Αιγόκερως – Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2024

 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 Ο Ήλιος διέρχεται το μεγαλύτερο μέρος του μήνα το ζώδιο του Κριού και τον 4ο ηλιακό σας οίκο, κάτι που υποδεικνύει ότι θα σας απασχολήσουν ζητήματα οικογένειας και σπιτιού. Ίσως να αφορούν την οικογένεια με την ευρύτερη της έννοια, συμπεριλαμβανομένων και των γονέων σας, των μεγαλύτερης ηλικίας συγγενών ή τα ενήλικα παιδιά σας. Απασχολημένοι καθώς θα είστε με τις υποθέσεις της οικογένειας ή του σπιτιού, υπάρχει το ενδεχόμενο να χάσετε για λίγο τον έλεγχο των επαγγελματικών σας, κάτι που δεν συνιστάται υπό τις παρούσες συγκυρίες. Είναι επίσης πλανητικά η κατάλληλη εποχή να κάνετε επισκευές στο σπίτι ή να δεχθείτε επισκέψεις από συγγενικά πρόσωπα. Στις 19/04 μετακινείται ο Ήλιος στον Ταύρο και στον 5ο ηλιακό σας οίκο, στρέφοντας την προσοχή σας σε δημιουργικές δράσεις ή σε ζητήματα που απασχολούν τα παιδιά σας. Και ο Ερμής θα διέρχεται τον 4ο ηλιακό σας οίκο, μόνο που θα είναι ανάδρομος από τις 2 μέχρι τις 25 Απριλίου. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στην προσωπική ή κοινωνική σας ζωή το διάστημα αυτό, λόγω κάποιων αποκαλύψεων που θα υπάρξουν. Για κάποιους μεταξύ σας μπορεί να ενσκήψει η ανάγκη να επιλυθούν ορισμένα περιουσιακά ή κληρονομικά ζητήματα. Προσοχή θα απαιτηθεί ωστόσο στην σύνταξη εγγράφων για να αποφύγετε σημαντικά λάθη ή παραλήψεις. Οικονομικά θα μπορέσετε να ωφεληθείτε, εάν αξιοποιήσετε τις πληροφορίες που θα φτάσουν στα χέρια σας. Κάποιες στιγμές θα εξαρτηθεί κατά πολύ η έκβαση των πραγμάτων από την εμφάνιση και την εν γένη παρουσία σας. Θα πρέπει να καταφέρετε να κερδίσετε το κοινό σας, εάν θέλετε να εξελιχθείτε στην καριέρα σας και να βελτιώσετε τα εισοδήματά σας.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Ο 4ος ηλιακός σας οίκος ενεργοποιείται και από την Αφροδίτη μέσα στον Απρίλιο, όσο θα διέρχεται το ζώδιο του Κριού. Εάν είστε σε μόνιμη σχέση, τότε θα διανύσετε μέσα στον μήνα αυτό μια αρκετά ήρεμη περίοδο. Θα αφιερώσετε αρκετό χρόνο και ενέργεια να δημιουργήσετε ένα ειρηνικό και άνετο περιβάλλον για σας και την οικογένεια σας. Θα απολαύσετε ενδεχομένως τον ρόλο του οικοδεσπότη ή της οικοδέσποινας, υποδεχόμενοι φίλους και συγγενείς. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας δεν θα έχετε ιδιαίτερη διάθεση για εξόδους και επαφές, παρά θα προτιμήσετε την άνεση και θαλπωρή του χώρου σας, με αποτέλεσμα να περιοριστούν αισθητά οι πιθανότητες σας για μια νέα γνωριμία. Μετά τις 29/04 εισέρχεται η Αφροδίτη στον Ταύρο και στον 5ο οίκο του ωροσκοπίου σας, με αποτέλεσμα πολλά ζευγάρια να ζείτε τις ιδανικές συνθήκες στην σχέση σας το διάστημα αυτό. Θα ξέρετε ακριβώς πως να κάνετε τον σύντροφό σας ευτυχισμένο και θα απολαμβάνετε μαζί δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και σας ανανεώνουν. Οι ελεύθεροι δε, θα έχετε τον τρόπο να κατακτήσετε το πρόσωπο που επιθυμείτε.

 

Η Νέα Σελήνη-Ολική Έκλειψη Ηλίου στον Κριό στις 8 Απριλίου αναμένεται να φέρει στο προσκήνιο ζητήματα σπιτιού και οικογένειας. Κάποιοι θα θελήσετε να επισημοποιήσετε την σχέση σας, ενώ άλλοι θα συγκατοικήσετε. Θα ενισχυθεί με τον τρόπο αυτό η συναισθηματική σας ασφάλεια και θα τονωθεί η αυτοπεποίθηση σας. Όσοι ζείτε ακόμη κάτω από την πατρική στέγη, ίσως να αποφασίσετε να νοικιάσετε τον δικό σας χώρο και να ανεξαρτητοποιηθείτε.

 

Η Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 24/4 θα φέρει την επίλυση κάποιων σημαντικών εκκρεμοτήτων, είτε αυτές αφορούν έγγραφα ή υποθέσεις που χρονίζουν. Η επικοινωνία με αδέλφια, συγγενείς ή γείτονες θα είναι γόνιμη, αλλά ίσως να διακόψετε κάθε επαφή με άτομα που δεν εκπέμπετε πλέον στα ίδια μήκη κύματος.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Απρίλιο: 2, 6, 10, 19, 29

Δυσμενείς μέρες για τον Απρίλιο: 4, 8, 17, 27

Περισσότερα άρθρα
Load More In Αιγόκερως

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Τις τρεις πρώτες βδομάδες του Απριλίου θα βρίσκεται ο Ήλιος στο…