ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Μαΐου 2019

ΤΕΤΑΡΤΗ 1.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Με ομαδική δουλειά μπορείτε να καταστρώσετε να μελλοντικά σας σχέδια, να εξερευνήσετε τα καινούργια δεδομένα στο χώρο δουλειά σας και να αποφασίσετε πως θα κινηθείτε στο μέλλον. Για την επιτυχή επίλυση τυχόν προβλημάτων, προσωπικών ή επαγγελματικών, συνιστάται η αντισυμβατική και η ανατρεπτική προσέγγιση των καταστάσεων.

 

ΠΕΜΠΤΗ 2.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θα πρέπει να ανεβάσετε ταχύτητες σήμερα και να διεκπεραιώσετε τις υποθέσεις σας σε ασυνήθιστους για σας χρόνους! Σ αυτό θα σας βοηθήσουν οι πληροφορίες που έχετε συλλέξει… Απροσδόκητα γεγονότα υπάρχει έντονο το ενδεχόμενο να ταράξουν την ηρεμία σας κατά τη διάρκεια της μέρας.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα επαγγελματικά σας εξελίσσονται όπως ελπίζατε, αποφύγετε όμως πιεστικές κινήσεις και προσπαθήστε να μείνετε πιστοί στους στόχους σας. Είναι δύσκολο να σας ανταγωνιστούν στην ταχύτητα, την επιδεξιότητα ή την εξυπνάδα! Με ευκολία μπορείτε να παρακάμψετε εμπόδια και να προχωρήσετε στο δρόμο που χαράξατε.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 4.5.2019 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ)

Επιχειρηματικά είναι μια πολύ σημαντική μέρα, καθώς μπορούν να ευοδώσου και τα πιο άπιαστα σας όνειρα. Από το μεσημέρι και μετά η επικοινωνία μπαίνει σε πρώτο πλάνο. Είναι μια καλή χρονική στιγμή για να κάνετε καινούργια ανοίγματα, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, είτε σε προσωπικό.

ΚΥΡΙΑΚΗ 5.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι πρωινές ώρες είναι εξαιρετικά ευνοϊκές για τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες, είναι ταυτόχρονα και οι ώρες που θα έχετε έμπνευση. Προσοχή ωστόσο στην οικονομική σας διαχείριση! Οι βραδινές ώρες είναι χαλαρές και ήρεμες με αγαπημένα πρόσωπα που θα πρέπει να αξιοποιήσετε γα να χαλαρώσετε και σεις και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 6.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μια εξαιρετικά κοινωνική μέρα η σημερινή! Είναι η ιδανική χρονική συγκυρία να αναγνωρίσετε τα λάθη σας και να ζητήσετε συγνώμη από άτομα που χωρίς να το θέλετε πληγώσατε στο παρελθόν. Κάποια προβλήματα ωστόσο διαταράσσουν την αρμονική ατμόσφαιρα του σπιτιού σας. Θα πρέπει να αναδιπλωθείτε και κυρίως να μην αφήνετε περιθώρια στην ζήλια σας να εκδηλωθεί, εάν θέλετε να επανέλθει η ισορροπία.

 

ΤΡΙΤΗ 7.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα απολαύσετε τη σπιτική ατμόσφαιρα σήμερα και θα χαλαρώσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μόνο που προς το βράδυ θα έχετε μπουκώσει από την τόση ευτυχία και θα θέλετε να ξεδώσετε… Η μέρα προσφέρεται για ξεγνοιασιά, ακόμη και για ξέφρενη διασκέδαση. Ίσως κάπου εκεί έξω γνωρίσετε ένα άτομο, όσοι από εσάς είστε αδέσμευτοι, που θα σας κάνει κλικ…

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 8.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έχετε πάρα πολύ καλές προοπτικές στον επαγγελματικό τομέα, η τύχη είναι με το μέρος σας, αλλά θα πρέπει και σεις να κινηθείτε. Μην περιμένετε μαγικές λύσεις ούτε μάννα εξ ουρανού… Κάποια εμπόδια θα παρουσιαστούν σήμερα στη εκτέλεση του έργου σας, που θα έχουν τη ρίζα τους όμως σε δικές σας παραλείψεις ή κακή οργάνωση…

