Αιγόκερως – Ημερήσιες προβλέψεις Αυγούστου 2020

Σάββατο 01.08.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

 Δεν έχετε όσο χρόνο νομίζετε, για να επωφεληθείτε από ένα άνοιγμα της τύχης ή μια ευκαιρία. Θα πρέπει επειγόντως να απαλλαγείτε από τις ονειροπολήσεις σας, τη βραδύτητα και τη συστολή σας.  Στο μεταξύ όμως οι περισσότερες από τις τρέχουσες ανάγκες σας θα είναι περισσότερο από ικανοποιητικά καλυμμένες!

  

Κυριακή 02.08.2002 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

 Μυστικότητα, αναποφασιστικότητα και υπερβολική ευαισθησία χαρακτηρίζει τη μέρα σας και μπορούν να καταστρέψουν πολλά από αυτά που παλέψατε για καιρό να κατακτήσετε. Προσοχή λοιπόν! Μπορεί να προκύψουν σήμερα επείγουσες συνομιλίες, απρόβλεπτα ταξίδια ή αντισυμβατικές σκέψεις.

  

Δευτέρα 03.08.2020 (Πανσέληνος στον Υδροχόο)

Προσπαθήστε να περιορίσετε τον κοινωνικό σας κύκλο, αλλιώς μέχρι το τέλος της ημέρας θα έχετε εξαντληθεί από τις υποχρεώσεις. Οι τρέχουσες ειδήσεις ή τα τεκταινόμενα γύρω σας μπορεί να μην έχουν απολύτως καμία επίδραση σε σας, όσο σημαντικά και αν φαίνονται. Διατηρήστε λοιπόν την ψυχραιμία σας, γιατί δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο.

 

 Τρίτη 04.08.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

 Μπορεί να έχετε μια πολύ καλή αίσθηση ή ακόμη και διαίσθηση του τι χρειάζεται το ταίρι σας αυτή τη χρονική στιγμή για να ισορροπήσει και να αισθανθεί καλά. Δεν έχετε παρά να του το προσφέρετε! Οι σκέψεις σας γίνονται όλο και πιο αντισυμβατικές, ενώ γίνεστε όλο και πιο μυστικοπαθείς και μυστηριώδεις στις κινήσεις σας.

  

Τετάρτη 05.08.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Θα είναι μια σχετικά ήρεμη μέρα για σας, κατά την οποία θα μπορέσετε να απολύσετε τις πρόσφατες κατακτήσεις σας και να γευτείτε τις χαρές της ζωής! Μόνο κάτι εξαιρετικά επείγον θα μπορούσε να σας βγάλει από την ραστώνη… Κοιμηθείτε αν μπορείτε και ξεκουραστείτε. Οι θετικές εμπειρίες μπορεί να είναι εξίσου εξαντλητικές με τα αρνητικά συναισθήματα. Το δεύτερο μισό της ημέρας είναι ευνοϊκό για προσωπικές πρωτοβουλίες.

 

 Πέμπτη 06.08.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

 Πολλοί άνθρωποι θα μπορούσαν να επωφεληθούν από την καλοσύνη σας σήμερα. Ένας έξυπνος συνομιλητής θα σας ξεγελάσει, ενώ είστε θα είστε απασχολημένοι στο να απολαμβάνετε την ακτινοβολία σας και την επιρροή σας στις μάζες. Αν έχετε γεννηθεί τον Φεβρουάριο, ο ατομικισμός που χαρακτηρίζει τις κινήσεις σας σήμερα θα προκαλέσει την ενόχληση των ανθρώπων γύρω σας.

  

Παρασκευή 07.08.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

 Πολλοί άνθρωποι θα μπορούσαν να επωφεληθούν από την καλοσύνη σας σήμερα. Ένας έξυπνος συνομιλητής θα σας ξεγελάσει, ενώ είστε θα είστε απασχολημένοι στο να απολαμβάνετε την ακτινοβολία σας και την επιρροή σας στις μάζες. Αν έχετε γεννηθεί τον Φεβρουάριο, ο ατομικισμός που χαρακτηρίζει τις κινήσεις σας σήμερα θα προκαλέσει την ενόχληση των ανθρώπων γύρω σας.

  

Σάββατο 08.08.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

 Αυτή είναι μια υπέροχη στιγμή για τη δημιουργικότητα, την πνευματική σας αφύπνιση και την εξέλιξη της σταδιοδρομίας σας. Σήμερα μπορεί να θέσετε τα θεμέλια μιας νέας επαγγελματικής πορείας! Να είναι πιο κοινωνικοί  και απλοί. Να αποφύγετε ωστόσο να κάνετε οτιδήποτε μπορεί να ερμηνευθεί ως αλαζονικό.

