ΓΕΝΙΚΑ

 Δεν θα είναι μια κακή χρονιά για σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Επιτυχίες αναμένονται στον τομέα των επαγγελματικών σας, είτε είστε αυτοαπασχολούμενοι, είτε υπάλληλοι. Η οικογενειακή ζωή επίσης αναμένεται να είναι ευχάριστη. Ωστόσο στην υγεία σας ίσως αντιμετωπίσετε κάποιες προκλήσεις…

Στον τομέα της καριέρας σας θα κερδίσετε έδαφος κατά το 2019! Εάν είστε υπάλληλοι, υπάρχει το ενδεχόμενο να επιβραβευτείτε με μια προαγωγή που θα συνοδευτεί από αύξηση των απολαβών σας. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν, όχι μόνο από την κύρια απασχόληση σας αλλά και από μια δεύτερη πηγή. Εάν δουλεύετε για μια εταιρία με έδρα το εξωτερικό, τα κέρδη θα έρθουν από το εξωτερικό! Για τους επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες, η περίοδος μετά τον Σεπτέμβριο θα είναι εξαιρετική για τις δραστηριότητες σας!

Για την συναισθηματική σας ζωή το 2019 θα είναι πολύ καλό! Η εμβάθυνση της σχέσης σας θα σας οδηγήσει σταδιακά στο επόμενο λογικό εξελικτικό  στάδιο στην κοινή σας πορεία. Η όποια επιθυμία σας μπορεί να εκπληρωθεί μέσα στην χρονιά αυτή. Αναφορικά δε με τους σπουδαστές και φοιτητές, η σκληρή σας δουλειά θα απεικονιστεί στις εξετάσεις σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

 ΚΑΡΙΕΡΑ

 Οι προβλέψεις για τα επαγγελματικά σας, αγαπητοί Αιγόκεροι, είναι εξαιρετικές αυτή τη χρονιά! Θα λάμψετε! Ήδη με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς θα αρχίσουν τα ευχάριστα νέα. Τον Ιανουάριο, Μάρτιο και Απρίλιο η σκληρή σας δουλειά θα βρει ανταπόκριση και θα ανταμειφθεί ανάλογα. Δεν είναι καθόλου απίθανη μια προαγωγή κατά το διάστημα αυτό. Επίσης, γεμάτος θετικές ειδήσεις θα είναι και ο Οκτώβριος, κυρίως αναφορικά με επιχειρήσεις!

Κατά τους μήνες Απρίλιο, Ιούνιο και Αύγουστο υπάρχει το ενδεχόμενο, εάν είστε υπάλληλοι, να μας μεταφέρουν σε μια διαφορετική θέση, που εποφθαλμιάτε εδώ και καιρό ή να σας στείλουν στο εξωτερικό, ανάλογα με την περίπτωση. Η εργασιακή σας ηθική καθώς και οι ιδέες σας θα βοηθήσουν κατά πολύ στην εδραίωση της εταιρίας στην αγορά, με αποτέλεσμα να ισχυροποιηθεί η θέση σας.

Η καλή επαγγελματική σας σχέση με συναδέλφους και ανωτέρους θα σας βοηθήσει να επιτελέσετε απρόσκοπτα τα καθήκοντα σας και να μπορείτε να υπολογίζετε στην στήριξη τους, εάν και όταν παραστεί ανάγκη! Εκείνοι που θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα αυτή τη χρονιά, είναι όσοι δραστηριοποιούνται συνεταιριστικά. Μην εμπιστεύεστε τον συνεταίρο σας στο παραμικρό! Πρέπει να είστε ενήμεροι για το κάθε τι και αποφύγετε να υπογράψετε οτιδήποτε, πριν να έχετε πολύ καλή γνώση και της παραμικρής λεπτομέρειας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

 Μεικτή εικόνα θα παρουσιάζουν τα οικονομικά σας κατά το 2019! Υπάρχουν πολύ μεγάλες πιθανότητες να αυξηθούν σημαντικά οι δαπάνες σας, χωρίς να αυξηθούν αντίστοιχα και τα έσοδα σας. Η πιθανή αύξηση των εσόδων σας μπορεί να προέλθει από πηγές του εξωτερικού, αλλά είναι βέβαιο ότι θα πρέπει να έχετε πολύ καλό έλεγχο των δαπανών σας. Οι δαπάνες θα προέρχονται κυρίως από επισκευές που θα παραστεί ανάγκη να γίνουν στην κατοικία σας ή από την αγορά ηλεκτρικών ή ηλεκτρονικών συσκευών. Εάν δεν καταφέρετε να ελέγξετε τα οικονομικά σας αποτελεσματικά, το τέλος του χρόνου θα σας βρει με χρέη που δεν τα περιμένατε!

