Αιγόκερως – Ημερήσιες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2020

Τρίτη 01.09.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – (σε γέμιση)

 Φροντίστε τον εαυτό σας και μην αψηφάτε σημάδια αδιαθεσίας. Η υγεία σας φαίνεται να σας απασχολεί με κάποιο τρόπο, χωρίς όμως να πρόκειται για κάτι σοβαρό. Απλά φροντίστε το έγκαιρα για να ταλαιπωρηθείτε λιγότερο…

 Τετάρτη 02.09.2020 (Πανσέληνος στους Ιχθείς)

 Ίσως να αποφασίσετε να κάνετε μια νέα αρχή στον επαγγελματικό τομέα. Φροντίστε να πληροφορηθείτε έγκαιρα και έγκυρα σχετικά με ότι θα μπορούσε να σας φανεί χρήσιμο και προετοιμάστε τις πρώτες σας κινήσεις…

 Πέμπτη 03.09.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

 Οικογενειακά θέματα θα φέρει το πλανητικό σκηνικό σήμερα, τα οποία θα πρέπει να σας απασχολήσουν. Δείξτε έμπρακτα την αγάπη και την φροντίδα στα μέλη της οικογένειας σας, επενδύοντας περισσότερο χρόνο μαζί τους.

 Παρασκευή 04.09.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

 Η ενέργεια που θα έχετε θα είναι σχεδόν πρωτόγνωρη! Θα ήταν κρίμα όμως να την σπαταλήσετε μόνο σε διασκεδάσεις. Φροντίστε να διεκπεραιώσετε επαγγελματικές σας υποθέσεις που χρονίζουν. Είναι η ιδανική μέρα.

Σάββατο 05.09.2020 (Σελήνης τον Κριό – σε χάση)

 Η μέρα θα σας θυμίσει κατά την εξέλιξη της ότι θα πρέπει να προνοήσετε και για ενδεχόμενες δύσκολες μέρες που θα ακολουθήσουν. Βάλτε σε τάξη τα οικονομικά σας και ξεκινήστε να αποταμιεύετε, αν κάτι τέτοιο είναι εφικτό.

Κυριακή 06.09.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

 Ίσως να είστε λίγο κακοδιάθετοι αλλά δεν θα πρέπει να αφήσετε την μέρα να πάει χαμένη. Προσαρμοστείτε στα δεδομένα της στιγμής ή της εποχής και αντιμετωπίστε με θετική διάθεση τις προκλήσεις.

 Δευτέρα 07.09.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

Δεν χρειάζονται υπέρμετρες δαπάνες, μάλλον το αντίθετο! Κάντε σωστή διαχείριση των οικονομικών σας πόρων και προσπαθήστε να προγραμματίσετε για το αύριο.

 Τρίτη 08.09.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

 Έχετε έντονη ανάγκη για αγάπη και ρομαντική ατμόσφαιρα σήμερα! Θα πρέπει όμως και σεις να κουνήσετε το δαχτυλάκι σας και να μην τα περιμένετε όλα έτοιμα στο πιάτο…

 Τετάρτη 09.09.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

 Ίσως θα πρέπει να κάνετε εκείνη την συζήτηση με τον σύντροφό σας σήμερα για όλα εκείνα τα προβλήματα που βλέπετε να υπάρχουν στην σχέση σας. Φιλτράρετε όμως τα λόγια σας, γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα μπορούσατε να κάνετε μεγαλύτερη ζημιά από ότι καλό.

 Πέμπτη 10.09.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

(Άρης ανάδρομος στον Κριό – Ανάδρομος μέχρι 14 Νοεμβρίου)

Θα υπάρχει μια καλή ισορροπία σήμερα μεταξύ των αναγκών και των κεκτημένων σας. Εάν χρειάζεστε περισσότερα χρήματα για να καλύψετε τις καθημερινές σας υποχρεώσεις, ίσως η μέρα να σας φέρει ένα έκτακτο έσοδο.

