Αιγόκερως – Ημερήσιες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2021

Τετάρτη 01.09.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Η αλληλεπίδραση με τους φίλους σας μπορεί να αποδειχθεί ενδιαφέρουσα! Ένας φίλος σας μπορεί να σας δώσει μια καλή συμβουλή για οικονομικές συναλλαγές ή αναφορικά με τη διαχείριση των επενδύσεων σας.

Πέμπτη 02.09.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Η οικονομική κατάσταση σας θα εξελιχθεί γενικά θετικά σήμερα. Δεν θα έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία σχετικά με την ικανότητά σας να κερδίσετε τα προς το ζην. Καιρός να ξεκινήσετε κάποιες αποταμιεύσεις για τις πιο δύσκολες μέρες.

Παρασκευή 03.09.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Μην πάρετε τις έριδες και τις αποτυχίες της ημέρας πολύ κατάκαρδα. Οι πιθανότητες είναι ότι δεν θα έχουν σημαντικές επιπτώσεις! Στο τέλος της ημέρας θα βρείτε ικανοποιητική εξήγηση για τις δράσεις των άλλων.

Σάββατο 04.09.2021 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Το περιβάλλον σας θα σας ενθουσιάσει με τα νέα που θα μάθετε και θα σας δώσει τροφή για σκέψη. Μπορείτε να σας είναι δύσκολο να επικεντρωθείτε στην δουλειά σας σήμερα. Αποφύγετε όλες τις εργασίες που απαιτούν σχολαστικότητα.

Κυριακή 05.09.2021 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Η αλληλεπίδραση με το περιβάλλον σας μπορεί να αποδειχθεί το κλειδί της επιτυχία κατά τη σημερινή μέρα . Ωστόσο, δεν μπορεί να σας αποσπάσει την προσοχή από την εφαρμογή των σχεδίων σας. Αντίθετα, ότι δείτε και μάθετε θα σας βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων σας.  

Δευτέρα 06.09.2021 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Επαναστατικές αλλαγές στην  προσωπική ζωή σας, σας περιμένουν σήμερα, ειδικά αν είστε γεννημένοι το Δεκέμβριο. Δεν θα είστε σε θέση  να προσαρμοστείτε εύκολα σ αυτές και να συνηθίσετε στα νέα δεδομένα. 

Τρίτη 07.09.2021 (Νέα Σελήνη στην Παρθένο)

Θα είστε ευαίσθητοι για όλα όσα συμβαίνουν στο σπίτι σας και στην οικογένειά σας. Κάποιες καταστάσεις που θα κλιθείτε να αντιμετωπίσετε θα σας κάνουν σοφότερους στο τέλος της μέρας…

Τετάρτη 08.09.2021 (Σελήνη στον Ζυγό – σε γέμιση)

Το πρωί επωφεληθείτε και περάστε λίγο χρόνο στο σπίτι, μόνοι σας αν είναι δυνατό… Απολαύστε την σπιτική ατμόσφαιρα, μακριά όμως από προβλήματα, έγνοιες, συζητήσεις και θορύβους. Θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας.  

Πέμπτη 09.09.2021 (Σελήνη στον Ζυγό – σε γέμιση)

Αυτή είναι μια καλή μέρα να κάνετε τα πράγματα που σας αρέσουν και να δαπανήσετε ποιοτικό χρόνο με το ταίρι σας. Το παραμελήσατε πάρα πολύ\ τον τελευταίο καιρό και θα πρέπει να του προσφέρετε κάτι σε αντάλλαγμα… 

Παρασκευή 10.09.2021 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση)

Οι υπολογισμοί σας θα αποδειχθούν ακριβείς σήμερα και οι επιθυμίες σας θα γίνουν πραγματικότητα ως δια μαγείας. Αλλά όλες αυτές οι ευλογίες θα πραγματοποιηθούν υπό την προϋπόθεση ότι θα ακολουθήσετε πιστά το αρχικό σας σχέδιο δράσης.

Σάββατο 11.09.2021 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση)

Προσέχετε την επικοινωνία σας σήμερα, για αποφυγή παρεξηγήσεων και περιττών διαπληκτισμών, καθώς και τα μέσα επικοινωνίας σας από πιθανά λάθη ή παραλήψεις που θα προκαλέσουν ζημιές…

Κυριακή 12.09.2021 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

Δεν είναι η καλύτερη μέρα για να αρχίσετε να ψάχνετε για δουλειά, να επιλέξετε μια θέση εργασίας ή να προσλάβετε νέο προσωπικό, εάν έχετε δική σας επιχείρηση. 

Δευτέρα 13.09.2021 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

Ο σύντροφός σας μπορεί να είναι όχι μόνο υπερβολικά συναισθηματικός, αλλά επιρρεπής σε μια αλλόκοτη και προκλητική συμπεριφορά. Αν έχετε γεννηθεί το Δεκέμβριο, ο κίνδυνος να πέσετε θύμα της γοητείας του είναι μεγάλος…

Τρίτη 14.09.2021 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

Τα άστρα είναι στο πλευρό σας και σας υπόσχονται ότι η δουλειά σας δεν θα αργήσει να αμειφθεί. Στον συν αισθηματικό τομέα θέλετε να είστε ελεύθεροι αλλά να μην είστε μόνοι… Θα τα καταφέρετε;

Τετάρτη 15.09.2021 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Ο σύντροφος σας θα μπερδευτεί αρκετά με τη συμπεριφορά σας. Τα σήματα και τα μηνύματα που του στέλνετε είναι ανάμεικτα και αλλοπρόσαλλα.