Πριν πάρετε αποφάσεις οικονομικού περιεχομένου, φρόνιμο θα ήταν να συμβουλευτείτε  κάποιον ειδικό. Αποφύγετε ριψοκίνδυνες επενδύσεις ή συμφωνίες και μην σκέφτεστε καν τοποθετήσεις σε χρηματιστηριακές αξίες. Ο κίνδυνος να χάσετε χρήματα είναι φέτος πολύ μεγάλος! Εάν δε έχετε εγκλωβιστεί οικονομικά κάποιου, θα αντιμετωπίσετε μεγάλες δυσκολίες μέχρι να καταφέρετε να απεμπλακείτε!

Αναφορικά με την ακίνητη σας περιουσία, υπάρχει το ενδεχόμενο να αυξηθεί μέσα στο 2019! Εάν κινηθείτε έξυπνα, μπορείτε να κερδίσετε αρκετά χρήματα εκμεταλλευόμενοι τα ακίνητα σας. Εάν υπάρξουν διαφωνίες ή και νομικές έριδες σχετικά με κάποιο σας ακίνητο, θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα τα βήματα σας, γιατί σε περίπτωση κλιμάκωσης της αντιδικίας, κινδυνεύετε με απώλειες μεγάλης κλίμακας!

 ΣΠΟΥΔΕΣ

 Για τους σπουδαστές του ζωδίου σας το 2019 θα είναι μια εξαιρετική χρονιά! Η σκληρή σας δουλειά θα ανταμειφτεί με μια πολύ καλή απόδοση στις εξετάσεις. Εάν σκοπεύετε να συμμετάσχετε σε διαγωνισμούς ή ετοιμάζεστε για κατατακτήριες εξετάσεις, υπάρχουν έντονες ενδείξεις για θετικά αποτελέσματα. Το πλανητικό σκηνικό σας ευνοεί, με την μόνη προϋπόθεση να δουλέψετε σκληρά για την άρτια προετοιμασίας σας.

Εάν σκοπεύετε να συνεχίσετε με ανώτερες σπουδές, θα έχετε πολύ καλή τύχη με την εισαγωγή σας σε αναγνωρισμένα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα ή Σχολές, εγχώρια ή του εξωτερικού. Πριν όμως κάνετε κάποιες δεσμευτικές κινήσεις, καλό θα ήταν να είστε απόλυτα σίγουροι για κάθε λεπτομέρεια, κυρίως διοικητικής φύσης.

Υποψήφιοι φοιτητές Ιατρικής και Πολυτεχνείου θα πρέπει να ιδρώσουν λίγο παραπάνω την φανέλα τους  μέσα στο 2019 για να καταφέρουν να εισέλθουν στην σχολή της επιθυμίας τους. Ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος και δύσκολος! Πέρα όμως από τις σπουδές αυτές καθ εαυτές, μέσα στο 2019 θα ανακαλύψετε κρυφά σας ταλέντα και αρχίσετε να τα εξερευνάτε…

 ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Θα απολαύσετε την προσωπική σας ζωή φέτος, περισσότερο από ποτέ άλλοτε! Η ερωτική σας ζωή θα είναι απλά συναρπαστική, ενώ ένας ερωτικός σύντροφος μπορεί να γίνει σύντροφος ζωής μέσα στο 2019! Το ενδιαφέρον σας για ένα άτομο με το οποίο απλά είχαμε μια ερωτική επαφή χωρίς συναισθηματικές δεσμεύσεις μπορεί να αρχίσει να αυξάνετε, να αρχίσετε να αισθάνεστε τα γνώριμα σκιρτήματα του έρωτα και να συνειδητοποιήσετε ότι κανείς από τους δύο σας δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή του χωρίς τον άλλο.

