ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις και τα τυχερά νούμερα Ιουλίου 2019 !

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Οι εκλείψεις του μήνα επηρεάζουν σε σημαντικό βαθμό τις συνεργασίες και συνεταιρισμούς σας και ίσως να βιώσετε καταστάσεις που θα οδηγήσουν στο κλείσιμο ενός κύκλου. Εάν βρίσκεστε σε μια περίοδο διαπραγματεύσεων για νέα συμβόλαια, συμβάσεις ή συνεργασίες, τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν όσο ανέφελα θα περιμένατε. Ίσως υπάρξουν εντάσεις, κρίσεις, ασυνεννοησία και παρανοήσεις ή και μια γενική σύγχυση, ιδίως κατά το δεύτερο μισό του μήνα. Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης του οίκου της καριέρας και της κοινωνικής και επαγγελματικής φήμης και καταξίωσης σας, υποστηρίζει τις συμπράξεις μεταξύ 3 και 28 του μήνα. Όπερ μεθερμηνευόμενον, καλύτερα να συνεργαστείτε, παρά να προσπαθήσετε να τα βγάλετε πάρα μόνοι σας. Εάν είστε υπάλληλοι, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στη σχέση σας με την ιεραρχία, γιατί ενδεχομένως να υπάρξουν εντάσεις μετά τις 20 του μήνα. Δείξτε ότι είστε ευέλικτοι και συνεργάσιμοι! Ο Ερμής, ο κυβερνήτης του οίκου της εργασίας σας, είναι ανάδρομος από τις 8 Ιουλίου. Είναι μια εξαιρετική χρονική στιγμή να αξιολογήσετε την αποτελεσματικότητα των προσπαθειών σας στην δουλειά, είτε είστε υπάλληλοι, είτε ελεύθεροι επαγγελματίες ή επιχειρηματίες, ώστε να κάνετε τους απαραίτητους ελιγμούς για να πετύχετε αυτά που θέλετε. Και η αποτελεσματικότητα, δηλαδή η αποδοτικότητα, μπορεί εύκολα να μετρηθεί με βάση το εισόδημα σας ή την οικονομική επιφάνεια που σας βοήθησε να κατακτήσετε η παρούσα επαγγελματική σας πορεία. Δεν είναι καλή η στιγμή να συνάψετε μια δανειακή σύμβαση, ακόμη και εάν κρίνετε ότι είναι απόλυτα απαραίτητη για την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης σας. Επίσης χρειάζεται προσοχή εάν σκέφτεστε να πιστοποιήσετε ένα προϊόν ή μια υπηρεσία σας, καθώς ο φορέας πιστοποίησης μπορεί να μην είναι αναγνωρισμένος. Γενικά χρειάζεται προσεκτικές κινήσεις που έχουν σχέση με την διαχείριση των οικονομικών σας πόρων και βέβαια σφιχτό έλεγχο των δαπανών σας.

Συναισθηματικά  – Κοινωνικά

 

Οι σχέσεις γενικά θα είναι αρκετά δύσκολες μέσα στον Ιούλιο, πιθανόν γιατί και σεις δεν θα είστε ιδιαίτερα ισορροπημένοι αυτό το διάστημα. Η ηλιακή έκλειψη στις 2 Ιουλίου ενεργοποιεί τον 7ο οίκο σας, του γάμου και των σχέσεων – συμπράξεων, με αποτέλεσμα να υπάρξει μια κρίση, που όμως θα οδηγήσει σε ανανέωση και αλλαγή. Ζητήματα χρημάτων μπορεί να αποτελέσουν σημαντική αιτία έριδας με το ταίρι σας και όσοι βρίσκεστε σε φάση διαζυγίου, το μοίρασμα των κοινών περιουσιακών σας στοιχείων θα είναι εφιάλτης.  Ένα άλλο σενάριο των ημερών είναι να περνάει δύσκολα ο σύντροφός σας, καθώς θα βρίσκεται σε φάση προσωπικού επαναπροσδιορισμού, με αποτέλεσμα να συναντάτε άρνηση και απόρριψη στην κάθε σας κίνηση!  Η σεληνιακή έκλειψη στις 17/7 συντελείται στο ζώδιο σας, και η αντίθεση Ήλιου-Σελήνης ενεργοποιεί τον άξονα του 1ου και του 7ου οίκου σας, του εαυτού σας σε σχέση με τους άλλους. Έτσι, μπορεί να βιώσετε τις αντιπαραθέσεις με το ταίρι σας σε ένα πολύ βαθύτερο επίπεδο, στην βάση της ύπαρξης και της λειτουργία της σχέσης. Θα πρέπει να επανεξετάσετε την θέση σας, τις προτεραιότητες σας στο γάμο ή την σχέση, να εκφράσετε ανοιχτά την άποψη σας στα θέματα που σας απασχολούν ή σας ανησυχούν. Θα πρέπει να υπάρχει ισορροπία στις ανάγκες από κάθε πλευρά του δίπολου και η έκλειψη αυτή μπορεί να καταδείξει, πως η παρούσα σχέση δεν μπορεί να επιτύχει την πολυπόθητη ισορροπία, τουλάχιστον υπό την παρούσα μορφή. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να υπάρξουν χωρισμοί και διαζύγια, σε άλλες όμως να γίνουν σημαντικά βήματα για την εμβάθυνση και σταθεροποίηση σε ένα νέο, ουσιαστικότερο επίπεδο. Όσοι είστε αδέσμευτοι και αναζητάτε το άλλο σας μισό, έχετε την στήριξη της Αφροδίτης, η οποία διέρχεται τον 7ο οίκο σας μεταξύ 3 και 28 Ιουλίου. Μεγάλες είναι οι πιθανότητες να συναντήσετε ένα άτομο που θα σας ενδιαφέρει, αλλά θα είναι και έτοιμο να ξεκινήσει μια καινούργια σχέση με μακροχρόνιες προοπτικές.

Σημαντικοί αριθμοί

 

4, 5, 6

Σημαντικές ημερομηνίες

 

4, 5, 6, 21, 28

 

Συμβουλή

 

Κατά τον Ιούλιο θα είστε αρκετά πιο κοινωνικοί από ότι το προηγούμενο χρονικό διάστημα, πιο ανοιχτοί στις επαφές σας και πιο συγκαταβατικοί σε σχέση με τις απόψεις και τα πιστεύω των φίλων σας. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις χωρίς ουσία με φίλους και συγγενείς και προσφέρετε την στήριξη και την βοήθεια σας σε άτομα του συγγενικού σας περιβάλλοντος που θα την χρειαστούν αυτή τη περίοδο.

 

 

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

Περισσότερα άρθρα
Load More In Αιγόκερως

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός- Μηνιαίες προβλέψεις Ιουνίου 2023

 Επαγγελματικά – Οικονομικά  Τις τρείς πρώτες εβδομάδες του μήνα φιλοξενείται ο Ήλιος στον…