Αιγόκερως – Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2020 από την Αλίντα Κανάκη !

 

Παρά τα εμπόδια και τους περιορισμούς που υπάρχουν την περίοδο αυτή, ο Ιούλιος  δεν είναι ένας κακός μήνας για τα επαγγελματικά σας. Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης της καριέρας σας, στον 6ο  οίκο στον τομέα εργασίας και της υγείας σας, σε συνδυασμό με την επιρροή της σεληνιακής έκλειψης στο ζώδιο σας, θα έχει σαν αποτέλεσμα, να απαιτείται πολύ πιο έντονη προσπάθεια από εσάς, για να καταφέρετε τα αποτελέσματα που επιδιώκετε. Χρειάζεται σταθερότητα, υπομονή και επιμονή, ομαδικό πνεύμα και νεωτεριστικές απόψεις για να καταφέρετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.  Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την δουλειά σας ή είστε άνεργοι, θα έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε καριέρα ή να μετατρέψετε ένα χόμπι σας σε επικερδή εργασία.

 

Με τον Κρόνο, τον κυβερνήτη σας ανάδρομο στον 2ο οίκο του ωροσκοπίου σας (χρήματα από την εργασία, προσωπικοί πόροι και αξίες), τα οικονομικά σας αναμένεται να πληγούν το χρονικό διάστημα που ακολουθεί. Τα εισοδήματα σας από την επαγγελματική σας δραστηριότητα θα είναι μειωμένα, ωστόσο είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία να αξιολογήσετε με νηφαλιότητα την διαχείριση σας, μειώνοντας τις δαπάνες σας.

 

Από αισθηματική άποψης, οι δεσμευμένοι του ζωδίου σας θα απολαύσετε ένα παθιασμένο ερωτικά μήνα! Θα αισθάνεστε ασφαλείς και απόλυτα ισορροπημένοι με τον σύντροφό σας δίπλα σας, θα εκτιμήσετε την αξία του, θα είστε ιδιαίτερα ρομαντικοί και θα τον εκπλήξετε ευχάριστα με δώρα. Θα θελήσετε να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας και να δώσετε μια νέα πνοή στην σχέση. Με την Αφροδίτη σε ορθόδρομη πορεία ίσως να θελήσετε να πειραματιστείτε ή να ανανεωθείτε ερωτικά.

 

Οι αδέσμευτοι θα μπορούσατε να συναντήσετε ένα πρόσωπο που να ανταποκρίνεται στις ουσιαστικές ανάγκες και στις συγκεκριμένες απαιτήσεις που έχετε για έναν σύντροφο. Προς το τέλος του μήνα ίσως κάποιοι από εσάς να θελήσουν να επιστρέψουν στην προηγούμενη τους σχέση, δεν είναι όμως σίγουρο ότι θα κάνετε σωστή επιλογή με την κίνηση σας αυτή, καθώς τα τετράγωνα που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα θολώνουν την κρίση.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά   Ο Ήλιος θα φιλοξενείται το μεγαλύτερο μέρος του Δεκεμβρίου (μ…