Αιγόκερως – Μηνιαίες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2019

Συναισθηματικά – Κοινωνικά

 Ο Αύγουστος είναι ο τέλειος μήνας να καταπιαστείτε με ζητήματα καρδιάς και να λύσετε προβλήματα που ταλαιπωρούν τη σχέση ή το γάμο σας. Η εμπιστοσύνη μπορεί να επιστρέψει στην σχέση σας, να ρυθμίσετε ζητήματα που αφορούν τα κοινά σας εισοδήματα και αφού παραμερίσετε ή λύσετε τα ζητήματα της καθημερινότητας, να δεθείτε με τον σύντροφό σας σε ένα βαθύτερο και πιο ουσιαστικό επίπεδο.

Κατά την διάρκεια του μήνα οι περισσότεροι του ζωδίου σας αποζητούν σοβαρές συναισθηματικές σχέσεις, αδημονούν να επικοινωνήσουν συναισθηματικά με το ταίρι τους και είναι έτοιμοι να ανοιχτούν συναισθηματικά και να παρουσιάσουν την πιο κρυφή και ευαίσθητη πλευρά του χαρακτήρα τους.

Η Νέα Σελήνη στις 31 Ιουλίου και όλοι οι πλανήτες που φιλοξενούνται στον 8ο οίκο του ωροσκοπίου σας, σας ωθούν να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας, να συνδεθείτε επί της ουσίας με το ταίρι σας. Οι πλανητικές αυτές διελεύσεις όμως ενθαρρύνουν και τις καινούργιες σχέσεις, για όσους αναζητούν τα άλλο τους μισό! Παλιές διαμάχες, παρεξηγήσεις ή καχυποψίες μπορούν τώρα να περάσουν στο παρελθόν και να περάσετε σε ένα νέο, βαθύτερο επίπεδο κατανόησης. Μπορεί να υπάρξει μια πολύ θετική στροφή στην σχέση σας, εάν δεν έχει υποστεί ανεπανόρθωτη ζημιά από την φθορά του χρόνου. Με μια πιο καθαρή ματιά, θα μπορούσαμε να πούμε ότι τα ζευγάρια θα περάσουν αυτό το μήνα από μια φάση μετάλλαξης και αναδιάταξης.

Οι αδέσμευτοι μεταξύ σας που αναζητάτε την αγάπη, ίσως να αλλάζετε συνέχεια απόψεις, ιδίως μετά τις 12 Αυγούστου, όταν ο Ουρανός να γυρίσει ανάδρομος στο ζώδιο του Ταύρου, μέσα από τον οίκο σας των συναισθηματικών σχέσεων. Οι προβλέψεις είναι ότι οι έρωτες και οι σχέσεις σας δεν θα έχουν μεν μεγάλη διάρκεια, αλλά θα είναι έντονοι και αναζωογονητικοί!  Εκείνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι, να μην ξεφύγετε στα έξοδα σας, στην προσπάθεια σας να εντυπωσιάσετε και να προσελκύσετε ένα πιθανό εραστή.

 

Σημαντικοί αριθμοί: 1, 2, 5

Σημαντικές ημερομηνίες: 3, 5, 11, 23, 30

 

Συμβουλή

Τα χρόνια προβλήματα στην επαγγελματική ή συναισθηματική σας ζωή επανέρχονται στην επιφάνεια, επειδή θα πρέπει επιτέλους να ασχοληθείτε μαζί τους και  να λύσετε οριστικά. Μην εκνευρίζεστε και εξάπτεστε, γιατί δεν θα καταφέρετε απολύτως τίποτε. Ή μάλλον, θα καταφέρετε να τα επιδεινώσετε.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ερωτικές Προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου από την Αλίντα Κανάκη !

Επαγγελματικά – Καριέρα    Πολλές συζητήσεις και παρεξηγήσεις με τα προβλήματα που θα προκ…