Αιγόκερως – Μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 Ο Ήλιος βρίσκεται το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον 8ο ηλιακό σας οίκο (σεξ, πάθη και αναγέννηση) και μπορεί το διάστημα αυτό να συνειδητοποιήσετε ότι βασανίζεστε από κάποιες εμμονές. Καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να προσδιορίσετε την πηγή που τις γεννά, παρά να κρίνετε αυστηρά τον εαυτό σας. Ίσως δε να αισθανθείτε την επείγουσα ανάγκη να καθαρίσετε σε βάθος τον χώρο σας και να πετάξετε πράγματα που έχετε μαζέψει και που ουσιαστικά σας είναι άχρηστα. Στις 23 Αυγούστου περνάει ο Ήλιος στην Παρθένο και στον 9ο ηλιακό σας οίκο, και αποζητάτε για το υπόλοιπο του μήνα νέες εμπειρίες και καινούργιες γνώσεις. Στην δουλειά σας γίνεστε πολύ πιο προσεκτικοί και λεπτολόγοι και αναζητάτε λύσεις σε χρόνια προβλήματα. Πρόκειται για έναν πολυάσχολο μήνα, κατά την διάρκεια του οποίου θα αισθανθείτε ίσως να σας εγκαταλείπουν οι δυνάμεις σας, γι’ αυτό θα πρέπει να φροντίσετε καλύτερα τον εαυτό σας. Ο Ερμής θα διέρχεται τον Αύγουστο τον 9ο ηλιακό σας οίκο, υπεύθυνο για τις σπουδές και τα ταξίδια. Μπορεί να πραγματοποιήσετε ένα μακρινό ταξίδι μέσα στον μήνα, ίσως όμως και να δεχτείτε ένα άτομο από μακριά. Είναι μια εξαιρετική περίοδος να βελτιώσετε τις γνώσεις ή τις δεξιότητες σας που θα βελτίωναν αισθητά τις προοπτικές καριέρας. Και η εκμάθηση ξένων γλωσσών ευνοείται τον μήνα αυτό. Μόνο που μετά τις 23 Αυγούστου γυρίζει ο Ερμής ανάδρομος και σταματά πια να ευνοεί νέα ξεκινήματα και επεκτατικά σχέδια. Την τελευταία βδομάδα του μήνα ενδεχομένως να υπάρξουν καθυστερήσεις, εμπόδια ή ακυρώσεις στα σχέδια σας.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 Η Αφροδίτη συνεχίζει να είναι καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα ανάδρομη, ενεργοποιώντας τον 8ο οίκο του ωροσκοπίου σας, τον δεύτερο σημαντικότερο οικονομικό οίκο του ωροσκοπίου, αλλά και των παθών σας. Κάποιοι αδέσμευτοι ίσως να πραγματοποιήσουν μια ενδιαφέρουσα και πολλά υποσχόμενη γνωριμία, είναι σημαντικό όμως να μην βιάσετε τις καταστάσεις και να τις αφήσετε να εξελιχθούν ομαλά. Αφιερώστε χρόνο στην γνωριμία και κάντε μικρά και προσεκτικά βήματα. Όσοι του ζωδίου σας είστε σε σχέση, δεν θα έχετε έναν ιδιαίτερα ήρεμο μήνα, κυρίως λόγω της τάσης σας να ασκείτε ασφυκτικό έλεγχο λόγω ζηλοτυπίας στον σύντροφό σας. Αυτό είναι που θα προκαλέσει πολλές από τις συγκρούσεις που θα υπάρξουν μέσα στον μήνα. Αυτοσυγκρατηθείτε για να μην δημιουργήσετε πολλά περισσότερα προβλήματα, από αυτά που μπορείτε να χειριστείτε, και καταλήξετε να κλονίσετε την εμπιστοσύνη του συντρόφου σας στο πρόσωπο σας. Και οικονομικά ο μήνας θα έχει δυσκολίες και απρόοπτα και μόνο όσοι μεταξύ σας έχουν προνοήσει και αποταμιεύσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα, δεν θα χρειαστεί να δανειστούν για να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους.

Η Πανσέληνος την 1η Αυγούστου στον Υδροχόο, ενεργοποιεί τον 2ο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σας, τον τομέα των οικονομικών. Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις δαπάνες σας, για να μην δημιουργήσετε τρύπες στον προϋπολογισμό του μήνα. Έξοδα που σχετίζονται με τα παιδιά ή την επίλυση προβλημάτων στο σπίτι (βλάβες οικιακών συσκευών, κλπ.) θα είναι αυξημένα. Ίσως δε να χρειαστεί να φροντίσετε ένα νεαρό συγγενικό σας πρόσωπο.

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 16 Αυγούστου και στον 8ο οίκο του ωροσκοπίου σας μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε ένα πρόβλημα σεξουαλικής φύσης με το ταίρι σας. Πολλοί θα έχουν την ευκαιρία να απαλλαγούν από παιδικά τραύματα και κόμπλεξ το διάστημα αυτό και να ανασάνουν. Ως προς τα οικονομικά, ίσως να υπάρξουν ευκαιρίες για αύξηση των εισοδημάτων σας, ή ενδεχομένως να καταφέρετε να πάρετε το δάνειο που θέλατε.

Η δεύτερη Πανσέληνος του μήνα, στις 31/8 στους Ιχθείς, ενεργοποιεί τον 3ο ηλιακό οίκο που αφορά τις επαφές, τις επικοινωνίες και τις συγγενικές σας σχέσεις και υπάρχει η πιθανότητα να αλλάξουν οι σχέσεις σας με αγαπημένα πρόσωπα. Κάποιοι ίσως θα πρέπει να απομακρυνθούν από την ζωή σας, ενώ σε άλλες περιπτώσεις νέα άτομα θα εισβάλουν στην καθημερινότητα σας και θα διαδραματίσουν με τον καιρό κυρίαρχο ρόλο. Πιθανή είναι επίσης η συμφιλίωση με ένα συγγενικό πρόσωπο που είχατε μαλώσει. Αποφύγετε ακριβές αγορές, ιδίως ηλεκτρονικού εξοπλισμού, με τον Ερμή ανάδρομο!

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Αύγουστο:  4, 9, 13, 19, 23, 27, 31

Δυσμενείς μέρες για τον Αύγουστο:   1, 6, 11, 16, 21, 25, 29

Περισσότερα άρθρα
Load More In Αιγόκερως

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023

  Επαγγελματικά – Οικονομικά Ο Ήλιος ενεργοποιεί το μεγαλύτερο μέρους του Σεπτεμβρίου…