 

ΠΕΜΠΤΗ 9.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θέλετε να κάνετε αλλαγές και αναπροσαρμογές στην προσωπική σας ζωή και δεν ξέρετε από πού να αρχίσετε. Ουτοπικές σκέψεις και υποψίες ταράζουν την γαλήνη σας. Προσπαθήστε να μείνετε συγκεντρωμένοι στα όσα έχετε να κάνετε και ηρεμίστε. Αφιερώστε χρόνο στην ξεκούραση σας.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η υπομονή δεν είναι από τα χαρακτηριστικά που σας χαρακτηρίζουν σήμερα. Καλό θα ήταν να πάρετε κάποιες αποστάσεις από την καθημερινότητα για να μπορέσετε να χαλαρώσετε και να δείτε τα πράγματα μέσα από μια πιο ψύχραιμη ματιά… Δώστε λίγη περισσότερη προσοχή στην υγεία σας, φίλοι μου.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Εκμεταλλευτείτε την μεγάλη σας ενεργητικότητα και κάντε ένα τουλάχιστον βήμα προς την ολοκλήρωση των στόχων σας. Αλλά οι οικονομικές δυσκολίες επισκιάζουν την σημερινή σας μέρα. Ίσως να βρεθεί άτομο από το φιλικό ή το οικογενειακό σας περιβάλλον που θα σας στηρίξει στα δύσκολα, πρέπει όμως να αναλάβετε άμεσα δράση για την εξυγίανση των οικονομικών σας…

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η επικοινωνία είναι αυτή που χαρακτηρίζει την μέρα σας. Νέα πρόσωπα μπορούν να μπουν στην ζωή σας με ευεργετικά αποτελέσματα για το μέλλον σας, αρκεί να τους το επιτρέψετε. Επαφές και ταξίδια βρίσκονται στο πρόγραμμα σας, ίσως με το εξωτερικό, που μπορούν να έχουν θετικά αποτελέσματα, εάν τα έχετε προετοιμάσει καλά…

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Βρίσκεστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος αυτές τις μέρες και ευνοείστε πλανητικά! Οι επιτυχίες σας δεν αφήνουν τους γύρω σας αδιάφορους και ίσως να αντιμετωπίσετε μια κατά μέτωπο επίθεση που θα υποκινείται από αισθήματα ζηλοφθονίας. Άτομα του περιβάλλοντος σας θα ζητήσουν την στήριξη ή την συμπαράσταση σας σε θέματα που αντιμετωπίζουν.

 

ΤΡΙΤΗ 14.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ανεπαίσθητα μεν προς στιγμήν, αλλά κάτι ξεκίνησε να αλλάζει στην ζωή σας. Τολμήστε να απαλλαγείτε από τα περιττά φορτία που σας κρατάνε δέσμιους και δημιουργήστε χώρο για το νέο. Πρωτοποριακές ή πρωτότυπες ιδέες μπορούν να σας δώσουν το συγκριτικό πλεονέκτημα στον τομέα της καριέρας σας σήμερα.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η υπομονή και η δεκτικότητα σας αποτελούν τα σημαντικότερα εχέγγυα για να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας. Προβλήματα συναισθηματικής φύσης που προκύπτουν, μπορούν να βρουν την λύση τους. Οι διαφορές εξομαλύνονται και η ηρεμία επιστρέφει στην ζωή σας. Επικεντρωθείτε στην προώθηση των επαγγελματικών σας σχεδίων που έχουν καλή τύχη σήμερα.

 

ΠΕΜΠΤΗ 16.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Με το ρομαντισμό και έντονο το καλλιτεχνικό στοιχείο σήμερα, αλλά και τα μεγάλα πάθη, δείξτε ιδιαίτερη προσοχή και μην τα βάζετε με τον εαυτό σας. Πολλές είναι οι πιθανότητες να επανεμφανιστεί ένας ερωτικός σύντροφος από το παρελθόν σας και να σας βάλει σε σκέψεις. Πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση, αναρωτηθείτε αν αξίζει τον κόπο να ασχοληθείτε…

