Αιγόκερως – Ημερήσιες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2019

Κυριακή 1.12.2019 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Αισθάνεστε μια διάθεση να χαλαρώσετε και να απολαύσετε όμορφες  οικογενειακές στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους. Σκεφτείτε με σοβαρότητα τη δουλειά σας. Θα βρεθούν καλύτερες λύσεις τις επόμενες μέρες.

Δευτέρα 2.12.2019 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Πνευματικές  διαφωνίες ή διαφορές απόψεων θα προκύψουν σήμερα. Μην επηρεάζεστε από τρίτους αρνητικά και μη γίνεστε εριστικοί με τους συνεργάτες σας. Δεν συντρέχει λόγος αμφισβήτησης.

Τρίτη 3.12.2019 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Μην κάνετε αρνητικές σκέψεις. Δώστε βάρος στη σωματική και στην ψυχική σας υγεία. Αποφύγετε να εκφράσετε την άποψη σας ή να ενεργήσετε βιαστικά! Ενδεχομένως να προκύψουν οριστικές ρίξεις και να το μετανιώσετε αργότερα.

Τετάρτη 4.12.2019 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Μην απογοητεύεστε με τις αναποδιές και τις ανατροπές που αντιμετωπίζετε. Γίνετε πιο επικοινωνιακοί, διορθώστε τα λάθη σας και μην ξεσπάτε σε αγαπημένα πρόσωπα.

Πέμπτη 5.12.2019 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια σήμερα. Μην εμπιστεύεστε τρίτους. Τα μυστικά σας θα διαρρεύσουν και θα εκπλαγείτε. Κάποιο πρόσωπο που προϋπήρχε στην ζωή σας θα επανέλθει σύντομα.

Παρασκευή 6.12.2019 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Σήμερα είναι μια εξαιρετική στιγμή για να πάρετε αποφάσεις για τις οικονομικές σας υποθέσεις. Μυστικές συμφωνίες, συμβόλαια και επενδύσεις σας περιμένουν. Τα άστρα φέρουν τύχη στα οικονομικά.

Σαββάτο 7.12.2019 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Μην κουράζετε το νευρικό σας σύστημα και βρείτε διέξοδο εκτόνωσης. Οικονομικές συμφωνίες και συνεργασίες μπορεί να επιτευχθούν εύκολα σήμερα. Η μέρα είναι ευνοϊκή να συζητήσετε τις προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες σας.

Κυριακή 8.12.2019 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Η προώθηση των στόχων σας θα σας αποδώσει άμεσα. Κρατήστε το όμως μυστικές τις κινήσεις σας από άτομα που σας ζηλεύουν. Κινδυνεύετε να γίνετε θύμα υπονόμευσης, με αποτέλεσμα να τιναχτούν τα μελλοντικά σας σχέδια στον αέρα.

Δευτέρα 9.12.2019 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Ο εγωισμός σας είναι στο φόρτε του σήμερα και είστε σε θέση να τινάξετε όλες σας τις σχέσεις, επαγγελματικές και φιλικές στον αέρα. Χαμηλώστε τους τόνους και μην οξύνετε τα πνεύματα.

Τρίτη 10.12.2019 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Αποφύγετε να δώσετε συνέχεια στις προκλήσεις και εντάσεις του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Τα άστρα δεν ευνοούν τα οικονομικά. Κόψτε σπατάλες, μην κάνετε επενδύσεις και περιορίσετε τις απαιτήσεις των άλλων.

Τετάρτη 11.12.2019 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Τα άστρα προμηνύουν συγκρούσεις και εντάσεις στο άμεσο περιβάλλον σας. Αποφύγετε εκρήξεις θυμού και δείξτε προσοχή στην οδήγηση. Η σημερινή μέρα σας βοηθά ωστόσο να πλησιάσετε το σύντροφό σας .

Πέμπτη 12.12.2019 (Πανσέληνος στους Διδύμους)

Το ερωτικό πάθος αυξάνετε κατακόρυφα. Αφήστε τις ζήλιες και τα πάθη, εναρμονιστείτε με τη διάθεση του συντρόφου σας. Ίσως κάποιοι να σας θίξουν άτομα με τη απότομη συμπεριφορά τους.
Παρασκευή 13.12.2019 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Σήμερα θα σας ταλαιπωρήσουν πολλά προβλήματα γραφειοκρατίας και εντάσεων στον επαγγελματικό σας χώρο. Προσοχή στη διατροφή σας. Αποφύγετε τα λιπαρά που θα βλάψουν στο κυκλοφορικό σας.

Σαββάτο 14.12.2019 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Το άγχος και το στρες θα φέρει ανεπιθύμητες εντάσεις και σκληρές αντιπαραθέσεις, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Στο χέρι σας είναι να κάνετε τις σωστές κινήσεις για την εκτόνωση τους.

Κυριακή 15.12.2019 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Ευνοϊκή μέρα η σημερινή, καθώς οι κατάλληλες κινήσεις θα αυξάνουν τα έσοδα σας. Νομικές υποθέσεις που εκκρεμούσαν θα κλείσουν με ευνοϊκό τρόπο. Μια νέα γνωριμία έρχεται, προς χαρά και ανακούφιση των αδέσμευτων.

