ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2018

ΠΕΜΠΤΗ 1.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Με τη διαίσθηση, τη γενναιοδωρία και την ευγένεια που σας διακρίνει, υπάρχει υπόσχεση επιτυχίας των σκοπών σας. Μακρινά ταξίδια και περιπέτειες δεν αποκλείονται. Ελέγξτε την ανυπομονησία σας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κερδοφόρα προοιωνίζεται η ενασχόλησή σας σε δραστηριότητες που σχετίζονται με κάθε λογής έγγραφα ή με τη εκπαίδευση.

ΣΑΒΒΑΤΟ 3.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η ψυχρότητα και η αντίθεσή σας σε κάθε πρωτοπορία, φέρνουν δυσκολίες στα ερωτικά. Αν δείξετε επιμονή και υπομονή μπορείτε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες.

ΚΥΡΙΑΚΗ 4.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι εμπορικές σας δραστηριότητες σήμερα προβλέπονται επικερδείς, κυρίως αν σχετίζονται με κάθε μορφής έγγραφα, παιδιά, διδασκαλία και εκπαίδευση.

ΔΕΥΤΕΡΑ 5.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα μπορείτε να μαγέψετε τους γύρω σας. Πρωτοποριακές ιδέες και ευκολία επικοινωνίας με το κοινό, δίνουν υπόσχεση επιτυχίας. Με την εξυπνάδα σας, αποκρούετε κάθε επίθεση που μπορεί να δεχθείτε.

ΤΡΙΤΗ 6.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ο έντονος συναισθηματισμός και η επίδραση της μητέρας, δίνουν για σας το χρώμα της ημέρας. Σήμερα φαίνεστε προσηλωμένοι στις παραδόσεις.

ΤΕΤΑΡΤΗ 7.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα σας χρωματίζεται από το έντονο συναίσθημα! Τα ταξίδια και οι ασχολίες που έχουν σχέση με τη θάλασσα, μπορούν να αποβούν κερδοφόρα.

ΠΕΜΠΤΗ 8.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η προσωπικότητα σας ξεχειλίζει από αισιοδοξία και γενναιοδωρία. Μόνο που φαίνεται ότι αυτά οδηγούνται από κάποιο πάθος για προβολή και επίδειξη…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μεγάλη σας αισιοδοξία, αλλά και η οργανωτική ικανότητα μπορούν να σας καθιερώσουν σήμερα και να δώσουν την επιτυχία. Ακόμα και οι φιλοσοφικές συζητήσεις σας ευχαριστούν.

ΣΑΒΒΑΤΟ 10.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε τόσο με εμπορικές, όσο και με συγγραφικές ή διδακτικές δραστηριότητες με μεγάλη πιθανότητα επιτυχίας!

ΚΥΡΙΑΚΗ 11.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Στις σημερινές σας δραστηριότητες, τόσο στην εργασία σας, όσο και στις γενικότερες δοσοληψίες, θα υπάρχει μεγάλη δυσκολία στην επικοινωνία, λόγω κάποιας δικής σας αυστηρότητας και ψυχρότητας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 12.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα φαίνεται να σας χαμογελά η τύχη, καθώς με την ευστροφία σας και τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα, αλλά και λιγότερο εγωκεντρισμό από άλλες μέρες, προσελκύουν τους θαυμαστές σας και ευνοούν τις υποθέσεις σας.

ΤΡΙΤΗ 13.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα ξεχωρίζετε σε θέματα αισθητικής, ενώ προβλέπεται τύχη σε οικονομικά ζητήματα. Πιθανά κέρδη από ταξίδια ή εκδόσεις! Αφιερώστε λίγο χρόνο στους οικείους σας!

ΤΕΤΑΡΤΗ 14.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα όπλα σας σήμερα είναι η ξεχωριστή σας διαίσθηση και κοινωνικότητα. Λίγο απρόβλεπτοι, αλλά με μεγάλο μαγνητισμό προς τα πλήθη, μπορείτε να φθάσετε πιο εύκολα στην επιτυχία, που τόσο τη θέλετε..