 Κυριακή 09.08.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Το πρώτο μισό της ημέρας υπόσχεται πολύ δουλειά ή ένα δύσκολο στο χειρισμό του ζήτημα. Μπορεί να αντιμετωπίσετε ένα έκτακτο εργασιακό θέμα ή μια μικρή επιπλοκή που να αφορά θέμα υγείας. Μην επιβάλλεστε με αυστηρότητα στους γύρω σας και μην είστε τόσο αυστηροί με τον εαυτό σας! Λάθη και παραλείψεις κάνουμε όλοι! Δείξτε κατανόηση και προχωρήστε.

  

Δευτέρα 10.08.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

Μια ελαφριά ίντριγκα σε μια ερωτική υπόθεση ή λεπτή μυστικότητα στις επιχειρηματικές επαφές θα φέρει καινούργιες ισορροπίες στο παιχνίδι. Μην εμπιστεύεστε τρίτους, γιατί αυτή τη χρονική στιγμή δεν υπάρχουν πολλά άτομα στη ζωή σας που αξίζουν της εμπιστοσύνης σας. Κρατήστε τα μελλοντικά σας σχέδια κρυφά, για να μην σας τα τορπιλίσουν αντίπαλοι πριν ακόμη ξεκινήσετε.

 

Τρίτη 11.08.2020 (Σελήνης τον Ταύρο – σε χάση)

 Από την ευαισθησία αλλά και την ευαισθητοποίηση σας σε θέματα γενικού ενδιαφέροντος θα εξαρτηθεί το πώς θα αντιδράσετε σήμερα σε όσα θα σας συμβούν ή θα αντιληφθείτε να συμβαίνουν γύρω σας.   Η υλική ευημερία σας θα δοκιμαστεί από πρακτικές λεπτομέρειες που η αλαζονεία σας προτίμησε να αγνοήσει!

Τετάρτη 12.08.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

 Πρόκειται για μια ιδιαίτερα κοινωνική μέρα, που χαρακτηρίζεται από έντονο πάθος και δέσμευση σε ένα σκοπό! Πρόκειται για ένα «ταξίδι» που θα σας χαρίσει αξέχαστες εμπειρίες και αλησμόνητες στιγμές! Δώστε μεγαλύτερη προσοχή στις επικοινωνιακές σας πρακτικές, ειδικά σε επαγγελματικό επίπεδο!

  

Πέμπτη 13.08.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

 Μόνο η εφευρετικότητα μπορεί να σας ανοίξει το δρόμο για αξιοσημείωτα, αποτελέσματα και απαράμιλλα επιτεύγματα! Η αντισυμβατικότητα και οι ανορθόδοξες τακτικές δεν είναι πάντοτε το ίδιο αποτελεσματικές! Αν μη τι άλλο, στην δεύτερη περίπτωση προκαλείτε την μήνη του Σύμπαντος και το όποιο αποτέλεσμα θα είναι πρόσκαιρο.

  

Παρασκευή 14.08.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

 Να διαχειριστεί το χρόνο σας σοφά! Τότε θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε, ακόμα και το μεγαλύτερο όγκο εργασίας. Αυτή είναι μια καλή χρονική στιγμή για την οργάνωση της ζωής και του νοικοκυριού σας. Θα πρέπει να κάνετε ότι είναι απαραίτητο για να αποκατασταθεί η ειρήνη και αρμονία στο σπίτι και στην οικογένειά σας, ειδικά εάν αποζητάτε την αμοιβαία κατανόηση με ένα συγκεκριμένο άτομο (γονέας, σύζυγος ή μέλος της οικογένειας).

 

Σάββατο 15.08.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

(Ουρανός ανάδρομος στον Ταύρο – Ανάδρομος μέχρι τις 14.01.2021)

Είναι μια καλή ημέρα για να δείτε προληπτικά το γιατρό σας ή να αποκτήσετε κάποια μοναδικά προϊόντα ομορφιάς και φροντίδας του δέρματος. Η ημέρα είναι επίσης ευνοϊκή για την επιλογή και την απόκτηση ενός κατοικίδιου ζώου. Καθοδηγείστε όμως και από μια επίμονη και αυθόρμητη επιθυμία να κάνετε για μια ριψοκίνδυνη κίνηση στην προσωπική σας ζωή. Προσοχή!!!

