Αιγόκερως – Ημερήσιες προβλέψεις Αυγούστου 2018

ΤΕΤΑΡΤΗ 1.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Νέες προοπτικές ανοίγονται,  τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Ορισμένες προοπτικές για καλυτέρευση της αισθηματικής σας ζωής αρχίζουν να ξεπροβάλλουν σήμερα.

ΠΕΜΠΤΗ 2.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Νέες ευκαιρίες και προτάσεις θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία αν εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και κρατήσετε χαμηλούς τόνους.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ηρεμήστε και εκτιμήστε σωστά την κατάσταση στα αισθηματική σας, αποφεύγοντας εντάσεις και σκηνές ζηλοτυπίας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 4.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η παρεμβολή κάποιου τρίτου προσώπου στα προσωπικά σας δεν θα αποδώσει τα αναμενόμενα και δεν είναι καθόλου απίθανο μάλιστα να περιπλέξει χειρότερα τα πράγματα. Κάντε συζητήσεις για επαγγελματικά θέματα και διευθετήστε οικονομικές εκκρεμότητες.

ΚΥΡΙΑΚΗ 5.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ευχάριστα γεγονότα όσον αφορά την κοινωνική και επαγγελματική σας άνοδο θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία και ικανοποίηση.

ΔΕΥΤΕΡΑ 6.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Απρόοπτες εξελίξεις προς όφελος σας στον οικονομικό τομέα. Μια συμφωνία θα σημαδέψει στη μελλοντική σας κοινωνική άνοδο.

ΤΡΙΤΗ 7.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΜΕΧΡΙ 6/1/2019

Επανεξετάσετε θέματα εργασιακά από το παρελθόν. Μη χάσετε την ευκαιρία να εκδηλώσετε την αγάπη σας στο σύντροφο της ζωής σας. Προσοχή όμως στα οικονομικά σας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 8.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μη χάνετε το κουράγιο σας και μην πικραίνεστε από τις αντιρρήσεις κάποιων ηλικιωμένων ατόμων της οικογένειας σας.

ΠΕΜΠΤΗ  9.8.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι πλανήτες φέρνουν στην επιφάνεια οικογενειακά προβλήματα αλλά και κληρονομικά ξεκαθαρίσματα. Οι λογομαχίες θα είναι εις βάρος σας, αν γίνετε προκλητικοί.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ  – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Προσέχετε μην κάνετε λάθη από κεκτημένη ταχύτητα στον εργασιακό σας χώρο σήμερα. Από αισθηματικής πλευράς τα καλύτερα βρίσκονται μπροστά σας…

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.8.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ)

ΜΕΡΙΚΗ ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΙΣ 18Ο41 ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ

Μην ξοδεύετε ασυλλόγιστα χρήματα και κινηθείτε ρεαλιστικά, αν θέλετε ο σύντροφος σας να εκφράσει τα συναισθήματα του.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Από πλευράς υγείας και εργασίας θα σημειωθεί βελτίωση και τα οικονομικά σας θα πάνε καλύτερα, αν τα χειριστείτε με υπομονή.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕΛΗΝΗ ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην κάνετε ξαφνικές και αψυχολόγητες κινήσεις και μη διαφωνείτε με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Φροντίστε οι αποφάσεις σας να είναι προσεκτικές και μεθοδικές ώστε να αποφύγετε τυχόν αντιπαραθέσεις.

ΤΡΤΙΗ 14.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η σημερινή μέρα θα είναι γεμάτη υποχρεώσεις και απαισιοδοξία. Αρκετές καθυστερήσεις οικονομικών συναλλαγών θα σας πιέσουν αρκετά.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα πρέπει να αξιολογήσετε συγκεκριμένα θέματα που θα προκύψουν στον τομέα των επαγγελματικών σας. Κάποιες αλλαγές που θέλετε να κάνετε, ίσως θα πρέπει να τις αναβάλετε και να ασχοληθείτε πρώτα με την αρτιότερη οργάνωση για να έχετε περισσότερες πιθανότητες να επιτύχετε μελλοντικά.

