Αιγόκερως – Ημερήσιες προβλέψεις Απριλίου 2020

Τετάρτη 1.4.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

Σήμερα ας μην γίνει το άγχος σας παράγοντας να πείτε λόγια σε κάποιον από το στενό σας περιβάλλον, που θα σας το μετανιώσετε. Κάποιο νομικό θέμα θα σας προβληματίσει…

Πέμπτη 2.4.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

Εκμεταλλευτείτε την μέρα, ώστε να μπορέσετε να προλάβετε τυχόν δυσκολίες, τόσο, στον αισθηματικό, όσο και στον  επαγγελματικό τομέα.

Παρασκευή 3.4.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε γέμιση)

Μια ατμόσφαιρα αποφασιστικότητας επικρατεί στο σπίτι. Πάντως αργά το βράδυ μαζεύονται βαριά σύννεφα, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται αντιθέσεις και ρίξεις με τους γύρω σας.

Σαββάτο 4.4.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε γέμιση)

Δώστε αγάπη και ζεστασιά στο ταίρι σας. Μην αφήσετε τον εκνευρισμό της ημέρας να σας κάνει ψυχρού και απόμακρους. Προσοχή στην οδήγηση !!!

Κυριακή 5.4.2020 (Σελήνη στην Παρθένο  – σε γέμιση)

Τα άστρα θα φέρουν καινούργιες επαγγελτικές συμφωνίες και καλές μελλοντικές προοπτικές στην εργασία σας. Προσοχή όμως τις εξαπατήσεις!

Δευτέρα 6.4.2020 (Σελήνη στην Παρθένο  – σε γέμιση)

Η τύχη αρχίζει να σας χαμογελάει, καθώς η μέρα υπόσχεται πάρα πολλά σε αυτούς που επιδιώκουν κάτι καλύτερο στη ζωή τους. Μερικοί μπορεί να επιτύχετε μια κληρονομιά ή μια χρηματοδότηση.

Τρίτη 7.4.2020 (Σελήνη στον Ζυγό  – σε γέμιση)

Τα άστρα θα κάνουν τη μέρα αρκετά εκκριτική. Μπορεί να ξεσπάσουν σκηνές έντασης λόγω παρεξηγήσεων στον αισθηματικό ή και στον επαγγελματικό τομέα.

Τετάρτη 8.4.2020 (Πανσέληνος στον Ζυγό)

Σήμερα θα μπορέσετε να ταχτοποιήσετε κάπως τα οικονομικά σας θέματα. Χαλαρώστε και προσπαθήστε να αναπαυτείτε αρκετά.

Πέμπτη 9.4.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό  – σε χάση)

Το πλανητικό σκηνικό θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου, δημιουργώντας εμπόδια και εκκρεμότητες. Δεν ευνοούνται νέα ξεκινήματα και καινούργιες γνωριμίες

Παρασκευή 10.4.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό  – σε χάση)

Το πλανητικό σύστημα σας κάνει να σκέφτεστε τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες. Αποφύγετε να λύσετε τις διαφορές σας δια της επιβολής της άποψης σας.

Σαββάτο 11.4.2020 (Σελήνη στον Τοξότη  – σε χάση)

Θα πρέπει να προσέξετε ότι έχει σχέση με χρήματα και το πορτοφόλι σας! Η εσωτερική ένταση που νιώθετε δημιουργεί εντάσεις στη συναισθηματική σας ζωή.

Κυριακή 12.4.2020 (Σελήνη στον Τοξότη  – σε χάση)

Η αισθηματική σας ζωή έχει τον πρώτο λόγο, καθώς θα σας κάνει να νιώσετε πιο ισορροπημένοι, αποβάλλοντας τις αγχωτικές σκέψεις της καθημερινότητας.

Δευτέρα 13.4.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Τα άστρα σας χαμογελούν! Η διάθεση σας είναι καλύτερη και οι πιθανότητες να καλυτερεύσουν τα πράγματα με το σύντροφο σας είναι περισσότερες.

Τρίτη 14.4.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω  – σε χάση)

Μην βιάζεστε στον χειρισμό των οικονομικών σας προς αποφυγήν λαθών. Προτιμότερο είναι να μην προχωρήσετε αυτή την περίοδο σε τοποθετήσεις χρημάτων.

Τετάρτη 15.4.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο  – σε χάση)

Η αισιοδοξία σας θα αναθερμάνει τη σχέση σας. Χείρα βοηθείας αναμένεται να προσφέρει και το πλανητικό σκηνικό, που εάν το εκμεταλλευτείτε, θα καταφέρετε να βελτιώσετε σε σημαντικό βαθμό την αισθηματική σας ζωή.

