ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Ιουνίου 2019

ΣΑΒΒΑΤΟ 1.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα αισθηματικά θέματα θα απασχολήσουν πολλούς από εσάς. Πολλές ευθύνες και κάποια εμπόδια στον επαγγελματικό τομέα θα απαιτήσουν την προσοχή σας. Μια φιλική συζήτηση ή μια καινούρια γνωριμία θα κάνουν τη μέρα σας ενδιαφέρουσα. Ξεκαθαρίστε εκκρεμείς υποθέσεις από το παρελθόν, σε επαγγελματικό ή αισθηματικό τομέα.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 2.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μείνετε για λίγο παρατηρητές και μην υπογράφετε συμβόλαια σήμερα, μέχρι να δείτε τι σας συμφέρει. Χρειάζεται πολύ καλή προετοιμασία, για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων… Αποφύγετε οποιαδήποτε επένδυση ή σημαντική οικονομική–επαγγελματική συμφωνία, εάν δεν είστε απόλυτα σίγουροι για την ορθότητα των κινήσεων σας.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 3.6.2019 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ)

Γίνετε πιο αισιόδοξοι και δεχτείτε τη συμπαράσταση των φίλων σας. Τολμήστε καινούργιες κοινωνικές συναναστροφές. Από πλευράς υγείας και εργασίας θα σημειωθεί βελτίωση και τα οικονομικά σας θα πάνε καλύτερα, αν τα χειριστείτε με προσοχή και υπομονή. Προσπαθήστε να ταχτοποιήστε τις διαφορές που θα προκύψουν στον επαγγελματικό τομέα και αποφύγετε εντάσεις και λογομαχίες.

 

ΤΡΙΤΗ 4.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η επαγγελματική σας ζωή γίνεται όλο και πιο απαιτητική, αλλά εσείς έχετε αρκετή ενέργεια και θετική διάθεση. Ο δρόμος είναι ανοιχτός μπροστά σας!

Χαλαρώστε από την καθημερινότητα και κάντε πράγματα που σας ανεβάζουν ψυχολογικά. Μπορεί να αφορούν και παρεμβάσεις αναφορικά με την εξωτερική σας εμφάνιση

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 5.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σήμερα ενδεχομένως να σας ταλαιπωρήσουν προβλήματα γραφειοκρατίας! Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, για να φέρετε σε πέρας το έργο σας. Προσοχή επίσης στη διατροφή σας! Μειώστε την ενεργητικότητα σας και μην κάνετε πολλά πράγματα παράλληλα, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος της διάσπασης και διασποράς των δυνάμεων σας χωρίς λόγο.

 

ΠΕΜΠΤΗ 6.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ– ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ένα οικονομικό ή περιουσιακό θέμα θα σας απασχολήσει έντονα σήμερα. Κάντε προσεκτικές και καλά μελετημένες κινήσεις, για να μην βρεθείτε προ τετελεσμένων. Μέρα θετική για τα συναισθηματικά σας, διότι αντανακλάτε ερωτισμό, εκπέμπετε θετικότητα και είστε ιδιαίτερα προσιτοί προς το αντίθετο φύλλο… Θέλετε να βρείτε και να ξεδώσετε!

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ– ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αποφύγετε τις παρανοήσεις και εκφράσετε με απλό και ήπιο τρόπο τα συναισθήματα σας στο σύντροφο σας. Το να εκφράζετε τα αισθήματα σας με τρόπο ορμητικό δεν σας συμφέρει καθόλου, μια και το αντικείμενο του πόθου σας ενδέχεται να μην είναι ειλικρινές απέναντι σας. Αργά το βράδυ προσπαθήστε να μη δυσαρεστήσετε κάποιον από τους συγγενείς σας.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 8.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η ένταση και οι διαμάχες που θα υπάρξουν στο οικογενειακό περιβάλλον θα σας αναστατώσουν και θα σας γεμίσουν με άγχος… Με υπομονή και διπλωματία μπορεί να ξεπεραστεί η όποια κρίση. Λόγω του πλανητικού σκηνικού διακατέχεστε από φαντασία, πειθαρχημένη ευτυχώς, και να εκφράζετε δίκαιες απόψεις. Προσοχή στην υγεία σας, μην κάνετε καταχρήσεις.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 9.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ– ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η καχυποψία είναι πολλές φορές δικαιολογημένη, αλλά δεν πρέπει να ξεπερνά κάποια κοινώς αποδεκτά όρια. Και εσείς αυτή τη περίοδο μάλλον το έχετε παρακάνει… Η άκαμπτη στάση σας σε σοβαρά ζητήματα μπορεί να οδηγήσει σε απομάκρυνση τον άνθρωπο που πραγματικά σας ενδιαφέρει. Προσοχή λοιπόν, εάν δεν θέλετε να χτυπάτε αργότερα το κεφάλι σας…

