ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Μαΐου 2018

ΤΡΙΤΗ 1.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ένα παράθυρο στην τύχη ανοίγει σήμερα, με μια ευκαιρία καριέρας να εμφανίζεται, που θα φέρει σημαντικά οικονομικά οφέλη, εάν την εκμεταλλευτείτε.

ΤΕΤΑΡΤΗ 2.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Νέες ιδέες μπορούν να προωθήσουν αποτελεσματικά τα επαγγελματικά σας σχέδια! Οι όποιες καθυστερήσεις ή αναποδιές βρεθούν στον δρόμο σας δεν θα μπορέσουν να εμποδίσουν τις εξελίξεις.

ΠΕΜΠΤΗ 3.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αρωγοί στην προσπάθεια σας στον τομέα της καριέρας σας είναι αγαπημένα πρόσωπα και οικογενειακό περιβάλλον. Προχωρήστε μπροστά και μη φοβόσαστε τίποτε.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ευκαιρίες θα υπάρξουν, θα πρέπει όμως να φανείτε προσεκτικοί στις επιλογές σας. Πριν δράσετε θα πρέπει να σκεφτείτε κάθε βήμα σας, γιατί ότι λάμπει δεν είναι χρυσός.

ΣΑΒΒΑΤΟ 5.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Άτομα μεγαλύτερης ηλικίας ή πιο έμπειρα από σας που τα εμπιστεύεστε θα μπορούσαν να σας παρέχουν τις πολύτιμες συμβουλές τους. Απλά ζητήστε την βοήθεια τους.

ΚΥΡΙΑΚΗ 6.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αρκετές οι ευκαιρίες και σήμερα, κάποια πράγματα όμως σας κρατάνε δέσμιους και δεν σας αφήνουν να προχωρήσετε. Κόψτε τα δεσμά με πρόσωπα και καταστάσεις που δεν σας προσφέρουν τίποτε ουσιαστικό.

ΔΕΥΤΕΡΑ 7.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Δείξτε εξαιρετική προσοχή στην διαχείριση των οικονομικών σας! Προσφέρει όμως η μέρα την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε προβληματικές καταστάσεις.

ΤΡΙΤΗ 8.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είστε συναισθηματικά αρκετά φορτισμένοι. Το συναίσθημα, η λογική και η διαίσθηση σας, σας υπαγορεύουν αντικρουόμενα πράγματα και δεν ξέρετε τι να ακολουθήσετε. Εμπιστευθείτε την διαίσθηση, αυτή ξέρει.

ΤΕΤΑΡΤΗ  9.5.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα γίνεστε ιδιαίτερα τελειομανείς και λεπτολόγοι. Προσέξτε να μην χάσετε το δάσος, δίνοντας τόση σημασία στο δέντρο…

ΠΕΜΠΤΗ 10.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ατμόσφαιρα ψυχρότητας δεν αποκλείεται να επικρατεί απέναντι σε κάποια φιλικά σας πρόσωπα, που οφείλεται στον κλονισμό της εμπιστοσύνης σας απέναντι τους…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ  – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάποια από τα επαγγελματικά σας πλάνα που παρουσίαζαν κάποιες καθυστερήσεις το τελευταίο διάστημα μπαίνουν σε τροχιά ανάπτυξης και υλοποίησης.

ΣΑΒΒΑΤΟ 12.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σας απασχολούν θέματα σπιτιού και οικογένειας, τα οποία όμως θα πρέπει να χειριστείτε με προσοχή. Μην αφήνετε το συναίσθημα της αδικίας να σας κυριεύσει και να υπαγορεύσει την στάση σας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 13.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Δυσκολίες θα υπάρξουν και σήμερα, εάν εστιάσετε όμως στα θετικά δεν θα καταφέρουν να σας αποσυντονίσουν και να σας χαλάσουν την μέρα.

ΔΕΥΤΕΡΑ 14.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι υποθέσεις σας φαίνεται να κολλάνε και αμφιβολίες για τις κινήσεις που πρέπει να ακολουθήσετε να σας βασανίζουν. Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας για να βρείτε λύσεις.

ΤΡΙΤΗ 15.5.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ)

Ευνοούνται οι ευχάριστες κοινωνικές συναναστροφές που μπορεί να φέρουν μια νέα ερωτική γνωριμία. Αποφύγετε τυχόν αντιπαραθέσεις με φίλους ή γνωστούς.