ΠΕΜΠΤΗ 16.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η αναποφασιστικότητα σας αρχίζει να κουράζει το ταίρι σας. Η έντονη προσωπικότητα σας και η συνεχής διάθεση σας για γκρίνια θα οδηγήσει σε απομάκρυνση τον άνθρωπο που πραγματικά σας ενδιαφέρει

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα πλανητικό σύστημα θα σας φέρει κοντά στην διαπίστωση,  ότι κάποιος προσπαθεί να σας εξαπατήσει και θα αισθανθείτε αδικημένοι.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην δανείζετε χρήματα και μην κάνετε επενδύσεις. Άνθρωποι που τους είχατε εκμυστηρευτεί και εμπιστευτεί στα επαγγελματικά σας, σας υπονομεύουν.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

ΕΡΜΗΣ ΟΡΘΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΑΝΑΔΟΡΜΟΣ ΑΠΟ 26/7/2018

Η Σελήνη σήμερα ευνοεί το αισθηματικό τομέα! Όσοι είστε μόνοι / μόνες  θα έχετε ευκαιρίες για να κάνετε ένα καινούργιο ερωτικό ξεκίνημα, όμως ίσως στο τέλος να προτιμήσετε την ελευθερία σας για να κινείστε όπως θέλετε.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ– ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κινηθείτε με δυναμισμό την σημερινή μέρα. Κάποιοι από τον οικογενειακό σας περιβάλλον έχουν αντιρρήσεις για τη σχέση σας. Κάντε υπομονή και μην οξύνετε τα πράγματα.

ΤΡΙΤΗ 21.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Επικοινωνήσετε με φίλους και ξεκαθαρίστε διαφωνίες και μπερδέματα. Σίγουρα βρίσκεστε σε μια δύσκολη περίοδο αισθηματικά και επαγγελματικά.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι εντάσεις, τα πάθη και η ζήλιες δεν οδηγούν πουθενά. Διοργανώσετε κοινωνικές συναντήσεις με τους φίλους και φτιάξετε τη διάθεση σας. Τα οικονομικά δεν ευνοούνται σήμερα…

ΠΕΜΠΤΗ 23.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Πριν πάρετε αποφάσεις συμβουλευτείτε ανθρώπους που εμπιστεύεστε. Γενικά η μέρα είναι εκρηκτική και εσείς ιδιαίτερα ευερέθιστοι. Προσοχή στην οδήγηση!!!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα αισθηματικά θέματα θα απασχολήσουν πολλούς από εσάς σήμερα. Η μέρα δεν είναι και τόσο σπουδαία. Πολλές ευθύνες και αρκετά εμπόδια στον επαγγελματικό τομέα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 25.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η αισιοδοξία και η απαισιοδοξία θα διαδέχονται η μια την άλλη. Η ατμόσφαιρα έχει γίνει λίγο βαριά σε αισθηματικό και επαγγελματικό τομέα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 26.8.2018 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ)

Επιχειρήστε να επικοινωνήσετε με φίλους  και να περάσετε όμορφες στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα. Αποφύγετε παρεξηγήσεις.

ΔΕΥΤΕΡΑ 27.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

ΑΡΗΣ ΟΡΘΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΑΝΑΔΟΡΜΟΣ ΑΠΟ 26/6

Μια φιλική συζήτηση ή μια καινούρια γνωριμία θα κάνουν τη μέρα ενδιαφέρουσα. Ξεκαθαρίστε τα πράγματα από το παρελθόν σε επαγγελματικό και αισθηματικό τομέα.

ΤΡΙΤΗ 28.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα άστρα θα κάνουν τα πράγματα από αισθηματικής πλευράς πιο αισιόδοξα σήμερα. Τα επαγγελματικά καλυτερεύουν και οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα σας ανταμείψουν αργότερα.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Το πλανητικό σύστημα σήμερα θα κάνει τα πράγματα να ξεκαθαρίσουν τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα και ένας αέρας αισιοδοξίας να σας ανακουφίσει σημαντικά.

ΠΕΜΠΤΗ 30.8.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Προσπαθήστε να μην αφήσετε περιθώρια σε κάποιον να σας εξαπατήσει. Το πιθανότερο είναι να απογοητευθείτε και να πικραθείτε. Προσοχή στα αισθηματικά ζητήματα. Μπορεί να έρθετε σε σύγκρουση με το ταίρι σας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αποφύγετε εντάσεις, αφήστε την γρίνια κατά μέρος και προσπαθήστε να βρείτε σημεία ισορροπίας στην σχέση σας. Τίποτε δεν χαρίζετε στην ζωή, αλλά κατακτείται…

 

Αλίντα Κανάκη

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Αιγόκερως

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2023

Παρασκευή 01.12.2023 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση) (Διέλευση Ερμή στον Αιγόκερω) Διαισθά…