Αιγόκερως – Ημερήσιες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2021

Τετάρτη 01.12.2021 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

(Ποσειδώνας ορθόδρομος στους Ιχθείς – Ανάδρομος από 25.04.21)
Με τη θα αισθανθείτε έντονα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα. Συζητήσεις, οργάνωση, στόχοι και θεμελίωση των προϋποθέσεων στον τομέα της εργασίας σας θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία, γιατί καταφέρατε να υλοποιήσετε επιτέλους τη μελλοντική σας εξασφάλιση.

Πέμπτη 02.12.2021 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Οικονομικά μπερδέματα θα υπάρξουν και άτομα θα σας εμπλέξουν σε παγίδες εξαπάτησης. Προσέξτε τους συνεργάτες και τα επαγγελματικά σας. Προσοχή στην οδήγηση και τα αλκοολούχα ποτά.

Παρασκευή 03.12.2021 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Αφεθείτε στα χέρια της τύχης, μια και από σήμερα πολλά πράγματα αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα. Καλές εξελίξεις αναμένονται σύντομα, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

Σάββατο 04.12.2021 (Νέα Σελήνη-Έκλειψη Ήλιου στον Τοξότη)

Μη φέρεστε με αλλοπρόσαλλο τρόπο στον ερωτικό σας σύντροφο. Οι αισθηματικές σας προοπτικές θα συνεχίσουν να είναι καλές, αν κάνετε υπομονή και κατεβάσετε λίγο τους τόνους.

Κυριακή 05.12.2021 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

Κλίμα έντασης και παραλογισμού θα επικρατεί κατά τη διάρκεια της μέρας. Τα άστρα θα δημιουργήσουν ένταση τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας!

Δευτέρα 06.12.2021 (Σελήνη στον Αιγόκερω– σε γέμιση)

Αντιμετωπίστε με σοβαρότητα τις επαγγελματικές σας ευκαιρίες και ζητήστε τη βοήθεια του  νομικού σας συμβούλου σε κάποιο οικονομικό θέμα που θα προκύψει. Μην αντιδράτε εν θερμώ…

Τρίτη 07.12.2021 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Η καλή γνώμη που έχει για σας ο επαγγελματικός σας περίγυρος θα βοηθήσει πολύ σύντομα στη βελτίωση των οικονομικών σας. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για προώθηση της καριέρας σας με παράλληλη οικονομική άνοδο.

Τετάρτη 08.12.2021 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Απαισιόδοξες σκέψεις, ένταση και νευρικότητα θα σας χαλάσουν τη διάθεση. Τα πάντα όμως είναι θέμα χειρισμού. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και δράστε με προσοχή και περίσκεψη. Προσοχή στις μετακινήσεις και τα αλκοολούχα ποτά.

Πέμπτη 09.12.2021 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Με βίαιες αντιδράσεις και λογομαχίες δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρετε να λύσετε τα οικονομικά προβλήματα σας. Καταστρώστε σχέδια και καινούργιες στρατηγικές που μπορούν να σας βγάλουν από τα αδιέξοδα που έχετε περιέλθει.

Παρασκευή 10.12.2021 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Ο σύντροφος της ζωής σας θα σας χαρίσει ρομαντικές στιγμές, αρκεί να μην τον απογοητεύσετε με τη συμπεριφορά σας. Η ένταση και το άγχος που κουβαλάτε από τα επαγγελματικά και οικονομικά σας δεν βοηθούν να χαλαρώσετε…

Σάββατο 11.12.2021 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Είστε πολύ εκνευρισμένοι και θα νιώσετε τον αντίκτυπο στην υγεία σας. Χαμηλώστε τους τόνους και μη χαλάτε τη διάθεση σας με ανούσιες καταστάσεις.

Κυριακή 12.12.2021 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Επανεξετάσετε θέματα εργασιακά από το παρελθόν. Μη χάσετε την ευκαιρία να εκδηλώσετε την αγάπη σας στο σύντροφο της ζωής σας. Προσοχή όμως στα οικονομικά σας, ιδίως στην διαχείριση σας.
Δευτέρα 13.12.2021 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Μη χάνετε το κουράγιο σας και μην πικραίνεστε από τις αντιρρήσεις κάποιων ηλικιωμένων ατόμων της οικογένειας σας. Ακούστε την άποψη τους αλλά ακολουθήστε την καρδιά σας στα ζητήματα που σας απασχολούν.

Τρίτη 14.12.2021 (Σελήνη στον Ταύρο– σε γέμιση)

Ένταση και εκνευρισμός, ιδιαίτερα κατά τις απογευματινές ώρες θα σας αποσυντονίσουν τελείως. Συζητήσεις για θέματα οικονομικά ή περιουσιακά θα σας γεμίσουν με νευρικότητα και ανασφάλεια σήμερα.

Τετάρτη 15.12.2021 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Αφήστε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει να κάνει το πρώτο βήμα. Τα άστρα ευνοούν κοινωνικές συναναστροφές και αναμένονται απροσδόκητες εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα, ιδίως για τους αδέσμευτους του ζωδίου σας.

Πέμπτη 16.12.2021 (Σελήνη στους Ταύρο – σε γέμιση)

Κλίμα έντασης και μικροεμπόδια θα σας χαλάσουν τη διάθεση σήμερα… Η αλλόκοτη στάση του ερωτικού σας συντρόφου θα σας γεμίσει με ένταση και νευρικότητα. Το πλανητικό σκηνικό κάνει την ατμόσφαιρα κάπως περίεργη.