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Δεν είναι καλή η μέρα να θίξετε τα κακώς κείμενα της σχέσης σας! Υπάρχει αρκετή νευρικότητα στον αέρα και μπορεί να αιφνιδιασθείτε από τις αντιδράσεις του συντρόφου σας. Μια κρίση μπορεί να πυροδοτήσει εξελίξεις! Χειριστείτε προσεκτικά τις καταστάσεις που θα προκύψουν για να μην γίνετε έρμαιο των εξελίξεων…

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.5.2019 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ)

Μετατρέψετε το άγχος σε κινητήρια δύναμη και με αισιοδοξία κυνηγήστε τα όνειρα σας. Η μέρα ευνοεί επίσης κοινωνικές επαφές που θα σας χαλαρώσουν μετά από μια πιεστική μέρα. Εύνοια καταγράφεται επίσης στα προσωπικά σας σήμερα! Χαρείτε όμορφες στιγμές με τον ταίρι σας και γεφυρώστε το τυχόν χάσμα που έχει δημιουργηθεί.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.5.2019(ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αρκετή δράση και κινητικότητα θα έχει το πλανητικό σκηνικό. Τα συναισθήματα σας εναλλάσσονται, το ένα με το άλλο. Εσείς, ας είστε διαλλακτικοί και προσαρμόσιμοι στις απαιτήσεις της ημέρας. Από αισθηματικής πλευράς τα πράγματα είναι καλύτερα και η αισιοδοξία θα επανέλθει σύντομα στην καρδιά σας.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι πιθανότητες σας για την επιτυχία ενός σχεδίου είναι μεγάλες σήμερα, αλλά είναι εξίσου πιθανό να έχετε κάποιες ανησυχίες για την οριστική του έκβαση. Μπορεί να χρειαστεί να αναλάβετε κάποια χρηματοοικονομικά ρίσκα..Μπορεί ωστόσο να δείξετε κάποιο βαθμό ανευθυνότητας, ασυνέπειας και απροσεξίας κατά τη διάρκεια της μέρας. Μπορείτε όμως και να πάρετε μια απογοήτευση από μια πρόσφατη γνωριμία.

 

ΤΡΙΤΗ 21.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μπορεί να αισθάνεστε μια μικρή αποξένωση με τις σημερινές πλανητικές θέσεις. Αυτό θα εξαρτηθεί όμως αρκετά από τον τρόπο που θα χειριστείτε οι ίδιοι τις προσωπικές σας επαφές. Είναι ωστόσο σχεδόν αδύνατο σήμερα να χαρείτε τον  έρωτα ή την συναισθηματική πληρότητα.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα θα αναπτύξει πιθανότατα νέα σχέδια. Εάν είστε γεννημένοι το Δεκέμβρη, οι προσωπικές στρατηγικές πρέπει να έχουν σχηματιστεί πλήρως στο μυαλό σας, πριν από την δράση. Μια επιχειρηματική πλευρά των έργων σας μπορεί όμως να αντιμετωπίζει προβλήματα. Μην ξεκινήσετε οποιαδήποτε καινούργια σχέδια μάρκετινγκ σήμερα.

 

ΠΕΜΠΤΗ 23.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η αρχή της ημέρας μπορεί να σας φέρει προσωπική ή επαγγελματική προβλήματα! Τα εμπόδια που μπορεί να συναντήσετε ίσως αφορούν ένα δύσκολο έργο που έχετε επωμισθεί, στο οποίο θα πρέπει να πάρετε επώδυνες αποφάσεις. Δεν είναι όμως μάγοι, ούτε και υπεράνθρωποι για να τακτοποιείτε τα πράγματα κατά το δοκούν.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θα είναι μια σχετικά ήρεμη μέρα για σας, κατά την οποία θα μπορέσετε να απολύσετε τις πρόσφατες κατακτήσεις σας και να γευτείτε τις χαρές της ζωής! Μόνο κάτι εξαιρετικά επείγον θα μπορούσε να σας βγάλει από την ραστώνη… Κοιμηθείτε αν μπορείτε και ξεκουραστείτε. Οι θετικές εμπειρίες μπορεί να είναι εξίσου εξαντλητικές με τα αρνητικά συναισθήματα. Το δεύτερο μισό της ημέρας είναι ευνοϊκό για προσωπικές πρωτοβουλίες.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 25.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα θα φέρει λίγη περιπέτεια στη ζωή σας και θα ανεβάσει τα επίπεδα της αδρεναλίνης σας!  Ακόμη και αν δεν μπορείτε προσωπικά να συμμετέχετε σε μια περιπέτεια, θα έχει πολύ ενδιαφέρον αν παρατηρείτε τους γύρω σας! Το ενδιαφέρον σας και τις κοινωνικές επαφές σταδιακά μετατοπίζεται! Η ασκητική ζωή και η αποχή μπορεί να είναι μελλοντικά  χρήσιμα για σας, δεδομένου ότι έχετε ακόμα καταφέρει αυτά που επιδιώκετε…

