ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Ιουλίου 2018

ΚΥΡΙΑΚΗ 1.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Με το κοφτερό σας μυαλό και την τετράγωνη λογική, αλλά και με την εύθυμη διάθεσή σας, σήμερα έχετε υπόσχεση επιτυχίας, σε υποθέσεις που έχουν σχέση με το κοινό.

ΔΕΥΤΕΡΑ 2.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η έντονα επιθετική και ανταγωνιστική σας διάθεση μπορεί να βλάψει σε κάποιο βαθμό τις σχέσεις σας, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

ΤΡΙΤΗ 3.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Με το ρομαντισμό και έντονο το καλλιτεχνικό στοιχείο σήμερα, αλλά και τα μεγάλα πάθη, δείξτε ιδιαίτερη προσοχή και μην τα βάζετε με τον εαυτό σας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 4.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Δεν είναι από τις πιο δημιουργικές σας μέρες η σημερινή… Διαχειριστείτε με προσοχή τις σχέσεις σας με τους γύρω σας, σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο.

ΠΕΜΠΤΗ 5.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θέματα σχετικά με δικαστήρια και γενικότερα νομικά θέματα μπορούν να διευθετηθούν σήμερα, αλλά προσέξτε να συγκρατήσετε λίγο την ορμητική και μαχητική σας διάθεση.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η τύχη σας ευνοεί στον ερωτικό τομέα. Μια καινούργια γνωριμία θα σας απογειώσει συναισθηματικά και θα ομορφύνει τη μέρα σας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 7.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ  – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Διαθέτετε αντοχή στη δουλειά, αλλά και αρκετή δόση φιλαργυρίας, την οποία θα πρέπει να χαλιναγωγήσετε. Πιθανές αντιπαραθέσεις με το ταίρι σας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 8.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αρκετά κοινωνικοί σήμερα, αλλά όχι και πολύ αισιόδοξοι, παραμένετε προσηλωμένοι στα γνώριμα. Έχετε το πλανητικό σκηνικό με το μέρος σας, καιρός να κάνετε καινούργια ανοίγματα.

ΔΕΥΤΕΡΑ  9.7.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αν κάποιες υποθέσεις σας θέλουν αντοχή και πειθαρχία, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα, μια και στα επαγγελματικά σας αναμένεται να αντιμετωπίσετε κάποια θέματα.

ΤΡΙΤΗ 10.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ )

ΔΙΑΣ ΟΡΘΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 8/3/2018

Κάποια κινητικότητα θα παρουσιαστεί σήμερα σε εμπορικά και επικοινωνιακά ζητήματα, αλλά δεν φαίνεται να προχωρούν, λόγω των πολλών δυσκολιών. Δείξτε προσοχή και υπομονή.

ΤΕΤΑΡΤΗ 11.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ  – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είναι μια πολύ καλή μέρα, κατά την οποία η επικοινωνιακή σας δεινότητα μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε σημαντικά επαγγελματικά βήματα.

ΠΕΜΠΤΗ 12.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα ευχάριστα συναισθήματά σας και το έξυπνο χιούμορ σας, τονίζουν σήμερα τη γοητεία σας. Η ομιλία είναι σήμερα το δυνατό σας σημείο. Μην παρασυρθείτε σε ποτά.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13.7.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ)

ΜΕΡΙΚΗ ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΙΣ 20Ο41 ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Με κάποια έξαρση της ζηλοτυπίας σήμερα, μπορείτε να προκαλέσετε χωρίς λόγο ζημιές στις σχέσεις σας, προσωπικές ή επαγγελματικές.

ΣΑΒΒΑΤΟ 14.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έχετε την απαραίτητη ζωτικότητα και αποφασιστικότητα να καθοδηγήσετε σωστά τη δράση σας, με στόχο την αναγνώρισή σας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 15.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Με τη διαίσθηση, τη γενναιοδωρία και την ευγένεια που σας διακρίνει, υπάρχει υπόσχεση επιτυχίας των σκοπών σας. Μακρινά ταξίδια και περιπέτειες δεν αποκλείονται. Ελέγξτε την ανυπομονησία σας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 16.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κερδοφόρα προοιωνίζεται σήμερα η ενασχόλησή σας σε δραστηριότητες που σχετίζονται με κάθε λογής έγγραφα ή με τη εκπαίδευση.

