Αιγόκερως – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 Για άτομα που θέτουν πρώτα και πάνω από όλα την καριέρα τους, ο Ιούλιος αναμένεται να φέρει θύελλες στην ζωές πολλών του ζωδίου σας. Το συναίσθημα είναι αυτό που δεν θα σας αφήσει να συγκεντρωθείτε στην δουλειά, ένας ξαφνικός και κεραυνοβόλος έρωτας που μπαίνει στην ζωή σας. Προσέξτε ωστόσο τις επιλογές σας, γιατί ένα μοχθηρό άτομο μπορεί να σας οδηγήσει στην καταστροφή, ενώ ένα άξιο και επιτυχημένο άτομο να σας βοηθήσει να απογειωθείτε. Ο 7ος ηλιακός σας οίκος (σχέσεις, συνεταιρισμοί, γάμοι) ενεργοποιείται τις τρεις πρώτες εβδομάδες του Ιουλίου από την διέλευση του Ήλιου στον Καρκίνο και καθιστά σαφές, ότι θα πρέπει να εστιάσετε στα προβλήματα που υπάρχουν στις σχέσεις σας. Δεν πρέπει να θεωρείτε τον εαυτό σας σαν κάτι μοναδικό και ξεχωριστό, αλλά σαν μέρος ενός συνόλου, κοινωνικού, επαγγελματικού, ακόμη και στην προσωπική σας ζωή. Εάν είστε παντρεμένοι, προσπαθήστε να μην επιβάλετε τις απόψεις σας στο άλλο σας μισό. Η σχέση σας με τον σύντροφό σας θα διαδραματίσει ένα πολύ σημαντικό ρόλο μέσα στον μήνα. Το ίδιο ισχύει και με τις σχέσεις με φίλους, συναδέλφους και συνεργάτες. Στις 22 του μήνα περνάει ο Ήλιος στον Λέοντα και στον 8ο ηλιακό σας οίκο και ίσως να γίνουν περισσότερο εμφανείς το διάστημα αυτό κάποιες εμμονές που έχετε με ορισμένα ζητήματα, την πηγή των οποίων θα πρέπει να προσπαθήσετε να εντοπίσετε. Ο Ερμής κινείται από τις 2 μέχρι τις 26 Ιουλίου στο ζώδιο του Λέοντα και στον 8ο οίκο του ωροσκοπίου σας, για να περάσει ακολούθως στην Παρθένο και στον 9ο οίκο. Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα είστε σε θέση να λύσετε κάποια επείγοντα οικονομικά ζητήματα. Θα πρέπει ωστόσο να είστε πολύ προσεκτικοί στις δαπάνες σας. Είναι ένα διάστημα που μπορεί να σας επιστραφούν χρήματα που δανείσατε ή να αποπληρώσετε ένα τραπεζικό σας δάνειο. Εάν υπάρχουν εκκρεμότητες σε ζητήματα κληρονομικών, ασφαλειών ή διατροφών, μπορεί να υπάρξει μια θετική εξέλιξη. Οικονομικά ο Ιούλιος θα απαιτήσει υπομονή και ψυχραιμία. Κατανικήστε την παρόρμηση σας για δαπάνες που γεννώνται από τα έντονα ερωτικά συναισθήματα της εποχής, γιατί θα κλαίτε λίγο αργότερα. Εάν προγραμματίζετε σημαντικές αγορές, καλό θα ήταν να τις πραγματοποιήσετε όσο ο Ερμής βρίσκεται στον Λέοντα, ώστε να τις εκμεταλλευτείτε παραγωγικά τον επόμενο μήνα.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον 7ο ηλιακό σας οίκο μέχρι τις 11 Ιουλίου, καθώς θα διέρχεται το ζώδιο του Καρκίνου. Είναι μια πολύ καλή περίοδος για τις προσωπικές σας σχέσεις, μια και ο εγωισμός σας είναι δαμασμένος και θα επικρατεί ισορροπία. Θα είστε έτοιμοι όχι μόνο να συμβιβαστείτε, αλλά και να αποδεχτείτε πλήρως τις απόψεις του συντρόφου σας. Εξ αιτίας του γεγονότος αυτού, η ατμόσφαιρα στο σπίτι είναι ειρηνική και εξαιρετικά ζεστή. Εάν υπήρξαν συγκρούσεις με το ταίρι σας στο παρελθόν, τώρα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να ξεπεραστούν. Οι μοναχικοί του ζωδίου σας έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε μια μοιραία γνωριμία, ενώ όσοι βρίσκεστε  σε μακροχρόνια σχέση, ενδεχομένως να αποφασίσετε να δεσμευτείτε με τα δεσμά του γάμου. Μετά τις 11 Ιουλίου εισέρχεται η Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα και ενεργοποιεί τον 8ο ηλιακό σας οίκο. Θα σας ελκύουν το διάστημα που ακολουθεί άτομα μυστήρια ή που κρύβουν κάτι κάτω από την άνετη συμπεριφορά τους. Οι δεσμευμένοι θα βιώσετε με την διέλευση αυτή την εμβάθυνση της συναισθηματικής σας σχέσης, αλλά και την αναζωογόνηση της ερωτικής σας ζωής. Οι σεξουαλικές επαφές θα γίνουν πιο συχνές, καθώς και πιο έντονες.

Η Νέα Σελήνη στις 6 Ιουλίου στον Καρκίνο θα φέρει στο προσκήνιο τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ο σύντροφός σας μπορεί να απαιτήσει περισσότερη προσοχή από σας, μπορεί όμως να χρειαστεί την φροντίδα σας λόγω προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Οι αδέσμευτοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν αξιόλογα άτομα και να ξεκινήσουν μια καινούργια σχέση. Και οι συνεταιρισμοί ευνοούνται το διάστημα αυτό ή οι καινούργιες συνεργασίες.

Η Πανσέληνος στις 21 Ιουλίου στο ζώδιο σας, επηρεάζει την δημόσια εικόνα σας. Αλλαγές μπορεί να έχουν επίπτωση σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής σας, εστιάστε όμως στους τομείς εκείνους του άμεσου ενδιαφέροντος σας. Κάποιοι από εσάς θα απελευθερωθείτε από τα εμπόδια που δεν σας επέτρεπαν να προχωρήσετε και να πετύχετε τους στόχους σας. Ορισμένοι ίσως να κλείσουν την επιχείρηση τους γιατί δεν είναι πλέον κερδοφόρα, ενώ άλλοι να αλλάξουν είδος ή τοποθεσία εργασίας.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Ιούλιο: 2, 10, 15, 19, 28  

Δυσμενείς μέρες για τον Ιούλιο: 4, 8, 17, 26

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Μέσα στον Ιούλιο θα αισθάνονται οι Κριοί σαν συμπιεσμένο ελατήρ…