  

Κυριακή 16.08.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

 Μπορεί να ονειρεύεστε την ελευθερία σας, αλλά δεν κάνετε τίποτα για να γίνει πραγματικότητα. Η φιλοδοξία σας για ανεξαρτησία μπορεί να λάβει τη μορφή της εμμονής, ειδικά αν δεν είστε ευχαριστημένοι με τα πράγματα στο σπίτι ή τις σχέσεις σας. Ωστόσο μην είστε υπερβολικά σίγουροι για το ταίρι σας, και κυρίως να μην το δείχνετε, ακόμα και δεν έχετε κανένα εμφανή λόγο να αμφιβάλετε για την εντιμότητα του.

 

Δευτέρα 17.08.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

 Η μέρα θα φέρει λίγη περιπέτεια στη ζωή σας και θα ανεβάσει τα επίπεδα της αδρεναλίνης σας!  Ακόμη και αν δεν μπορείτε προσωπικά να συμμετέχετε σε μια περιπέτεια, θα έχει πολύ ενδιαφέρον αν παρατηρείτε τους γύρω σας! Το ενδιαφέρον σας και τις κοινωνικές επαφές σταδιακά μετατοπίζεται! Η ασκητική ζωή και η αποχή μπορεί να είναι μελλοντικά  χρήσιμα για σας, δεδομένου ότι έχετε ακόμα καταφέρει αυτά που επιδιώκετε…

  

Τρίτη 18.08.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

 Κατά το πρώτο μισό της μέρας μπορεί να γίνουν κάποια λάθη στρατηγικής που μπορούν να σας στοιχίσουν στην μετέπειτα πορεία σας. Πράγματα που θεωρείτε σημαντικά θα πρέπει να συζητήσετε νωρίς το πρωί με καθαρό μυαλό.  Κατά τη διάρκεια των πρωινών ωρών ότι θα είστε σε θέση για νηφάλια και ψύχραιμη αναλύουν των γεγονότων και αντικειμενική αξιολόγηση της μέχρι τώρα πορείας.

 

Τετάρτη 19.08.2020 (Νέα Σελήνη στην Παρθένο)

 Κύριος στόχος σας θα πρέπει να είναι να περάσει το πρωί χωρίς μεγάλα προβλήματα. Η μέρα μπορεί να σας επιφυλάσσει μια επαγγελματική αποτυχία, κάποια πρόβλημα υγείας ή μια ξαφνική επιδείνωση των προσωπικών σας σχέσεων. Θα χρειαστεί ηρεμία και γαλήνη για να επιτρέψετε στο σώμα και το μυαλό σας να χαλαρώσει πραγματικά.

  

Πέμπτη 20.08.2020 (Σελήνη στην Παρθένο – σε γέμιση)

 Θα πρέπει να επικεντρωθείτε στην προσωπική σας ζωή. Το ταραχώδες πρόγραμμα εργασίας σας  δύσκολα θα σας σταματήσει από το να σκάφτεστε τις  ιδιωτικές υποθέσεις σας. Υπάρχει χρόνος και τόπος για τα πάντα! Οι πρωινές ώρες της ημέρας θα ήταν καλύτερο να αξιοποιηθούν μοναχικά.

  

Παρασκευή 21.08.2020 (Σελήνη στην Παρθένο – σε γέμιση)

 Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου το ενδιαφέρον σας εστιάζει σε ένα αντισυμβατικό τρόπο σκέψης που οδηγεί σε μια υπερβολή στην καθημερινότητα σας. Τα αποτελέσματα αυτής σας της τάσης δύσκολα θα σας ευχαριστήσουν… Έχετε ανάγκη από ηρεμία, αλλά και σπιτική θαλπωρή για να ανασυγκροτήσετε τις δυνάμεις σας και να βάλετε το μυαλό σας σε τάξη… λέμε τώρα…

  

Σάββατο 22.08.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε γέμιση)

 Είναι πάντοτε καλύτερο να υπάρχουν πολλές και μικρές χαρές στη ζωής σε καθημερινή βάση, παρά να περιμένετε το κάτι πολύ μεγάλο που θα σας αλλάξει πορεία. Δουλειά σας είναι να εντοπίσετε και να αναδείξετε όλα αυτά τα μικρά θετικά που σας συμβαίνουν! Κάποιες απροσδόκητες και μοναδικές ιδέες θα σας δώσουν καινούργιες ευκαιρίες.

 

 Κυριακή 23.08.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε γέμιση)

 Η καλή οργάνωση, το θάρρος, η αποφασιστικότητα και η αντοχή θα παίξουν σημαντικό ρόλο όχι μόνο στην επαγγελματική σας ζωή, αλλά και στις προσωπικές υποθέσεις κατά τη διάρκεια της μέρας.  Μπορείτε με σχετική ασφάλεια να πραγματοποιήσετε τις αλλαγές που προγραμματίσατε στην εργασία σας ή κάποιο άλλο τομέα.