ΠΕΜΠΤΗ 15.2.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ)

(ΜΕΡΙΚΗ ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΙΣ 08Ο ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ)

Προσοχή στα οικονομικά σας, αναφορικά τόσο στις επενδύσεις ή τις πληρωμές των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων, όσο και ως προς την καθημερινή σας διαχείριση.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Παρουσιάζετε εξαιρετική δραστηριότητα σε θέματα ανώτερης εκπαίδευσης, θαλάσσιων ή μακρινών ταξιδιών. Καθηγητές, δικαστές, πράκτορες, σήμερα ευνοείστε!

ΣΑΒΒΑΤΟ 17.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σήμερα κάποια ζηλοτυπία έρχεται στην επιφάνεια και ταράζει τη μέρα σας! Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις θα αντιμετωπίσουν κάποιες έντονες διακυμάνσεις, εκτός και εάν αποφασίσετε να φερθείτε υπεύθυνα και με ωριμότητα!

ΚΥΡΙΑΚΗ 18.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι σημερινές σας ασχολίες θα έχουν σχέση με την ανώτερη εκπαίδευση, τη δικαιοσύνη, τη φιλοσοφία ή τη θρησκεία. Πιθανή κάποια ευχάριστη περιπέτεια.

ΔΕΥΤΕΡΑ 19.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ –ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Το θάρρος και η γενναιοδωρία σας είναι τα όπλα της επιτυχίας. Θέματα σχετικά με ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα ή δικαστήρια μπορούν να βρουν λύση.

ΤΡΙΤΗ 20.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η τύχη σας ευνοεί σήμερα. Είναι η μέρα προβολής των ικανοτήτων και δεξιοτήτων σας! Προσοχή θα χρειαστεί να επιδείξετε σε θέματα υγείας!

ΤΕΤΑΡΤΗ 21.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μια ψυχρότητα στα αισθήματα και ίσως υπερβολικές απαιτήσεις, αφήνουν ανεκπλήρωτες τις επιθυμίες σας. Δυσκολίες παρατηρούνται επίσης σε οικονομικά θέματα.

ΠΕΜΠΤΗ 22.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Χρησιμοποιώντας τις γνωριμίες σας και με την αποδοχή διαφορετικών ανθρώπων μπορείτε να ασχοληθείτε σήμερα με θέματα επικοινωνίας ή με  εμπορικές συναλλαγές. Πρέπει όμως να δουλέψετε σκληρά για την επιτυχία.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αν κάποιες υποθέσεις σας θέλουν αντοχή, σκληρότητα και πειθαρχία, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα. Στο κυνήγι του κέρδους χάνεστε και παραμελείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 24.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον δείχνετε σήμερα σε θέματα απόκρυφα, υποθέσεις που κρύβουν κάποιο μυστήριο… Θέματα κληρονομιάς θα χρειαστούν μεγάλη προσοχή στον χειρισμό τους!

ΚΥΡΙΑΚΗ 25.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι εμπνεύσεις σας σήμερα είναι αξεπέραστες, αλλά η αχαλίνωτη φαντασία σας μπορεί να προκαλέσει ανατροπές. Καθόλου παράξενο κάποιο απρόσμενο επαγγελματικό ταξίδι.

ΔΕΥΤΕΡΑ 26.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Πιο ισορροπημένους συναισθηματικά από εσάς, δεν θα μπορούσαμε να βρούμε σήμερα. Το σπίτι είναι ο χώρος που θα αποδώσετε καλύτερα σήμερα.

ΤΡΙΤΗ 27.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θετικά είναι τα πλανητικά σήμερα για τους τομείς του έρωτα, της εκπαίδευσης, ή των μεγάλων ταξιδιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του σπιτιού, και  των επαγγελματικών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 28.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Με τη μαχητικότητα που σας διακρίνει, αλλά και την υπομονή και επιμονή, εύκολα θα φθάσετε στο στόχο και την αναγνώριση! Προσοχή στην διαχείριση των οικονομικών σας, ειδικά αναφορικά με τις καταναλωτικές σας δαπάνες.

ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ  200160]
Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

Περισσότερα άρθρα
Load More In Αιγόκερως

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023

Παρασκευή 01.09.2023 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση) Σας διακατέχει έντονη δημιουργικότητα…