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 10.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ευχάριστα γεγονότα αναφορικά με την κοινωνική και επαγγελματική σας ζωή θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία και μια ατμόσφαιρα ευχάριστης αναμονής για θετικές εξελίξεις. Οι αδέσμευτοι θα έχουν μια νέα γνωριμία στο προσκήνιο από το φιλικό σας περιβάλλον. Δεν χρειάζεται όμως να ανοίξετε όλα σας τα χαρτιά. Να λέτε λίγα και να ακούτε πολλά…

 

ΤΡΙΤΗ 11.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάποια γεγονότα θα σας εκνευρίσουν!. Δεν αξίζει όμως να αναστατώνεστε, αφού το τοπίο θα καθαρίσει με την πάροδο της μέρας. Στον αισθηματικό τομέα δημιουργείται κλήμα ανανέωσης. Νέα γνωριμία στο προσκήνιο για τους αδέσμευτους από το φιλικό σας περιβάλλον! Δεν χρειάζεται όμως να ανοίξετε όλα σας τα χαρτιά. Να λέτε λίγα και να ακούτε πολλά.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 12.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ερωτική διάθεση και διάχυτος ερωτισμός υπάρχει μέσα στην δουλειά ή μέσα από νέες επαγγελματικές γνωριμίες. Χρειάζεται όμως προσοχή στις κινήσεις σας, ιδίως εάν είστε δεσμευμένοι. Αναφορικά με τα επαγγελματικά σας, τα άστρα σας βοηθούν να κινηθείτε με περισσότερη διπλωματία προς τον δρόμο που σας συμφέρει, κάνοντας τους απαραίτητους συμβιβασμούς ή απλά δείχνοντας ότι έχετε την διάθεση να τους κάνετε…

 

ΠΕΜΠΤΗ 13.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σε επαγγελματικό επίπεδο, κερδίζετε την εκτίμηση και λαμβάνετε τις αναγνώριση που προσδοκούσατε για τις ικανότητές σας και τον διπλωματικό χειρισμό των καταστάσεων. Η τύχη σας χαμογελάει και σας ωθεί σε νέους δρόμους. Δεν μένει παρά να παραμερίσετε τις φοβίες σας και να κάνετε τις σωστές επιλογές. Ίσως αργήσουν να φανούν οι καρποί των προσπαθειών σας, αλλά καρποί θα υπάρξουν!

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σήμερα είστε λιγότερο αισιόδοξοι και πιθανόν να σας απασχολήσουν θέματα οικονομικής φύσεως. Η αισθηματική σας ζωή έχει τον πρώτο λόγο και θα πρέπει να ακούσετε την καρδιά σας, πριν κάνετε κινήσεις. Όσο γι; Τους αδέσμευτους, σήμερα θα μπορούσε να είναι μια καλή μέρα για γόνιμες γνωριμίες με μέλλον! Προγραμματίστε εξόδους και μην αφήνετε την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 15.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην αναλώνεστε με ανησυχίες, ειδικά για ερωτικά θέματα. Έχετε καλές προοπτικές για να βάλετε το πρώτο λιθαράκι σήμερα από κάτι που σχεδιάζετε εδώ και πολύ καιρό και που θα έχει καλές προοπτικές. Αφήστε την ασφάλεια του γνωστού και δοκιμασμένου και δοκιμάστε την τύχη σας σε κάτι νέο! Και που ξέρετε, ίσως η τύχη να είναι στο πλευρό σας και να ανοίξουν νέοι δρόμοι από εκεί που δεν το περιμένατε.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Είναι μια μέρα που αισθάνεστε ότι πρέπει να κλείσετε ένα κύκλο, να δώσετε οριστική λύση σε ένα πρόβλημα του παρελθόντος. Εάν τα καταφέρετε, θα μπορέσετε να επικεντρώσετε τις προσπάθειες σας στις τρέχουσες εξελίξεις. Θα πρέπει ωστόσο να κινηθείτε γρήγορα και αποτελεσματικά! Δεν έχετε την πολυτέλεια να χάσετε χρόνο, αν και θα πρέπει να ξεπεράσετε πολλά εμπόδια…