  

Δευτέρα 24.08.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση)

 Η μέρα φέρνει ένα αέρα υπόσχεσης για μια απρόσμενη επιτυχία και καλή τύχη! Μπορεί  να σας κάνουν μια ενδιαφέρουσα πρόταση από το εξωτερικό, και μπορείτε να επιτύχετε χάρη στην πίστη σας σ αυτό που κάνετε και στα ταλέντα σας. Μπορεί επίσης να μπείτε στον πειρασμό να ταξιδέψει σε μακρινές χώρες, να μάθετε νέα πράγματα ή να αναζητήσετε ρομαντικές περιπέτειες.

  

Τρίτη 25.08.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση)

Οι περιστάσεις της ημέρας προωθούν την ενεργή φαντασία και ονειροπόληση. Το πρωί μπορεί να έχετε μη ρεαλιστικά όνειρα, αλλά στο δεύτερο μισό της ημέρας θα έχετε ένα συγκεκριμένο καλό λόγο να είστε σε μεγάλα κέφια. Προσπαθήστε να απολαύσετε τη «διαδρομή», χωρίς να εστιάζετε υπερβολικά στον τελικό στόχο.

  

Τετάρτη 26.08.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

Αυτή είναι μια τέλεια μέρα για έργα που απαιτούν επιμέλεια και προσοχή στη λεπτομέρεια. Αλληλεπίδραση με τον άμεσο προϊστάμενό σας ή τη διοίκηση γενικά υπόσχεται να είναι παραγωγική. Η διπλωματία πρέπει να γίνει ο σταθερός σας σύντροφος. Θα επιτύχετε στις επιδιώξεις σας, και θα πετύχουμε πολλά, ακολουθώντας την παραπάνω τακτική.

  

Πέμπτη 27.08.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

 Η λαχτάρα σας για τεμπελιά και απολαύσεις της ζωής γίνεται όλο και ισχυρότερη! Προσπαθήστε ωστόσο να ολοκληρώσετε κάποιες δουλειές και τα τρέχοντα καθήκοντα σας πριν από το τέλος της ημέρας.  Ευαισθησία και συναίσθημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με επιτυχία σε επαγγελματικούς σκοπούς!

  

Παρασκευή 28.08.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Οι οικονομικές ορέξεις σας αυξάνονται σήμερα! Και η φιλοδοξία σας για την ενεργό δημιουργικότητα γίνεται όλο και πιο έντονη. Η έναρξη ενός νέου έργου (ιδιαίτερα προσωπικής, δημιουργικής φύσης) θα είναι πιο αποτελεσματικό στο τέλος της ημέρας.  Μια ιστορία αγάπης που ξεκινάει αυτό το χρονικό διάστημα μπορεί να αποδειχτεί συναρπαστική για πολλά χρόνια στο μέλλον.  

 

Σάββατο 29.08.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Η σημερινή ημέρα προωθεί ευνοϊκά τις επιχειρήσεις, τα απομακρυσμένα ταξίδια και την συμμετοχή σε αθλητικούς αγώνες. Μπορείτε να γίνετε ηγέτες και να πραγματοποιήσετε το παλιό σας όνειρο χάρη στην ενεργό δράση σας. Υπάρχει επίσης ένα ξαφνικό ενδιαφέρον για τη ζωή εκείνων που βρίσκονται μακριά από σας. ίσως σκεφτείτε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί τους…

 

Κυριακή 30.08.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Το πρωινό υπόσχεται να είναι ήρεμο. Επικοινωνήστε με άτομα που σας ενδιαφέρουν και μην προσπαθήσετε να αναλάβετε νέες πρωτοβουλίες. Απολαύστε απλά τη μέρα χωρίς νέους στόχους. Καλύτερα να αποφεύγεται νέα ξεκινήματα σήμερα!  Η διαίσθηση και η ηρεμία θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε το βαθμό υλοποίησης αλλά και τα προβλήματα στα τρέχοντα σχέδια σας.

 Δευτέρα 31.08.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

 Η μέρα είναι πολύ καλή για τη μελέτη, ειδικά για να εξοικειωθείτε με ασυνήθιστα πεδία γνώσης. Η ημέρα είναι επίσης ευνοϊκή για να γνωρίσετε νέα άτομα και να διευρύνεται τον κοινωνικό σας ορίζοντα. . Μην δίνετε ωστόσο υποσχέσεις και αντιμετωπίστε τις νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες ως περιστασιακές ή  τυχαίες, όσο ενδιαφέρουσες και αν φαίνονται!

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Αιγόκερως

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Ιουνίου 2023

 Πέμπτη 01.06.2023 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση) Θα προσπαθήσετε σήμερα να μάθετε τι σ…