας, γι αυτό καλό θα ήταν να δομήσετε από την αρχή φιλικές σχέσεις σε στέρεες βάσεις. Την περίοδο αυτή επίσης μπορεί να μετέχετε σε συλλόγους, οργανισμούς ή κοινότητες που δραστηριοποιούνται σε τομείς δράσης που σας ενδιαφέρουν ή έχετε δείξει στο παρελθόν κάποιες ευαισθησίες.

Αιγόκερως – Ήλιος στον 10ο οίκο

 Το βλέμμα σας είναι στραμμένο στα επαγγελματικά σας και αφιερώνετε ακόμη περισσότερο χρόνο στην δουλειά και τις επιχειρήσεις σας, ιδίως εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, καθώς το διάστημα αυτό αναμένεται να τεθεί σε τροχιά υλοποίησης ένα σημαντικό project. Εάν είστε υπάλληλοι, σκεφτείτε προσεκτικά ποιές δεξιότητες, ταλέντα ή γνώσεις σας θα μπορούσατε να αξιοποιήσετε, για να δώσετε μια νέα ώθηση στην καριέρα σας.

Υδροχόος – Ήλιος στον 9ο οίκο

 Η προσοχή σας στρέφεται το διάστημα αυτό στην επικοινωνία και τα ταξίδια στο εξωτερικό, καθώς σας ιντριγκάρουν ξένες κουλτούρες, σας προσελκύουν άγνωστες σε σας γλώσσες. Θέλετε να ταξιδέψετε στο εξωτερικό, να ενημερωθείτε για εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται και να συμμετέχετε σ αυτές, εάν σας το επιτρέψουν βέβαια οι συνθήκες που θα επικρατούν. Εναλλακτικά, προβλέπεται αυξημένη επικοινωνία με άτομα από το εξωτερικό για .

χθείς – Ήλιος στον 8ο οίκο

 Τα κύρια θέματα στην ατζέντα σας για τον μήνα που ακολουθεί είναι τα χρήματα και τα περιουσιακά στοιχεία των τρίτων. Ο μήνας θα φέρει μια συγκέντρωση κεφαλαίων τρίτων προσώπων στα χέρια σας, προφανώς για να πραγματοποιήσετε κάποιο έργο, ή την υπογραφή μιας συμφωνίας. Εναλλακτικά σενάρια θα μπορούσαν να είναι η υπογραφή ενός προγαμιαίου συμβολαίου, κάτι εξαιρετικά πιθανό εάν πρόκειται να παντρευτείτε ένα ευκατάστατο άτομο.

 

Αλίντα Κανάκη

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Αστρολογικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Μάρτιος 2024 – Διελεύσεις και όψεις

Ο Μάρτιος του 2024 είναι ένας μήνας που χαρακτηρίζεται για τις πολλές και έντονες συναισθη…