Πέμπτη 16.09.2021 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Επειδή σήμερα θα έχετε την τάση να μην ανέχεστε κανενός είδους πίεση και κανέναν περιορισμό από το περιβάλλον σας, αποφύγετε πρόσωπα και καταστάσεις που θα σας δημιουργήσουν πρόβλημα.

Παρασκευή 17.09.2021 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Αν ασχοληθείτε παράλληλα με πολλά ζητήματα, σίγουρα κάπου θα κάνετε λάθος. Γι’ αυτό, βάλτε πρόγραμμα στις δράσεις σας και η επιτυχία θα είναι εγγυημένη! Το βράδυ χαλαρώστε με αγαπημένα πρόσωπα!

Σάββατο 18.09.2021 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Η μέρα δυσκολεύει την επικοινωνία και ο εκνευρισμός σας θα είναι έκδηλος από το πρωί. Έχετε όμως ανάγκη από ηρεμία και χαλάρωση! Βρείτε τρόπο να το πετύχετε!

Κυριακή 19.09.2021 (Σελήνη στους Ιχθείς– σε γέμιση)

Το πλανητικό σκηνικό σας βοηθάει να δείτε πιο καθαρά τα σημεία που πρέπει να εστιάσετε και να αλλάξετε στην καθημερινότητα σας. Αποφύγετε εντάσεις και διαπληκτισμούς!

Δευτέρα 20.09.2021 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Δώστε σημασία σε αυτά που λέτε και μην παρεξηγήστε εύκολα. Είναι κρίμα να δημιουργήσετε βαρύ κλίμα με την εριστική σας συμπεριφορά. Εάν δεν προσέξετε, θα δημιουργήσετε προβλήματα τόσο στις επαγγελματικές σας σχέσεις,  όσο και στις προσωπικές σας.

Τρίτη 21.09.2021 (Πανσέληνος στον Κριό)

Κρατήστε τη θετική σας διάθεση και απολαύστε το απόγευμα με τον σύντροφό σας ή αν είστε μόνοι, με αγαπημένους φίλους. Θα χαλαρώσετε και θα ξεχάσετε τα άγχη της μέρας.

Τετάρτη 22.09.2021 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Η ένταση που αισθάνεστε οφείλεται στις φοβίες σας! Μην αφήνετε τους γύρω σας να καταλάβουν τις αδυναμίες σας γιατί θα οπλίσετε οι ίδιοι τα χέρια των ανταγωνιστών σας!

Πέμπτη 23.09.2021 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Κάποιος ίσως σας δώσει ιδέες ή σας προτείνει μια νέα επαγγελματική κατάρτιση, έτσι ώστε να βελτιώσετε τις επαγγελματικές σας προοπτικές και να τις διευρύνετε.

Παρασκευή 24.09.2021 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

Η σημερινή μέρα σας κατευθύνει ακριβώς σε αυτό που επιθυμείτε, είτε είναι δημιούργημα, νέα ιδέα, ή κάποια σχέση.  Θα υπάρξουν δυσκολίες και το ξέρετε, οργανωθείτε για την επιτυχία, γιατί μόνον έτσι θα την αγγίξετε.

Σάββατο 25.09.2021 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας μετά από μια γεμάτη και δύσκολη βδομάδα. Προς το βράδυ, κοινωνικές επαφές με αγαπημένα πρόσωπα και συνεργάτες θα σας φτιάξουν τη διάθεση.

Κυριακή 26.09.2021 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

Ξεκινήστε τη μέρα  με μια πιο υγιεινή διατροφή. Κόψτε τις κακές διατροφικές συνήθειες και ιδιαίτερα παντός είδους καταχρήσεις και αλκοολούχα ποτά. Μια βόλτα στην φύση θα σας γεμίσει ενέργεια και θετική διάθεση.

Δευτέρα 27.09.2021 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

(Ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό – Ανάδρομος μέχρι 18.10)

Δείξτε στον σύντροφο σας τον καλύτερο σας εαυτό και δεν θα το μετανιώσετε. Θα αντιμετωπιστείτε από τους άλλους με ευγενικά και καλοπροαίρετα συναισθήματα.

Τρίτη 28.09.2021 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

Η μέρα είναι γεμάτη ένταση και εσείς υπερευαίσθητοι. Ακόμη κι αν έχετε δίκιο, αποφύγετε να δώσετε διαστάσεις στα θέματα που θα προκύψουν και κινηθείτε προσεκτικά.

Τετάρτη 29.09.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Καταπιαστείτε με την τακτοποίηση ορισμένων θεμάτων εργασίας. Εκκρεμότητες που καθυστερούσαν από καιρό θα σας αγχώσουν αφάνταστα. Κάντε υπομονή και τα πράγματα θα φτιάξουν σύντομα.

Πέμπτη 30.09.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Οι σπατάλες που πιθανό να γίνουν σε μια έξαρση του shopping therapy, δεν θα σας βγουν σε καλό. Περιορίστε τις αγορές σας στα απολύτως απαραίτητα, για να μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας.

 

 

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Αιγόκερως

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Ημερήσιες προβλέψεις Απριλίου 2024

Δευτέρα 01.04.2024 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση) Κάποια προδοσία, μικρή ή μεγαλύτερη θα…