ΤΕΤΑΡΤΗ 16.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οικονομικά και ερωτικά ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια. Δεν θα ήταν σκόπιμο, ούτε και δίκαιο να είστε δεικτικοί ή υπερβολικά επικριτικοί με τους ανθρώπους που αγαπάτε.

ΠΕΜΠΤΗ 17.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Είστε λίγο εσωστρεφείς και υπάρχει ο κίνδυνος να αντιδράσετε υπερβολικά σε εξωτερικά ερεθίσματα. Μην δημιουργείτε αντιπαλότητες από το πουθενά…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Δημιουργούνται κάποια περιθώρια για βελτίωση των επαγγελματικών σας και κάποια παράθυρα στην τύχη ανοίγουν. Επωφεληθείτε των επαφών σας για να προωθήσετε τα σχέδια σας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 19.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Το άγχος που σας είχε κυριεύσει σήμερα μπορεί να είναι δημιουργικό! Μην αφήνετε την μέρα να πάει χαμένη.

ΚΥΡΙΑΚΗ 20.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μπορείτε να βρείτε διέξοδο από μια μέρα όλο νευρικότητα μέσα από την τέχνη. Δείτε τις ομορφιές της ζωής και ξεχάστε το γκρίζο που σας περιβάλει.

ΔΕΥΤΕΡΑ 21.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τακτοποιήστε οικονομικές εκκρεμότητες, για να απαλλαγείτε από άγχη που κουβαλάτε αρκετό καιρό τώρα. Αφιερώστε λίγο χρόνο σε αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΡΙΤΗ 22.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα κρύβει αρκετά σκαμπανεβάσματα στην διάθεση σας, ενώ δεν είναι απίθανο να θελήσετε να αποτραβηχτείτε και να αποστασιοποιηθείτε από τα τεκταινόμενα γύρω σας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 23.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Περιορίστε την κτητικότητα σας και βάλτε φρένο στην ζήλια σας, για να μην έχετε απρόβλεπτες εξελίξεις που θα σας σοκάρουν. Η μέρα δεν προσφέρεται για λεονταρισμούς…

ΠΕΜΠΤΗ 24.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η φαντασία σας είναι σε έξαρση! Φροντίστε μόνο να είναι δημιουργική, δίνοντας μια νέα πνοή στην δουλειά σας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Επικρατεί μια ρομαντική διάθεση και αποτελεί πρώτης τάξης ευκαιρία για μια αρμονική βραδιά με το ταίρι σας, διαλύοντας τα όποια σύννεφα είχαν μαζευτεί στην σχέση σας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 26.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θετική διάθεση και αρκετή ενέργεια σας χαρακτηρίζει σήμερα. Ευκαιρία να δρομολογήσετε κάποιες επαγγελματικές εξελίξεις που είχατε σχεδιάσει.

ΚΥΡΙΑΚΗ 27.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μέρα με αιφνιδιασμούς η σημερινή και καλό θα ήταν να αποφύγετε την υπερέκθεση σας σε κινδύνους. Εμπιστευθείτε την διαίσθηση σας για να βγείτε αλώβητοι.

ΔΕΥΤΕΡΑ 28.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ασχοληθείτε με την φυσική σας κατάσταση, βελτιώστε τις διατροφικές σας συνήθειες και εντάξτε ένα πρόγραμμα άσκησης στην καθημερινότητα σας. Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα.

ΤΡΙΤΗ 29.5.2018 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ)

Στο προσκήνιο των εξελίξεων θα βρεθείτε! Χειριστείτε τις υποθέσεις που θα προκύψουν με συντηρητικότητα και διπλωματία.

ΤΕΤΑΡΤΗ 30.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η υπομονή και η δεκτικότητα σας αποτελούν τα σημαντικότερα εχέγγυα για να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας. Προβλήματα συναισθηματικής φύσης που προκύπτουν, μπορούν να βρουν την λύση τους.

ΠΕΜΠΤΗ 31.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Το θάρρος και η γενναιοδωρία σας, είναι τα όπλα της επιτυχίας σας σήμερα.  Έχετε εξαιρετικό ένστικτο και αντοχή στο κυνήγι των επιδιώξεών σας.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Αιγόκερως

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023

Παρασκευή 01.09.2023 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση) Σας διακατέχει έντονη δημιουργικότητα…