ΤΡΙΤΗ 17.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ  ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εργασίας, της υγείας και της καριέρας, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του έρωτα και  των παιδιών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 18.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι εμπορικές σας δραστηριότητες προβλέπονται επικερδείς! Αφιερώστε λίγο χρόνο στο ταίρι σας ή στα αγαπημένα σας πρόσωπα! Το έχουν ανάγκη!!!

ΠΕΜΠΤΗ 19.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Εύνοια υπάρχει σήμερα για να κλείσετε κάποια ανοιχτά μέτωπα στους τομείς των συνεργασιών και των προσωπικών σας σχέσεων, είτε πρόκειται για το ταίρι σας είτε για άτομα του φιλικού σας κύκλου.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ο έντονος συναισθηματισμός και η επίδραση της μητέρας, δίνουν για σας το χρώμα της ημέρας. Σήμερα απόλυτα είστε προσηλωμένοι στις παραδόσεις.

ΣΑΒΒΑΤΟ 21.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα σας χρωματίζεται από το έντονο συναίσθημα και τη συμπόνια προς τους ανθρώπους. Τα ταξίδια και οι ασχολίες που έχουν σχέση με το θαλασσινό στοιχείο μπορούν να αποβούν κερδοφόρα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 22.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η τονισμένη σας προσωπικότητα ξεχειλίζει από αισιοδοξία και γενναιοδωρία. Μόνο που φαίνεται ότι αυτά οδηγούνται από κάποιο πάθος για προβολή και επίδειξη. Συγκρατηθείτε λίγο…

ΔΕΥΤΕΡΑ 23.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μεγάλη σας αισιοδοξία, αλλά και η οργανωτική ικανότητα μπορούν να σας καθιερώσουν και να χαρίσουν την επιτυχία. Οι φιλοσοφικές συζητήσεις σας ευχαριστούν…

ΤΡΙΤΗ 24.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε τόσο με εμπορικές, όσο και με συγγραφικές και διδακτικές δραστηριότητες με μεγάλη επιτυχία. Η προσοχή σας στις λεπτομέρειες είναι ξεχωριστή.

ΤΕΤΑΡΤΗ 25.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έχετε την εύνοια των οικονομικών σήμερα και καλό θα ήταν να την εκμεταλλευτείτε! Εάν όμως προγραμματίζετε κάποιο ταξίδι, καλό θα ήταν να δώσετε περισσότερη βάση στην καλή του οργάνωση.

ΠΕΜΠΤΗ 26.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

ΕΡΜΗΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΩΣ 19/8/2018

Η τύχη είναι με το μέρος σας στον οικονομικό τομέα, καθώς θα έρθουν χρήματα στα χέρια σας, που είτε δεν περιμένατε, είτε τα είχατε ξεγράψει…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27.7.2018 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ)

ΟΛΙΚΗ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΙΣ 4Ο45 ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Υπάρχει αυξημένη η πιθανότητα κάποιων πρόσθετων εσόδων σήμερα, καθώς έχετε μεγάλη οικονομική εύνοια! Προσοχή στο επαγγελματικό σας περιβάλλον καθώς εξυφαίνεται μια πλεκτάνη σε βάρος σας…

ΣΑΒΒΑΤΟ 28.7.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Λίγη περισσότερη προσοχή χρειάζεται στον επαγγελματικό σας χώρο, μια και κάτι υπάρχει παρασκηνιακά που μπορεί να σας δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στο άμεσο μέλλον.

ΚΥΡΙΑΚΗ 29.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Δυσκολίες και απρόοπτα έχει η σημερινή μέρα που θα σας φορτίσουν αρκετά. Θα πρέπει να παραμείνετε συγκεντρωμένοι και ήρεμοι, και κυρίως προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας, μια και ελλοχεύει ο κίνδυνος ατυχημάτων.

ΔΕΥΤΕΡΑ 30.7.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μην έχετε στραμμένη την προσοχή σας στο παρελθόν, γιατί μόνο στάσιμους μπορεί να σας κρατήσει μια τέτοια τάση. Το μέλλον βρίσκεται μπροστά σας και εκεί βρίσκονται οι ευκαιρίες…

ΤΡΙΤΗ 31.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ημέρα θετική για κοινωνικές επαφές και συναντήσεις η σημερινή! Μην γίνεστε όμως λεπτολόγοι ή καχύποπτοι στο παραμικρό. Ζήστε το σήμερα και το αύριο θα σας δείξει πως πρέπει να κινηθείτε…

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Αιγόκερως

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2024

Πέμπτη 01.02.2024 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση) Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε! Με κάποια αφορ…