 Παρασκευή 11.09.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

 Θεωρείτε ότι θα πρέπει να αμειφθείτε καλύτερα για τις προσπάθειες που καταβάλλετε στον εργασιακό τομέα και ίσως αυτό να το δείχνετε με την συμπεριφορά σας με έναν μάλλον κακό τρόπο στους γύρω σας.

 Σάββατο 12.09.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

 Οι κινήσεις σας θα πρέπει να είναι προσεκτικές και μετρημένες. Δεν είναι καλή εποχή να κάνετε αλλαγές στο εργασιακό σας περιβάλλον, ούτε να προχωρήσετε σε επενδύσεις με σκοπό να σας φέρουν επιπλέον κέρδη.

 Κυριακή 13.09.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

(Δίας ορθόδρομος στον Αιγόκερω – Ανάδρομος από 14 Μαΐου)

 Η μέρα θα φέρει συναισθηματικής φύσης εμπλοκές, μια και έχετε θέσει μη ρεαλιστικούς συναισθηματικούς στόχους και κυνηγάτε το ακατόρθωτο. Δεν έχετε περιθώρια επιτυχία και κατά βάθος το ξέρετε…

 Δευτέρα 14.09.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Η μέρα φέρνει έρωτα και έντονα καρδιοχτύπια! Αφεθείτε να σας παρασύρει το κύμα και βιώστε τον ενθουσιασμό, ακόμη και την ανασφάλεια της νέας αυτής ερωτικής γνωριμίας.

 Τρίτη 15.09.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

 Προσοχή στην διαχείριση των οικονομικών σας θα πρέπει να δείξετε σήμερα! Θα έχετε την τάση να ξανοιχτείτε στις δαπάνες, μην θεωρείτε όμως ότι με κάποιο μαγικό τρόπο θα τα καταφέρετε και πάλι να ισοσκελίσετε τον προϋπολογισμό σας.

 Τετάρτη 16.09.2020 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

 Κάποιο άτομο από το επαγγελματικό περιβάλλον σας θα είναι υπεύθυνο για το κομφούζιο που θα προκληθεί. Σε ρόλο πυροσβέστη, θα πρέπει να δείξετε όλες σας τις διοικητικές ικανότητες και να βοηθήσετε να ομαλοποιηθεί γρήγορα η κατάσταση.

 Πέμπτη 17.09.2020 (Νέα Σελήνη στην Παρθένο)

 Είστε λίγο μπερδεμένοι και προβληματισμένοι, ως προς ποια πορεία θα πρέπει να ακολουθήσετε. Άλλα θα σας λέει το ένστικτο σας και άλλα η λογική σας, με συνέπεια να αδρανήσετε.

Παρασκευή 18.09.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε γέμιση)

 Αισθάνεστε έτοιμοι να κόψετε κάποιες κακές συνήθεις! Προχωρήστε μεθοδικά και σκεφτείτε ότι θα κάνετε πολύ καλό στην υγεία σας. Θα πρέπει να είστε όμως αποφασισμένοι για να μην ταλαιπωρηθείτε χωρίς λόγο.

 Σάββατο 19.09.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε γέμιση)

Έχετε αρκετά πεσμένη ψυχολογία σήμερα, είστε κακόκεφοι και όλοι και όλα σας φταίνε. Η μέρα όμως θα φέρει και σημαντικές ευκαιρίες… Αδράξτε τις γιατί όσο γρήγορα έρχονται, άλλο τόσο γρήγορα απέρχονται.

 Κυριακή 20.09.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση)

 Τα επαγγελματικά σας χρειάζονται αρκετή προσοχή σήμερα. Φροντίστε να διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις σας στα χρονικά πλαίσια που έχετε και κρατήστε ένα φιλικό επίπεδο με τους συνεργάτες σας

 Δευτέρα 21.09.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση)

Τα πράγματα φαίνεται να σας πηγαίνουν καλά τον τελευταίο καιρό, τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στον αισθηματικό. Απολαύστε τα όσα θετικά συμβαίνουν και μην χαλάτε την διάθεση σας με πράγματα που δεν αξίζουν τον κόπο.