Πολύ καλοί μήνες για την συναισθηματική σας ζωή είναι το πρώτο τρίμηνο του έτους, ο Μάιος, ο Ιούνιος και ο Οκτώβριος! Για όσους έχουν μια μακροχρόνια σχέση, θα διαπιστώσουν ότι θα υπάρξει μεγαλύτερη κατανόηση και από τις δύο πλευρές, καθώς και σεβασμός για την απόψεις και των δύο πλευρών. Ότι και να συμβεί κατά τη διάρκεια του έτους, σημαντικό είναι να διατηρήσετε την πίστη σας στο ταίρι σας και αποφύγετε οτιδήποτε που θα μπορούσε να θέση υπό αμφισβήτηση την δική του πίστη απέναντι σας. θα υπάρξουν πολλές και ευχάριστες στιγμές, αλλά και περίοδοι που θα σας βασανίζουν αμφιβολίες. Μην αμφιβάλετε για τα συναισθήματα σας και μην θέτετε όρους όταν υπάρχει αγάπη!

Εάν είστε αδέσμευτοι, θα έχετε πάρα πολλές ευκαιρίες κατά τη διάρκεια του 2019 να βρείτε τον πρίγκιπα των ονείρων σας, εάν είναι αυτό που επιθυμείτε! Εάν η σχέση σας είναι σχετικά νέα και δεν έχει δοκιμαστεί αρκετά,  συνιστάται να κάνετε προσεκτικά και μικρά βήματα. Ειδικά στην αρχή, ελέγξτε τον εαυτό σας! εάν το ταίρι σας έχει αμφιβολίες για κάτι, μην τις αφήνετε να ριζώσουν. Επιλύστε άμεσα κάθε πιθανή πηγή προστριβών και παρεξηγήσεων, για να μην υπάρξει ρήγμα στην σχέση.

ΥΓΕΙΑ

 Το 2019 θα πρέπει να φροντίσετε την υγεία σας αρκετά! Το πρώτο τρίμηνο του έτους ωστόσο θα είναι αρκετά καλό! Θα αισθάνεστε αρκετά δυναμικοί και με καλά αποθέματα ενέργειας. Από τον Απρίλιο όμως μέχρι και τον Σεπτέμβριο ίσως αντιμετωπίζετε κάποια ζητήματα υγείας. Θα αισθάνεστε πιθανά αδύναμοι, κουρασμένοι και απλά θα σας λείπει η ενέργεια να βγάλετε τη μέρα! Πέρα όμως από την φυσική σας εξάντληση, θα σας βασανίζει ένα ανήσυχο μυαλό. Εάν υποφέρετε από κάποια χρόνια πάθηση, αυτή είναι η περίοδος του χρόνου που θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα!

Ο Δεκέμβριος αναμένεται να είναι επίσης ένας αρκετά δύσκολος από άποψη υγείας μήνας, με πόνους και διαταραχές, κυρίως στομαχικές. Η γιόγκα και η τακτική γυμναστική μπορεί να σας βοηθήσει να αποβάλετε το άγχος από την καθημερινότητα σας και να διατηρηθείτε σε καλή φυσική κατάσταση. Εάν αντιμετωπίσετε οποιασδήποτε μορφής πρόβλημα υγείας, απευθυνθείτε χωρίς χρονοτριβή στον θεράποντα γιατρό σας. Εκείνο που είναι όμως καθοριστικής σημασίας, είναι να ακολουθήσετε μια υγιεινή διατροφή και να ενυδατώνετε τον οργανισμό σας!

 

Καλή και δημιουργική χρονιά!

ΑλίνταΚανάκη

Φοίβος Χρυσοσπάθης

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In ΕΤΗΣΙΕΣ GAY ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2022

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

ΚΡΙΟΣ GAY || ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2022

1 Ιανουαρίου. 2022 Διέλευση Ουρανού από 2ο οίκο.  Το πέρασμα του Ουρανού από το δεύτερο οί…