Αιγόκερως – Μηνιαίες προβλέψεις Ιανουαρίου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Καλή Χρονιά, φίλοι Αιγόκεροι! Ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο σας το μεγαλύτερο μέρος του μήνα και στον 1ο ηλιακό οίκο, αυτόν της προσωπικότητα σας. Είναι μια διέλευση που τονίζει την ατομικότητα και βοηθάει στην ανάπτυξη της προσωπικότητας σας. Το διάστημα αυτό θα προσπαθήσετε να ξεπεράσετε τους καθημερινούς περιορισμούς και να διεκδικήσετε περισσότερα πράγματα για τον εαυτό σας. Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να πειραματιστείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση ή να αλλάξετε συνήθειες και συμπεριφορές. Με την παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο μας πολλές φορές γινόμαστε ατομικιστές και εγωκεντρικοί, αποδίδει ωστόσο καρπούς ο οπορτουνισμός και η ανάληψη ρίσκου. Η ομαδική επαγγελματική δραστηριότητα δεν σας ευνοεί αυτή την χρονική περίοδο, ούτε και το να ακολουθήσετε τις συμβουλές τρίτων. Μέχρι τις 18 του μήνα είναι ανάδρομος ο Ερμής στο ζώδιο σας και στον 1ο οίκο, προτρέποντας σας να είστε προσεκτικοί στις προτάσεις που σας γίνονται το διάστημα αυτό. Τα σχέδια σας βάλλονται κατά τα δύο πρώτα δεκαήμερα του μήνα από ακυρώσεις, αναβολές και έκτακτες καταστάσεις, μετά τις 20 Ιανουαρίου όμως, που η κατάσταση εξομαλύνεται σταδιακά, θα μπορέσετε να τα επανεξετάσετε. Δρομολογήστε δράσεις προς τα τέλη του μήνα, που θα φέρουν σε τροχιά υλοποίησης τα σχέδια σας για το νέο έτος. Έφτασε η στιγμή για στρατηγικό σχεδιασμό των δράσεων σας και ανάληψης πρωτοβουλιών.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη διέρχεται κατά το μεγαλύτερο μέρος του Ιανουαρίου τον 2ο ηλιακό σας οίκο (μεταξύ 5 και 27 του μήνα), το κομμάτι της ζωής σας που σχετίζεται με τα οικονομικά σας, τα αγαθά που κατέχετε αλλά και τα συναισθήματα σας. Είναι μια περίοδος για σας, κατά την οποία είναι πολύ σημαντικό να αισθάνεστε συναισθηματική ασφάλεια στην σχέση σας, ενώ την αγάπη και αφοσίωση σας θα την εκφράζετε μέσα από δώρα. Θα περνάτε πολύ περισσότερο χρόνο μαζί, μακριά από φίλους και παρέες, απολαμβάνοντας πλήρως την παρουσία του συντρόφου σας. Για τους ελεύθερους του ζωδίου σας, οι νέες γνωριμίες που θα έχετε, θα είναι σημαντικό να μπορούν να σας παρέχουν συναισθηματική ασφάλεια και σταθερότητα, γιατί αυτό είναι που έχετε απόλυτη ανάγκη αυτή την χρονική στιγμή.

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 7 Ιανουαρίου ενεργοποιεί τον 7ο οίκο σας και φέρνει στο προσκήνιο ότι έχει σχέση με έγγραφα, συμβόλαια, συμβάσεις και υπογραφές. Συνιστάται να είστε πολύ προσεκτικοί στην υπογραφή δεσμευτικών συμφωνιών, καθώς και στις επαφές σας με δικηγόρους. Οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε μια μοιραία γνωριμία. Οι δεσμευμένοι θα βιώσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Η Νέα Σελήνη του μήνα, στις 21/1 στο ζώδιο του Υδροχόου θα βρίσκεται στον 2ο οίκο σας, στον τομέα των οικονομικών. Μπορείτε να προχωρήσετε σε επενδύσεις, να πραγματοποιήσετε αγορές πολύτιμων αντικειμένων ή απλά να έχετε μια πολύ καλή ευκαιρία να αυξήσετε το εισόδημα σας. Μην περιμένετε ωστόσο ότι θα γίνετε μεμιάς πλούσιοι. Και βέβαια, καλό θα ήταν να μην χάσετε τον έλεγχο των οικονομικών σας με περιττές δαπάνες.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Ιανουάριο: 1, 7, 12, 17, 21, 25, 29

Δυσμενείς μέρες για τον Ιανουάριο: 5, 10, 15, 19, 23, 27

Αλίντα Κανάκη

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Αιγόκερως

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Τις τρεις πρώτες βδομάδες του Απριλίου θα βρίσκεται ο Ήλιος στο…