Δευτέρα 16.12.2019 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Το πλανητικό σύστημα ευνοεί τις σχέσεις σας, κοινωνικές και συναισθηματικές. Μια ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσα από το φιλικό περιβάλλον θα σας γοητεύσει αφάνταστα, όσοι είστε ελεύθεροι και αναζητάτε το άλλο σας μισό.

Τρίτη 17.12.2019 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Τα άστρα θα φέρουν πολλά ξεκαθαρίσματα σε εκκρεμότητες που έχετε και σας αγχώνουν, και θα σας βοηθούν να επιλύσετε οικογενειακά και συναισθηματικά θέματα από το παρελθόν.

Τετάρτη 18.12.2019 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Επαφές και ταξίδια με ανθρώπους από το εξωτερικό θα σας χαρίσουν μοναδικές εμπειρίες, ενώ οι επαγγελματικές συμφωνίες που θα διαπραγματευτείτε θα είναι συμφέρουσες.

Πέμπτη 19.12.2019 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Η σκληρή δουλειά σας προκαλεί έντονο άγχος και εσωστρέφεια. Ξεχάστε την καθημερινότητα και δώστε προσοχή στη διατροφή σας. Προσπαθήσετε να χαλαρώσετε με φιλικές συναναστροφές ή με την συντροφιά του συντρόφου σας.

Παρασκευή 20.12.2019 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Το πλανητικό σύστημα σήμερα είναι μπερδεμένο. Μην αφήνετε τη ζήλια να χαλάσει τη σχέση σας. Αποφύγετε εντάσεις και λογομαχίες με τον σύντροφο σας. Οι ρίξεις μπορεί να είναι οριστικές.

Σαββάτο 21.12.2019 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Η συντροφικότητα, η φιλική διάθεση και οι κοινωνικές συναναστροφές θα σας γεμίσουν με χαρούμενη διάθεση και ενθουσιασμό. Θέστε νέες βάσεις για ότι θέλετε να πετύχετε τους στόχους σας.
Κυριακή 22.12.2019 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Τα άστρα σας κουράζουν και σας δημιουργούν εντάσεις λόγω κακής επικοινωνίας. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας. Προς το βράδυ κοινωνικές επαφές με αγαπημένα πρόσωπα και συνεργάτες θα σας φτιάξουν το κέφι και τη διάθεση.

Δευτέρα 23.12.2019 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί κλίμα εσωστρέφειας. Συναναστραφείτε με ανθρώπους και μην τους πληγώνετε με την απομόνωση σας. Αντίξοες συνθήκες επικρατούν στα αισθηματικά.

Τρίτη 24.12.2019 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Διοργανώσετε κοινωνικές συναντήσεις με τους φίλους και φτιάξετε τη διάθεση σας. Η εντάσεις, τα πάθη και η ζήλιες δεν οδηγούν πουθενά. Τα οικονομικά δεν ευνοούνται σήμερα.

Τετάρτη 25.12.2019 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί τη δημιουργία και την έμπνευση. Προσοχή όμως τις εξαπατήσεις, καθώς θα είστε χαμένοι στους ονειρικούς σας κόσμους! Μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις που μπορεί να τις μετανιώσετε στο άμεσο μέλλον.
Πέμπτη 26.12.2019 (Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω – Δακτυλιοειδής έκλειψη Ηλίου)

Τα άστρα θα φέρουν στο προσκήνιο έριδες και συκοφαντίες, καθώς και μυστικές επαφές πίσω από την πλάτη σας. Προσέξτε τους συνεργάτες σας και μην εκμυστηρεύεστε πράγματα που μπορούν να χρησιμοποιήσουν εις βάρος σας.

Παρασκευή 27.12.2019 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Μην είστε αναποφάσιστοι, διότι το ταίρι σας άρχισε να κουράζεται. Η έντονη προσωπικότητα σας θα οδηγήσει σε απομάκρυνση τον άνθρωπο που πραγματικά σας ενδιαφέρει.

Σαββάτο 28.12.2019 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Τα άστρα ευνοούν ταξίδια και επαγγελματικές συμφωνίες με ανθρώπους που βρίσκονται στο εξωτερικό. Από τις επαφές που θα έχετε ίσως υπάρξουν και ενδιαφέρουσες γνωριμίες και σε συναισθηματικό επίπεδο.

Κυριακή 29.12.2019 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Τα άστρα θα σας φέρουν αρκετά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Υπάρχουν εμπόδια στο χώρο εργασίας σας. Μην συνάπτετε ερωτικές σχέσεις με άτομα από τον επαγγελματικό σας χώρο.
Δευτέρα 30.12.2019 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Τα πράγματα είναι ευνοϊκά σήμερα και τα αισθηματικά σας θα εξελιχτούν πιο θετικά. Θα φύγουν τα δύσκολα και σε επαγγελματικό επίπεδο και επιτέλους θα έχετε τα οικονομικά ανοίγματα που ελπίζατε.

Τρίτη 31.12.2019 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Χαλαρώστε σήμερα, γιατί όλα βαίνουν καλώς. Μια νέα γνωριμία θα εξελιχτεί σε μοιραία σχέση! Συζητήστε, επικοινωνήστε και ξεκαθαρίστε πράγματα από το παρελθόν που σας βαραίνουν. Ήρθε η χρονική στιγμή να κλείσει ο κύκλος!

 

Αλίντα Κανάκη

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Αιγόκερως – Ημερήσιες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2022

Τρίτη 01.02.2022 (Νέα Σελή&nu…