Πέμπτη 16.4.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο  – σε χάση)

Η ανασφάλεια στα επαγγελματικά σας εξακολουθεί να χαλάει τη διάθεση σας. Η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα στην εργασίας σας δεν είναι και τόσο εύκολα.

Παρασκευή 17.4.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο  – σε χάση)

Μην κάνετε τοποθετήσεις χρημάτων. Ασχοληθείτε με δημόσιες σχέσεις και κοινωνικά. Μην ξοδεύετε περισσότερα χρήματα απ’ όσα πρέπει.

Σαββάτο 18.4.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Από αισθηματικής πλευράς τα πράγματα είναι αρκετά καλύτερα. Η αισιοδοξία θα επανέλθει στην καρδιά σας, ενώ στον επαγγελματικό τομέα θα ταχτοποιήσετε ένα σημαντικό οικονομικό ζήτημα.

Κυριακή 19.4.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Χρειάζεται ρεαλισμός στην συναισθηματική σας ζωή! Ένα παλιό ζήτημα σας απασχολεί και αρνείστε να το διαγράψετε από το μυαλό σας…

Δευτέρα 20.4.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Προσοχή σε μια πρόταση οικονομικής φύσεως! Δεν φαίνεται φρόνιμο να αποφασίσετε κάτι τέτοιο υπό την επήρεια των πλανητών συγκυριών των ημερών μας.

Τρίτη 21.4.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Ευνοϊκή μέρα για τις σχέσεις σας σήμερα! Η θετική σας αύρα θα σας φέρει πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, περνώντας ευχάριστες στιγμές.

Τετάρτη 22.4.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Μπορεί να κάνετε μια συζήτηση που θα προωθήσει τα επαγγελματικά σας θέματα. Όμως μπορούν να συμβούν πολλά απρόοπτα…

Πέμπτη 23.4.2020 (Νέα Σελήνη στον Ταύρο)

Ακολουθήστε το δρόμο της καρδιάς και δείτε πως θα χειριστείτε καταστάσεις με φίλους ή γνωστούς που μπορεί να σας έχουν πληγώσει…
Παρασκευή 24.4.2020 (Σελήνη στον Ταύρο  – σε γέμιση)

Ασχοληθείτε κατά κύριο λόγο με την εργασία και τα οικονομικά σας. Στις επαγγελματικές σας συνεργασίες επικρατεί ένταση, που μπορεί να φέρει και μια άδοξη κατάληξη. Χαμηλώστε τους τόνους.

Σαββάτο 25.4.2020 (Σελήνη στους Διδύμους  – σε γέμιση)

(Πλούτωνας ανάδρομος στον Αιγόκερω – ανάδρομος μέχρι 4.10.2020)

Απατηλή η σημερινή μέρα! Εξαιρετικά μεγάλη προσοχή στα αισθηματικά ζητήματα. Η απογοητεύσεις θα χαλάσουν τη διάθεση σας.

Κυριακή 26.4.2020 (Σελήνη στους Διδύμους  – σε γέμιση)

Προσοχή στις σοβαρές συζητήσεις! Η μέρα απαιτεί προσεκτικό χειρισμό των θεμάτων που σας απασχολούν. Μην αγνοείτε την πραγματικότητα.

Δευτέρα 27.4.2020 (Σελήνη στους Διδύμους  – σε γέμιση)

Οι κοινωνικές σας εμφανίσεις και η ψυχαγωγία ευνοούνται. Οι εξελίξεις που προβλέπονται στον αισθηματικό τομέα είναι αρκετά καλές.

Τρίτη 28.4.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο  – σε γέμιση)

Μην απογοητεύεστε από την σημερινή μέρα. Οι σχέσεις με τον σύντροφο σας ή και με τους συνεργάτες σας θα είναι γεμάτες ένταση. Θα πρέπει να προσέχετε συγκρούσεις και αντιδράσεις.
Τετάρτη 29.4.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο  – σε γέμιση)

Κάποια επαγγελματικά μυστικά που θα φτάσουν στα χέρια σας θα σας οδηγήσουν στο να κινηθείτε προς μια κατεύθυνση που θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τις οικονομικές σας απολαβές.

Πέμπτη 30.4.2020 (Σελήνη στον Λέοντα  – σε γέμιση)

Σκέφτεστε νέα οικονομικά ανοίγματα. Καλύτερα να τα κάνετε πράξη κάπως αργότερα. Απολαύστε προς το παρόν στιγμές ηρεμίας με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα…

Περισσότερα άρθρα
Load More In Αιγόκερως

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2023

Παρασκευή 01.12.2023 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση) (Διέλευση Ερμή στον Αιγόκερω) Διαισθά…