Αιγόκερως – Μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2022

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος ενεργοποιεί μέσα στον Μάιο τον 5ο ηλιακό σας οίκο (δημιουργικότητα, έρωτας, παιδιά) και θα σας παρακινήσει από την θέση του αυτή να δώσετε βαρύτητα στην δημιουργική πλευρά του χαρακτήρα σας, να ασχοληθείτε με τα χόμπι σας, να την εκφράσετε όμως ακόμη και μέσα από την δουλειά σας, κάτι που θα σας αναζωογονήσει. Η συγγραφή, ο χορός ή η ζωγραφική μπορεί να φέρουν πέρα από ευχαρίστηση και αναγνωρησιμότητα.  Σημαντική πηγή χαράς και ευχαρίστησης θα αποτελεί επίσης η επαφή σας με τα παιδιά ή με άτομα νεαρής ηλικίας, ενώ δεν αποκλείεται η κατάκτηση επάθλων στον αθλητισμό ή στον ερωτικό στίβο. Ο Ερμής θα περάσει το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον 6ο σας οίκο (υπηρεσίες, υγεία και εργασία), μόνο που γυρίζει ανάδρομος στις 10.05 και στα τέλη Μαΐου επανέρχεται στον 7ο οίκο. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα μπορείτε να διευθετήσετε κάποιες λεπτομέρειες της δουλειάς σας, να κάνετε ένα προγραμματισμό δραστηριοτήτων και να εξομαλύνετε κάποιες σχέσεις, από τα μέσα Μαΐου όμως και μετά θα επικρατεί εκνευρισμός και σύγχυση λόγω προβλημάτων, αναβολών και βλαβών. Οι παρεξηγήσεις δεν είναι σπάνιες με τον Ερμή ανάδρομο, όπως και τα λάθη και οι παραλήψεις.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Ο 4ος ηλιακός σας οίκος ενεργοποιείται από την Αφροδίτη κατά τον Μάιο, ο τομέας της ζωής σας που σχετίζεται με την οικογένεια και την οικογενειακή σας εστία. Εάν είστε σε μόνιμη σχέση, τότε θα διανύσετε μέσα στον μήνα αυτό μια αρκετά ήρεμη περίοδο. Θα αφιερώσετε αρκετό χρόνο και ενέργεια να δημιουργήσετε ένα ειρηνικό και άνετο περιβάλλον για σας και την οικογένεια σας. Θα απολαύσετε τον ρόλο του οικοδεσπότη ή της οικοδέσποινα, υποδεχόμενοι φίλους και συγγενείς. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας δεν θα έχουν ιδιαίτερη όρεξη για εξόδους και επαφές, αλλά θα προτιμήσουν την άνεση και θαλπωρή του χώρου τους, με αποτέλεσμα να περιοριστούν αισθητά οι πιθανότητες τους για μια νέα γνωριμία.

Η Πανσέληνος-Ολική Σεληνιακή Έκλειψη της 16.5 στον Σκορπιό θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα αλληλεπίδρασης με τους γύρω σας και την κοινωνική σας ζωή γενικότερα. Θα πρέπει να εγκαταλείψετε την εγωκεντρική σας συμπεριφορά, καθώς κάποια συλλογικά έργα θα απαιτήσουν να προσαρμοστείτε άμεσα. Η Νέα Σελήνη της 30.05 στους Διδύμους εγείρει ζητήματα υγείας και εργασίας. Το διάστημα αυτό θα προσπαθήσετε να βελτιώσετε τις δεξιότητες ή και τις μεθόδους σας, ώστε να γίνετε πιο παραγωγικοί ή αποτελεσματικοί, ενώ υπάρχοντα ζητήματα υγείας θα πρέπει να αντιμετωπιστούν.

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Αιγόκερως

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023

  Επαγγελματικά – Οικονομικά Ο Ήλιος ενεργοποιεί το μεγαλύτερο μέρους του Σεπτεμβρίου…