 Τρίτη 22.09.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

 Σας απασχολούν περισσότερο οι μεταφυσικές παράμετροι της ζωής σήμερα και κατά μια έννοια έρχεστε πιο κοντά στο Θείο και το Σύμπαν. Ίσως κάποια κείμενα που θα πέσουν στα χέρια σας να σας ανοίξουν ένα καινούργιο παράθυρο…

 Τετάρτη 23.09.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

 Είστε λίγο χαοτικοί στην σκέψη και στην πράξη και αυτό δεν σας βοηθάει καθόλου να διεκπεραιώσετε τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας. Ηρεμήστε και βάλτε σε μια τάξη το μυαλό σας.

 Πέμπτη 24.09.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

 Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να ξεκινήσετε μια νέα αισθηματική σχέση. Εάν πάλι έχετε μια μακροχρόνια σχέση, θα ήταν προτιμότερο να εστιάσετε στα θετικά της σχέσης σας και να προσπαθήσετε να αγνοήσετε σε όσα αρνητικά πιθανόν να έχει.

 Παρασκευή 25.09.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

 Έχετε την έντονη παρόρμηση να βγείτε στην αγορά και να ψωνίσετε ότι βρείτε μπροστά σας. Είναι βέβαιο ότι θα περάσετε υπέροχα! Αναλογιστείτε όμως και την επόμενη μέρα…

Σάββατο 26.09.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

 Ίσως να μην αισθάνεστε καλά στο εργασιακό σας περιβάλλον λόγω των αντικειμενικών συνθηκών που επικρατούν. Φροντίστε όμως να προσαρμοστείτε, γιατί μια ενδεχόμενη αλλαγή εργασιακής στέγης δεν είναι πολύ πιθανή αυτή τη στιγμή.

 Κυριακή 27.09.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

 Έχετε κατακτήσει ότι επιθυμούσατε στον επαγγελματικό τομέα, αλλά φαίνεται ότι δεν σας ικανοποιεί και θέλετε να κάνετε αλλαγές και αναπροσαρμογές. Καλό θα ήταν να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για να μην καταστρέψετε ότι με τόσο κόπο χτίσατε.

 Δευτέρα 28.09.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Επειδή σήμερα θα έχετε την τάση να μην ανεχτείτε καμία πίεση και κανέναν περιορισμό από το περιβάλλον σας, αποφύγετε πρόσωπα και καταστάσεις που θα σας δημιουργήσουν πρόβλημα.

 Τρίτη 29.09.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

(Κρόνος ορθόδρομος στον Αιγόκερω – Ανάδρομος από 11 Μαΐου)

 Δυσκολίες στην επικοινωνία και διαφωνίες λόγω έλλειψης επικοινωνίας θα σας γεμίσουν με εντάσεις και άγχος. Αποφύγετε μυστικές συναντήσεις και παράνομους δεσμούς. Η μέρα είναι αρκετά απατηλή!

 Τετάρτη 30.09.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

 Θα πρέπει να είστε λίγο πιο επικεντρωμένοι στη δουλειά σας και έτοιμοι να δώσετε αρκετή προσοχή στη λεπτομέρεια. Τότε θα διαπιστώσετε πόσο γρήγορα θα βελτιωθεί η οικονομική σας κατάσταση.  Η ακρίβεια και η σχολαστικότητα θα είναι οι καλύτεροι σύμβουλοι σας καθ όλη την ημέρα. Κύριος στόχος σας πρέπει να είναι η εξασφάλιση των τρεχουσών αναγκών σας, ειδικά σε οικονομικό επίπεδο.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Αιγόκερως

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Ημερήσιες προβλέψεις Απριλίου 2024

Δευτέρα 01.04.2024 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση) Κάποια προδοσία, μικρή ή μεγαλύτερη θα…