Αιγόκερως – Μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος ενεργοποιεί μέσα στον Μάιο τον 5ο ηλιακό σας οίκο (δημιουργικότητα, έρωτας, παιδιά) και θα σας παρακινήσει από την θέση του αυτή να δώσετε βαρύτητα στην δημιουργική πλευρά του χαρακτήρα σας, να ασχοληθείτε με τα χόμπι σας, να την εκφράσετε όμως ακόμη και μέσα από την δουλειά σας, κάτι που θα σας αναζωογονήσει. Η συγγραφή, ο χορός ή η ζωγραφική μπορεί να φέρουν πέρα από ευχαρίστηση και αναγνωρησιμότητα.  Σημαντική πηγή χαράς και ευχαρίστησης θα αποτελεί επίσης η επαφή σας με τα παιδιά ή με άτομα νεαρής ηλικίας, ενώ δεν αποκλείεται η κατάκτηση επάθλων στον αθλητισμό ή στον ερωτικό στίβο. Στις 21 του μήνα ωστόσο περνάει στους Διδύμους και στον 6ο ηλιακό σας οίκο, αναγκάζοντας σας να εστιάσετε κατά το τελευταίο δεκαήμερο σε ζητήματα εργασίας και καριέρας. Ο Ερμής θα συνεχίσει την πορεία του καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα μέσα από τον 5ο ηλιακό σας οίκο, μόνο που το πρώτο μισό του Μαΐου θα είναι ανάδρομος και θα δημιουργεί παρενέργειες και εκνευρισμούς. Το διάστημα της ανάδρομης πορείας του πλανήτη καλό θα ήταν να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα παιδιά σας και να μην επιτρέπετε επιπολαιότητες. Μετά τις 15/05 θα αρχίσουν σταδιακά να επιλύονται ζητήματα που αφορούν την δημιουργικότητα και τα παιδιά σας και να επανέρχονται στην ομαλότητα.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Τον 6ο οίκο ενεργοποιεί με την διέλευση της η Αφροδίτη από τις αρχές του μήνα μέχρι τις 7 Μαΐου, το κομμάτι της ζωής σας που έχει σχέση με την δουλειά, την υγεία και τις υπηρεσίες γενικότερα. Θα σας απορροφήσουν τα καθημερινά καθήκοντα και υπάρχει το ενδεχόμενο να χρειαστεί μέσα στον μήνα να φροντίσετε τον σύντροφό σας πολύ περισσότερο από το συνηθισμένο. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας ίσως να ρίξετε το διάστημα αυτό μια πιο προσεκτική ματιά σε έναν συνάδελφο σας και να αρχίσετε να αισθάνεστε καινούργια συναισθήματα απέναντι του. Το υπόλοιπο του μήνα, με την Αφροδίτη από τον 7ο οίκο, έχετε μια πρώτης τάξης ευκαιρία να εξομαλύνετε τις σχέσεις σας και να λύσετε τα προβλήματα με το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι μπορεί να έχετε μια πολύ καλή ευκαιρία να ξεκινήσετε μια καινούργια σχέση.

 Η Πανσέληνος-Μερική Σεληνιακή Έκλειψη στον Σκορπιό στις 5 Μαΐου αγγίζει ζητήματα του 11ου  ηλιακού σας οίκου (φιλία, ομάδες και κοινωνικές επαφές). Το διάστημα επιρροής της καλό είναι να έχετε σαφείς στόχους στους τομείς αυτούς, που θα πρέπει να υλοποιήσετε με τις ελάχιστες δυνατές απώλειες. Επομένως οφείλετε να επεξεργαστείτε προσεκτικά τα βήματα που σκέφτεστε να ακολουθήσετε και τις στρατηγικές κινήσεις που θα κάνετε. Διαφωνίες με συνεργάτες ή συναδέλφους δεν αποκλείονται, όπως και μια προσωρινή απομάκρυνση από ένα φιλικό πρόσωπο.

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 19 Μαΐου ενεργοποιεί και αυτή τον 5ο οίκο του ωροσκοπίου σας. Φροντίστε να περνάτε περισσότερο και πιο ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά και γενικά τα αγαπημένα σας πρόσωπα και ίσως θα ήταν μια εξαιρετική περίοδος να πραγματοποιήσετε μικρά ταξίδια ή εκδρομές μαζί τους. Ο Μάιος δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι ένας μήνας μοναξιάς και απομόνωσης για σας…

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Απρίλιο:  5, 10, 14, 19, 23, 29

Δυσμενείς μέρες για τον Απρίλιο:  2, 8, 12, 17, 21, 25, 31

Περισσότερα άρθρα
Load More In Αιγόκερως

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Τις τρεις πρώτες βδομάδες του Απριλίου θα βρίσκεται ο Ήλιος στο…