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.6.2019 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ)

Θα βρεθείτε προ απροόπτου σήμερα και θα αισθανθείτε στριμωγμένοι σε μια γωνιά με το πιστόλι στον κρόταφο. Είναι σημαντικό να μην χάσετε την ψυχραιμία σας… Κάποιες ατυχείς αποφάσεις ή ενέργειες του παρελθόντος θα στοιχειώσουν τη μέρα σας, και είναι η χρονική στιγμή που θα πρέπει να δώσετε οριστική λύση σε ένα ζήτημα για να κλείσει ένας παλιός κύκλος.

 

ΤΡΙΤΗ 18.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η αλληλεπίδραση τω ανθρώπων που σας περιβάλλουν θα δρομολογήσουν αλλαγές, είτε στο επαγγελματικό, είτε στο προσωπικό σας περιβάλλον που θα είναι προς όφελος σας. Ίσως να δεχτείτε μια πρόταση για μια θέση κύρους σήμερα, την οποία δεν θα πρέπει να αρνηθείτε, ούτε όμως και να αποδεχτείτε χωρίς να προβληματιστείτε για τα κρυφά κίνητρα…

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 19.6.2019(ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είναι η μέρα που χωρίζει η ήρα από σιτάρι! Άτομα που σας έβλαψαν ή προσπάθησαν να σας κάνουν κακό είναι καιρός να φύγουν από την ζωή σας, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι θα χάσετε πολλούς φίλους. Από οικονομικής άποψης, υπάρχει ο κίνδυνος λανθασμένων επιλογών στον τομέα αυτό και η έντονη πιθανότητα για απώλειες μεγάλων χρηματικών ποσών. Σκεφτείτε καλά πριν δράσετε…

 

ΠΕΜΠΤΗ 20.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η διακριτικότητα με την οποία προσεγγίζετε τα πρόσωπα που έχετε απέναντι σας , όταν πρόκειται για συζητήσεις επαγγελματικού επιπέδου, βοηθάει να αποκτήσετε την εμπιστοσύνη του συνομιλητή σας!  Εάν δεν τηρήσετε όμως τα συμφωνηθέντα και δεν σεβαστείτε τους γύρω σας θα βρεθείτε με την πλάτη στον τοίχο, είτε από συνεργάτες, είτε από συναδέλφους, ακόμη και από φίλους ή γείτονες.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΙΣ 18Ο43΄ΤΩΝ ΙΧΘΕΙΩΝ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΜΕΧΡΙ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ)

Μην κάνετε του κεφαλιού σας, ειδικά εάν κάνετε κάποια υπεύθυνη δουλειά ή είστε καινούργιο στη θέση αυτή. Δεν είναι κακό να ρωτάτε όταν δεν γνωρίζετε κάτι. Η προσοχή και η αυτοσυγκέντρωση σας μπορεί εύκολα να διασπαστεί από τα ρομαντικά συναισθήματα που σας κατακλύζουν. Φροντίστε όμως να μην εκτεθείτε στην δουλειά σας από λάθη…

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 22.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είναι μια θαυμάσια μέρα για σας! Θα έχετε όλη την υποστήριξη που μπορούν να σας παρέχουν οι συνεργάτες ή συνάδελφοι σας και θα φέρετε το έργο σας σε πέρας με επιτυχία. Με την ικανότητα σας να ελίσσεστε και να αλλάζετε παρουσιαστικό ή τρόπους σαν το χαμαιλέοντα θα καταφέρετε το ακατόρθωτο σήμερα! Η επιτυχία θα είναι ολοκληρωτική!