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 26.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η λαχτάρα σας για τεμπελιά και απολαύσεις της ζωής γίνεται όλο και ισχυρότερη! Προσπαθήστε ωστόσο να ολοκληρώσετε κάποιες δουλειές και τα τρέχοντα καθήκοντα σας πριν από το τέλος της ημέρας.  Ευαισθησία και συναίσθημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με επιτυχία σε επαγγελματικούς σκοπούς!

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 27.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα θα είστε πιο ευαίσθητοι αναφορικά με ότι λαμβάνουν χώρα στο σπίτι και την οικογένειά σας, καθώς και για τυχόν επιπλοκές στο πλαίσιο στενών επαφών σας…  Πάρτε τα παράπονα των δικών σας ανθρώπων πιο σοβαρά! Πιθανότατα έχουν σοβαρούς λόγους διαμαρτυρίας! Δεν έχει σημασία πόσο πολύ θέλετε να βυθίσει στην περιπέτεια και τον ρομαντικό ενθουσιασμό, θα πρέπει να θυμόμαστε τις πολλές ευθύνες που φέρετε

 

ΤΡΙΤΗ 28.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η έλλειψη εστίασης, οι καθυστερήσεις και μια κακή οργάνωση της δουλειά σας και των υποχρεώσεων σας θα εμποδίζουν την πρόοδό σας σήμερα. Μην σπαταλάτε τις ώρες σας, εάν σκοπεύετε να ανανεώσετε απλά κάποιο είδος συμφωνιών με τους συνεργάτες σας. Η συζήτηση δεν θα πρέπει είναι μόνο φιλική και ευγενική, αλλά και παραγωγική!

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θα πρέπει να βάλει τα πράγματα σε τάξη στο χώρο εργασίας σας. Απαλλαγείτε από τα περιττά αντικείμενα, παλιές σκέψεις και ξεπερασμένα σχέδια. Αφήστε να καινούργιο να βρει το χώρο του. Αν έχετε καλλιεργήσει κάποιες δεξιότητες, μπορείτε να προσπαθήσετε να τις χρησιμοποιήσετε στην πράξη.

 

ΠΕΜΠΤΗ 30.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα δεν θα είναι εύκολη η μέρα για την εκτέλεση των επαγγελματικών σας καθηκόντων. Αποφύγετε εάν μπορείτε τις ιδιαίτερα περίπλοκες καταστάσεις ή τις υποθέσεις που να απαιτούν μεγάλο συντονισμό και έξυπνους χειρισμούς. Δεν είναι η μέρα σας… χαρείτε το απόγευμα και βράδυ την συντροφιά αγαπημένων σας ατόμων και ανασυγκροτήστε τις δυνάμεις σας.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αν εμπιστεύεστε τους συνεργάτες σας, μπορεί να έχετε κάποιες πραγματικά καλές στιγμές στην εργασία σας.  Ρίξτε λίγο έξω κατά τις βραδινές ώρες, συναντώντας φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Αφιερώστε λίγο χρόνο στο ταίρι σας οι δεσμευμένοι ή επικοινωνήστε και κοινωνικοποιηθείτε οι αδέσμευτοι για να έχετε κάποιες πιθανότητες να δεσμευτείτε…

Please follow and like us:
Περισσότερα άρθρα
Load More In Αιγόκερως

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Απριλίου 2023

Σάββατο 01.04.2023 (Σελήνη στον Λέοντα– σε γέμιση) Κάποια κρίση ανασφάλειας ή πανικού δεν …