Αιγόκερως – Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2022

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος θα εγκατασταθεί στις τρείς πρώτες βδομάδες του μήνα στον 12ο ηλιακό σας οίκο (μυστικά, απόκρυφα, ψυχική υγεία και ψυχολογία), σηματοδοτώντας μια δύσκολη περίοδο για σας. Η πιθανότητα να περάσετε ένα διάστημα εσωστρέφειας, όσο κοινωνικοί και αν είστε, είναι μεγάλη. Θα προτιμάτε την μοναξιά, τα ήσυχα βράδια, την συντροφιά ενός βιβλίου και θα αποφεύγετε τις θορυβώδεις, μεγάλες παρέες. Η επαγγελματική σας ζωή πιθανόν να επιβραδύνει λίγο αυτή την περίοδο, κάτι που θα ταιριάζει απόλυτα στην ψυχική σας διάθεση. Ο Ερμής θα σας ταλαιπωρήσει κάπως μέσα στον Δεκέμβριο. Η αρχή του μήνα τον βρίσκει στον 12ο οίκο σας, για να περάσει στις 13/12  στον 1ο οίκο και στο ζώδιο σας. Το πρώτο δεκαήμερο θα είναι κάπως δύσκολο και ίσως να χρειαστεί να μείνετε για λίγο μόνοι, να σκεφτείτε και να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας και να εμπιστευθείτε περισσότερο την διαίσθηση σας. Ακόμη και αν όλα φαίνονται εξωτερικά τέλεια, η εσωτερική σας φωνή θα κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, και με το δίκιο της. Στην συνέχεια όμως θα είστε έτοιμοι να εξορμήσετε και να κατακτήσετε τα πλήθη. Θα έχετε ευγλωττία, θα είστε επικοινωνιακοί και θα ακτινοβολείτε αυτοπεποίθηση και ασφάλεια. Η απόλυτη εικόνα της επιτυχίας!

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Στις 10 Δεκεμβρίου μετακινείται η Αφροδίτη στον 1ο οίκο σας, σ΄ αυτόν που απεικονίζει την προσωπικότητα σας, όπου και θα παραμείνει μέχρι τα τέλη του μήνα. Είναι μια περίοδος ευεργετική για την προσωπική σας ζωή, καθώς και ένα διάστημα που θα φλερτάρετε πολύ, μια και θα αισθάνεστε ιδιαίτερα γοητευτικοί. Η φιλική σας διάθεση, παράλληλα με τον ερωτισμό που εκπέμπετε, θα τραβήξει άτομα κοντά σας, οπότε εάν είστε αδέσμευτοι και θέλετε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, είναι η κατάλληλη εποχή. Οι μοναχικοί του ζωδίου σας θα αναζητήσουν την αγάπη, γιατί χωρίς αυτήν μαραζώνουν. Οι δεσμευμένοι ή παντρεμένοι δε, θα έχουν έναν υπέροχο ρομαντικό μήνα.

Η Πανσέληνος στις 8 Δεκεμβρίου στους Διδύμους μπορεί να σας οδηγήσει να εργαστείτε πολύ σκληρότερα από το συνηθισμένο, με αποτέλεσμα να παρουσιάσετε σημάδια κόπωσης ή προβλημάτων υγείας. Αποφύγετε επίσης ίντριγκες και παρασκηνιακές δράσεις! Η Νέα Σελήνη στις 23 Δεκεμβρίου στον Κριό θα σας αναγκάσει να επανεξετάσετε στόχους, να αναθεωρήσετε αξίες ζωής, με αποτέλεσμα να χαράξετε νέα πορεία. Δράσεις που θα ξεκινήσετε τώρα, θα αποφέρουν καρπούς σε έξι μήνες, στην Πανσέληνο στο ζώδιο σας!

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Δεκέμβριο: 5, 10, 14, 19, 23, 27

Δυσμενείς μέρες για τον Δεκέμβριο: 2, 7, 12,17, 21, 25, 29

Περισσότερα άρθρα
Load More In Αιγόκερως

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουνίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά   Ο Ήλιος διέρχεται το μεγαλύτερο μέρος του μήνα το ζώδιο των Δ…