Παρασκευή 17.12.2021 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Δυσκολίες και εντάσεις στον επαγγελματικό τομέα θα σας χαλάσουν τη διάθεση, ενώ η κατήφεια σας προβλέπεται να προκαλέσει τριβές και εντάσεις και στον αισθηματικό τομέα.

Σάββατο 18.12.2021 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Ο αισθηματικός σας κόσμος βρίσκεται σε αναταραχή. Μη χάνετε το κέφι σας και αποφύγετε εντάσεις που θα αφορούν την οικονομική διαχείριση. Προσπαθήσετε να επικοινωνήσετε επί της ουσίας με το ταίρι σας.

Κυριακή 19.12.2021 (Πανσέληνος στους Διδύμους )

(Αφροδίτη ανάδρομη στον Αιγόκερω – Ανάδρομη έως 29.01.22)

Τα αισθηματικά σας θέματα ενδέχεται να μπουν σε τάξη με τη βοήθεια κάποιου φιλικού προσώπου και να έχουν καλές εξελίξεις πολύ σύντομα. Είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία να επιλύσετε χρόνια προβλήματα που ταλανίζουν τη σχέση σας.

Δευτέρα 20.12.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Με καλή διάθεση και αρκετή διπλωματία μπορείτε να αποσοβήσετε συγκρούσεις σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Η μέρα θα φέρει προκλήσεις, ο επιτυχής χειρισμός τους όμως θα αναπτερώσει το ηθικό σας.

Τρίτη 21.12.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Τα άστρα σας καλούν, φίλοι μου, να αντιμετωπίσετε τα πράγματα με σοβαρότητα και να συζητήσετε ήρεμα τις απαιτήσεις των άλλων. Ο αισθηματικός σας κόσμος βρίσκετε σε αναταραχή. Μη χάνετε το κέφι σας και αποφύγετε εντάσεις και οικονομικές προστριβές.
Τετάρτη 22.12.2021 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Το κλείσιμο εκκρεμοτήτων στον επαγγελματικό τομέα θα σας γεμίσει με αισιοδοξία και θα χτίσει καλές προοπτικές για μελλοντική οικονομική εξασφάλιση.

Πέμπτη 23.12.2021 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Οι αντιπαραθέσεις με το σύντροφο σας ή κάποιο στενό συνεργάτη σας θα αφορούν οικονομικές συναλλαγές. Ηρεμήστε και επανεξετάστε τα οικονομικά σας πλάνα, γιατί τα πιο πιθανό είναι να έχουν δίκιο στις απόψεις τους…

Παρασκευή 24.12.2021 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Τα άστρα θα σας γεμίσουν με συναισθηματική ανασφάλεια, ενώ οι δυσκολίες που θα παρουσιαστούν στον αισθηματικό τομέα προβλέπετε να ξεπεραστούν γρήγορα.

Σάββατο 25.12.2021 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Κοινωνικές επαφές και χαρούμενες γνωριμίες θα εξιτάρουν τη φαντασία σας. Η βελτίωση της υγείας και της εξωτερικής σας εμφάνισης σήμερα θα σας χαρίσει μια ευχάριστη και εποικοδομητική ημέρα.

Κυριακή 26.12.2021 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Έχετε υπομονή, εάν η σχέση σας παρουσιάσει δυσκολίες και τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως εσείς πραγματικά θέλετε. Με μια πιο ήρεμη και ψύχραιμη προσέγγιση μπορούν να βρεθούν κοινά αποδεκτές λύσεις.

Δευτέρα 27.12.2021 (Σελήνη στον Ζυγό– σε χάση)

Οι δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα μπορούν πραγματικά να ξεπεραστούν και οι εξελίξεις θα είναι πολύ σύντομα θετικές. Και η επαγγελματική σας ανέλιξη είναι σχεδόν δεδομένη!

Τρίτη 28.12.2021 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Αφεθείτε στα χέρια του αγαπημένου σας και μη γκρινιάζετε για πράγματα και καταστάσεις που ανήκουν στο παρελθόν. Θέματα κληρονομικά ή φορολογικά θα σας απασχολήσουν  και θα δρομολογήσετε διακανονισμούς που ενδεχομένως να είναι προς όφελος σας.
Τετάρτη 29.12.2021 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Ο εκνευρισμός σας είναι προφανής και η εσωτερική σας αναστάτωση θα επηρεάσει αρνητικά τις σχέσεις σας, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.
Πέμπτη 30.12.2021 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Μη βιάζεστε να κάνετε αλλαγές και να πάρετε αποφάσεις τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα που αργότερα θα μετανιώσετε. Οι μέρες είναι πονηρές και απαιτούν ψυχραιμία και σοβαρή σκέψη.

Παρασκευή 31.12.2021 (Σελήνη στον Τοξότη  – σε χάση)

Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί σήμερα τα οικονομικά. Όσοι βρίσκεστε σε παράλληλη σχέση θα πρέπει να προσέχετε πάρα πολύ, γιατί κινδυνεύετε να εκτεθείτε…

Αλίντα Κανάκη

 

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Αιγόκερως

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2024

Πέμπτη 01.02.2024 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση) Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε! Με κάποια αφορ…