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 23.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ένας παλιός κύκλος φαίνεται να κλείνει, είτε στη προσωπική είτε στη επαγγελματική σας ζωή, και κάτι καινούργιο ετοιμάζεται να ξεκινήσει! Παλιά σχέδια οφείλουν να επικαιροποιηθούν και να προσαρμοστούν στην σύγχρονη πραγματικότητα. Σ αυτό θα σας βοηθήσουν παλιοί συνεργάτες ή άτομα που εμπιστεύεστε.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 24.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η διαφάνεια στην επικοινωνία και τις διαβουλεύσεις σας θα είναι ζωτικής σημασίας σήμερα για την καριέρα σας! Μην αιφνιδιάζεστε από απρόσμενα γεγονότα, γιατί αυτά μπορούν να σας προσφέρουν το σκαλί που θα πατήσετε για να πετύχετε τους στόχους σας.  Τις απογευματινές ώρες μπορείτε να χαλαρώσετε με αγαπημένα πρόσωπα.

 

ΤΡΙΤΗ 25.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θα πρέπει να προγραμματίσετε σοβαρές επαφές ή διαβουλεύσεις για νωρίς το πρωί, ειδάλλως θα καταλήξετε σε ένα διάλογο που θα κυριαρχείται από λεκτικά ευτράπελα και σαρκασμούς. Κάτι ολοκληρώνεται σήμερα και κλείνει ένας κύκλος με επιτυχία! Οι απόψεις σας, οι θέσεις σας ή οι διαθέσεις σας για καθημερινά ζητήματα μπορεί να αλλάξουν προς το τέλος της μέρας…

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 26.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είναι μια πολύ καλή μέρα για συνομιλίες, διαβουλεύσεις και συζητήσεις που μπορούν να διευθετήσουν προβλήματα, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και σε προσωπικό. Από άποψη υγείας και φυσικής κατάστασης, τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι καλύτερα… Πρέπει να βελτιώσετε την φυσική σας κατάσταση, τονώνοντας τον οργανισμό σας με καλή διατροφή και άσκηση.

 

ΠΕΜΠΤΗ 27.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Έχετε πολύ ενέργεια σήμερα και φροντίστε να κάνετε καλή και αποδοτική χρήση. Κάποια πράγματα σας απωθούν ή προσπαθείτε να αποφύγετε, είστε υποχρεωμένοι όμως να τηρήσετε τις δεσμεύσεις ή τις υποχρεώσεις σας. Έχετε πολλά πράγματα να διεκπεραιώσετε και καλό θα ήταν να μην αφήσετε την μέρα να γλιστρήσει μέσα από τα χέρια σας, με το να ασχολείστε με εκατό διαφορετικά πράγματα. Επικεντρωθείτε στα σημαντικά και σπουδαία.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ήσασταν κλεισμένοι για πολύ καιρό στις σκέψεις και στον εαυτό σας και ήρθε ή ώρα να αναλάβετε δράση! Χρειάζεται θάρρος, αποφασιστικότητα αλλά και επίγνωση των ορίων και δυνατοτήτων σας. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για λογομαχίες και ξεκαθαρίσματα λογαριασμών με τους συναδέλφους ή συνεργάτες, γιατί θα βρεθείτε χαμένοι. Συγκρατήστε τα νεύρα σας!

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 29.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μετά από μακρά κυοφορία, σήμερα είναι η μέρα των τελικών αποφάσεων για ένα ζήτημα που σας απασχολεί εδώ και καιρό. Θα ξελαφρώσετε επιτέλους, γνωρίζοντας τα επόμενα σας βήματα. Στα συναισθηματικά σας οι ελεύθεροι, η μέρα είναι γεμάτη έρωτα και δημιουργικότητα. Μια ερωτική γνωριμία είναι πολύ πιθανή σήμερα!

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 30.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάτι θα σας αναστατώσει σήμερα και θα σας χαλάσει την ηρεμία. Ίσως να πρόκειται για μια παρεξήγηση με φιλικό πρόσωπο, ενδεχομένως να υπάρχουν θέματα ζηλοτυπίας με το ταίρι σας, ακόμη και κάποια απρόσμενα οικονομικά προβλήματα. Η μέρα σας θα είναι παράλληλα εξαιρετικά φορτωμένη από ευθύνες και υποχρεώσεις. Διατηρήστε την καλή σας ψυχολογία, όσο μπορείτε, και αφοσιωθείτε στη δουλειά.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Αιγόκερως

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2023

Παρασκευή 01.12.2023 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση) (Διέλευση Ερμή στον Αιγόκερω) Διαισθά…